Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

Oficjalny serwer PKS SA-MP | Official PKS SA-MP server - Pomys³y na ulepszenie gamemode !

Fire Dragon - 2008-08-18, 17:06
Temat postu: Pomys³y na ulepszenie gamemode !
Je¶li macie jakie¶ pomys³y na ulepszenie gamemode, powinny one l±dowaæ w³a¶nie w tym temacie.

Mój pomys³ ju¿ przekaza³em do G7, i jest w trakcie realizacji. A mianowicie chodzi o cmd /ft, ma ona brzmieæ inaczej, ale opiszê dzia³anie. Chcemy sprawdziæ ile jest Distance i Height do danego dachu od miejsca wybicia, no to wje¿d¿amy na to wybicie i wpisujemy /ft, potem lecimy jetpackiem na dach, wsiadamy do nrg, i wpisujemy /ft. Pokazuje nam siê Insane Stunt Bonus lub co¶ innego z ilo¶ci± FT :]

Gesior7 - 2008-08-19, 12:29

Dobry temat, je¿eli macie ciekawe pomys³y, których jeszcze nie by³o, zapraszam do dyskusji. Na rziae nie robiuê wiêkszych udoskonaleñ, bo dopiero, co uda³o mi siê doprowadziæ mode do stanu stabilnego dzia³ania. Ale Postaram siê zrealizowaæ ciekawsze pomys³y.
DS - 2008-08-19, 13:47

No ja ju¿ kiedy¶ mój pomys³ opublikowa³em na forum klanu KS. Otó¿ mo¿na by by³o zrobiæ co¶ w stylu chalange. Zrobiæ powiedzmy co¶ takiego, ¿e mo¿na by by³o siê zapisaæ do owego chalengu i trzeba by by³o wykonaæ np. 15 tricków, które by by³o zaznaczone na mapce. Kiedy by siê zaliczy³o ca³y chalange by³o by to tam jako¶ uwzglêdnione w "%" na koncie danego nicku, o ile owy jest zarejstrowny. No bo stuntparki s±, rampy te¿, wiêc nie mam innego dobrego pomys³u, ale jak co¶ mi przyjdzie do g³owy napisze.
Fire Dragon - 2008-08-19, 15:43

Tak jest na serverze "Pure Stunting", i jest spoko :]

Edit:

Jakby zrobiæ co¶ takiego jak DS mówi, ¿eby u¿yszkodnicy mieli rangi, i np. Jeden ukoñczony czelend¿ daje ile¶ tam % danej rangi. Np. Poczatkuj±cy, Newbie, pr0, Ownage, Great - Stunter. itp. :D

DS - 2008-08-19, 17:21

Dok³adnie chodzi mi o co¶ takiego jak piszê FD. Wiêc piszcie jak wam siê podoba, jak siê podoba to zróbcie co¶ takiego (mówiê o G7 i tym kto mu pomaga, chyba ¿e sam tworzy).
SilVerus - 2008-08-19, 17:25

Ehm, chodzi wam o 2 checkpointy zaznaczone na mapie (jeden "na bumpie" i drugi na dachu) ? Robi³em kiedy¶ taki FS, ale zrobi³em tylko do s³abiutkich stuntów. Gesior ma go chyba na kompie jeszcze, bo mi siê ten pliczek usun±³ w czasie formatu. :| Je¿eli chcecie, to mo¿ecie mi podes³aæ wspó³rzêdne gdzie maj± staæ checkpointy, bo i tak nie mam co robiæ zbytnio. ;]
Fire Dragon - 2008-08-19, 21:06

Nie... Chodzi o tricki do kolekcjonowania... Na dachu jeden pickup, np. znak zapytania, taki SA'kowy. I jak siê w niego wjedzie to pokazuje siê, ¿e dosta³e¶ premiê 2% do lvla :]
Raziel - 2008-08-20, 19:09

Moim pomys³em jest dodanie do skryptów czego¶, co by inicjowa³o boosty w Taxi mi Cabbie. S³ysza³em kiedy¶ o kodzie na przyczepno¶æ do ¶ciany, który dzia³a prawie tak, jak Boost.
SilVerus - 2008-08-20, 21:50

Mo¿na w sobeicie lub innym czicie u¿yæ "Perfect Handling" i wtedy da siê boostowaæ. Je¶li chodzi o jaki¶ kod, to w±tpie, ¿e taki jest, ale nie jestem pewien. :P
Gesior7 - 2008-08-21, 10:26

Zamykam temat. Je¿eli bêdziecie mieli jakie¶ pomys³y, otworzê temat we w³a¶ciwym czasie.
Fire Dragon - 2008-09-10, 19:42

A mo¿naby zrobiæ co¶ takiego, ¿eby usun±æ z s0ba wszystkie cheaty, a zostawiæ tylko "perfect handling" i udostêpniæ go tutaj ?
SilVerus - 2008-09-10, 20:30

O to musia³by¶ chyba poprosiæ tego, co stworzy³ Sobeita. xP
MeNeL - 2008-09-22, 20:31

Ja mam pomys³ taki ¿eby po 15 sekundach grania nie wywalalo yyy nie pisa³o BAD NICK NAME i jakie¶ cos pod spodem.Loguje sie Nick [ESC]MeNeL(moj) 10 sekund podchodze do NRG i bad nickname potem nick inny LaggerxD to samo.Zrobcie cos
Fire Dragon - 2008-09-23, 19:00

Tak... Mo¿e nie zauwa¿y³e¶, ale mamy problemy z serverem - normalnie tak nie jest.