Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - [SA]TILE

Kafel - 2009-03-06, 18:59
Temat postu: [SA]TILE
T I L E

TAKE IN LAST EDITION

Witam wszystkich! Dzi¶ chcia³bym wam przedstawiæ moje nowe solo w grze GTA SA o nazwie TILE - od razu mówiê, ¿e najprawdopodobniej nie jest to moje ostatnie solo.

Póki co jest dostêpna wersja YT która jest tak¿e wersj± LQ :( Je¶li kto¶ chcia³ by to pobraæ, proszê o cierpliwo¶æ.

Do tych co maj± s³absze ³±cza, lub po prostu chc± to przeczytaæ mam parê s³ów do przekazania, a wiêc jest to moje 3 solo, mo¿e nie najlepsze, mo¿e nie dorównuje Polskiej czo³ówce, ale jako¶ to wysz³o. Chcia³bym serdecznie podziêkowaæ Trackerowi za zmontowanie stuntów i poratowanie mnie w sytuacji jakiej sie znalaz³em, ale nie tylko jemu nale¿± sie podziêkowania: ChaoS, FloW, Macc - dziêkujê, ¿e wyst±pili¶cie w tym filmie razem ze mn±. Dziêkuje FS za wsparcie i ogólna pomoc! Je¶li macie jakie¶ pytania lub pro¼by to ¶mia³o mo¿ecie tu pisaæ (Rolka chyba nie ma). Dziêkuje za wszelkie opinie i oceny, full reviev mile widziane :) . Enjoy!

Linki:
YT

Dl wkrótce!

Tedik0 - 2009-03-06, 21:01

1. Double boost2grind, fajne, ale chyba chcia³e¶ co¶ innego 8/10
2. Kolejny double boost, ten 100 razy lepszy ;o 10/10
3. Tracker - stare, ale fajne 7/10
4. Kolejny ¶wietny boost 9/10
5. ¦wietny natural bump infernusem, 9/10
6. Macc - nie lubie boostów gdzie land jest ni¿ej od boostu, ale nawet fajne 7/10
7. ¦rednio mi siê podoba³ xd 6/10
8. Flow - widzia³em .. po co dajecie stare stunty na guesta.
9. Ramp2bump, fajny spot, gdzie to wogóle jest xd? 8/10
10. To owni, ale u¿yte ju¿ kilka razy , 9/10
11. Packer2ramp - na trudne to to nie wygl±da xd 7/10
12. Zaje**ste ;o 10/10
13. To te¿ miazga, ale stare 10/10

Film fajny, nawet bardzo. Kilka stuntów ju¿ u¿ytych, kilka nowych. Za du¿o boostów, za ma³o kreatywno¶ci. W poprzednich solówkach bardziej mi siê podoba³o to, ¿e u¿ywa³e¶ wiêcej pojazdów typu quad, a tutaj tylko infernus - nrg - infernus - nrg. Mobta¿ fajny, tylko na jednym stuncie ten TV Symulator przeszkadza. Fajna muza :)

Dash - 2009-03-06, 21:42

Yep , podoba mi siê film i monta¿ wyszed³ ³adny . Hmm ..

8/10 .

Robisz postêpy . Jestem Ciekaw gdzie dasz ten vid jako audycjê bo wydaje mi siê ¿e tak bêdzie .. Hmm .

Avi - 2009-03-07, 08:41

Bardzo mi siê movie podoba³. My¶lê ¿e jeste¶ jeden z lepszych stunterów Polski..
Za stunty mogê daæ 7++/10 Ten boost na most owni : O
Muzyka te¿ mi wpad³a w ucho 8/10
Monta¿ trochê za du¿o efektów ale i tak jest dobry 8-/10
Ogólnie 8-/10
Powodzenia w nastêpnych produkcjach :)