| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
San Andreas - Your Destiny
Macc - 2008-03-09, 18:06 Temat postu: Your Destiny
Your Destiny
Your Destiny, to mój nowy stunt movie. Co prawda mia³a to byæ audycja do SS, ale nie zrobi³em poniewa¿ jestem za s³aby, a pozatym s± w SS jakie¶ problemy.
Informacje o filmie :
Nazwa : Your Destiny
D³ugo¶æ : 4:04
Stunter : Macc[x]
Guest : Fire Dragon
Software :
Fraps
Gta:SA
Adobe Photoshop
Mods/Cheats :
Ultimate Daynne's Mod
Crazy Trainer +151
No_Replay Mod ( zapomnia³em dopisaæ )
San - Vice
Dash - 2008-03-09, 18:21
This video is unavailable.
Tak pisze na YT czekam dalej na tubkê , potem zrobiê edit z ocen± .
//Edit :
Wed³ug mnie trochê za szybko wydajesz filmy, powiniene¶ przez jaki¶ d³u¿szy czas zbieraæ stunty, wtedy wiêkszo¶æ z nich by³a by bardziej efektowna, oceny :
stunty:6/10
monta¿ : 5/10
muzyka : 7+/10
ogólnie : 6+/10 zanim wydasz nastêpny film odczekaj trochê A oceny bêd± na pewno lepsze bo wiem ¿e staæ Ciê na wiêcej.
PS:Tylko dwóm pierwszym userom nie dzia³a³ filmik bo jeszcze siê przetwarza³ , tak wiêc nie ma tak ¿e niektórym tylko nie dzia³a , teraz dzia³a wszystkim .
Pozdrawiam .
jesiu23 - 2008-03-09, 18:34
This video is unavailable.
Dash ma racje trzeba czekaæ
Ocenie jak bêdzie dostêp do filmu
:564:
Aro - 2008-03-09, 18:34
Mi link dzia³a moje oceny:
Stunty 6+/10
Monta¿: 5/10
Muzyka: 6/10
Ogó³em 6/10 :P
Skamer - 2008-03-09, 18:40
Zanim ocenie 1 pytanie do filmu. Ile masz fps w grze ? Chodzi mi o stunt : 0:46-0:59 iBSM.
Danio - 2008-03-09, 18:41
Stunty 6/10
Montaz 6/10
Muzyka 9+/10
Ogolnie nie jest zle :p widac ze robisz duze postepy
Black - 2008-03-09, 18:43
Stunty: 6-
Monta¿: Totalnie mi sie nie podobal (bez sesowne blyski , bez zgrania z muza) 4
Muzyka: Troche za cicha i malo efektowna 5+
Ogólnie: 5,5
No , wiêcej do powiedzenia nie mam.
Macc - 2008-03-09, 18:46
Skamer, nie patrze na szczegó³y.
Wie kto¶ o co chodzi z tym ' This video is unavailable. ' ?
Jednemu dzia³a, drugiemu nie :570:
Edit : Nie my¶lcie, ¿e jest grava zmniejszona ;|
jesiu23 - 2008-03-09, 18:55
FIlm Bardzo Fajny
Stunty: 7/10
Muzyka: 7/10
Monta¿: 5+/10
Ogólnie 6+/10
:572:
Skamer - 2008-03-09, 18:58
| Macc[x] napisa³/a: | | Skamer, nie patrze na szczegó³y. |
Jednak ja patrzê bo na moim komputerze z takim runupem i (jeszcze tak wykonanym jak pokaza³e¶) twój iBSM jest prawie ¿e nie do zdonowania.
Macc - 2008-03-09, 19:00
S±dzisz, ¿e jestem pro ? Nie no koledzy, teraz pujdzie, ¿e modder jestem ^^
Black - 2008-03-09, 19:03
Po przejzeniu paru razy filmiku , Skamer ma dobre oko bo ja nie dojrza³em tego. Nie wiem co o tym myslec , bez komentarza bedzie lepiej
///Rolek
Po cholerê, wiêc komentujesz ? Pierwsze i ostatnie ostrze¿enie...
Danio - 2008-03-09, 19:10
Co do tego iBSMa to musze przyznac iz wyglada on troszke podejrzanie, z tego co wiem i sprawdzalem na single to to jest kolo 130 heighta wiec nie az tak duzo, ale przy takim run upie to nie wiem co myslec
Macc - 2008-03-09, 19:11
http://files.filefront.co...;/fileinfo.html
Prosze tutaj repka
Kto wypatrzy tu moddowanie dostanie moje wszystkie punkty !
Gryzlek - 2008-03-09, 19:20
No wiêc film mi siê podoba³, przejdê do ocenki:
1 - Double b00st, bdb. +
2 - ¦wietny bump2wallride, nowy +
3 - B. wysoki iBSM, nice +
4 - Packer2bump2grab go¶cia, taki sobie -
5 - Niezbyt dobrze widaæ, ale wydaje mi siê, ¿e to by³ CTS, ma³a wysoko¶c -
6 - Stoppie2grind sanchezem, niez³y +
7 - Taki zwyczajny przypadkowy grab, nie radze dawaæ tego typu tricków do filmu -
8 - Bump FD'a. podoba mi siê +
9 - Kolejny, ¶wietny b00st +
10 - Nie powiem , ten grab wyszed³ ca³kiem ³adnie +
11 - Dziwny grind, nie podoba mi siê -
12 - Bump2small land go¶cia, ciekawy i nowy stunt +
Monta¿ by³ ¶redni, muzyka przypad³a mi do gustu. Ogólnie film na
8-/10
Black - 2008-03-09, 19:21
Przejrza³em pare razy repke no i na moje oko to to wyglada tak jak bys sie wybil i w jednej chwili dostal power'a. Troche dziwnie , no ale cóz czasami tak sie dzieje.
Macc - 2008-03-09, 19:38
No tak ! Zapomnia³em ! Wiecie ja mam taki gara¿ i dodaje nitro do nrg, wiem ¿e to dziwne ale mam nitro ! :564:
Sorry za offtop Ale jestem zajefajnie z³y ! :548:
Black, ja tam ¿adnego powera nie widzê.
Jozio - 2008-03-09, 19:41
a ja po obej¿eniu powiem ¿e to jest mo¿liwe bo jest tam kawa³ek drogi z rozpêdem, chocia¿ nie bd siê k³uci³ z profesjonalistami , chocia¿ na trawie nie wiem jak to jest :X
Monta¿ : Nie zadowala ale mo¿e byæ ;D 5/10
Stunty : No duzo nowych ;P 7/10
Muza : Ta pierwsza spoczko ale ta druga :e nie zabardzo :P 7+/10
razem : 7/10
a co do tego nitro to powiedz mi w jaki sposub bo z tego co jest zapisane w plikach ( silnik itd. ) nie ma mo¿liwo¶ci nitro to by¶ musia³ du¿ego moda instaln±æ. Akurat to wiem bo ch³opaki z poznania robi± moda który poprawia wszystkie bugi i chc± dodaæ nitro do nrg ( i innych motorów ) ale cos im nie wychodzi .
Fire Dragon - 2008-03-09, 20:09
To nie jest modowane, trzeba ustawiæ iBSM'a na samym rogu i wtedy mamy dobry run up. Ten build ma 101 FT a ja zdoby³em 100 tylko, ¿e w z³± stronê :P
Skamer - 2008-03-09, 21:15
No i zwracam honor panu Macc[x] i gratulujê ¶wietnego iBSM. Spróbowa³em i faktycznie trik jest wykonalny nawet przy wydawaj±co siê krótkim runupie.
A ¿eby udowodniæ moje czcze gadanie to:
replay
download
Moja wersja tego triku :P .
CrazyMlody - 2008-03-09, 21:40
Dobra, przyszedl czas na mnie bardzo ladny iBSM Filmik taki spox ;D
Stunty 7+/10
Monta¿ 5/10
Muzyka 8/10
Ogolnie 7-/10
Streem - 2008-03-10, 08:09
Nawet dobry film. Nie wiem czemu na pocz±tku nie by³o muzyki. Za du¿o latania kamer± [tzn efektu jakiego¶ tam ]
Stunty: 6+/10
Monta¿: 5/10
Muzyka: 5-/10
Ogólnie: 5+/10
P.S Ile masz FPSów ? [nie gadaj, ¿ê nie zwracasz uwagi na szczegó³y tylko podaj liczbe]
edit:
macc skoro masz taki [cenzura] komp to czemu nie 100fpsów ? 0.0
Macc - 2008-03-10, 13:56
Streem, 29 a czasem podskoki do 40. Teraz Ty zaczynasz ? Spróboj sam
Kari - 2008-03-10, 18:57
StuntMovie jak zwykle za[cenzura] Macc[x] poprostu ... szkoda gadaæ.
Muzyka 8/10
Stunty 7+/10
Monta¿ 8+/10
Oby tak dalej i powodzenia w nastêpnych produkcjach. x]
Raziel - 2008-03-11, 20:57
"¯ycie jest pe³ne niespodzianek, jednak niektóre zaskakuj± najbardziej"
Wstêp: Jak wiadomo, Macc[x] Stunterem jest. Jego karriera potoczy³a siê od dosyæ "ciekawego" nicku, po którym na szczê¶cie siê opamiêta³ i zmieni³ na lepsz± opcjê. Potem wyda³ film, w którym ja wyst±pi³em, jako go¶æ i po czê¶ci wszystkich zaskoczy³ swoim "skokiem" w stunterskim Skillu. I teraz widzimy przed sob± kolejna produkcjê tego stuntera. oto zaczynamy ocenê tego Filmu
Intro: Szcze¿e, to trochê na pocz±tku siê przestraszy³em, ze znowu g³o¶niki mi siê zepsu³y. Móg³by¶ mnie ju¿ tak nie straszyæ? ^^ W ka¿dym razie widzimy obraz i czekamy na muzyke... Stunt, ju¿ prawie zrobiony, a nie, to jeszcze nie to JAki¶ stunt taxi... i nagle O³ maj gad! Ale mnie ta muza zaskoczy³a W ka¿dym razie, to ju¿ gdzie¶ by³o...
Main: Tak, to stunt DANIA! W ka¿dym razie, bardzo dobry stunt . Potem zaskakiwa³e¶ nas kolejnymi nowo¶ciami. Przyznam, ze kilka suntów(chyba z 2) nie by³y najlepsze. Jak dla mnie, taki "¶redni" poziom. Jednak¿e: pozosta³e "ewolucje" by³y mi³e dla oka, wiêc ogl±da³o siê bardzooo mi³o. Dobra. Oto teraz prezentuje siê nasz wspania³y stunter FD. jedzie, jedzie, jedzie, jedzie, d³ugo jeszcze? No w koñcu. w niektórych stuntach niepotrzebnie dawa³e¶ a¿ takie d³ugie ujêcia. To sprawia³o efekt (w niektórych momentach) znudzenia, wiêc na nastêpny raz, ucinaj trochê Dalej ciekawe wyczyny i ju¿ koñcówka. Ale teraz pasowa³o by rozin±æ bardziej monta¿. Tak wiêc, mia³em nadzieje(podczas tego filmu) ¿e zobaczymy jakie¶ "wspania³e" dzie³o monta¿ysty. Trochê taki niedosyt czuje. Nie zawsze wszystko by³o zgrane z muzyk±. Musisz jeszcze w tym dziale popracowaæ. Gl!
Outro: Dobra, widzimy napisy, kilka stuntów i podziêkowania DLA MNIE. O³ d¿ezu... Ciekawi mnie, za co. W ka¿dym razie, to ju¿ koniec!
Podsumowanie: Prócz ujêæ, niektórych ¶rednich stuntów i ma³ych "b³êdów" przy monta¿u, film wypad³ prze¶wietnie. Gratulujê 7/10
WIZZER - 2008-03-12, 09:47
Film bardzo mi siê podoba³ stunty super muzyka ok i monta¿ QL.
Oceny:
Stunty: 9/10
Monta¿: 7/10
Muzyka: 7+/10
Pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
:564:
Kor0n3r - 2008-03-12, 12:37
Bardzo dobry film, ¶wietna robita macc[x], muzyka pasowa³a, stunty niez³e.
8/10
Michu - 2008-03-12, 13:16
A wiêc na wstêp chcia³bym powiedzieæ, ¿e rozwijasz siê w miarê szybko,i jest to dobry znak .
Hmm, pocz±tek taki sobie, my¶la³em, ¿e mam g³o¶niki wy³±czone :P. Je¿eli chodzi o czê¶æ g³ówn± i stunty, by³o ¶rednio. Znalaz³em kilka starych i bardzo s³abych, ale by³o te¿ kilka w miarê na poziomie. Muzyka, wa¿ne ¿e przynajmniej nowa, bo jak bym us³ysza³ to jak±¶ star± all'a z filmu TMS, to by by³o ¼le :P. Wpada³a w ucho, ale do monta¿u raczej ¶rednio siê nadawa³a. Monta¿, no w³a¶nie - móg³ byæ troszkê lepszy, choæ jest dobrze. Razi³a mnie w oczy liczba FPS, bo chyba by³o to poni¿ej 20 :/.
Ogó³em 7= siê nale¿y.
|
|