Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - [SS]Just Mewka

Mewka - 2008-11-16, 15:29
Temat postu: [SS]Just Mewka
Just
Mewka

Kolejny film SSu i kolejne solo spod moich skrzyde³ :D Jest to chyba moje dziesi±te solo, a licz±c Best Of Mewka, nawet jedenaste. Trochê siê przed³u¿y³o wydanie owego "dzie³a", ale w koñcu dokoñczy³em monta¿ i jestem nawet zadowolony z rezultatu. Zaprosi³em dwóch go¶ci; Dania i KSa i dziêkuje im za wyst±pienie w moim filmie.

HQ
RapidShare
Streaming
YouTube

Wiêcej linków niebawem :P
Enjoy !

dawbar1994 - 2008-11-16, 16:50

1st ^^

Very nice. Stunt z 3:32 mi sie spodobal i outro. <brawo> ;]

Tedik0 - 2008-11-16, 18:12

¦wietny film. Widzia³em tylko 1 stary stunt, chyba drugi. Nie widzia³em ¿adnego ¶redniaka, wszyzstko na wysokim poziomie. Widaæ ¿e siê postara³e¶. Ostatni stunt po prostu genialny! Monta¿ bardzo mi siê podoba³, muzyka troche mniej, nie lubie takiego ''darcia mordy''. Jedyne co mi siê nie podoba³o to nicki guestów, danio jeszcze ujdzie, ale ten 2 to nawet siê nie doczyta³em ;p

Muzyka: 4/10
Stunty: -9/10
Monta¿: 9/10

Teoo - 2008-11-16, 18:21

No No Mewka Piêknie ci Wychodz± te stunty

10/10;]

Pozdro

DS - 2008-11-16, 18:29

Jak zawsze film by³ mega. Stunty mega, monta¿ mega, jedynie muzyka zabójcza strasznie. Co bêdê siê rozpisywa³. 9!/10
ViRuS - 2008-11-17, 08:55

nie przywyk³em do tego ¿e dajesz stare stunty ;P
by³y na dobrym poziomie, na gg ci powiedzia³em ¿e by³ fajny

ocenki

muza - 4-
monta¿ - 7
stunty - 7+/8-

radwak - 2008-11-17, 13:38

Muzyka: 8/10
Stunty: -9/10
Monta¿: 9/10

Mewka - 2008-11-17, 14:39

Tedik0, tak± czcionkê dosta³em od KS'a to takiej u¿y³em, logiczne nie? A wiêkszego rozmiaru nie chcia³em dawaæ. :P
Tedik0 - 2008-11-17, 18:59

No tak, ale mog³e¶ daæ jak±¶ obwódke, napewno by³oby czytelne ;p
JackSparrow - 2008-11-17, 22:15

Mewka mysla³em ze bedzie lepsze to solo ale nawet ci sie udalo ;)
Stunty sa na rownym/s³abym poziomie
montaz coraz lepszy ci wychodzi itd...

dobra potem dam edit bo sie spiesze narqa...

KOZA - 2008-11-17, 23:47

JOKER napisa³/a:
Mewka mysla³em ze bedzie lepsze to solo ale nawet ci sie udalo ;)
Stunty sa na rownym/s³abym poziomie
montaz coraz lepszy ci wychodzi itd...

dobra potem dam edit bo sie spiesze narqa...

No nie wytrzymam O.o
Joker jak masz pisac takie bzdety to wez sie w ogole ni wypowiadaj >.<
Nie masz pojacie o kreatywnosci i trudnosci tych stuntow wiec nie mow czy sa slabe !
Juz Ci mowilem kiedys -....zrób lepszy film!! ...to wtedy okaze sie jakie to mile >.<

A co do filmu L
Montaz - Bardzo fajny, zgrany z fajna pasujaca do tego muza ...i mysle ze wmiare dopasowane efekty :)
Stunty - No tu pewnie kazdego zadziwiles :) podziwiam Cie za wykorzystywanie wielu pojazdow :) Wszyskie stunty poza wyjatkami nowe :)
Muzyka - podobala mi sie ...mysle ze pasuje do tego rodzaju filmow :)

Ogólnie 8+/10

Rolek - 2008-11-17, 23:58

KOZA napisa³/a:
No nie wytrzymam O.o
Joker jak masz pisac takie bzdety to wez sie w ogole ni wypowiadaj >.<
Nie masz pojacie o kreatywnosci i trudnosci tych stuntow wiec nie mow czy sa slabe !
Juz Ci mowilem kiedys -....zrób lepszy film!! ...to wtedy okaze sie jakie to mile >.<

Ostatnie ostrze¿enie s³owne, a pó¼niej Ciê zbanuje.

Ile razy mam powtórzyæ, i¿ ocenianie filmu polega na przedstawieniu swojej czysto subiektywnej opinii, nie musisz byæ stunterem, piekarzem, kierowc± autobusu, muzykiem, wo¼nym, dziennikarzem, sprzedawc±, kosmonaut±, ¿o³nierzem, farmerem, rolnikiem, prezydentem, pilotem, marynarzem itd. itp.

Proszê Ciê, zrób mi t± przyjemno¶æ i pi¶nij jeszcze cokolwiek na ten temat, proszê, naprawdê pomo¿esz mi w eliminacji betonu ¶wiatopogl±dowego. Sze¶æ klikniêæ i zapomnê o Twoim istnieniu.

Mewka - 2008-11-18, 15:44

Które to stunty Joker by³y takie proste?
ArTeX - 2008-11-18, 22:44

Joker, cz³owieku, Ty siê lepiej nie udzielaj, bo wogóle siê nie znasz, jestem zdania Kozy : ) , nie masz pojêcia o kreatywno¶ci i trudno¶ci stuntów Mewki, oceñ siebie, jak Ty stuntujesz potem dopiero oczerniaj innych filmy.... wed³ug mnie nie powiniene¶ siê wypowiadaæ na temat tego filmu, a ty Rolek nie stuntujesz wiêc nie wiesz jak to jest, grozisz Kozie, ¿e jak nie bêdzie ocenia³ filmów czysto subiektywnie to dostanie bana!, co ty wogóle sobie my¶lisz?, sam nie oceniasz filmów tylko rozdajesz ka¿demu pokolei kto m±drze napisze BAAANNYY, tak nie wolno i nie gro¼ Kozie za trafne stwierdzenie, On mia³ racjê !. To tyle o demnie , pewnie mnie zbanujesz, ale có¿, powiedzia³em to co mia³em do powiedzienia.

A co do filmiku to mi siê bardzo podoba³;].

Muza 10/10
Monta¿ 8+/10 móg³ by byæ lepszy znaj±c ciebie;]
Stunty 9/10.

Rolek - 2008-11-18, 23:06

ArTeX napisa³/a:
Joker, cz³owieku, Ty siê lepiej nie udzielaj, bo wogóle siê nie znasz, jestem zdania Kozy : ) , nie masz pojêcia o kreatywno¶ci i trudno¶ci stuntów Mewki, oceñ siebie, jak Ty stuntujesz potem dopiero oczerniaj innych filmy.... wed³ug mnie nie powiniene¶ siê wypowiadaæ na temat tego filmu, a ty Rolek nie stuntujesz wiêc nie wiesz jak to jest, grozisz Kozie, ¿e jak nie bêdzie ocenia³ filmów czysto subiektywnie to dostanie bana!, co ty wogóle sobie my¶lisz?, sam nie oceniasz filmów tylko rozdajesz ka¿demu pokolei kto m±drze napisze BAAANNYY, tak nie wolno i nie gro¼ Kozie za trafne stwierdzenie, On mia³ racjê !. To tyle o demnie , pewnie mnie zbanujesz, ale có¿, powiedzia³em to co mia³em do powiedzienia.

Kolejny, jeden pisa³, ¿e "szanta¿uje", teraz "gro¿ê", zajrzyj do s³ownika i zobacz znaczenie tych s³ów i dodatkowo polecam zapoznanie siê z terminem "subiektywnie", poniewa¿ u¿y³e¶ go w z³ym kontek¶cie. Nigdy nie banowa³em nikogo za "m±dre pisanie", niestety, ani Ty, ani Twój przed przedmówca nie klasyfikuje siê w ten przedzia³.

Podobnie jak KOZA, dostajesz ostatnie ostrze¿enie s³owne, w temacie z filmem, piszesz recenzjê, ocenê filmu, a nie prowadzisz dyskusjê odno¶nie umiejêtno¶ci oceniaj±cego, de facto które nie maj± ¿adnego wiêkszego znaczenia, poniewa¿ oceniaæ mo¿e ka¿dy, niezale¿nie od umiejêtno¶ci. Nie musisz byæ kucharzem aby powiedzieæ, i¿ okre¶lona potrawa nie jest dla Ciebie smaczna, tak trudno to poj±æ ? Nastêpnym razem do podobnego rodzaju wypowiedzi polecam temat Offtopic, a nie oceniam, poniewa¿ szanujê swój czas [wolê napisaæ jak± recenzjê p³yty na blog, poniewa¿ w przeciwieñstwie do reszty, nie piszê na dwa zdania, szanujê pracê autora] przewa¿nie robiê to dla przyjemno¶ci i wybranych osób [czytaj Skamer, Radzio, Yama itp.], które zrozumiej± o czym piszê i wyci±gn± z tego stosowne wnioski. W tym wzglêdzie do grafomanii mi jest daleko.

Dodatkowo, negujê postawê KOZY, nie twierdzê, ¿e Mewka nakrêci³ s³aby film, wiêc radzê czytaæ z odrobinê wiêkszym zrozumieniem.

Kabitus - 2008-12-22, 21:30

fajne stunty i muza fajna

hehe

stunty 5/5 muza 4,5/5