| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
Modernizacja | Modernization - Ikony Emocji
Gesior7 - 2008-08-30, 18:41 Temat postu: Ikony Emocji Uwa¿am, ¿e zmany s± dobrym czynnikiem (dobry jest pojêciem obiektywnym) i mog± prowadziæ bli¿ej doskona³o¶ci.
Obiektywnie mówi±c, nie podoba mi siê jedna rzecz na forum. S± to Ikony Emocji, które teraz rozpraszaj± moj± uwagê, kiedy piszê ten post. Jest ich wed³ug mnie bardzo du¿o. Jest przecie¿ przycisk z ca³± lis± ikon. Niestety nie jestem na forum sam. Inni u¿ytkownicy te¿ pisz± tutaj posty. My¶lê, ¿e tak¿e Wam te ikony mog± przeskadzaæ w codzniennym pisaniu postów. Wed³ug mnie do pisania wystarczy istniej±cy aktualnie przycisk z ikonami, a pisanie postów by³oby przyjemniejsze, a forum przejrzyste, gdyby te wszystkie migaj±ce, kolorowe obrazki by³y schowane.
Rolek - 2008-08-30, 18:49
Zdecydowanie popieram, wywaliæ jeszcze to nieszczêsne [ju] i bêdzie zno¶nie.
Drool - 2008-08-30, 19:23
/edit forum
Tak lepiej?
/edit forum 2
[you] te¿ ju¿ nie ma, bo u¿ytkownicy, jak widaæ, nie zastosowali siê do moich rad dotycz±cych umiaru..
Strawberry - 2008-08-30, 19:25
Mi one nie przeszkadzaj± a¿ tak bardzo bo nieraz lubiê wyraziæ przez nie emocje gdy nie chce mi siê pisaæ, lecz jest ich zdecydowanie za du¿o, bo ze 3/4 s± zbêdne takie jest moje zdanie...
Gesior7 - 2008-08-30, 19:43
Teraz wygl±da to znacznie lepiej.
Nie wiem, jak Wy, ale ja my¶lê, ¿e gdyby nie Drool, to forum nie by³o by takie jest, i nie zmienia³oby siê na lepsze.
Forum jest i bêdzie coraz lepsze.
Safari - 2008-08-30, 22:35
W sumie fajny pomys³ z tymi emotikonami nowymi ale ja jestem maniak emotek i teraz te¿ j± tu dam
DS - 2008-08-30, 23:26
Bardzo dobry pomys³. Przynajmniej co¶ nowego dla odmiany.
Streem - 2008-08-31, 09:37
Wooho zmiany to ikspe troche dziwne
Wreszcie to forum ruszy³o
Dash - 2008-08-31, 15:49
Widaæ forum o¿ywa , to dobrze ¿e chcecie zmian
Drool - 2008-08-31, 16:36
Wasze komentarze ju¿ mnie dobijaj±. Je¶li jeszcze jeden powie co¶ niewnosz±cego do tematu, od razu zwarnujê (i zwariujê). Widaæ, ¿e jest to typowe nabijanie.. Jedna osoba powiedzia³a, ¿e nareszcie s± jakie¶ zmiany, bo ostatnio na forum siê nic nie dzieje, po czym wszyscy jedynie przekrêcaj± jego s³owa i wklepuj± swoje do tematu. Albo chcecie napisaæ co¶ konkretnego, albo nie piszcie - i tyczy siê to nie tylko tego tematu, ale i innych - zarówno konkretnych, off-topic'owych, jak i tych o produkcjach innych. Nie mówi±c ju¿, ¿e przecie¿ przez ostatni miesi±c uda³o siê zbudowaæ ca³± stronê od nowa, przywróciæ bazê danych, wszystkie mody (razem z punktami) i zrobiæ nowy styl (bo na serwerze nie by³o kompletnie nic - ale to, ¿e kiedy¶ da³em dostêp do strony Sharkowi to ju¿ mój b³±d, teraz has³a znam tylko ja) - siedzia³em nad tym kilka dobrych dni i zarwanych nocy. Gesior7, FD, DS, Pawloo i Dami (nie chcê wymieniaæ innych osób, które siê do tego przyczyni³y, bo nie starczy³oby miejsca - to jedynie ci, którzy zaanga¿owali siê najbardziej) za³o¿yli server PKS w SA-MP - te¿ roboty w tym ma³o nie by³o. No ale to wszystko przecie¿ nic. A wyszukanie emotikon, wklejenie ich i ich ustawienie, co zajê³o mi ³±cznie mo¿e 5 minut - FORUM OD¯YWA I NARESZCIE CO¦ SIÊ DZIEJE! Dajcie sobie spokój.....
|
|