Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

GTA IV - Pro Stunt Montage - Pinkkrzysiu!

Pinkkrzysiu - 2009-07-31, 02:34
Temat postu: Pro Stunt Montage - Pinkkrzysiu!
Witam was - Pinkkrzysio. Chcia³bym zaprezentowaæ wam swój pierwszy film stunterski. Co prawda jestem profesionalnym stunterem, stuntuje ju¿ od d³u¿szego czasu robi³em troche filmików ale ten jest pierwszym profesionalnym. My¶lê ,¿e wam siê spodoba i go dobrze oceniciê :) S±dzê ,¿e film wyszed³ mi bardzo dobrze, stunty które wam poka¿e s± w pe³ni profesionalne i efektywne. Zatem mi³ego ogl±dania. Pozdrawiam Wszystkich! Pinkkrzysiu!

Link:
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=TV5u66dfAQM

downajt - 2009-07-31, 09:05

To ma byc zart?
DS - 2009-07-31, 09:40

Pinkkrzysiu napisa³/a:
Co prawda jestem profesionalnym stunterem

Nie wspomnia³e¶ tylko o tym, ¿e jeste¶ cheaterem, co ca³kowicie zmienia postaæ rzeczy.

Pinkkrzysiu napisa³/a:
S±dzê ,¿e film wyszed³ mi bardzo dobrze, stunty które wam poka¿e s± w pe³ni profesionalne i efektywne.

Warto robiæ z siebie idiotê? To co ty stworzy³e¶, to nawet nie mo¿na nazwaæ stuntami, a co tu mowa profesjonalnymi czy efektywnymi. Kolego, proponowa³ bym najpierw 3 razy siê zastanowiæ, zanim co¶ siê zrobi, albo co gorsza wrzuci na forum, takie jak te.

Profesjonalnie to ty cheatujesz, a my to têpimy!

A jeszcze problem nazwy, nie wiem ale wydajê mi siê, ¿e ju¿ kiedy¶ ogl±da³em "profesjonalny" stunt film z GTA 4 o takiej nazwie, wiêc gratulujê pomys³owo¶ci.

¯eby tego wszystkiego by³o ma³o zawsze wystawiam ocenki, za film twojego dzie³a dam z ca³± pewno¶cia 0/10! :)

Gryzlek - 2009-07-31, 09:45

ta, nie widzicie ¿e to s± jaja ? destin pewnie czy jaki¶ jego chory kumpel ;x
Mariusz - 2009-07-31, 11:03

To nie ma sensu, pozdrów Destina, panie pro stunterze.