| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
San Andreas - Nobztrakt
NoName - 2008-03-27, 22:38 Temat postu: Nobztrakt Prod¿ekt Fire Dragon'a zdonowany.
Stunters:
Fire Dragon
Macc[x]
NoName
Gryzlek
Stranger
Hotfuzz
YOUTUBE: NOBZTRAKT
DOWNLOAD: LQ (60mb)
End¿oj.
Michu - 2008-03-27, 22:47
Hmm, szczerze ? niezbyt mi siê podoba³o, du¿o starych stuntów w wykonaniu wiêkszo¶ci. Jedyna osoba której stunty mi siê podoba³y, to FD, reszta tak czasami nawet dobrze, ale czasami cieniutko. Nie jest ¼le, ale mog³o byæ lepiej. Monta¿ ¶redni, przejrzysty - nie czepiam siê. Muzyka, ta pierwsza w miare fajna i znana, ale czym d³u¿ej leci tym bardziej siê ju¿ nudna robi i mniej zdatna do fajnego monta¿u. Ta 2-ga trwa³a chyba co¶ ko³o minuty, wiêc nie oceniam.
Dam takie 7-/10
StrangereQ - 2008-03-28, 07:19
Ojojoj. Ja wypad³em najs³abiej, a to z powodoy, ¿e mia³em San Vice 1 dzieñ i stunty zrobilem w godzine mo¿e wiêcej mo¿e mniej.
INTRO: Fajnie wykonane, fajnie napisy, fajne t³o, ale jest literówka MAC[X], zabrak³o Ci jeszcze C.
MAIN:Stunty s± niez³e, a szczegó³nie NoName, FD i Gryzlek wypadli najlepiej, brawa dla nich. Monta¿ te¿ mi siê podoba³, fajne by³y te wybuchy i takie tam duperele.
OUTRO:Te¿ nie jest z³e, wszystko tak jak lubiê.
Za film dam 9/10
Gryzlek - 2008-03-28, 07:33
Niez³y film
FD - Wypad³ chyba najlepiej z ca³ego filmu .
NoName - Niez³y airgrab
Gryzlek - http://www.nauczsiestuntowaætynoobie.pl/
StrangereQ - Nic specjalnego nie pokaza³e¶
Hotfuzz - Ca³kiem nice, fajny bump & airgrab
Macc[x] - S³abe b00sty :/
Monta¿ - bardzo ³adny, zgranie z muzyk±, fajne efekty. 8/10
Muzyka - Pasuje do stylu filmu - 8/10
Ogólnie to 8-/10 xd
HotFuZz - 2008-03-28, 08:08
omfg ... 2:49 to moj stunt nie gryzlka...
edit:/
Nastepny moj stunt 4:01...
a ogolnie to 8/10
Gryzlek - 2008-03-28, 12:38
Do cholery NoName co¶ ty zrobi³?! :/
NoName - 2008-03-28, 13:36
Ju¿ wszystko poprawi³em
edit: wrzucam w³a¶nie LQ
RazoR - 2008-03-28, 13:46
Mi siê podoba³o. Fajne stunty, Spoko monta¿, Muzyka pasowa³a do filmu.
Razem: +8/10
HotFuZz - 2008-03-28, 13:54
Teraz cool,moglbys wruzcic to do sciagniecia ?
Dash - 2008-03-28, 14:06
No to tak, na pocz±tku chcia³bym skomentowaæ monta¿. Mianowicie NN zauwa¿y³em ¿e mo¿na [cenzura] zmontowaæ film do muzyki której czêsto nie s³yszymy w filach stunterskich
[mówiê o 1 nagraniu] , ci±gn±æ dalej temat muzyki [jak ju¿ zd±¿y³e¶ mi siê pochwaliæ ^^ ]
W intro jest utwór utworzony przez Ciebie [akhh kocham Drum and bass ] fajnie Ci to wychodzi [pode¶lij mi to nagranie ,je¿eli masz wiêcej te¿ z chêci± przes³ucham] . Ogólnie do monta¿u nie mam za bardzo zastrze¿eñ bo przejrzy¶cie wyszed³. Stunty, zdecydowanie najlepiej wyszed³ FD,lecz reszta te¿ da³a fajny popis. Podoba³y mi siê tak¿e stunty gryzlka, Stranger trochê s³abiej ale te¿ fajnie. NN fajny grab Hotfuzz te¿ wyszed³ nie¼le tak na równi z Strangerem.
Ogólnie mówi±c o collabie ,jest on niez³y.
7+/10
/Edit : NN ,no to widocznie ¼le zrozumia³em ale to nie zmienia faktu ¿e muzyka by³a fajna ; )
Hotfuzz specjalnie dla Ciebie siê pouczê pro mastah stunterze
HotFuZz - 2008-03-28, 14:16
| Dash napisa³/a: | Hotfuzz te¿ wyszed³ nie¼le tak na równi z Strangerem.
|
pozdro,w ogole sie nie znasz.Moze tak za nauke sie wez?
Dogger - 2008-03-28, 14:33
Michu ma absolutn± racjê, stunt film ¶redni... Wiêkszo¶æ starych stuntów, najlepiej zaprezentowa³ siê Fire Dragon.
Mam tylko pytanie, bo nie chcia³o mi siê ogl±daæ outro. Kto montowa³ main ? Bo wiem, ¿e intro NoName bo widaæ jego styl.
Monta¿ ¶redni, color correction móg³ byæ troszkê bardziej szary, o ile wogóle tu by³...
Zupe³nie ¼le u¿yty glow, ale Pan Cropp bardzo dobrze dopasowany, mog³e¶ trochê wiêcej u¿yæ Radial Blur'a, który ¶wietnie tu by pasowa³.
Danio - 2008-03-28, 14:52
Mi sie nie podobalo zbyt, pewnie ze wzgledu na muzyke... Imo najlepiej wypadl, jak zdaniem wiekszosci FD, tylko imo nie potrzebnie byly robione te boosty przez niego :p Reszta tez nawet dobrze, ale bez rewelacji
Stunty 7/10
Muzyka: Pierwsza 4/10 Druga 9/10
Montaz 8/10
Mewka - 2008-03-28, 15:09
¦redniak. Najlepsze stunty mia³ chyba FD i niektóre Gryzlek'a by³y niez³e. Reszta nie zachwyci³a. Monta¿ dobry, ale równie¿ ¶redniawy. Intro i outro ³adne :P , a muza ogó³em dobra.
Monta¿: 7/10
Muza: 7/10
Stunty: 6/10
Ogó³em: 6++/10
P.S. Chêtnie zobaczê, jak to oceni± na GTAS, jak dacie
Streem - 2008-03-28, 15:42
| Dogger napisa³/a: | | Mam tylko pytanie, bo nie chcia³o mi siê ogl±daæ outro. Kto montowa³ main ? Bo wiem, ¿e intro NoName bo widaæ jego styl. |
No pomy¶l, chyba NN mia³ montowaæ ten film, prawda ?
¦redni film, troche starych stuntów, muzyka nie specjalnie mi siê podoba³a. Monta¿ by³ przejrzysty, dobrze siê ogl±da³o, intro fajnie zrobione, a outro mog³o byæ troche pardziej dopracowane [przechodzenia napisów]
StrangereQ - 2008-03-28, 15:59
Skoro ja w nim wyst±pi³em, to pobiore film i dodam na moje konto YT. Mogê, prawda?
WIZZER - 2008-03-28, 17:09
Stunty takie se dobre taxi boosty :P monta¿ by³ dobry muza do niego pasowa³a
Stunty: 7/10
Monta¿: 9/10
Muzyka: 7-/10
Pozdro!!!!!
Black - 2008-03-28, 17:25
Stunty: Jezeli chodzi o nie to nie bede ocenia³ bo na VC sie nie znam totalnie , ale podobaly mi sie taxi boosty wizualnie.
Monta¿: Co tu du¿o mówic , nikt idealny nie jest ale NN duzo do tego nie brakuje 9++/10.
Muza: Ja wole cos w szybszych klimatach i takich . . . ostrzejszych No ale to ze ja wole inne to tam kij. Tak na pierwszy rzut oka muza pasowa³a i nie sz³o innej dobrac. 8/10.
Markes - 2008-03-28, 18:01
e no kurde sami najlepsi;)
naprawde intro wydymane niewiem kto ciê uczy³ monta¿u;)
super mi siê podoba
muzyka: 7/10
stunty: 7/10
monta¿ 7/10
sumka 7/10
Raziel - 2008-03-28, 18:40
Dziêki temu filmowi, mogli¶my zobaczyæ, ¿e mamy bardzo dobrych stunterów w SA-VC. Bardzo dobrze, ze Fire Dragon zainicjowa³ ten projekt. Wszyscy pokazali "swój styl" stuntingu w tym filmie na wysokim poziomie (bez wyj±tków).Chyba najsilniej wypad³ tutaj nasz kochany FD, jednak pozostali nie ustêpowali mu poziomem. Czyli w jednym zdaniu: Wspania³y pokaz wspania³ych stuntów. Monta¿ by³ bardzo ciekawy, a muzyka wpad³a w ucho, wiêc to wszystko ogl±da³o siê wrêcz "bosko". Brawo! Przepraszam z góry, ze tak± krótk± notkê napisa³em, ale akurat nie mam czasu
9/10
Quaz_69 - 2008-03-28, 19:01
no nawt mi sie spodoba³o ajk na 24h stunty najs ogo³em 8/10
NoName - 2008-03-28, 22:47
StrangereQ mo¿esz wstawiæ na swoje konto.
focus - 2008-03-29, 12:13
niepodoba mi sie troszke ten mod do gta ale ilmik jest zajefajny stunty tez niezle
Daje 8/10
|
|