Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

Screens - Pami±tkowy album ze screenami z PKS Place.

Frytkasis - 2006-11-18, 17:40
Temat postu: Pami±tkowy album ze screenami z PKS Place.
Witam! Zrobi³em dzisiaj taki pamiatkowy album ze screenami z zabawy na PKS Place. S± tam ¶mieszne screeny i powa¿ne :D . Bêdzie to taka pami±tka naszych "potyczek ze stuntami i z lagami" na tym serverze. Gdy bêdziemy starsi (nie doro¶li, chocia¿ kto wie xD :P ) bêdziemy mogli powspominaæ dawne czasy PKS-owców :D

To tyle we wstêpniaku teraz wstawianie screenów:

KA¯DY MO¯E DODAÆ SWÓJ SCREEN WYSTARCZY WYS£AÆ MI GO NA MAILA A JA OPISZE KTO GO ZROBI£ I BÊDZIE PAMI¡TKA :D Mo¿emy robiæ screeny jak komu¶ wyjdzie jeden trick ustawi siê a kto¶ mu zrobi fotkê, b±d¼ jak wszyscy zrobi± jaki¶ trick ustawia siê i kto¶ zrobi screena. My¶lê ze dla wielu osób bêdzie to niezapomniana pami±tka.
Album oczywi¶cie na bierz±co aktualizowany.

MÓJ MAIL: frytkasis-9@o2.pl , frytkasis-9@wp.pl <---- na obydwa mo¿ecie podsy³aæ screeny.

I wreszcie link do albumu : Pami±tkowy album PKS Place

Pamiêtajcie czekam na wasze screeny grupowe i samodzielne (oczywi¶cie grupowe siê milej wspomina :D ).
JEST JEDEN WARUNEK SCREENY MUSZ¡ BYÆ ZROBIONE NA SERVERZE PKS Place!!!! :P

Mi³ego ogl±dania ;) ;) ;)

Gesior7 - 2006-11-18, 17:45

W galerii s± w wiêkszo¶ci fotki zrobione dzisiaj, wiêc mi³o by by³o, bdyby przychodzi³y nowe, ciekawe fotki. B)
Frytkasis - 2006-11-22, 23:07

w albumie s± ju¿ 84 zdjêcia zobaczcie sami :D zrobili¶my je dzisiaj z Yamakashi_manem :D
Zoolwiq - 2006-11-23, 16:38

Moim zdaniem fajna sprawa, bêdê dodawa³ zdjêcia jak tylko mi siê kara skoñczy xD

Co do tego cytatu: Nie wiem czy lepsza sprawa, bo trawy nie próbowa³em ;] ;] ;]

Kathrine - 2006-11-25, 23:58

W sumie mi³o siê wspomina takie chwile :) Szkoda ¿e p³ytka z gta nie by³a moja a znajomy jest najwiêkszym skner± i chamem :/ Chyba bêde musia³a kupiæ oryginalne gta :[ a chwilowo mój portfel ¶wieci pustkami...
andri330 - 2007-04-03, 17:51

Pomysl na album fajny :) album tez fajny :D

Doda³ Yama:

Zaraz mnie co¶ trza¶nie - oduczy³e¶ siê nabijania postów, wiêc przerzuci³e¶ siê na odkopywanie tematów? Chcesz zostaæ grabarzem, czy co? OSTATNI raz Ci zwracam uwagê...

DAWKA - 2007-04-30, 23:12

Fajny Album :rofl:

//Shark: Dawka, szykuje siê warn. Jeszcze jeden post, który nie wnosi nic do tematu, odkopanie lub cokolwiek, leci warn :/