| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
San Andreas - KS Newcomers
Roach - 2009-03-16, 14:50 Temat postu: KS Newcomers
KS Newcomers
Witam. Przedstawiam wam nowy collab KS. Jest, to mój drugi montowany collab, a na
dodatek drugi KS. Mam nadziejê, ¿e siê wszystkim spodoba. Tak wiêc ¿yczê mi³ego ogl±dania...
Stunters :
Agacia
Daro
ChaoS
Tracker
Tedik0
SouL
RachX
Edit :
RachX
Thanks For Watching !
Dash - 2009-03-16, 16:09
first , edit soon !
Edit : Jestem BARDZO zaskoczony , Chaos i Tediko oraz Roah najbardziej byli zauwa¿alni , reszta te¿ nie¼le . Trochê za du¿o stuntów tutaj jest , widzê ¿e ambitnie siê staracie i wam wychodzi , ale lepiej by wysz³o jakby jednak film siê sk³ada³ z max 5 minut ale za to tylk oz najlepszymi stuntami ; ) .
Edit wyszed³ trochê za jasno , ale ogólnie bardzo fajnie .
8+/10 !!!!
Brawo .
JackSparrow - 2009-03-16, 18:45
Widze ze kazdy podniosl swoj poziom umiejetnosci za to wielki + dla wszystkich stunterow.
montaz wypadl swietnie , podobaly mi sie efekty nie bylo ich za duzo ani za malo. +
muzyka 1 czesc byla zajefajna ;p 2 czesc juz to gdzies slyszalem +/-
ogolnie moge dac za wszystko, zasluzone 7+/10
ViRuS - 2009-03-16, 18:54
nie wiem no...
TOTALNIE mi siê nie podoba³o
te pierwsze tricki infernusem, co to ma w ogóle byæ?
potem zaczê³o siê rozkrêcaæ, g³ównie dziêki p2b'om chaosa...
grindy ¿alowe, np. packer to packer to stoppie [?] to grind albo komin2grind
potem trochê siê za¶mia³em przy bump2stoppie2grind w miejscu w którym avi zrobi³ bump2gg2fg2grind...
potem by³ jedyny trick infernusem który mi siê naprawdê spodoba³ a mianowicie tb infernusem potem jeszcze siê od p³otu odbi³ i na silos bodaj¿e wlecia³ w LV (Chaos)
i dalsze stunty chaosa podoba³y mi siê
do tego jeszcze trochê roah i daro...
edit trochê za jasny fajny mo¿e i by³ ale niestety ogl±da³em bez d¼wiêku :<
ocenie stunty (wielkie [negatywne] wra¿enie wywar³ ten kawa³ek "infernus ¿alled")
/edit no i ofc tediko ale on nie rozczaruje wiec nie wspomnialem o nim
6/10
Xyber - 2009-03-17, 16:22
Ja mo¿e jestem starej daty, ale czo³gi/packery na dachu ? Kiedy¶ takie co¶ by³o nie do przyjêcia w stunt filmach Oo
Tedik0 - 2009-03-17, 16:49
Film wyszed³ fajnie, tylko w 2 czê¶ci CC trochê dziwny. Hmm, z tego co pamiêtam stunty mia³y byæ robione wszystkimi pojazdami, a tu tylko nrg infernus nrg infernus. Monta¿ fajny, tylko w logo VE ten flesh na koñcu bardzo kole w oczy ; D. Dziêkuje w imieniu klanu za opinie
Kafel - 2009-03-17, 20:57
Trochê ¶mia³em siê z komentarzy na waszej stronie bo powiedzmy delikatnie nie s± one do koñca szczere :P (Obiektywne jak kto woli).
Muzyka? Pierwsza by³a zno¶na, druga za¶ jak dla mnie nie do przyjêcia, widaæ dawne czasy kiedy do stunt filmów u¿ywano punk rocka ju¿ przemine³y wraz z oldschoolem stuntingu.
Monta¿? Ka¿dy lubi inny, jeden woli szybkie przej¶cia drugi ciemny CC, jak dla mnie to nie to, wole raczej ¿ywe kolory, przyjazne dla oka efekty, ale nie da siê ukryæ, ¿e monta¿ pasuje do muzyki, wybra³e¶ tak± a nie inn± wiêc monta¿ zrobi³e¶ pod ni±, logika :P To twój drugi montowany collab? Je¶li tak to masz zadatki na ca³kiem dobrego edytora, powodzenia ¿yczê ze szczerego serduszka(oO).
Stunty? Nie da siê tak jedno znacznie okre¶liæ kto wypad³ najlepiej, napewno zauwa¿y³em stunty ChaoS'a - zdziwi³o mnie, ¿e wiêkszo¶æ w jego stuntów wykonana zosta³a motorem a nie samochodem. By³em mile zaskoczony. Postawa Dara i Trackera te¿ przypad³a mi do gustu. Agacia, niby dziewczyna ale tez nie odstawa³a od Was ( nie jestem feminist±, ale spodziewa³em sie po niej mniej :P) Tediko i SouL spoko, ale jako¶ mnie to nie poderwa³o z krzes³a.
Tak wiêc, reasumuj±c film wypad³ nie¼le, nie idealnie ale calkiem dobrze, mo¿e to przez brak organizacji? Zreszt± zawsze pojawiaj± sie jakie¶ niedoci±gniêcia. Ja nie jestem jakim¶ specjalist±, wiêc mo¿e nie wiem co dobre. Nie wystawiam oceny za film bo to nie moje zadanie, jeden nas oceniaæ mo¿e. Powodzenia w nastêpnych produkcjach tobie RachX i calemu KS w stuntowaniu!
How High - 2009-04-04, 15:21
O, to stuntmovie mo¿na wspominaæ mi³o po latach ¿e mie
nie zmarnowa³o czasu... Bardzo ³adny kontrast, i po¶wiata ¶wietnie
siê kompunuje z reszt±. Standardowo, nicki w prawym, dolnym rogu bez efektów,
nie przyslaniaj± filmu. Muzyka dobra, ale w drugim utworze nie lubie piosenkarki..
Nie ¿ebym mia³ co¶ do tego zespo³u ale wokal to fa³sz okropny...
I zwyk³e napisy koñcowe.. czyli ocena
9/10.
|
|