Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

Zg³oszenia do PKS | Auditions to PKS - Ryan

Ryan - 2007-08-17, 17:55
Temat postu: Ryan
Witam!

Jestem Ryan

Stuntuje only w VC [Niedlugo w SA]
Chcialbym prosic o przyjecie mnie do PKS'u
Oto link do filmiku ktory ma byc zarowna solowka i Audycje do PKS'u

Simulation

Charnel - 2007-08-17, 19:25

powodzenia ¿yczê :D
Drool - 2007-08-17, 19:26

Widzê, ¿e wszyscy boj± siê oceniaæ...

PKS nie ma wielu 'VC stunterów'. Ryan jest bez w±tpienia obeznany ze stuntowaniem w³a¶nie w tej grze i s±dzê, ¿e reprezentowany przez niego poziom jest wystarczaj±cy aby zawitaæ w nasze progi.

Moja propozycja? Tak.

Skamer - 2007-08-17, 19:35

To prawda co powiedzia³ Drool. W PKS jest zdecydowanie za ma³o stunterów z VC.
Powiedzia³ bym tak jednak¿e wi±¿ê siê to z tym ¿e PKS STUDIOS musia³by wyrzuciæ osoby których poziom jest za s³aby, tych którzy w ogóle nie zale¿y na byciu w teamie oraz nie daj±cych znaków ¿ycia.

Jednak¿e patrz±c na twój film ja sam dostrzeg³em parê bardzo starych trików.

Dlatego wstrzymujê siê od g³osu :/ .

Ryan - 2007-08-17, 19:44

Sluchajcie ja teraz zaczynam robic stunty w Sa nie tylko w vc

a wiec moge stuntowac tu i tu

Kukiel - 2007-08-17, 19:57

Ryan to nie jest tak proste przenie¶æ siê z gry na gre :/ Musisz obejrzeæ setki fimów by nie robiæ starych stuntów.
Rachet - 2007-08-17, 19:58

nie stuntuj w SA... bo oceny bêd± od 1 do 2.. poniewa¿ du¿o miejscówek jest oklepanych... trzeba ostro sie naszukaæ aby co¶ zrobiæ... ja sam nie wiem czy wydam moje ostatnie solo z SA... za ma³o stuntów ;/
$eba - 2007-08-17, 20:01

Rachet w vc jest gorzej. A ryanowi ¿ycze powodzenia, jakbym mialprawo glosowac bylbym na tak.
Ryan - 2007-08-17, 20:16

To jak przyjmiecie mnie czy nie :548:
Rachet - 2007-08-17, 20:42

Nie xP , Ja nie wiem co powiedzieæ... z jednej strony , Robisz stunty w po¶piechu tak jak filmy... bez ich dopieszczenia... to jest minus , drugi minus to to ¿e ¿adko widze w twoich filmach Nowe stunty... a sam mówisz ¿e masz 10 solo... Jedyny plus , to to ¿ê stuntujesz w VC , i nie stuntujesz w SA :P , nie wiem teraz co powiedzieæ ;/

By³ bym raczej za tym ¿eby¶ zrobi³ porz±dne solo , z noowymi stuntami , i które robi³ by¶ d³ugo...

NoName - 2007-08-18, 06:37

hmm jak dla mnie to s± niez³e stunty, byæ mo¿e sie nie znam bo nie gram w vc.
¿yczê powodzenia : )

Raziel - 2007-08-18, 11:59

Ehhh... Ryan. Patrz±c na twój film, te¿ nie jestem zbyt pewien, ale skoro wielki Drool powiedzia³ "tak" to ja te¿ jestem na

______
....|......../\....|../
....|......./--\...|/
....|....../.....\.|..\

Ryan - 2007-08-18, 19:57

Mam takie pytanie do Administracji czy zostane przyjety czy nie bo nie chce nabijac postow pytajac czy mnie porzyjmiecie
Rocket - 2007-08-19, 22:54

Ryan nie bulwersuj sie. Wyluzuj i poczekaj na decyzje. Ja w moim filmie jestem juz przy 50%. Powiem jedno. Bêde mia³ stare stunty i baaardzo stare, dlatego licze na ocenki 3-6/10. A co do twojego to jest spoko. Ja bym chcia³ ¿eby¶ dosta³ siê do PKSu bo wiem ¿e bardzo ci na tym zale¿y, ale nie rob co tydzien filmu, bo to bez sensku. Co do miejscowek we VC, to tak naprawde bêd± tylko stare. Mo¿e jeszcze 4-5 miejscowek kto¶ znajdzie ale w to w±tpie.
Ryan - 2007-08-26, 20:53

Nie zostalem przyjety wiec temat mozna zamknoc
Drool - 2007-08-26, 21:27

Skoro sam rezygnujesz... przewa¿a³y opinie pozytywne. Ja raczej radzi³bym zachêciæ do zg³aszania opinii na ten temat, bo w taki sposób sam siebie przekre¶lasz.