Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

Seriale | Serials - Krwawe Back o Beyond

Adik16 - 2009-03-18, 14:59
Temat postu: Krwawe Back o Beyond
PLAYLISTA KRWAWEGO BACK O BEYOND!!!

Oto drugi mój serial, w którym postanowi³em wprowadziæ ciekawe pomys³y, od¶wie¿aj±ce powtarzaj±cy siê schemat filmów fabularnych robionych w GTA. W celu dok³adnego zaznania siê z nowo¶ciami proponujê najpierw obejrzenie Trailera filmu. Mile widziane ocenki i komentarze zarówno na YT, jak i tu - na forum :)

Teraz oba moje seriale robiê na przemian - z dubbingiem!!!

Rolek - 2009-03-18, 16:02

Haha, tytu³ powala.
How High - 2009-03-19, 19:50

Ju¿ raz chyba ocenia³em na innym forum. Powtarzam - CHYBA. Sam pomys³ dobry ale tytu³ i wykonanie pozostawia baaaardzo wiele do ¿yczenia. 5/10 - dla zasady...
Adik16 - 2010-07-09, 11:25

"D³ugo, naprawdê d³ugo wyczekiwany, czwarty odcinek machinimy Krwawe Back o Beyond. Co siê zmieni³o w okresie tego niemal roku od wypuszczenia trzeciego odcinka? Wszystko ;) Nauczy³em siê naprawdê porz±dnie tworzyæ machinimê, nie s± mi obce przeró¿ne sztuczki i tricki, kamera wreszcie nie stoi w miejscu lecz jest ci±gle aktywna, dubbing polepszy³ siê co najmniej dwukrotnie... móg³bym jeszcze d³ugo tak pisaæ, ale najlepiej bêdzie, gdy sami zobaczycie efekty tej niemal rocznej pracy (która tak naprawdê trwa³a ok.3 miesi±ce, pozosta³y czas by³ po¶wiêcony na d³uugie wakacje od machinimy :D ). tak wiêc : ogl±dajcie, komentujcie, g³osujcie (nie zapomnieli¶cie pewnie jeszcze, ¿e to wy tworzycie fabu³ê?) i cieszcie siê ka¿d± minut± mojego, a w³a¶ciwie, naszego, bo tworzonego pod skrzyd³ami TWC, serialu :) Dla widzów i fanów zrobiê wszystko :P"

To by³ opis nowego odcinku na youtube, zapraszam do obejrzenia postêpów w pracach nad KBoB. Nie zra¿ajcie siê pierwszymi odcinkami, nie wysokich lotów, ten poka¿e Wam, na co obecnie mnie staæ i jak potrafiê tworzyæ machinimê :) Licze, ¿e docenicie fabu³ê, wk³ad osób dubbinguj±cych i wykonanie.

KRWAWE BACK o BEYOND - ODCINEK 4 (PART 1) [DUBBING] :

http://www.youtube.com/watch?v=CUm9J-4w6VI

KRWAWE BACK o BEYOND - ODCINEK 4 (PART 2) [DUBBING] :

http://www.youtube.com/wa...feature=related