| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
Produkcje PKS Studios | PKS Studios productions - [PKS]Przebudzenie
Macc - 2009-09-20, 08:33 Temat postu: [PKS]Przebudzenie
Ozibe zdecydowa³, ¿e jest to jego ostatnie solo, lecz bêdzie stuntowa³ dalej do collabów, skoñczy³ jedynie z solówkami
--------------------
Editor:
Macc
Stunters:
Ozibe
--------------------
Download Links
Medium Quality 900x540p Audio Video Interleave (.wmv) Xvid WAV
SendSpace
Streaming
YouTube
--------------------
Side Notes:
I will rendering movie to High Quality.
Sedative - 2009-09-20, 08:54
Niez³e :P Stunty ¶wietne, s³ysza³em, ¿e ozibe naprawde potrafi stuntowaæ w VC, ale nie wiedzia³em ¿e a¿ tak :o Edit te¿ niez³y.
8/10
MexikanoS - 2009-09-20, 09:00
: O Finisher Impossible! : O
Btw, really nice vid. Z mojego przypuszczenia zak³ada³em ¿e to bêdzie takie lelum po lelum, ale jednak ten film jako¶ wyszed³.
¦wietny monta¿! 9/10
¦wietne stunty choæ, niektóre mnie do³owa³y... : / 9/10
Muzyka, w main by³a trochê taka nie w moim stylu ;p 8/10
Jednak mnie przebi³e¶ z naszym zak³adem
Ozibe - 2009-09-20, 09:55
Z tego miejsca chcia³bym serdecznie podziêkowaæ Maccowi, za bardzo dobr± robotê w monta¿u i za szybki monta¿. Rzadko kiedy czekam na film nie ca³y tydzieñ WIELKIE DZIÊKI.
Zapraszam do komentowania
SharingaN - 2009-09-20, 10:27
Bardzo ³adny vid ^^.
Naprawdê jedna z lepszych solówek.
Szczególnie podoba³ mi siê ten ledge grind z 1:42 i opener .
Monta¿ by³ dobry ale CC by³o trochê za ciemne :/. Muza mi siê bardzo podoba³a chocia¿ wydaje mi siê, ¿e stara ;x.
Co do ocen to:
Stunty: +++8/10
Monta¿: 8/10
Muzyka: 10/10
Kiper - 2009-09-20, 11:20
¶wietne solo monta¿ ju¿ troche nie taki na jaki czeka³em :< ale naprawde stunty rozwali³y mnie
stunty: 9/10
monta¿: 6/10
muza: o yeaaa 10/10
SouL - 2009-09-20, 12:22
brawo brawo ! ocenki nastawione bardzo pozytywnie
stunty 9/10
monta¿ 8/10
muzyka 9/10
Roach - 2009-09-20, 12:32
Macc, wspaniale zmontowa³e¶ ten film. Daje klimat, czego w niektórych filmach brakuje.
Co, do stuntów. Mi³o mieæ tak dobrego stuntera w teamie. Stunty na poziomie, a ostatniego ogl±da³em z podziwem. Szkoda, ¿e to ostatnia Twoja solówka. Ostatnia, ale z poziomem
i to siê liczy.
Crack - 2009-09-20, 12:46
Ozi be, mia³e¶ racjê mówi±c, ¿e bêdzie to jeden z lepszych polskich filmów z VC, dla mnie taki by³.
Stunty by³y bardzo fajne, od zawsze widzia³em, ¿e dobrze stuntujesz w VC i siê nie zawiod³em. Niektóre stunty ju¿ widzia³em w innych filmach, ale na plus jest te¿ to, ¿e u¿y³e¶ tylko oryginalnego VC, bez ¿adnych modyfikacji mapy (LC, SAiVC itp).
Super.
Monta¿ Macc'a na prawdê mi siê spodoba³, mroczny klimat, jak dla mnie super.
Muzyka, nigdy siê nie rozpisujê, po prostu fajna
Czekam na Twoje kolejne stunty w collabach.
Ozibe - 2009-09-20, 13:13
tzn 1 stunt by³ stary to przynam.. Ale w nim bardziej chodzi³o o pokazanie moich umiejêtno¶ci, ¿e tak¿e potrafie zlandziæ najwiêkszy VC budynek osi±gniety w VC( mowa o finisherze).
Crack - 2009-09-20, 13:39
Je¶li siê nie mylê to by³ to stunt BrainKillera , ale nie tylko ten by³ stary.
Ogólnie co tam, wa¿ne, ¿e ca³okszta³t jest warty obejrzenia.
Ozibe - 2009-09-20, 13:45
mogê Ciê zapewniæ, ¿e tylko ten 1. No chyba, ¿e jest jaki¶ film, o którym nie wiem..
Macc - 2009-09-20, 14:25
Dziêkujê wszystkim tym, którym monta¿ siê podoba³ Naprawdê jest to dla mnie co¶.
Skamer - 2009-09-20, 15:59
Film ogl±da³o mi siê ca³kiem przyjemnie, bo rzadko kiedy mogê popatrzeæ na polsk± produkcje trzymaj±c± poziom w VC (tym bardziej, bez modów podmieniaj±cych mapê).
Je¶li chodzi o najwa¿niejsz± czê¶æ filmu tzn stunty to jestem w pe³ni zadowolony poniewa¿ by³o wszystko to co lubiê ogl±daæ. Kreatywno¶æ ale równie¿ triki "long distance/Height". Wszystko to je¶li jest dobrze skomponowane i kreuje zgrabn± ca³o¶æ. Przyznam, ¿e troszkê brakowa³o mi stuntów innymi pojazdami bo wiem ¿e i na takie triki Ciê staæ.
Odno¶nie monta¿u to podoba³ mi siê po³owicznie. Dlaczego po³owicznie ? po prostu nie przepadam za "czarnym" klimatem w stuntmovie. Podczas dnia nijak dostrzec cokolwiek.
Muzyka - brak zastrze¿eñ
Dobrze, ¿e nie koñczysz jeszcze z stuntowaniem, bo mimo nawa³u obowi±zków zawsze mo¿na zle¼æ tê chwilkê czasu aby co¶ jeszcze wykombinowaæ w VC. Jako stunter bêdziesz jeszcze bardzo potrzebny w PKS .
Gratuluje przyzwoitej ostatniej solówki i ¿yczê powodzenia w wspó³tworzeniu Collabów.
Dash - 2009-09-20, 18:30
Bardzo fajny, styl monta¿ moim zdaniem trochê zmula³ bo nie by³o w nim nic ciekawego , by³ przyjemny :P
CO do stuntów to wydaj± siê fajne , nie mam du¿ego pojêcia o VC .
Flow - 2009-09-20, 19:08
Full review
1. Stary i nie zbyt trudny stunt, fajne wygl±da. +-
2. Fajny wallride, nie wygl±da trudno. +-
3. Cool combo, nowe. ++
4. Lubie stunty Hotringiem i ten te¿ mi siê podoba³. ++
5. Nie wiem czy trudne, ale nie lubiê takich stuntów. --
6. Daleki distance, ale w±tpiê ¿eby by³o nowe. +-
7. Chyba stare (?), szkoda ¿e nie wyl±dowa³e¶ na ¿adnym domku :P +-
8. Fajne, nowe ++
9. Barney style yo, sam nie umiem takich grindów, fajne wygl±da. ++
10. Stare ale fajne. +-
11. Straci³em spota :S Fajne ++
12. Stare, je¿eli dobrze pamiêtam Eddeman zrobi³ to w jakim¶ WH vidzie z 2007. Ale ci±gle ¶wietny stunt. +-
13. Dziwnie wygl±da szczerze. Nie wiem po co tam da³e¶ ten 2nd nrg --
14. Stary finisher :/ Morbidxxx zrobi³ to w jakim¶ filmie a pózniej kto¶ jeszcze. Sam nigdy go nie zrobi³em... +-
Edit: By³ nie z³y, tylko klipy czasami lagowa³y :/ 7/10
Muzyka: Ok 7/10
Ogólnie jakby wyci±æ starte stunty i zamieniæ je nowymi, solo by³oby ¶wietne. Jak narazie daje Ci 7/10 :P
How High - 2009-09-20, 19:28
Ty no, bardzo ³adnie zmontowane i co by nie mówiæ - przynajmniej dla mnie - zaskakuj±ce. Zaskoczy³ mnie brak intra i bardzo szybkie przej¶cie do sedna sprawy. W sumie jaka¶ w tym racja, bo stuntmovie to nie film fabularny. Jasno okreslony cel widaæ ci przy¶wietla³ i za to masz plus.
Z muzyk± nieco gorzej, bo nietrafi³a w mój gust. Co prawda o gustach siê nie rozmawia, ale wp³yn± one na moj± ocenê koñcow± warstwy technicznej i merytorycznej. Bo stuntów nie oceniam...
7,6/10
Ozibe - 2009-09-20, 20:04
"12. Stare, je¿eli dobrze pamiêtam Eddeman zrobi³ to w jakim¶ WH vidzie z 2007. Ale ci±gle ¶wietny stunt. +- "
- reszty nie komentuje, to twoja ocena. Ale ten cytat u góry.. K³amstwo. To jest nowy stunt, je¿eli chcesz wiedzieæ to powiem z czym mog³e¶ pomyliæ.. ten stunt zosta³ wykonany nie na ten bia³y budynek ko³o mostku( a s± takie 3), lecz na pierwszy przy latarni i odbicie by³o od motorówki nie nrg, btw. landn±³ to Rod w jego solo. Eh tylko siê zdenerwowa³em :/
Chyba, ¿e ten stunt jest w jakim¶ vidzie to wklejaj tu do tematu, z chêci± obej¿e.. Ale zapewniam Ciê, ¿e takiego nei ma.
14. Stary finisher :/ Morbidxxx zrobi³ to w jakim¶ filmie a pózniej kto¶ jeszcze. Sam nigdy go nie zrobi³em... +-
- mówi³em to setki razy ale powtórze jeszcze raz. Tak to jest stary stunt, ale bardziej chodzi³o mi o pokazanie skilla, ¿e potrafie zdobyæ najwy¿szy osi±galny budynek w VC.
Flow - 2009-09-23, 18:43
| Ozibe napisa³/a: | "12. Stare, je¿eli dobrze pamiêtam Eddeman zrobi³ to w jakim¶ WH vidzie z 2007. Ale ci±gle ¶wietny stunt. +- "
- reszty nie komentuje, to twoja ocena. Ale ten cytat u góry.. K³amstwo. To jest nowy stunt, je¿eli chcesz wiedzieæ to powiem z czym mog³e¶ pomyliæ.. ten stunt zosta³ wykonany nie na ten bia³y budynek ko³o mostku( a s± takie 3), lecz na pierwszy przy latarni i odbicie by³o od motorówki nie nrg, btw. landn±³ to Rod w jego solo. Eh tylko siê zdenerwowa³em :/ |
http://www.youtube.com/wa...feature=related 3:37 Wiedzia³em ¿e gdzie¶ to widzia³em =D
Ozibe - 2009-09-23, 20:17
| FlowIsBack2 napisa³/a: | | Ozibe napisa³/a: | "12. Stare, je¿eli dobrze pamiêtam Eddeman zrobi³ to w jakim¶ WH vidzie z 2007. Ale ci±gle ¶wietny stunt. +- "
- reszty nie komentuje, to twoja ocena. Ale ten cytat u góry.. K³amstwo. To jest nowy stunt, je¿eli chcesz wiedzieæ to powiem z czym mog³e¶ pomyliæ.. ten stunt zosta³ wykonany nie na ten bia³y budynek ko³o mostku( a s± takie 3), lecz na pierwszy przy latarni i odbicie by³o od motorówki nie nrg, btw. landn±³ to Rod w jego solo. Eh tylko siê zdenerwowa³em :/ |
http://www.youtube.com/wa...feature=related 3:37 Wiedzia³em ¿e gdzie¶ to widzia³em =D |
hmm tego filmu nie widzia³em, lecz zwróæ uwagê, ¿e nie po tej stronie ustawi³em pcj. Niby szczegó³, ale to ju¿ inne wykonanie.
|
|