| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
Targ | MarketPlace - Guetta Hooligan Graphic
StrangereQ - 2008-02-15, 14:54 Temat postu: Guetta Hooligan Graphic CLOSED
Quaz - 2008-02-15, 14:59
o kurde ladna kolekcja ja juz zrobilem zakup;]
HotFuZz - 2008-02-15, 15:02
Robicie vinyle do VC?
StrangereQ - 2008-02-15, 15:22
Do Vice City powiadasz. Je¶li bym wiedzia³ która texturka body odpowiada za któr± czê¶æ samochodu do Vice City, napewno bym Ci zrobi³ Vinyl.
psmastereq - 2008-02-15, 18:20
nie zeby cos, ale caly koncept i zdanie "Chêtnie..." zrippowales z FSS ^;^
RoaH - 2008-02-15, 21:26
Odno¶nie Vinyli mogê tak¿e robiæ na zamówienie wiêc je¿eli komu¶ siê nie spodobaj± te które s± na sprzeda¿ to mo¿na napisaæ w tym temacie lub do mnie albo Strangera. ;p
Streem - 2008-02-15, 21:30
Mo¿e zrobiliby¶cie jakie¶ bli¿sze screeny ? Ma³o co jest widaæ na tych obrazkach :P
StrangereQ - 2008-02-15, 21:35
Zrobiliby¶cie? A mo¿e zrobi³by¶. Mów do RoaHa. On robi³ takie screeny. W³a¶nie RoaH - popraw to prosze.
Raziel - 2008-02-16, 16:38
Bardzo fajny sklepik. Macie super prace, które bardzo przypad³y mi do gustu. Poleci³em was nawet pewnemu koledze i najprawdopodobniej za nied³ugo dokonam zakupu. Oczywi¶cie, sorry, ale trochê tu tanio W ka¿dym razie <wow>
StrangereQ - 2008-02-16, 16:48
Tanio? Ceny s± normalne. Mniejsze ni¿ w ka¿dym innym sklepie, ale czy tanio to nie wiem :P Jak dla mnie to drogo :P Ci co maj± po ok. 2k pkt to nie maj± sie czym dziwiæ. Ale mój kolega mi gada, ¿e vinyl za 200 pkt jest bardzo bardzo drogi :O Zapraszam do kupowania.
RoaH - 2008-02-17, 18:14
Chcia³bym zaprezentowaæ 2 moje nowe Vinyle ,mo¿e nie s± one zaskakuj±ce ,ale mam nadziejê ,¿e siê spodobaj± i kto¶ je kupi xf :
psmastereq - 2008-02-17, 18:22
co do drugiego... oprocz teksturki (nawet nie odrzuca mnie) i metali (a kysz!)... co tu bylo zrobione? tylko nie mow o tablicy, bo G7 remap macie nie wiem skad :S.
Charnel - 2008-02-17, 21:39
prace graficzne sygny UB i inne odrzucaj± wrêcz xp ale vinyle w sumie nawet ciekawe niektóre
P4wloo - 2008-02-17, 22:23
| psmastereq napisa³/a: | | co tu bylo zrobione? tylko nie mow o tablicy, bo G7 remap macie nie wiem skad |
Pff... ¿arty sobie robisz ??
Poco komu G7 Remap ja robie tablice bez tego programu wystarczy je dodaæ do DFF w 3ds Maxie z Wtyczkami i TXD w TXD Workshop.
Sory ¿e odbieg³em od tematu ale... musia³em.
A pozatym sklep wed³ug mnie bêdzie siê dobrze rozkrêca³ powód ? bardzo niskie ceny i prace nie najgorsze :564:
psmastereq - 2008-02-17, 22:32
coz... przyjmujac to, ze zwracam sie do zwierzat na poziomie trzeciorzedu, ktore zwykla zmiane dff nazywaja programem, to uwierz mi - nie wierze w to, ze tacy za przeproszeniem debile jak wy potraficie zmieniac pliki dff. pozdrawiam
Dash - 2008-02-18, 15:18
Mo¿e kto¶ z tego sklepu podejmie siê zrobienia tej koszulki , temat za³o¿ony ,lecz jest bez odp. ci±gle. Karison pisa³ ¿e siê podejmie ,ale od d³u¿szego czasu nie mam z nim kontaktu i nie wiem w koñcu czy zrobi czy nie .
Je¶li kto¶ chce siê podj±æ to niech pisze na pm,albo na gg .
StrangereQ - 2008-02-18, 15:25
No to b±d¼ troche cierpliwy, je¶li Karison powiedzia³, ¿e zrobi. To zrobi. To wymaga czasu. Chyba jasne? A co do Smajla - nie wiem dlaczego dali mu range Moderator. Spam, spam i jeszcze raz spam. Nie do¶æ, ¿e zabra³ mi 4k pkt to jeszcze spamuje gdzie popadnie. A tak wogóle pmq - obra¿asz ludzi :/
Dash - 2008-02-18, 15:28
W³a¶nie gada³em z karisonem ,podj±³ siê tego ;]] sorka za OT .
StrangereQ - 2008-02-18, 19:15
Vinyl dla IwNinG'a
Czekam na Dotacje pkt. - 300
Stunter_Polska - 2008-02-19, 13:06
Chce wam zleciæ moj± fume:
- nowa tekstura body:
Czarny motor z jakimi¶ czerwonymi wzorkami i jakim¶ wyczesanym napisem STUNTER POLSKA na boku.
- nowe tarcze hamulcowe
HAMULCE - 5 w od lewej w pierwszym rzêdzie.
- tablica rejestracyjna
Tablica taka jak ma G7 z napisem SP u góry i B1941 na dole.
- ³añcuch
- Nowe naklejki
Naklejka 3D napisu SP
- Inne szczegó³y
Usuniêcie efektu lustra
Dam do 2000 pkt. o ile kto¶ siê podejmie........
StrangereQ - 2008-02-19, 14:10
Niestety nie posiadamy programu aby usun±æ efekt lustra. A jakby¶my posiadali, to i tak by¶my nie wiedzieli jak to zrobiæ. Niestety.
Stunter_Polska - 2008-02-19, 14:15
Qrcze, a nie wiecie kto to umie??
SRY ZA OT
StrangereQ - 2008-02-19, 14:20
Z tego co wiem to G7 posiada ten program i nawet potrafi robiæ ¶wietne vinyle bez efektu lustra. Polecam.
Streem - 2008-02-19, 14:26
| Stunter_Polska napisa³/a: | Qrcze, a nie wiecie kto to umie??
SRY ZA OT |
50 razy bêdziesz przeprasza³ [cenzura] ? Mnie to ju¿ denerwuje, jak mozna [cenzura] taki spam ;x Poszukaj na forum to znajdziesz ten program ja [cenzura]
| StrangereQ napisa³/a: | | Z tego co wiem to G7 posiada ten program i nawet potrafi robiæ ¶wietne vinyle bez efektu lustra. Polecam. |
Ale g7 nie robi [cenzura] ju¿ vinylów ! jeste¶ w stanie to zauwa¿yæ ? debilish....
¿al botów naprawde
StrangereQ - 2008-02-19, 15:37
Jakich botów!? A sk±d mia³em wiedzieæ ¿e G7 nie robi ju¿ vinyli ? Zastanów siê co piszesz. nie siedze na tym forum a¿ tak d³ugo.
Gradzian - 2008-02-19, 20:37
A wiec tak:
chce vinyl nrg zamuwic oto szczeguly:
nowe tarcze hamulcowe jakas wypasiona grafika napis Gradzian.
najlepiej jakies ognie ale takie jaskrawo zielone zeby sie odruznialy od calego vinylu.
cena do uzgodnienia jestem sklonny dac nawet wszystkie ptk jakie mam i jesli jest tu ktos kto robi bez odbicia lustrzanego prosze sie odezwac domnie.
Rolek - 2008-02-19, 20:44
| Gradzian napisa³/a: | A wiec tak:
chce vinyl nrg zamuwic oto szczeguly:
nowe tarcze hamulcowe jakas wypasiona grafika napis Gradzian.
najlepiej jakies ognie ale takie jaskrawo zielone zeby sie odruznialy od calego vinylu.
cena do uzgodnienia jestem sklonny dac nawet wszystkie ptk jakie mam i jesli jest tu ktos kto robi bez odbicia lustrzanego prosze sie odezwac domnie. |
Bo¿e przenaj¶wiêtszy... W jêzyku polskim istnieje taka literka jak "Ó"
Gradzian - 2008-02-19, 21:35
Czlowieku ty masz jakis uraz psychiczny zajmij sie soba a nie bedziesz kogos komentowal co za zalosny czlowieczek.
Rolek - 2008-02-19, 21:44
| Gradzian napisa³/a: | | Czlowieku ty masz jakis uraz psychiczny zajmij sie soba a nie bedziesz kogos komentowal co za zalosny czlowieczek. |
Z czysto teoretycznego punktu widzenia, opartego na d³ugotrwa³ej obserwacji, poddanej logicznej ocenie, na podstawie zwi±zków przyczynowo - skutkowych, z ca³± mo¿liw± stanowczo¶ci±, otwarto¶ci± i najwa¿niejsze, pewno¶ci±, mogê stwierdziæ, ¿e jeste¶ najzwyklejszym, przeciêtnym idiot±, którego wiedza, inteligencja i instynkt samozachowawczy operuje na poziomie ni¿szym, ni¿ najg³upszego orangutana w warszawskim ogrodzie zoologicznym... aha, Gradzian, ma³pko, zjedz banana.
Dziêkujê, idê zajmowaæ siê sob±...
StrangereQ - 2008-02-19, 22:00
Gradzian - ile razy mo¿na gadaæ, ¿e bez odbicia lustrzanego robi G7 ! A on ju¿ nie robi vinyli ! Wiêc moge Ci zrobiæ vinyl lecz bez napisu, lub z napisem ale bêdzie efekt lustra.
Gradzian - 2008-02-19, 23:18
No to mowie ze z efektem lustra zrob co sie da.
Dogger - 2008-02-20, 12:17
Sklep siê do¶æ ciekawie zapowiada, ale jak na mój gust to troszkê zbyt podobny do FSS :/ , jak wy my¶licie ?
Streem - 2008-02-20, 12:42
| Dogger napisa³/a: | | Sklep siê do¶æ ciekawie zapowiada, ale jak na mój gust to troszkê zbyt podobny do FSS , jak wy my¶licie ? |
Zgadzam siê, du¿o rzeczy ¶ci±gnêli od Ciebie, ale có¿ zaraza zaatakowa³a forum...
RoaH - 2008-02-20, 13:00
Twierdz±c "du¿o rzeczy ¶ci±gnêli od Ciebie" Co mia³e¶ na my¶li ? Co ¶ci±gnêli¶my ? Sklep ? Vinyle ? To czyli ka¿dy sklep ma co¶ ¶ci±gniêtego od kogo¶. A mo¿e to ,¿e mamy sygnaturkê ? Ka¿dy ma mieæ prawo swój sklep my nic od nikogo nie ¶ci±gali¶my ,nawet nie mieli¶my zamiaru. A wiêc nie mów czego¶ o kim¶ je¿eli tego nie wiesz... Za³o¿y³em go wraz z Strangerem bo chcia³em podzieliæ siê z innymi u¿ytkownikami swoimi "umiejêtno¶ciami" nie którzy powiedz± "jakimi umiejêtno¶ciami ,ka¿dy takie co¶ mo¿e zrobiæ" lecz ja tego nie robiê na "odwal sie" tylko dlatego bo to jest moje hobby ,pasja. Na pewno wiele osób woli i¶æ do zaufanych grafików ,bo to jest oczywiste. Je¿eli kto¶ bêdzie chcia³ co¶ od nas kupiæ to kupi ,a twierdzeniem ,¿e ¶ci±gamy co¶ od innych jeste¶ w wielkim b³êdzie.
Streem - 2008-02-20, 13:23
Nie jestem w b³êdzie. Mo¿e troche przesadzi³em mówi±c du¿o, ale kilka rzeczy ¦CI¡GNELI¦CIE np. jak ju¿ kto¶ wspomnia³ "Chêtnie przyjmiemy nowych cz³onków.
". Dziwnym trafem vinyle s± podpisane tak samo jak w FSS.
| RoaH napisa³/a: | | lecz ja tego nie robiê na "odwal sie" tylko dlatego bo to jest moje hobby ,pasja |
Jeste¶ w b³êdzie, gdyby¶ nie robi³ tego na "odwal sie" to by¶ nie wkleia³ do vinyli byle jakich obrazków z neta. Nie martw sie to widaæ
RoaH - 2008-02-20, 13:27
Z neta ? o.O Photo Shop mi s³u¿y do tego a nie obrazki google.pl
"Chêtnie przyjmiemy nowych cz³onków.
". Dziwnym trafem vinyle s± podpisane tak samo jak w FSS.
- Chêtnie przyjmiemy nowych cz³onków - Co jest w tym ¶ci±gniêtego ,¿e przyjmiemy nowych cz³onków ? Lepiej napisaæ od razu w Sklepie ni¿ spamowaæ po ca³ym forum...
- Dziwnym trafem vinyle s± podpisane tak samo jak w FSS. - Tego niestety ja nie podpisywa³em ,wiêc z tym do Strangera ;p
EDIT\\\
My¶lê ,ze ju¿ wszystko wyja¶nione co do tego Sklepu..
StrangereQ - 2008-02-20, 15:15
Co wy do nas siê tak przyczepiacie? Zazdro¶cicie bo ludzie kupuj±? Tak, ma³e ceny. Co ¶ci±gneli¶my? NIC ! Wszystko pisa³em i robi³em sam ! Mam nadziejê, ¿e wszystko ju¿ jest jasne.
Stunter_Polska - 2008-02-20, 18:37
Nowa textura body:
Czarny motor i akie¶ W-Y-J-E-B-A-N-E wzorki na motorze w kolorze ciemny czerwony.
Jakie pozostawiam waszej wyobra¼ni.
Nowe Hamulce:
KLIK!!! - pi±te w 1 rzêdzie.
Naklejki:
Usuniêcie naklejek.
Inne szczegó³y:
Tablca rejestracyjna PL z napisem SP u góry i B1941. Tablice mniej wiêcej takie jak ma G7.
Mam nadzieje ¿e taki motor jest w stanie kto¶ zrobiæ.
Dam do 2000 pkt. za wyczesany motor. Chce ¿eby ten motor by³ wyj±tkowy i tylko dla mnie (¿eby odró¿nia³ mnie od innych stunterów). Ostrzegam ¿e jestem wybredny...
StrangereQ - 2008-02-20, 20:04
Vinyl dla Gradziana:
Punkty przes³ane. Dziêkujê za zakup. Zapraszam ponownie.
Stunter_Polska - 2008-02-20, 20:08
StrangerQ zrobisz mi vinyl?? w po¶cie powy¿ej jest jego opis
StrangereQ - 2008-02-20, 20:21
Niestety nie zrobie poniewa¿ a¿ tak dobrych hamulcy zrobiæ nie potrafie. Id¼ do Doggera. Mo¿e Ci zrobi, choæ w±tpiê bo sklep zamkniêty ma.
Stunter_Polska - 2008-02-20, 20:22
to zrób takie hamulce jakie umiesz, zale¿y mi na czasie - dam ci jakies 1500 pkt.
StrangereQ - 2008-02-20, 20:25
A te wzorki to jakie? Nie poda³e¶ "co tam chcesz" z mojego upodobania moge Ci nawet zrobiæ pluszowego mi¶ka :P Odezwij siê na GG, bo wiêkszego off topu i spamu nie chcê robiæ. 9458549.
Dogger - 2008-02-20, 22:01
| StrangereQ napisa³/a: | | Zazdro¶cicie bo ludzie kupuj±? |
Zazdro¶cimy ? Tutaj nikt Ci nie zazdro¶ci, bo nie ma czego. Je¶li chodzi o mnie to raczej wy mo¿ecie mi zazdro¶ciæ...
Gradzian - 2008-02-20, 22:45
Dogger czy byl bys w stanie zrobic jeden vinyl nrg?
Oczywiscie nie za darmo.
Streem - 2008-02-21, 08:43
| Gradzian napisa³/a: | Dogger czy byl bys w stanie zrobic jeden vinyl nrg?
Oczywiscie nie za darmo. |
Rozumiesz, ¿e ma zamkniêty sklep ? Co za ludzie...
Smajl - 2008-02-21, 14:00
Stranger, nie lubiê Cie specjalnie jako osobê, ale praca idzie ci coraz lepiej i w zwi±zku z tym chcia³bym daæ Ci siê wykazaæ.
Kuzyn siê podpali³ na "stunting", ale nie ma narazie internetu, wiêc jest uziemiony. Zamawiam wiêc dla niego motor. Dam Ci 5000 pkt je¿eli motor JEMU siê spodoba.
Szczegó³y:
jak skoñczysz robisz DOK£ADNE zdjêcia ró¿nych czê¶ci motoru i dajesz na forum, czekasz a¿ on to obejrzy.
Motor ma byæ czarny, na nim skin przedstawiaj±cy b³yskawice, metale maj± byæ pomarañczowe lub b³êkitne, mo¿e byæ rejestracja PL z du¿± liter± "R", zero naklejek itp, hamulce nie koniecznie zmienione, ale mog± byæ jakie¶ stylowe. Gdzie¶ na dole ma byæ napis "Rendi" jak±¶ pisan± czcionk±, czyli stylizuj±c± pismo cz³owieka. Na dole czyli na takiej wysoko¶ci jak ma np. Skamer, ale ten napis ma byæ bardzo ma³y.
5000 pkt czeka, po¶piesz siê.
StrangereQ - 2008-02-21, 14:15
A z t± rejestracj± bêdzie problem. Poniewa¿ nie potrafie robiæ rejestracji. Ale ju¿ biore siê z prace nad vinylem.
RoaH - 2008-02-21, 15:24
Chcia³bym przedstawiæ 2 nowe Vinyle :
Nowy Vinyl zrobiony dla Dertiv'a :
StrangereQ - 2008-02-21, 15:35
Eee... S³abe vinyla. Pierwszy do zrobienia w 5 minut. A 2 taki jaki¶ "niedokoñczony" Ale GZ za pomys³.
RoaH - 2008-02-21, 15:41
| StrangereQ napisa³/a: | | Pierwszy do zrobienia w 5 minut.A |
Mo¿esz zrobiæ nawet w 2 min ,nie zale¿y od czasu w ile go zrobisz tylko jak go zrobisz. Nie musi Ci siê podobaæ ,jest wiele osób które chcia³yby mieæ "nawet" takie co¶. Bo co ma³o tam jest ró¿nych dodatków ? Nie musi byæ na ca³ym Vinylu nawalonych pe³no rzeczy ,¿eby by³ ca³y "zamalowany".
StrangereQ - 2008-02-21, 15:44
Smajl - zrobi³em dla Ciebie tego vinyla. Niestety b³êkitnych metali nie zrobi³em, poniewa¿ wygl±da³o to tak bardzo dziwnie :554: Czarne moim zdaniem lepsze. Zobacz. Mo¿e mu siê spodoba.
Dodana rejestracja :
P4wloo - 2008-02-21, 16:32
Smajl Je¶li co¶ to ja mogê zrobiæ rejestracjê i przes³aæ Strangerowi o ile takie co¶ bêdzie mo¿liwe to napisz.
StrangereQ - 2008-02-21, 16:41
Nie. Ju¿ nie trzeba. Rejestracja jest gotowa. Vinyl tak samo. Czekam na decyzjê.
Dogger - 2008-02-21, 17:05
RoaH... I ty nie u¿ywasz Google Grafika, tylko PhotoShopa ? Heh, ta czaszka na pierwszym motorze w tych twoich nowych pracach jest na Googlach... Wiem bo zamie¶ci³em j± na motorze dla Charnel'a...
RoaH - 2008-02-21, 17:17
Tak jest z google xF ,ale ja mówi³em ,¿e nie biorê ¿adnych obrazków (tapet itp) jako zape³nienie Body.
Dash - 2008-02-21, 20:31
Tak wiêc zmawiam vinyl :
-Rejestracja z napisem KS czcionka widoczn± ,lecz efektown± .
-motor kolor szary taki chromowy , ale jasny .
-Maj± na nim widnieæ ognie w kolorze zielonym bardzo widocznym,jasnym . Ma byæ kilka ogni a nie jeden ci±g³y . Rozmieszczenie ich ma byæ mniej wiêcej na ca³ym motorze ,ale nie za du¿o ¿eby nei zas³ania³y koloru motoru .
-Napis Dash jak±¶ fajn± czcionka ,ale nie grafem bo musi byæ widoczny ! napis ma byæ tam gdzie jest liczba (ale mo¿e zajmowaæ ca³a tamt± przestrzeñ w tamtym miejscu )
-hamulce kolor ich zostawiam wyobra¼ni autora vinylu .
-tarcze tak¿e .
-na ko³ach bia³ym napisem zamiast wlf ma byæ KS w takiej samej wielko¶ci jak ten napis wlf .
-oczywi¶cie liczba i tkaie tam zbêdne rzeczy maj± znikn±æ .
Mam dosyæ du¿e wymagania dlatego za vinyl mogê daæ nawet do 2000 pkt. !!
Smajl - 2008-02-21, 21:39
Stranger to tak: czcionka i na rejestracji i na body jest s³aba.
Na body ma byæ ta czcionka: http://www.czcionki.kompu...php?id=Gotyckie [przed ostatnia]
Na rejestracji "R" - http://www.fonts.pl/search/Johnny+Fever
Ten motyw b³yskawic inaczej sobie wyobra¿a³em, spróbuj co¶ lepszego zrobiæ. Ta czaszka jest fajna, zrób co¶ po bokach w tej samej kolorystyce co czaszka.
Hamulce mi siê bardzo podobaj±.
StrangereQ - 2008-02-21, 21:47
| Smajl napisa³/a: | | Hamulce mi siê bardzo podobaj±. |
To ja robie ten motor Tobie? Jesu¶eñko. Popracuje nad nim jutro.
Smajl - 2008-02-21, 22:35
| StrangereQ napisa³/a: | | Smajl napisa³/a: | | Hamulce mi siê bardzo podobaj±. |
To ja robie ten motor Tobie? Jesu¶eñko. Popracuje nad nim jutro. |
nie mi, ale wiem na co czeka moj kuzyn.
Dash - 2008-02-22, 12:38
StrangeR podejmiesz siê zrobienia vinyla dla mnie masz wy¿ej opis. sry za OT .
StrangereQ - 2008-02-22, 13:58
Smajl. Nie zrobie Twojego zlecenia, poniewa¿ nie mam pomys³u na te wymagania Inne vinyla posz³y. A ten Twój, to jako¶ dziwnie, bez pomys³ów, s³abo wychodzi. Nie. Mo¿e kiedy indziej, jak bêde lepszy i co¶ wymy¶le. Jak narazie to zleæ komu¶ innemu, np. Macc[x] Pozdrawiam
RoaH - 2008-02-22, 15:13
Nowe Vinyl dla Hot'a :
StrangereQ - 2008-02-22, 15:20
Vinyl dla Szmytka:
Punkty przes³ane. Zapraszam ponownie.
Smajl - 2008-02-22, 17:58
Stranger coraz lepiej Ci idzie, vinyl dla Szmytka naprawdê dobry.
Ked - 2008-02-22, 18:00
no Smajl ma racje juz postepy coraz lepiej
StrangereQ - 2008-02-22, 18:03
Dziêki Smajl Hamulce troche zje*a³em, bo mia³em daæ Stroke, a nie da³em :P Ale robie nowe. I te paski Szmytek kaza³ przed³u¿yæ w góre :P
Dogger - 2008-02-22, 18:03
Stranger, Brawo... Vinyl Szmytka naprawdê ¶wietny... RoaH, znów grafika z Google Grafika... Stranger robi postêpy, ale co do Roah'a, to ka¿dy potrafi sobie ¶ci±gn±æ obrazek z Googli...
Smajl - 2008-02-22, 18:08
Stranger, po d³ugim namy¶le: chcia³bym, ¿eby¶ przerobi³ mi mój motor. Chodzi mi o dodanie rejestracji i dodanie tych hamulcy co zrobi³e¶ w projekcie dla mojego kuzyna. Z tym, ¿e hamulce maj± byæ pomarañczowe a nie fioletowe. Rejestracja ma byæ czarna a na niej pomarañczowe 666 jak±¶ nowoczesn± czcionk±. Po mój motor zg³o¶ siê do mnie na GG: 3499875.
Streem - 2008-02-22, 18:41
StrageR - zrobi³by¶ dal mnie hamulce ? KLIK
StrangereQ - 2008-02-22, 19:06
Niestety. W hamulcach to ja dobry nie jestem. Gdy Szmytu¶ przes³a³ mi linki do hamulcy, to chcia³em zrobiæ podobne. Niestety, na pró¿no. Wiêc hamulce to nie dla mnie. Body, metale, rejestracja - ok.
RoaH - 2008-02-22, 20:35
Nowy Vinyl z Chiñskiego Stylu Nie wiem czy siê spodoba ,lecz... (Styl nie obowi±zuje rejestracji )
Stunter_Polska - 2008-02-22, 21:09
Mnie osobi¶cie siê nie podoba.
PS. Na przysz³o¶æ: rób dok³adniejsze zdjêcia.
RoaH - 2008-02-22, 23:38
Nowy Vinyl dla NoName :
Stunter_Polska - 2008-02-23, 00:12
Ten vinyl wed³ug mnie jest o wiele lepszy od poprzedniego (tego chiñskiego).
Streem - 2008-02-23, 08:17
| Stunter_Polska napisa³/a: | | Ten vinyl wed³ug mnie jest o wiele lepszy od poprzedniego (tego chiñskiego). |
Czy to jest temat ¿eby oceniaæ vinyle ? Nie. Wiêc po co tu w kó³ko spamujesz ?
P.S RoaH umiesz zrobiæ hamulce ? (wy¿ej napisa³em wiêcej)
RoaH - 2008-02-23, 09:46
Tak, mogê co¶ wykombinowaæ dla Ciebie. Chcesz tak¿e chcesz tarcze hamulcowe ?
Streem - 2008-02-23, 10:05
Yyy no chodzi mi o te tarcze (chyba) w³a¶nie.
Smajl - 2008-02-23, 10:24
Stranger, kiedy bêdzie moje zlecenie?
StrangereQ - 2008-02-23, 10:44
Smajl - napisa³em Ci, ¿e nie mam pomys³u. Jeste¶ tak wymy¶lny, ¿e szok :P Sory, ale narazie zleæ komu¶ innemu np. Macc[x] mo¿e on co¶ wykombinuje, ja narazie nie mam pomys³ów. Jeszcze raz przepraszam.
EDIT:
Streem - RoaH, jak narazie nie ma photoshopa bo mi co¶ tam pisa³ na GG. Wiêc hamulce AlphaMask moge narazie robiæ ja.
Smajl - 2008-02-23, 11:21
| StrangereQ napisa³/a: | Smajl - napisa³em Ci, ¿e nie mam pomys³u. Jeste¶ tak wymy¶lny, ¿e szok :P Sory, ale narazie zleæ komu¶ innemu np. Macc[x] mo¿e on co¶ wykombinuje, ja narazie nie mam pomys³ów. Jeszcze raz przepraszam.
EDIT:
Streem - RoaH, jak narazie nie ma photoshopa bo mi co¶ tam pisa³ na GG. Wiêc hamulce AlphaMask moge narazie robiæ ja. |
Stranger, po d³ugim namy¶le: chcia³bym, ¿eby¶ przerobi³ mi mój motor. Chodzi mi o dodanie rejestracji i dodanie tych hamulcy co zrobi³e¶ w projekcie dla mojego kuzyna. Z tym, ¿e hamulce maj± byæ pomarañczowe a nie fioletowe. Rejestracja ma byæ czarna a na niej pomarañczowe 666 jak±¶ nowoczesn± czcionk±. Po mój motor zg³o¶ siê do mnie na GG: 3499875.
chodzi mi o to zlecenie
StrangereQ - 2008-02-23, 11:24
Aaa... No to nie ma sprawy Tylko napisz na gg.
Nowy vinyl dla Szmytka - przerobione hamulce na ¿yczenie
Smajl - 2008-02-23, 12:16
Dobra dziêki za hamulce, pkty przesy³am.
RoaH - 2008-02-23, 12:28
Stranger dobrze wiesz ,¿e od dawna mam ju¿ PS ,nie musisz przejmowaæ zlecenia ,poniewa¿ zrobiê mu te Hamulce bez problemu.
EDIT\\\
Nowy Vinyl NRG :
Smajl - 2008-02-23, 17:11
Roah za ile sprzedasz ten vinyl ?
RoaH - 2008-02-23, 17:17
Hmm... Miêdzy 300 a 400 pkt. co Ty na Smajl ?
P4wloo - 2008-02-23, 17:19
Chcia³bym do³±czyæ do sklepu Tuned Stunt Shop jako twórca vinyli oto co mogê zrobiæ:
-Dodanie rejestracji
-Nowe tarcze hamulcowe (dopiero æwiczê)
-usun±æ oryginalne naklejki
-dodaæ nowe naklejki np. p³omienie,b³yskawice itp...
-tekst ale niestety z efektem lustra
-kolorowanie metali np. na kolor pomarañczowy
Do tej pory mam niestety tylko 2 vinyle:
1 vinyl:
2 vinyl:
StrangereQ - 2008-02-23, 17:42
Brawo RoaH. Nie ma to jak zplagiatowaæ mój projekt vinyla. Szczyt g³upoty.
Edit:
P4wloo - napisz mi na gg - 9458549
P4wloo - 2008-02-23, 17:45
Okk... mogê zrobiæ wiêcej ale ile ma byæ to wiêcej mam mieæ 5 vinyli 6 ? bo mo¿na zrobiæ mniej ale za to porz±dnie.
RoaH - 2008-02-23, 17:49
[quote="StrangereQ"]Brawo RoaH. Nie ma to jak zplagiatowaæ mój projekt vinyla. Szczyt g³upoty.
Niby co tam masz zplagiatowanego ? Chyba ten Tribal na dole...
StrangereQ - 2008-02-23, 17:56
Chyba ka¿dy g³upi siê pokapuje, ¿e ukrad³e¶ mi projekt z paskami i kolorami. A tak wogóle - zrób nowe vinyle, stare pousuwa³em.
Stunter_Polska - 2008-02-23, 18:02
| RoaH napisa³/a: | | Niby co tam masz zplagiatowanego ? Chyba ten Tribal na dole... |
Poczytaj parê postów wy¿ej to znajdziesz prawie taki sam vinyl. Ró¿ni± siê tylko kolorami
Smajl - 2008-02-24, 09:40
Roah kupiê za 500 pkt. Wyslij mi na PM link do niego.
jesiu23 - 2008-02-24, 13:02
Ja chcia³bym kupiæ Avatar Podobny do tego co mam teraz tylko troche wiêkszy i z moim Nickiem Kolory takie zeby pasowa³y to chyba wrzystko
:564:
P4wloo - 2008-02-24, 13:11
| jesiu23 napisa³/a: | | Ja chcia³bym kupiæ Avatar |
Mo¿e rozwin±³ by¶ swoj± wypowied¼ bo mo¿esz kupiæ sobie avatar ca³y bia³y bez ¿adnego napisu i niczego innego powiedz co ma siê na nim znale¼æ a dopiero pó¼niej zamawiaj.
StrangereQ - 2008-02-25, 20:58
Nowy Infernus.
My¶le, ¿e kto¶ go kupi :
P4wloo - 2008-02-26, 09:12
Sprzedam vinyl NRG500 nazwa:Fire Dragon
Cena do ustalenia
Szmytek - 2008-02-26, 09:43
Mój nowy Vinyl : Exotic Infernus
Cena: Do uzgodnienia...
Gradzian - 2008-02-26, 13:14
Szmytek ile sobie cenisz za infernusa?
Macc - 2008-02-26, 15:49
P4wloo, a ty dalej tego samego vinyla sprzedajesz. Ten sam smok, te same p³omienie, te same hamulce, tylko rejestracjê zmieni³e¶ ^^. Szalejesz..
Tak jak powy¿ej Ile chcesz za infernusa ?
StrangereQ - 2008-02-26, 16:43
P4wloo zostaniesz wydalony ze sklepu je¶li nie zrobisz czego¶ nowego :/ Czekam na nowe vinyle.
Streem - 2008-02-26, 17:15
| StrangereQ napisa³/a: | | P4wloo zostaniesz wydalony ze sklepu je¶li nie zrobisz czego¶ nowego Czekam na nowe vinyle. |
To mu napisz o tym na GG a nie posty nabijasz.
Co z moimi hamulcami ? Czekam ju¿ d³ugo...
StrangereQ - 2008-02-26, 17:20
Jakie te hamulce maj± byæ? Napisz mi na GG. Zajme sie tym szybko.
$eba - 2008-02-27, 19:19
Hej strangereq mozesz mi zrobic vinyla do SA cos w kolorach blue and black chcialbym ¿ebys sie postaral to jestem gotow duzo zaplacic.
Szmytek - 2008-02-27, 22:26
Cena za mojego Exotic Infernus wynosi 800... Zachêcam do zakupu
StrangereQ - 2008-02-28, 08:00
$eba, nie wiem czy Ci siê spodoba. Mo¿e tak, mo¿e nie.
-nowe ko³a
-nowa texturka body
-usuniête naklejki typu "46" (alpha mask)
-lepsza jako¶æ ( 512x512 pikseli )
$eba - 2008-02-28, 14:59
No niezle podoba mi sie powiedz tylko ile mam ci zaplacic za to cudo :P
Gradzian - 2008-02-28, 15:10
Ja tez chcial bym zamowic kolejny vinyl u ciebie
A wiec tak:
body:zrob jakie chcesz aby bylo ladne i rob body w wiekszej rozdzieczosci bo puzniej na nrg widac pixele,nowe hamulce rejestracja na ktturej ma pisac DONE i wymysl cos jeszcze duzo dam jak mi sie spodoba vinyl
StrangereQ - 2008-02-28, 16:28
Poco mam Ci robiæ vinyl jak sie na mnie obrazi³e¶ i zablokowa³e¶ na GG :551:
Gradzian - 2008-02-28, 17:39
Nie chcesz zarobic to sie mowi przykro.
StrangereQ - 2008-02-28, 18:30
Odblokuj na GG to pogadamy. Koniec OT !!!!!!!!!!
AoH|KaZ!o - 2008-03-02, 21:00
Chcia³bym zakupiæ Gradzian Bike je¶li jest to mo¿liwe
I vinyl infernusa Szmytka
Jak co¶ to dam za ka¿dy 300 punktów je¶li to dobra cena je¶li nie to tylko Gradzian Bike :/
P4wloo - 2008-03-02, 21:13
| AoH|KaZ!o napisa³/a: | | Chcia³bym zakupiæ Gradzian Bike je¶li jest to mo¿liwe |
Vinyle wykonywane dla innej osoby na zamówienie nie mog± byæ sprzedawane chyba ¿e w³a¶ciciel i autor na to zezwol± a co do Infernusa Szmytka podawa³ on cenê która wynosi:800pkt. a masz 600...
Sorki za Off Top
Dash - 2008-03-04, 12:46
Chcia³bym zamówiæ vinyl bo widzê ¿e ten sklep jest tu jednym z najlepszych w vinylach.
Tak,wiêc:
Podstawy maj± byæ czyli bez naklejek i innych numerów .
-Rejestracja polska z napisem Dash normaln± czcionk± i ¿eby ten napis by³ widoczny czyli w miarê du¿a .
-Kolor motoru ma byæ szary w miarê jasno ,ale ¿eby za mocno nie podchodzi³ pod bia³y
-Zielone wzorki mog± byæ jakie kolwiek byle by by³y oryginalne nie u¿yte w ¿adnym innym vinylu . Tak samo rozmieszczenie ich zostawiam wyobra¼ni autora . ( aha wzorki nie maj± byæ ¿adnymi ogniami czy co¶ takiego nie cierpiê takich )
-Je¿eli jest mo¿liwo¶æ ( bo s³ysza³em ¿e jest to trudne ) to chcia³bym jeszcze jak±¶ dobr± i fajna czcionk± dopasowan± do kolorów motoru napis Dash w miejscu numeru bodaj¿e 43 ;] Je¿eli siê nie uda to trudno , ale bardzo mi zale¿y ¿eby by³ ten napis.
To chyba wszystko je¿eli co¶ pomin±³em to proszê pytaæ na gg 2395166 .
Aha je¿eli vinyl bêdzie mi siê bardzo podoba³ to mogê daæ nawet wszystkie moje pkt.
Rachet - 2008-03-04, 14:07
Sklep moim zdaniem bardzo dobry
My¶le ¿e autor sie nie obrazi je¿eli go"przykleje" ;')
StrangereQ - 2008-03-04, 14:09
Nie ma sprawy. Resztê rzeczy na gg. Choæ jeszcze mam inne zlecenia. Twojego NRG powinienem do jutra zrobiæ.
Szmytek - 2008-03-04, 23:04
No i oto moje dwa kolejne vinylki
1.
2.
Smajl - 2008-03-04, 23:32
Szmytek - bardzo duzy progres, dobre pracki, czekam na dalsze postepy, moze sam cos kiedys zamowie.
StrangereQ - 2008-03-05, 07:40
Szmytek za ile sprzedasz ten 2 vinyl?
P4wloo - 2008-03-05, 07:46
No no Szmytek ten 2 infernus jest bardzo ³adny tak samo na ile pkt. go cenisz ?
AoH|KaZ!o - 2008-03-05, 07:57
Pewnie gdzie¶ z 800 pkt szkoda ¿e ja mam lekko ponad 300 :/
Streem - 2008-03-05, 12:35
Za ile sprzeda³by¶ ten drugi vinyl ?
Dash - 2008-03-05, 15:15
Szmytek ma talent do tych infernusów .
Co do mojego zlecenia podejmie siê go kto¶ bo stranger zrezygnowa³ . ?
na 8 str. s± wymagania .
Szmytek - 2008-03-05, 15:19
Trudno powiedzieæ za ile go sprzedam... Bardzo mi siê on podoba i szkoda mi go sprzedawaæ... Na razie zostawiê go dla siebie, ale dzi¶ powinienem jakie¶ nowe cacko wykombinowaæ :P
Szmytek - 2008-03-05, 17:05
Sorki za double posta...
heh.. to moje dwa kolejne Vinylki...
1.
2.
//Rachet
Warn za double posta... trzeba by³o u¿yæ opcji Edit
StrangereQ - 2008-03-05, 17:17
Kupuje 1! 800pkt jak chcia³e¶. 1st. Most Wanted
Szmytek - 2008-03-05, 17:19
Spoko Stranger... Proszê o przelanie punktów
StrangereQ - 2008-03-05, 17:21
A móg³by¶ przestawiæ troszke to t³o niebieskie na masce? Jest troche krzywo.
Streem - 2008-03-05, 17:22
Chcia³bym zamówiæ w Ciebie vinyla Szmytku, mam nadzieje, ¿e siê podejmiesz.
Vinyl infernusa:
- kolor ¿ó³to-czarny, co¶ w stylu drugiego vinyla
- jakie¶ flamy, tribale etc.
- zmodyfikowane wnêtrze auta
- jaki¶ ³±dny znaczek na górze, co¶ podobnego do tamtego "owni±cego vinyla"
Reszte pozostawiam do twojej dyspozycji. Cena my¶le, ¿e miêdzy 700-1500pkt.
Szmytek - 2008-03-05, 19:28
Oczywi¶cie ¿e siê podejmê :P Vinyl powinien byæ gdzie¶ gotowy za 2 dni :P... a Stranger wyluzuj trochê, spróbuje to jako¶ ustawiæ ¿eby by³o nice a jak sie nie uda to zejdê troszkê z ceny :P mo¿e byæ??
jesiu23 - 2008-03-05, 20:19
Ja chcia³bym zamówiæ vinyl NRG
-Czarny z moim Nickiem
-P³omienie niebieskie
-czaszka
Je¶li nie mam tylu Pk
To prosze o zrobienie jakiego¶ dobrego vinylu za 220 PK
:564:
StrangereQ - 2008-03-06, 13:49
Za 220 pkt to Ci mogê wkleiæ sam napis :571:
ViRuS - 2008-03-06, 17:50
roah ci zrobi za 220 pkt ca³y nrg ;]
Rolek - 2008-03-06, 18:03
Panowie, robicie straszny offtop, ostrzegam, inaczej poleca warny, mówiê ca³kowicie powa¿nie, ka¿dy dostanie po dwa i problem siê rozwi±¿e, a kwestia ceny, po 20 ty¶, za zdjêcie warnu i my¶lê, ¿e nikt nie bêdzie protestowa³, je¿eli owa czê¶æ regulaminu, w drodze wyj±tku, ulegnie nagiêciu, tak dla ogólnej jasno¶ci, poniewa¿ niektórym siê wydaje, ¿e punkty stanowi± jaki¶ ratunek.
Kwestie ogólne, proszê wyja¶niaæ, za³atwiaæ przez PW, lub GG, to nie jest temat, w którym prowadzicie lu¼n± dyskusjê, tylko dokonujecie wymiany handlowej...
Dash - 2008-03-12, 16:59
Tak,wiêc drogi szmytku zamawiam u Ciebie vinyl do infernusa , w stylu mojego co mam na nrg ( http://i26.tinypic.com/103apaf.jpg ) Ta sama kolorystyka itp. Ale nie ma byæ perfidnie identyczny ;]] Je¿eli da radê to umie¶æ gdzie¶ napis Dash na czcionce Maszyna AEG ale nei za du¿y ,ale ¿eby by³ widoczny w miarê. Mam nadziejê ¿e dasz sobie z tym radê . Za vinyl moge zap³aciæ do 1000 pkt. Podejmiesz siê ?
StrangereQ - 2008-03-15, 18:18
Doda³em do sklepu mojego ukochanego bike : Kocham go Oceniaæ
LOLIP - 2008-03-20, 20:00
Strang ty to masz ceny wkrotce zamowie cos u ciebie tylko musze 8000 uzbierac ! :564:
StrangereQ - 2008-03-20, 20:09
8000? Poco tak du¿o?
A tak wogóle:
LISTA ZAKTUALIZOWANA
ZiomeX - 2008-03-21, 10:04
Strang mam pytanie : ile orientacyjnie mog³oby kosztowaæ wykonanie vinyla do NRG we wzorze moro?
StrangereQ - 2008-03-21, 10:34
Zale¿y od wymagañ i jako¶ci.
Macc - 2008-03-21, 10:53
Dalej mnie ze sklepu nie usun±³e¶? DELETE!
Takashi - 2008-03-23, 20:49 Temat postu: Vinyl Witam Bardzo chcialbym posiadac wlasnego vinyla gdysz gram juz od dawna i probowalem zrobic sam :/ niestety nie wychodzi mi wiec prosze o pomoc tutaj jezeli ktos moze mi zrobic winyla ja bym napisal jakiego to prosze o pomoc na gg 8453442 z gory dziekie. :564: piwko dla tego kto mi pomorze.
Rolek - 2008-03-23, 20:54 Temat postu: Re: Vinyl
| Takashi napisa³/a: | | Witam Bardzo chcialbym posiadac wlasnego vinyla gdysz gram juz od dawna i probowalem zrobic sam :/ niestety nie wychodzi mi wiec prosze o pomoc tutaj jezeli ktos moze mi zrobic winyla ja bym napisal jakiego to prosze o pomoc na gg 8453442 z gory dziekie. :564: piwko dla tego kto mi pomorze. |
"gdysz" i "pomorze"...
StrangereQ - 2008-03-23, 21:39 Temat postu: Re: Vinyl
| Takashi napisa³/a: | | Witam Bardzo chcialbym posiadac wlasnego vinyla gdysz gram juz od dawna i probowalem zrobic sam :/ niestety nie wychodzi mi wiec prosze o pomoc tutaj jezeli ktos moze mi zrobic winyla ja bym napisal jakiego to prosze o pomoc na gg 8453442 z gory dziekie. :564: piwko dla tego kto mi pomorze. |
Jest tutaj taka opcja? Wogóle, jest co¶ takiego jak tutoriale na google.pl.
IgrexolonO - 2008-03-29, 11:58
Witam. Dosyæ ³adne prace w wykonaniu StrangerQ'a, on to ma talent :546: :P Chcia³bym u Ciebie zamówiæ Sygnaturkê. Opis:
- T³o: (Zachód s³oñca) z palmami (Vice City), i z kolesiem z VC ubranym tak jako¶ fajowo po Hawajsq
- I z napisem po lewej stronie (<<<) na dole (\/ \/ \/) MexikanoS
Dziêkujê.
StrangereQ - 2008-03-30, 14:22
Yeah, nareszcie mam mój motorek :
Mnie siê bardzo podoba.
RazoR - 2008-04-03, 19:11
Chcia³bym kupiæ skin na infernusa. Zap³acê 500 pkt. Wiêcej na PM. Czekam
fristajluch - 2008-04-03, 19:15
ca³kiem fajne motorki .
szkoda ¿e nie robisz do vc bo potrzebuje akurat
StrangereQ - 2008-04-09, 21:25
Wróci³em... Mam nowy komputer i nie mam programów, jednym s³owem "Zaczynam od nowa" Jutro bêde mia³ drugi komputer na którym zainstalujê wszystko potrzebne mi do robienia skinów itp. Nie martwcie siê Stranger nigdy nie zapomni o was
Black - 2008-04-10, 18:32
Chcia³bym zamówic sygnature , avatar , userbary. My¶lê ze nie bêdziemy tu pisaæ wiêc , napisz do mnie na gg 737251 , tam szczegó³y uzgodnimy
StrangereQ - 2008-04-10, 20:12
Black, takiemu zadaniu raczej nie wiem czy sprostam, poniewa¿ mam nowy komputer, bez dobrej karty graficznej. GTA mi siê sie odpala, Photoshopa nie mam - czekaj a¿ zainwestuje.
Adibo - 2008-04-12, 13:31
Kupie skin do infernusa niech autor pomysli nad wygladzie xd dam 500$
aha tylko pod infem by³ czerwony kolor;]
Dogger - 2008-04-12, 13:41
Ahh... Znów nazwe kra¶c... Nie³adnie...
Nie potrafisz wymy¶liæ czego¶ sam ?
StrangereQ - 2008-04-12, 14:34
Ukrad³em nazwe? Sk±d? Nigdzie takiego sklepu nie widzia³em.
psmastereq - 2008-04-12, 14:48
Dogger:
Shop = sklep - ka¿dy raczej bêdzie u¿ywa³ tej nazwy, no ewentualnie "place" albo "market".
Editing = edycja - je¿eli g³ównym "produktem" jest edycja filmów... no to chyba wszystko jest jasne.
Dogger - 2008-04-12, 15:21
Nie chodzi mi o "Shop" tylko o Editing a wcze¶niej o Stunting :/
Safari - 2008-04-13, 10:03
Czy móg³ bym zakupiæ avatar mam 1 przygotowany tylko chcia³ bym prosiæ o dodanie napisu ile to bêdzie kosztowaæ?? :553:
StrangereQ - 2008-04-13, 11:49
Wszystko pisze na pierwszej stronie.
Kafel - 2008-04-19, 20:36
Dobra to ja zamawiam 2 vinylki (o ile to mozliwe) jeden chcia³bym do NRG drugi do INFERNUSA. Nrg ma wygl±daæ tak:
- Polska Tablica rejestracyjna z Napisem POLAND Teem i pod spodem Polska Flaga i napis KAFEL jak±¶ ³adn± czcionk±
-Nowe tarcze ale jakie wola³ bym podaæ na gg poniewa¿ mam juz wybrane ale nie wiem jak je opisac na gg dam "szkic"
- Je¶li da³o by rade to prosi³ bym o zmiane kó³ (opon) ¿eby mia³y jaki¶ inny wzór niz standardowy
- Oczywi¶cie bez efektu lustra G³ówny Napis (znajduj±cy sie przy silniku) to "KAFEL STUNT" Na baku i pomiêdzy siedzeniem (na koñcu nad t³umikiem) napis "K3"
-Kolor podobny do tego jak na obrazku w linku ---> http://moto.allegro.pl/it...eska_zx_6r.html <--- Chodzi mi o ten kolor niebieski
- teraz wzór hmm.. Prosi³ bym o jakies ³adne bia³e p³omienie ale nie za du¿o ich
No i to tyle o NRG teraz czas na Infernusa
Napisy wszystkie takie same tylko inny wzór i kolor.
Prosi³ bym o Kolor Pomarañczowy przerywany paskami tak jak w Ferrari lub innych tego typu wozach kolor przerw dowolny aby pasowa³ :P.
No to tyle czy da³o by rade to zrobiæ i ile by takie co¶ w sumie kosztowa³o??
Z góry dziêki :564:
StrangereQ - 2008-04-19, 21:02
Bez efektu lustra Ci nie zrobie bo nie mam remapa, a nawet jak bym mia³ to i tak bym nie sprzeda³. Wiêc z tym bêdzie problem.
Kafel - 2008-04-19, 22:21
ale reszte da rade?
StrangereQ - 2008-04-20, 09:16
Tak. Z infernusem troche siê pomêcze, bo dobrze jeszcze robiæ nie umiem.
Kafel - 2008-04-20, 12:29
to moze zgadamy sie na gg dok³adniej zeby potem nie by³o co¶ nie tak ok?
Ej streng wiesz co moze lepiej nie rób infernusa jesli jeszcze nie zacze³es.. zrób tylko nrg
P@wloo - 2008-04-24, 08:20
Zamawiam NRG-500 szczegó³y:
-nowe body 512x512
-wygl±d na body hmm... http://img232.imageshack....lery1278my3.jpg co¶ w ten styl.
Detale-Napis tak jak u Quaza na tyle tylko zamiast Quaz P4wloo czcionk± Last Ninja+czerwone klocki hamulcowe z literk± P
-Nowe hamulce jakie¶ ³adne
-Tablica rej. czarna z napisem na ca³ej P4 du¿ymi literami czcionk± Last Ninja.
-No i metale pod kolor motoru ¿eby pasowa³y.
Za motor mogê daæ hmm... 1000-1300pkt. zale¿y czy mi siê spodoba.
PrzemOO - 2008-04-28, 13:25
Ile sobie cenisz za Splash Bike?
StrangereQ - 2008-04-28, 13:58
Czy ja wiem. Sam podaj cene. Nie jestem w stanie go wyceniæ.
PrzemOO - 2008-04-28, 14:03
1500?
Tylko jeszcze zmieñ kolor rury z ¿ó³tej na czarn±, please.
Gradzian - 2008-04-28, 14:05
Chcial bym zamowic hamulce do nrg500 kolory maja byc bialy a kontory czarne.
Place 500 pkt jak mi sie spodobaja.
StrangereQ - 2008-04-28, 14:28
Ok PrzemOO. Zmienione. Napisz na GG to Ci dam link do download.
Dogger - 2008-05-06, 21:16
Brawo Stranger ! Wreszcie nie widzie ¿adnego podobieñstwa do moich sklepów !
Jedna wada. Nauczy³e¶ siê robiæ button i teraz wszêdzie go powtarzasz, a najgorsze, ¿e robisz go ¼le...
StrangereQ - 2008-05-06, 21:19
^^
O co chodzi z buttonem?
Gradzian - 2008-05-06, 21:21
Zrealizujesz moje zamowienie?
StrangereQ - 2008-05-06, 21:22
| Gradzian napisa³/a: | | Zrealizujesz moje zamowienie? |
Niby jakie?
Dogger - 2008-05-06, 21:23
¦rodkowy okr±g jest za bardzo przesuniêty w lewo-skos-dó³...
Gradzian - 2008-05-06, 21:24
Chcial bym zamowic hamulce do nrg500 kolory maja byc bialy a kontory czarne.
Place 500 pkt jak mi sie spodobaja.
Wiem ze raczej nie zrealizujesz ale moze kto inny przy okazji zobaczy...
StrangereQ - 2008-05-06, 21:39
Jeszcze nad tym pomy¶le. A co do Doggera - trudno mi dopasowaæ okr±g do wiêkszego. BTW. Jak nowy wygl±d sklepu?
Charnel - 2008-05-06, 22:48
dodaj mnie do sklepu, robie na drutach na zamówienie
Streem - 2008-05-07, 06:18
| Charnel napisa³/a: | | dodaj mnie do sklepu, robie na drutach na zamówienie |
Ja te¿ chce ! Umiem wklejaæ obrazki z google do vinyli, rippowaæ ubki etc. To jak ?
StrangereQ - 2008-05-07, 06:57
Hmm... Gdyby mog³a tu wej¶æ Administracja :573: Nie ripuje vinyli. To by³a tylko na moich pocz±tkach z grafik±, u¿ywam grafiki google do podsuwania pomys³ów, robie vinyle sam z brush'y i troche blura. Efekty nie szkodz±. Wogóle to mój sklep. Domagam siê ukaraæ tych dwóch
Streem - 2008-05-07, 13:27
| StrangereQ napisa³/a: | Hmm... Gdyby mog³a tu wej¶æ Administracja :573: Nie ripuje vinyli. To by³a tylko na moich pocz±tkach z grafik±, u¿ywam grafiki google do podsuwania pomys³ów, robie vinyle sam z brush'y i troche blura. Efekty nie szkodz±. Wogóle to mój sklep. Domagam siê ukaraæ tych dwóch |
Wiesz co Ci powiem ? Jeste¶ têpym k³amc±. Dlaczego ? Mówisz, ¿e skoñczy³e¶ z rippowaniem, ale ca³y styl sklepu zwali³e¶ z UCS z GTAS [logo, ca³y uk³ad]. Je¶li domagasz sie ukarania mnie to ja domagam siê bana dla Ciebie za rippowanie cudzych pomys³ów.
UCS
StrangereQ - 2008-05-07, 14:55
Lol? Nauczy³em siê robiæ logo wodne i to jest rip? Mo¿e mam Ci jeszcze daæ do niego link?
Streem - 2008-05-07, 15:06
| StrangereQ napisa³/a: | | Lol? Nauczy³em siê robiæ logo wodne i to jest rip? Mo¿e mam Ci jeszcze daæ do niego link? |
No i ? Naucz siê czytaæ "[logo, ca³y uk³ad]" Chodzi mi o ca³y sklep nie tylko logo, okr±g zwali³e¶ i nie wykrêcaj sie.
StrangereQ - 2008-05-07, 15:09
Zwali³em okr±g!? o co chodzi? ¯e jest brzydki? Mo¿e chcesz PSD pliku? Koniec tego OT!
Dogger - 2008-05-07, 20:32
Streem, o co Ci chodzi ? Porównujesz boskie UCS to tego gówienka ?
Edit: No dobra, boskie ono nie jest, bo ja jestem najlepszy, ale po mnie to owni...
Streemo, pozatym logo UCS jest fajniejsze
Gdzie siê k³óci dwóch, tam trzeci korzysta (ja),
Gdzie siê k³oci trzech, tam ja negocjuje,
Gdzie siê k³óc± wszyscy, tam nikt nie wygra,
Te¿ wkurwiaj± mnie, lecz nie reaguje, szuje...
Jozio - 2008-05-08, 10:13
ej ziomu¶ kiedy oddasz mi kase za tego ubka ?? ile mam czekaæ ?? wstawi³e¶ sobie i my¶lisz ¿e tegest, jak mi nie oddasz dzi¶aj 500 (tak jak ci pisa³em na gg) to cie pos±dze o RIP ( = R.I.P na wielu forach graficznych ;] ), wiêc czekam na kase ...... i proponuje ¿ebys poczyta³ pare tutków bo twoje pracki s± do kitu ;e. KASA dzi¶aj !!!!
ps: ch³opaki nie ma czyms siê podniecaæ, te loga co mówicie to wszystkie s± ¿enada popatrzcie sobie na loga/logotypy/layouty/buttony i inne duperelki klanu +mw ( pmq wie o co biega ;] )
StrangereQ - 2008-05-08, 13:49
Haha. Tiger Drinker - 100 pkt. Da³em Ci 200. Stranger Friend - 100. Chyba pasuje. 100+100=200 co nie? A Ty o 500 gadasz :563:
Jozio - 2008-05-09, 15:28
jak nie chcesz 500 mi zap³aciæ to wyrzucaj z podpisu tego uba, dzisaj widze kase albo wyrzucasz uba z podpisu na wszystkich stronach ;], a za tigera jak bym mia³ braæ do 300 wiêc nie picuj dobra ;]
StrangereQ - 2008-05-09, 15:45
Tigera da³e¶ mi za darmo ^^ A w twoim sklepie pisze, ¿e za ubka chcesz 130 ^^ Wiêc zamknij jape i nie p³acz o punkty ^^
Mariusz - 2008-05-10, 17:13
Do Vice City nie zrobi³by¶ vinyla, kolego, mam racjê? Proszê o odpowied¼
StrangereQ - 2008-05-10, 17:17
Zrobi³bym. Ju¿ nawet jednego zrobi³em tylko, ¿e by³ n00bski. Narazie nie mam plików. Czekam na Vice City ^^
Mariusz - 2008-05-10, 17:19
Proszê napisaæ na moje gadu-gadu (5027263), jak wszystko bêdzie sprawne, mia³bym zamówienie.
Jozio - 2008-05-10, 17:43
ej kolo pisze od 130 wiêc ¿ycze sobie za niego 500 lub pos±dze cie o rip a wtedy bd musia³ pokazaæ albo psdeka albo prawa autorskie kturych nie masz wiec dzisaj wchodze o 20 i punkty maj± byæ, ja nie bd siê [cenzura] wiêc dzi¶aj punkciki maj± byc ;].
StrangereQ - 2008-05-10, 18:21
Administracjo. Rozumiecie co on pisze? W jego sklepie pisze, ¿e za ubka chce 130. OK. Tiger Drinker chcia³e¶ za darmo. To Ci da³em 200 pkt. Czyli, za te 200 pkt mam Stranger Friend. Jeszcze mi powiniene¶ wisieæ 70. A o rip to sobie mo¿esz pos±dzaæ ^^ Nie wiem kogo ^^
dawbar1994 - 2008-05-10, 18:27
StrangereQ jakie macie skiny na NRG do sprzedania? Fajnie by bylo jakbys mi zrobil vinyl na NRG-500: Najlepiej zeby byl niebieski i czarny ale z jakimis efektami,liniami,brushami albo cos tam(zdam sie na twoja kreatywnosc :P) No i oczywiscie moj nick Dawbar1994 jakas fajna czcionka ;] Cena do uzgodnienia :P
psmastereq - 2008-05-13, 16:30
Slodki, nie rob z siebie madrego. Jestes plagiatorem, riperem, debilem. Ave Jozio! Pokaz sie tylko na forum graficznym, znam 99% polskich. Ban gwarantowany. Prace beznadziejne. Pewnie zaraz uslysze na SB badz gg, ze mnie porabalo. Dobrze wiemy, ze masz malego, polamanego orzeszka pod kopula i nie wiesz, co to myslenie.
Mariusz - 2008-05-14, 09:14
Na pro¶bê dyrektora sklepu proszê o zamkniêcie sklepu przez administratora a w pierwszym po¶cie wpisaæ [CLOSED]. Dziêkuje.
|
|