Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - [SS]Third Try

Mewka - 2008-05-21, 15:56
Temat postu: [SS]Third Try

Przedstawiam wam kolejne dzie³o z pod skrzyde³ SSu. Edytowa³em ja, w dosyæ szybkim têpiê, choæ dla mnie normalnym, mo¿e czasem przesadzi³em z efektami, ale stara³em siê zrobiæ czysty i przyjemny do ogl±dania monta¿. Tym razem mamy zaszczyt go¶ciæ w filmie stunter'a obecnie z WH'a. Dobra, konkrety:

Edycja: Mewka

Stunterzy:
Black
Charnel
Daksad[guest]
Danio
DeadMan
dust_N_bone
Hot
Mewka
PrzemOO
Speirs

Link'i:
Tubka
FileFront
RapidShare

Enjoy ;)

DeadMan - 2008-05-21, 16:05

1. Dani0 -bdbHB +
2. PrzemOO - Mo¿e i nie trudne, ale zajuma³e¶ stunta SM wiêc +
3. Speirs - super hiper MTB stunt :O I like it +
4. Mewka - nice double bump (szkoda, ¿e nie dalej) + (z ma³ym - )
5. Charnel - miejscówka stara, aczkolwiek ciekawe wykonanie. +
6. DeadMan - PWNED ++++++++++++++++++++++++
7. Dani0 - ¶rednio na je¿a +-
8. Black - old -
9. Mewka - Nice TB (jak w poprzednim stuncie, szkoda ¿e nie wy¿ej) + (z malutkim -)
10. Daksad - a¿ ciê¿ko uwierzyæ, ¿e to Daksad -
11. PrzemOO - nothing special :P -
12. dust_N_bone - zrobi³ to ju¿ Charnel, ale bez grinda. Efektownie wygl±da. +
12. Hot - efektowny grab +
13. Mewka - ufff to musia³o byæ trudne :P ++
14. Speirs - Nie lubie boostów, ale ten jest taki "inny" :D +
15. PrzemOO -Ciekawie to wygl±da, ale wydaje siê proste +(z ma³ym -)
16. Dani0 - Miejscówka ju¿ chyba 3 raz wykorzystana przez Ciebie... -+
17. Daksad - cool packer2wallride +
18. DeadMan - OWNED +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
19. Mewka - Widzê, ¿e polubi³e¶ tego typu stunty :) nice +
20. Dani0 - Taki sobie stunt. Wiêcej trzeba szczê¶cia, ¿eby to zrobiæ ni¿ skilla -+
21. DeadMan - ten stunt zowni³ za³y movie xD Chcia³bym byæ taki jak DM :P ++++++++++++++++++++++++++++++++

Outro: normalne :P oczywi¶cie przypadkowy stunt DMa zowni³ outro :P

Muzyka mi siê podoba³a.

Monta¿ by³ dobry tylko denerwowa³ mnie ten efekt , o którym wspomnia³ ju¿ DaniO.

9/10 :)

Spanner - 2008-05-21, 16:06

Filmik [cenzura]

Stunty 100000/10 xD D
Muzyka 9/10
Monta¿ 10/10

Ogólnie 10/10 : ]

Macc - 2008-05-21, 16:16

Nie podoba³ mi siê monta¿ (to jedno co mi sie nie podoba³o z filmu)
Stunty by³y nie z³e , fajny grind mtb (DNB)

Stunty: 8,5/10
Monta¿ 3,5/10
Muzyka 9/10

Mewka - 2008-05-21, 16:18

wow, po raz pierwszy kto¶ a¿ tak mi zjecha³ monta¿, ale dobra, czekam na wiêcej ocen ;)
Safari - 2008-05-21, 16:21

Stunty 9/10
Muzyka nie lubiê takiej ale to tylko gust 7+/10
Edit 10/10 :564:

Dash - 2008-05-21, 16:29

Monta¿ mi siê Podoba³ , chyba nie mogê siê tutaj do niczego przyczepiæ . Lubiê styl monta¿u Mewki lecz szkoda ¿e nie po³±czyli¶cie swoich si³ [ mówiê tu o NN] Móg³by wykonaæ jakie¶ ownuj±ce intro bo tutaj intra mo¿na powiedzieæ ¿e nie by³o. Monta¿ : 7/10 [szkoda ¿e nie by³o intra]

Stunty ? hmm Danio Ownujesz ! Pierwszy stunt filmu jest po prostu Miodzio , a¿ przyjemnie siê ogl±da twoje stunty ! Boost Speirsa te¿ by³ ownuj±cy ; ) . To chyba moje dwa ulubione .
Reszta pokaza³a te¿ bardzo wysoki poziom lecz chcia³em siê odnie¶æ szczególnie co do tych osób. S³abe strony ? hmm . Ma³o pokaza³ Black , spodziewa³em siê czego¶ wiêcej po nim ni¿ tego mo¿e ciekawego stoopie ; ) . Stunty : 8+/10

Muzyka ? To wed³ug mnie by³a najgorsza strona tej produkcji , Za cicha momentami nie s³yszalna mimo i¿ film ci±gle lecia³ ... Jednak musi byæ trochê "darcia ryja" tylko ¿eby nie przesadziæ ;] Po drugim obejrzeniu filmu zauwa¿y³em ¿e jednak nie by³a ta muzyka taka cicha mo¿e monta¿ nada³ jej denn± warto¶æ ? 6/10

Danio - 2008-05-21, 16:54

GJ Guys :P
Stunty: Naprawde bardzo dobre stunty tutaj zaprezentowali moi koledzy z SS :D Szczegolnie mi sie podobal Boost Speirsa ;) 9/10
Muzyka: Cudo, cudo i jeszcze raz cudo ! 10/10
Montaz: Podobal mi sie, ale niestety zwaliles ten efekt(mam na mysli te takie blyski) 8/10

ViRuS - 2008-05-21, 17:15

otó¿:
jest to trzeci i za razem najgorszy film SS :/ nie ma co owijaæ w bawe³nê, by³o kilka fajnych stuntów [Palma bump2tree bump2grind OWNAGE] ale muzyka wszystko popsu³a !!!!
Monta¿, troche za du¿o tego migania na czarno ! ;x
Ogólnie:
stunty - 8
monta¿ - 7
muza - 3
ogó³em 7+

Gryzlek - 2008-05-21, 17:23

ke?

Full Review:

1. Dani0 - bardzo dobry HB, jeden z lepszych trików w filmie : O ++
2. PrzemOO - Ramp2drop bump, kreatywne ale raczej ³atwe. +-
3. Speirs - Packer2double wallride na MTB, niez³y trik. +
4. Mewka - s³aby 2x bump -
5. Charnel - fajny i kreatywny grind +
6. DeadMan - piêkny grab ! +
7. Dani0 - bardzo dobry grind +
8. Black - Stary patent, kr3m zrobi³ ju¿ to w 2005. -
9. Mewka - arghhh zabije Ciê! Mój stunt OMFG... bardzo dobry tank bump >.< +
10. Daksad - jak na membera WH to ¶redni grind... -+
11. PrzemOO - yhh? Kreatywne, ale ³atwe +-
12. dust_N_bone - spot stary, ale grinda tam jeszcze nikt nie zrobi³. +
12. Hot - ³adny grab, mój spot >.< +
13. Mewka - Ciekawe combo na MTB +
14. Speirs - nie lubie boostów, ale ten by³ nawet fajny +
15. PrzemOO - bdb. grind +
16. Dani0 - jaki¶ tam boost... wydaje mi siê ¿e ju¿ go wyl±dowa³e¶. -+
17. Daksad - ¶wietny packer2wallride +
18. DeadMan - stary p2b -
19. Mewka - packer2drop bump, kreatywne i niez³e +
20. Dani0 - niby ownuj±ct stunt, ale mnie jako¶ nie zowni³... -+
21. DeadMan - bardzo dobry stunt infem, ale nie by³ to najlepszy stunt filmu. +

Outro - pare fajnych "przypadkowych" stuntów, napisy s± widoczne, tylko brakuje mnie w thanksach xP

Ogó³em stunty trzymaj± bardzo wysoki poziom. 8+/10

Monta¿ - niekiedy efekty przeszkadzaj± w ogl±daniu, ale jest dobrze. 7/10

Muzyka - pasuje do stylu filmu. 8/10

Za wszystko dam 8/10, GJ!

Spiers - 2008-05-21, 17:45

Cytat:
Boost Speirsa te¿ by³ ownuj±cy

Dzieki za wyroznienie Dash xD

Mi sie filmik bardzo podobal stnty bardzo dobre ale mala poprawka bo jest nasz raczej 5 filmik crewowy xD

Stunty 9/10
Montaz 10/10
Muzyka 9,5/10

OVERALL: 9,5/10

Danio - 2008-05-21, 17:52

Cytat:

Mi sie filmik bardzo podobal stnty bardzo dobre ale mala poprawka bo jest nasz raczej 5 filmik crewowy xD

O to chodzi ze to byl nasz 3 filmik normalny, a nie Time Limited n00bie xD

PrzemOO - 2008-05-21, 18:24

Tak dok³adnie to 4, ale w sa to 3 ;)
Markes - 2008-05-21, 18:44

spoko film tylko jednak przesadzi³e¶ z efektami ;)

ocenki:
muzyka: 6/10
stunty: 8/10
monta¿: 7/10

:/ cosik nie wiem co wiêcej napisaæ ;P

Michu - 2008-05-21, 19:00

Najlepsze oceny monta¿u, jeden daje 10/10, a drugi nieca³e 4/10... wtf dudes...

Spoko, spoko, spoko. ASUDGHALISYGDASYD. No...
Je¿eli chodzi o stunty, podoba³y mi siê bardzo ;) . Niektóre na prawdê Own3d jak np. Stunt MTB Przema, albo boost Dania. Mewka mi zarypa³ TB, ale i tak zrobi³e¶ go na najni¿szy daszek xd. No spota, spota...
Muzyka, bez komentarza, drze siê jak zwierze.
Monta¿, oj - ¿adnych innowacji w twoich filmach, ca³y czas to samo :) . Widaæ ¿e robiony w kilka godzin.
Ale ogó³em jest b.dobrze.

8/10

Leito_ - 2008-05-21, 19:25

Stunty pierwsza klasa ;) Lecz monta¿ mi siê nie podoba³ ;/ za du¿o efektów, muzyka [cenzura] i intra nie by³o ;//

5/10

Avi - 2008-05-21, 21:18

Cytat:
9. Mewka - arghhh zabije Ciê! Mój stunt OMFG... bardzo dobry tank bump >.< +

Omg, ja was chyba zabije to mój stunt xD

A za film 9/10

Bardzo mi siê podoba³y stunty

Mewka - 2008-05-21, 21:47

Widzê, ¿e przeze mnie chyba z 8423432190 osób straci³o spota :P Zrób kto¶ na wy¿szy daszek, ja co¶ nie mog³em. Wiem wiem, z tym monta¿em, ¿e dosyæ szybki, bo z 10h i czasem nudny, bo ka¿dy ma swój styl, ale ostatnio ju¿ mi siê nie chce montowaæ, wiêc nie liczcie na mnie ;)
Michu - 2008-05-21, 22:01

10h ? ,pwned. Wygl±da na 2-3 :) .
Endriu_ - 2008-05-22, 16:36

Muza 10
Montaz 9.9
Stunty 10
Ogolem 10

:564: :564: :564:

Raziel - 2008-05-22, 17:14

Mewka napisa³/a:
Widzê, ¿e przeze mnie chyba z 8423432190 osób straci³o spota :P Zrób kto¶ na wy¿szy daszek, ja co¶ nie mog³em.

Mewka, ja straci³em 2 spoty, zrobione przez CIEBIE i 4 spoty zrobione przez innych :570: ;)

Co do filmu: SS zadziwia mnie coraz bardziej. Praktycznie co tydzieñ jaki¶ film. przyznajê, ¿e tego wam w³a¶nie zazdroszczê, ale dobra, to inny temat. Stunty by³y zniewalaj±co (mi znane) ¶wietne. Ten duble bioost Spiers'a po prostu cudo (mi nie wychodzi³ xD ) Reszta mia³a równie zniewalaj±ce triki. Piêkny bump Dead Man'a, ¶wietne stunty Mewki, Wysokie loty Dania... tych stunterów i ich zalety w tym filmie mo¿na by wymieniaæ godzinami. A wady? Mo¿e z sekundê.

Monta¿ by³ prosty i co prawda, spodziewa³em siê wiêcej.

Muza... n/c nie przepadam za tym...

Ocenka: 8/10

Mewka - 2008-05-22, 17:22

RS dodane ;)
Dogger - 2008-05-23, 10:20

Mewka napisa³/a:
wow, po raz pierwszy kto¶ a¿ tak mi zjecha³ monta¿, ale dobra, czekam na wiêcej ocen ;)

Kto to zrobi³ ? Zabije !

Mewka ! Brawo ! I tak wiem, ¿e nie spêdzi³e¶ przy tym monta¿u MA£O CZASU ty k³amco ;) ale pierwszy raz on naprawde mi siê podoba³... Wszystko by³o ¶wietne, oczywi¶cie ta piosenka fajna nie by³a, ale twój monta¿ i tak da³ czadu zas³aniaj±c to "rajcie dyja"...
Jedyne co mi siê nie podoba³o to bia³y glow i czarny font, ale to ju¿ twoja sprawa...
Ciesze siê te¿, ¿e nie poda³e¶ ile "H" spêdzi³e¶ przy monta¿u i teraz zerwiemy z nasz± tradycj± ;) ...
Monta¿: 9/10

Edit : Ty gnojku, jednak poda³e¶ "H" ile montowa³e¶ ! KILL !!! ;)

Kto¶ ostatnio mylnie zauwa¿y³, ¿e Stunting Society jest najlepszym "klanem" (tak tak, niestety u¿y³ tego okre¶lenia, ale i tak wiemy o co chodzi³o), a ja troszeczkê bardziej zag³êbiaj±æ siê w wasze sprawy zauwa¿y³em, ¿e robicie jedno crew w przedzia³ach 3 tygodni... Oczywi¶cie wasze stunty s± innowacyjne i teraz i tak trudno siê dopatrzyæ odgrzewanych kotlecików, ale brakuje im czego¶ przez co taki g³upi TMS, lub zwyk³e XSA jest s³awne, brakuje d³ugiej pracy i jeszcze lepszych spotów... Pamiêtajcie, ¿e Rockstar jest firm± na tyle walniêt±, ¿e robi±c wszystkie swoje GTA robi³ bariery których ludzie ze zdrowym rozs±dkiem i tak by nie przekroczyli, ale czy my jeste¶my zdrowi ? ;)
Stunty: 8/10

Dlaczego dajecie "rajcie dyja" ? Czy naprawdê, a¿ tak trudno znale¼æ porz±dn± muzykê bez wchodzenia w klimaty typu Behemoth ? Muzyka w filmie ma ma³e znaczenie, tym bardziej kiedy kto¶ skaszani monta¿, ale... Przy tej edycji (Mewa, own3d) naprawdê moge odpó¶ciæ... Dodam jedno oczko za outro song...
Muzyka: 1/10 ;)

Przestañcie robiæ filmy co 3 tygodnie, tylko popracujcie nad jednym d³ugo, i mimo, ¿e Mewka tym razem odwali³ kawa³ dobrej roboty, zmieñcie czasem monta¿ystê... S³ysza³em, ¿e ponoæ Hot jest dobry...

Stunting Society
Third Try

"Trzecia próba naprawdê udana, keep trying"

8+/10

Mewka - 2008-05-23, 12:15

Jedno sprostowanie. Nasze filmy team'owe s± organizowane ¶rednio co 2 miesi±ce, nie licz±c time limited, na które wcale siê nie trzeba zbieraæ tylko znajduje siê paru chêtnych i do roboty. Istniejemy od 27 pa¼dziernika 2007 roku, czyli nieca³e 7 miesiêcy. # filmy w tym czasie to w zasadzie dla mnie idealna ilo¶æ ;)
Dziêki za napisanie co¶ wiêcej o monta¿u, sam my¶lê, ¿e nie jest z³y tylko przesadzi³em z tymi b³yskami, co mo¿e niektórym przeszkadzaæ.

Michu - 2008-05-23, 12:25

U nas jest tak, ¿e jak jeden siê koñczy od razu kto¶ wylatuje z pomys³em na nastêpny, a w tym czasie dochodz± jeszcze jakie¶ time limit i ch wie co. Dla tego te¿ ja ju¿ w tym crewie nie nad±¿a³em, i ¿yczê wam aby te filmy by³y wydawane na prawdê co jakie¶ 2-4 miesi±ce, z dobrymi trickami (leepszymi) i lepsz± muz± oraz monta¿em. Tyle.
NoName - 2008-05-24, 10:46

To teraz co¶ ode mnie.
Widaæ ¿e SS rozwija siê w zaskakuj±co szybkim tempie. Tylko pogratulowaæ. Stunty strasznie mi siê podoba³y. Monta¿ jest dobry, podoba³ siê. Nie za du¿o nie za ma³o tych efektów, w sam raz. Podoba mi siê Jego styl, prosty i mi³y dla oka. Wiêc film u mnie zas³uguje na 8+/10 Wiêcej Wam nie dam ;p wiem ¿e staæ Was na wiêcej : )