| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
San Andreas - Moje filmiki
castro - 2006-11-07, 14:13 Temat postu: Moje filmiki Jestem tu nowy ale mam juz kilka filmów na swoim koncie! Kiedys zmienialem nicki jeden za drugim wiec na filmikach bede nazwyal sie Shadow, King lub Gold_King ale to moje filmy!! Nie sa zbyt profesjonalne ale zapraszam do ich obejrzenia! a oto i linki zadnuch sie nie sciaga! sa na youtube :
pierwsze sa najs³absze! ale wtedy sie uczylem! ale teraz tez za duzo nie umiem :/
Numer jeden
Numer dwa
Numero 3
Number 4
numer 5 troche pokrêcony bo mi siê nudzi³o
Drool - 2006-11-07, 16:29
Jak by to powiedzieæ... oczoje**y monta¿, tzw. "stunty" i u¿yta ju¿ dawno muzyka. Niestety, dosyæ s³abo Ci to wysz³o. :/ Na nastêpny raz siê po prostu bardziej postaraj i wybierz same najlepsze tricki - rób film d³u¿ej, oraz daj mniej rzucaj±ce siê w oczy kolory. I mo¿e wtedy co¶ wyjdzie... - a nawet nie "mo¿e", a na pewno!
Gesior7 - 2006-11-07, 17:00
heh, musisz odrazu wyskakiwaæ z ocen±? wypowiedz siê Drool co¶ na temat filmików nowego go¶cia. ;P
Drool - 2006-11-07, 17:12
ech... po prostu chcê go nakierowaæ na lepsz± drogê. I nie mogê doczekaæ siê nastêpnego filmu oraz zobaczyæ czy niektóre b³êdy zosta³y poprawione. A... jaka jest Twoja ocena?
castro - 2006-11-07, 23:14
i tak my¶la³em, ¿e bêdzie gorzej a co do muzy........ to ja pytam kumpli jak± dac i ta co najczesciej mowia daje do filmu :569:
Gesior7 - 2006-11-08, 20:54
te pierwsze to raczej nie s± stuntfilmy, ale takie filmiki z SA-MP w czwartym jest trochê stuntów. Pomys³ jest ¶wietny, ale z wykonaniem by³o trochê gorzej. Mam pytanie: Czy ty u¿ywa³e¶ jakiego¶ Camhacka do SA-MP? nie mogê takiego znale¼æ, a zauwa¿y³em w czwartym filmie, ¿e kamera jest w miejscu, gdzie radar nie pokazywa³ playera, poza tym kamera by³a przekrêcona. pierwszy film mi siê podoba³, ale mog³e¶ zrobiæ go trochê lepiej
ciasteczkowy potwór - 2006-11-10, 11:02
ee nie nie :572: to nie to - wbij sie kiedy¶ na nasz serv sa-mp (no jeszcze nie taki nasz bo jeszcze inie jestem w PKS - choæ mam zamiar :PP) -i zobaczysz o co biega - ale widaæ ¿e masz potencja³ ']
BenieQ - 2006-11-10, 20:05
tjaa nie ma to jak pozadne napisanie posta (takie m±dre) przez marcia
Tjaa, nie ma to jak nabijanie posta przez pisanie g³upot przez BenieQ. Nie podoba ci sie jego post- zg³o¶ do admina, a nie sam zasmiecasz forum.
vojak - 2007-01-13, 13:03
Podajcie IP jakis fajnych stunterskich serwerow w SA-MP.
Gesior7 - 2007-01-13, 13:07
Jeden jest w newsach do PKS Place. :P
przemax - 2007-01-13, 13:13
Kiepskie te filmiki chocia¿widaæ postêpy w kazdym kolejnym.
Oceny nie wystawiam bo móg³bym cie skrzywdzic :p
Tak jak pisz±wy¿ej: wbij kiedys na serva naszego.
|
|