Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - [KS]Twilight

Tracker - 2010-01-24, 08:21
Temat postu: [KS]Twilight
Twilight
O kurczê! Chcia³bym zobaczyæ minê chaosa jak bêdzie czyta³ ten Temat

Jest to nowy collab spod szeregu KS, Monta¿em zaj±³em siê ja :( ((, który by³ bardzo szybki
zaledwie dwa dni , i jedna noc na render + upping , Mia³em te¿ daæ wersje download ale co¶ siê chu**** zje**** i nie ma :://///// . Serdecznie chcia³bym podziêkowaæ Gesiorowi za fajny NRG, itd...

Editor:
Tracker

http://www.youtube.com/watch?v=IaBtUyU0RVA

Danio - 2010-01-24, 08:42

Stunty: No tutaj musze przyznaæ ¿e zosta³em mi³o zaskoczony ;) Praktycznie nikt nie odstawal poziomem, który by³ w miare wysoki. Moje ulubione tricki to: 0:55, 2:00 i 2:08. 8/10
Edit: Ogólnie bardzo mi siê podoba³, stunty by³y pokazane w sposób przejrzysty i co najwa¿niejsze nie przesadzi³e¶ z efektami. Jedyna rzecz do ktorej moge sie przyczepiæ to te uderzenia co s± np w 0:06, troche niesymetrycznie ci to wysz³o ;) 8-/10
Muzyka: Tutaj te¿ zosta³em mi³e zaskoczony, jak dla mnie rewelacja 10/10

8/10

Avi - 2010-01-24, 09:07

Jest dobrze, by³o bardzo du¿o fajnych i pomys³owych stuntów, tylko nie podoba³o mi siê ¿e stunty bojeta ju¿ by³y u¿yte :( .Moim zdaniem jest to najlepsza produkcja KS.
Tak trzymaæ ch³opacy !

8-/10

LeaR - 2010-01-24, 09:43

Awesome video guys, great editing (in my style) xP

9/10

DayMan - 2010-01-24, 10:45

Avi napisa³/a:
tylko nie podoba³o mi siê ¿e stunty bojeta ju¿ by³y u¿yte

Fisha ten stoppie te¿ by³o u¿yte chyba dwa razy, w jakim¶ collabie oraz jako Guest w jakim¶ soló.
Film wyszed³ ³adnie, Tracker, monta¿ wyszed³ dosyæ fajnie. Wiem, je¿eli by¶ mia³ wiêcej czasu by³ by o wiele lepszy. Oby tak dalej!

//Fish, nie denerwuj siê.. To tylko gra.

Fishu - 2010-01-24, 13:01

DayMan, na chu* pierdo**** jak nie wiesz?! Pokazuj nam tutaj te niby vidy gdzie ju¿ s± u¿yte te combosy! Combosy s± ca³kiem inne tylko miejscówki te same debilu! Nastêpnym razem bez dowodów nie naciskaj opcji "Loguj"!

Co do filmu, prze kozak! xD Chod¼ jestem troszke rozczarowany, ¿e Tracku¶ pod takim k±tem nagra³ moje drugie combo, bo zbytnio teraz nie wiadomo o co tam chodzi. No ale okej :) Macc, Bojet, Tediko, Choas jajæ ch³opaki, zluzujcie! xD Edit jak na tak krótki czas [cenzura]** :* Ahh oby by³o jeszcze lepiej :) <3

szybki - 2010-01-24, 13:09

Kur.. w 2 dni a i tak niezle sie z tym uporales : ) filmik wymiata xD i chcem pochwalic tu Fisha xD
Kiper - 2010-01-24, 14:18

szybki97, popracuj na pisowni± :) Co do filmu, to naprawdê nie¼le! Depczecie SS po piêtach.
Stunty: 9/10
monta¿: 7+/10
muza: 8/10

Son - 2010-01-24, 18:07

¦wietny collab ;]