| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
SA-MP - SA-MP
Maverick - 2007-12-01, 10:08 Temat postu: SA-MP Siema...tak jak w temacie.Szukalem z opcji szukaj ale tam byly inne problemy niz ja mam ^^ dobra to przejdzmy do zeczy.Wlaczam sobie MP wczoraj laduje sie ... nagle wylaczylo sie,pomyslalem ze to wina VC-MP wiec odinstalowalem ale dalej nie dzialalo to odinstalowalem VC bo myslalem ze jakies pliki z VC-MP zostaly dalej nie dziala...dzisiaj wchodze znowu probojac i dalej nie dziala...laduje sie do pewniej chwili,zawiesza sie i crash....crash to taki ze Wystapil problem z aplikacja taka i taka przepraszamy za utrudnienia...pls help me
P.S moze i nie ten dzial ale nie znalazlem innego ;x Pomozcie szybko pls ;P
:556: :556:
EDIT:Juz mi cale gta sa nie dziala...
Raziel - 2007-12-01, 10:56
Ja te¿ tak mia³em, ale to by³o wtedy, kiedy mia³em "dziwne" GTA. Mianowicie, ci±gle musia³em re instalowaæ. Psu³ siê tam wtedy jaki¶ skrypt, czy co. Multi nie dzia³a³o Ci ju¿ od pocz±tku. Czy podczas, kiedy gra³e¶ ostatni raz w GTA (w singla) by³y jakie¶ dziwne zdarzenia? Typu: Zawiesi³ Ci siê system lub co¶? U mnie zazwyczaj to koñczy³o sie tym, ¿e GTA nie chcia³o siê w³±czyæ. Zreinstaluj, a potem zobacz, czy dzia³a!
Maverick - 2007-12-01, 11:52
Hmm nie..normalnie mi chodzil SA-MP odinstalwowalem go i zainstalowalem VC-MP i sobie w VC 2 dni pogralem....teraz zainstalowalem sa-mp i nie dziala wogule SA nawet
zrobie re install jak plyte odkopie ;x
Markes - 2007-12-02, 20:02
je¶li ci tylko sa-mp nie chodzi³o to przez cheaty poniewa¿ gdy masz cheaty zainstalowane to jest blokada ¿e nie wejdziesz na ¿aden server... lub po prostu zainstalowa³e¶ tyle aut a¿ wreszcie ¼le zainstalowa³e¶ ostatnie i dupa....
Maverick - 2007-12-04, 14:05
1.Nie czituje,wogule nie mialem czitow
2.nie Moduje jedynie uzywam Vinyli ... i nie dzila mi Cale gta !
Fire Dragon - 2007-12-04, 14:29
Usuñ folder z GTA, nastêpnie go odinstaluj przez "Dodaj lub usuñ programy", wyczy¶æ pliki GTA z rejestru - .../...Uruchom - regedit - enter. W ten sam sposób zrób z MP, zainstaluj GTA, nie wgrywaj nic, powtórze NIC !!!. Powinno pomóc bo mia³em ten sam problem.
Maverick - 2007-12-04, 14:50
hmm ja juz chyba wiem ocb plik gta3.img mi sie popsul bo nawet img.tool nie pomaga otworzyc ;x jesli ktos moze to upnie ? pls
Sry za double ale juz dziala,temat mozna zamknac
|
|