Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

SA-MP - Polski RP

matt - 2008-01-27, 17:51
Temat postu: Polski RP
drool i r4ch3t adminami te¿ s±

poprostu podam strone....

polski-rp.one.pl

HostName: Polski RP | Polski-rp.one.pl BETA!
Address: 92.48.65.11:7771
Players: * / 200
Ping: 35
Mode: Polski RP: LS
Map: San Andreas

Rachet - 2008-01-27, 21:34

Server Cacy :) na solidnym Hosterze.. :] Uptime oceniam na 90%... Gor±co polecam...

//Dobre bo Raczet gra :D ^^ ;P <ahh ta moja skromno¶æ>
Tak wiêc zapraszam do gry.... Raczej osoby z Imieniem i Nazwiskiem jakim¶ fajnym wymy¶lonym.... Szukasz Pomys³ów?? Ja znalaz³em nazwisko fajne na Second Life ;)
Gram tu pod nickiem Dozer_Carter i jestem liderem HA tak wiêc zapraszam ;]

ViRuS - 2008-01-27, 23:52

Lol :X jak wchodzê to ka¿± siê zarejestrowaæ, robie to i pisze mi ¿e mam bad nickname :/ czemu tak jest ? Mam nick Tom_XxX.. chyba jest dobry nie ?:|
Nyqual - 2008-01-28, 08:17

Jakbys wiedzial na czym polegaja servery RolePlay to bys widzial swoj blad. Malo ludzi, ale pograc mozna. Matt dobrze to oskryptowales :)
Drool - 2008-01-28, 08:54

Równie¿ zachêcam Was do gry tam - im wiêcej ludzi gra, tym ta gra milsza. Jednak namawiam do wcze¶niejszego przeczytania regulaminu - bo nieprzestrzeganie zasad RolePlay jest surowo karane.
Streem - 2008-01-28, 10:44

Niby serwer dobry ale... Dlaczego nie pójdziecie na jeden najwiêkszy polski serw tylko siedzicie na tym ? Tam jest oko³o 50 osób [jeszcze nie wystartowa³, bo starter nie skoñczy³ skryptu] i gra jest naprawde przyjemna. A tutaj ? góra 15ludu = nic ciekawego siê nie dzieje.
.

matt - 2008-01-28, 11:07

Streem napisa³/a:
Niby serwer dobry ale... Dlaczego nie pójdziecie na jeden najwiêkszy polski serw tylko siedzicie na tym ? Tam jest oko³o 50 osób [jeszcze nie wystartowa³, bo starter nie skoñczy³ skryptu] i gra jest naprawde przyjemna. A tutaj ? góra 15ludu = nic ciekawego siê nie dzieje.
.

i bedzie znów serv zamkna bo "gracze nie graja RP" LOL!!! cytuje pare slów "wrucil prp, wrucily krasze", "mialem 4krasze zanim dobiegem do dmv" nie podaje ników kto to pisal.

zapraszam do gry u nas ;)

ViRuS - 2008-01-28, 18:23

a powiesz mi czemu nie moge graæ?
Nyqual - 2008-01-28, 19:15

Bo Twoje imie powinno wygladac w prawdziwym zyciu! Tak trudno zrozumiec? Imie_Naziwsko, np. Jan_Kapusta, ale jesli nie znasz sie na RP to dostaniesz bana odrazu.
Rolek - 2008-01-28, 20:31

Masochistyczny zjadacz czasu, ale je¿eli kto¶ lubi, to czemu nie ? Mam nadziejê ¿e nie zostaniecie zaatakowani przez gromadê PoKeMoNóFFF :)
ViRuS - 2008-01-29, 00:07

Nyqual napisa³/a:
Bo Twoje imie powinno wygladac w prawdziwym zyciu! Tak trudno zrozumiec? Imie_Naziwsko, np. Jan_Kapusta, ale jesli nie znasz sie na RP to dostaniesz bana odrazu.

No mia³em normalne nazwisko.. Tom_Jaki¶tam :/ i i tak mi nie dzia³a³o :(

matt - 2008-01-29, 19:21

ViRuS napisa³/a:
Nyqual napisa³/a:

No mia³em normalne nazwisko.. Tom_Jaki¶tam :/ i i tak mi nie dzia³a³o :(

ostatnio mieli¶my taki bug ale ju¿ go poprawili¶my ;) powinno wszystko dzia³aæ, przepraszamy za usterke

ViRuS - 2008-01-30, 00:11

Nioo.. ju¿ mogê. :) ale wszed³em jak nie by³o ludzi i musia³em na piechotê ganiaæ :/
fajne to nawet;p