| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
San Andreas - Extinction
solozzo93 - 2008-05-26, 18:26 Temat postu: Extinction Moje nowe solo op d³ugiej robocie (ponad 2 miesiace )
njoy
dl link- http://www.sendspace.com/file/s2oy85
yt- http://pl.youtube.com/watch?v=bRfk6bu9pBk
Safari - 2008-05-26, 18:38
£adny film powiem tak dojrza³em chyba 2 stare stunty ale dobrze wykonane
Stunty 7/10
Muzyka 7-/10
Edit 7/10
Ca³o¶æ 7-/10
Gryzlek - 2008-05-26, 18:41
Film mi siê podoba³, stunty sta³y na do¶æ wysokim poziomie, ma³o staroci i du¿o nowych spotów Guest te¿ spisa³ siê dobrze, obawia³em siê, ¿e da same boosty -.- Monta¿ - do¶æ s³aby. Muzyka nie w moim gu¶cie :P
Stunty - 7+/10
Monta¿ - 6/10
Muzyka - 6/10
Stunty s± najwa¿niejsze, wiêc 7+/10
Mewka - 2008-05-26, 19:01
Stuntflim na niez³ym poziomie, ale nic wiêcej. Monta¿ mi siê nie podoba³ taki ciemny z ma³a ilo¶ci± efektów i czasem z u¿yciem pan cropp'a. Muzyka; In Flames, nawet mi siê podoba³a ale akurat ta ich piosenka mi nie przypasowa³a. Stunty niez³e, w wiêkszo¶ci nowe. Najbardziej podoba³ mi siê grind Dania w skejtparku, a z Twoich ten taki od domq cork2grind tylko trochê nie dorobiony i krótki grind.
7/10
Dash - 2008-05-26, 19:21
Fajnie wysz³o, monta¿em nie zadziwia³e¶ mo¿e dlatego film mi siê wydawa³ denny troszeczkê ;] . Muzyka, mi siê nie podoba³a i nie wpasowa³a siê do klimatu film ;] . Czarne niebo ? To ju¿ by³o ; p Osobi¶cie ceniê pomys³owo¶æ a ciemnych kolorów nie lubiê i tak ;] .
Stunty ? Danio da³ dobrego grinda w sk8 parku ! Reszta twoich i Dania by³a po prostu niez³a/dobra .
7-/10 .
Macc - 2008-05-26, 19:25
Muzyka i monta¿ - najgorsze co mog³o byæ, nie podoba³o mi siê nic. Muzyka nie, monta¿ sam pan crop , pare efektów i to wszystko, na dodatek brak ramki.
Stunty - Nie wiem co powiedzieæ, nie pamiêtam jak siê stuntowa³o w SA, nie wiem czy to jest trudne, ale wygl±da³o na nie. Danio da³ pewnego boosta którego zrobi³em ju¿ dawno, dawno lecz nigdzie do filmu go nie da³em. (chyba )
Takie 7/10.
Raziel - 2008-05-26, 20:53
| Macc[x] napisa³/a: | Danio da³ pewnego boosta którego zrobi³em ju¿ dawno, dawno lecz nigdzie do filmu go nie da³em. (chyba )
|
Ja te¿ juz dawno zrobi³em tak tego spota. Chcia³em zrobiæ biusta na ten budynek, który zonwowa³ macc w "Bioost"
co do filmu. Przyznam, ¿e... ciekawy. Jako¶æ mi siê nie podoba³a, ale to ma³y problem. Przyznam, ze wyrastasz na dobrego stuntera, ale jeszcze musisz d³ugo æwiczyæ. W tym filmie straci³em tylko jednego spota, choæ tylko o nim my¶la³em, nie chcia³o mi siê próbowaæ x} Danio znowu zaczyna istnieæ w jako quest... te¿ tak chce !
6/10 (zaczynam surowo oceniaæ )
Avi - 2008-05-26, 21:25
Niez³y filmik, widzê ¿e trzymasz wysoki poziom.A guest jak zwykle nie¼le
Stunts -8/10
Monta¿ -8/10
Muza +7/10
+7/10
|
|