Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - KS - Helicopter

Tracker - 2010-09-21, 21:13
Temat postu: KS - Helicopter
[size=36pt]KS - Helicopter[/size]

Hi Everyone i present new collab by KS members, music is old i know, i used it because i love it.. New site: www.klanstuntu.xaa.pl ..

Music:
-Muse - Map Of The Problematique

Montage By:
-Tracker

GFX:
-Tracker

Stunters:
-Daro
-Fishu
-Roach
-Tracker

Special Thanks to:
-Stranger
-Jozio

Reflex HD 2010™

..........................................

[KS]Helicopter

Poti - 2010-09-21, 21:19

£adny powrót KS :) na Yt siê ju¿ wyprodukowa³em odnosnie filmu tu mi siê juz niechce.
Kiper - 2010-09-21, 21:23

Bufor.
Mo¿e zrobie full reviev ;)

e/ no to lecim...

1 Tracker - ¶wietne combo. Widaæ, ¿e technicznie musia³e¶ pomêczyæ siê dobr± godzinê. Daje 8/10
2 Daro - Dobry boost. Mimo, ¿e t± technike stuntu uznaje siê za kontrowersyjn±, to smallandy przy u¿yciu taxi s± bardzo efektowne. 8+/10
3 Fish - Tutaj widaæ troszkê przypadku, ale i tak stunt robi wra¿enie. -7/10
4 Roach - Efektowny, trudny technicznie stunt, tak krótko mo¿na okre¶liæ ten trick -9/10
5 Tracker - Wydaje mi siê, ¿e gdzie¶ to ju¿ widzia³em (w do¶æ starym filmie). Stunt nie jest szczególnie trudny ani widowiskowy 5/10
6 Fish - próbka Twojej kreatywno¶ci. Ahh ¶wietnie siê prezentuje 9/10
7 Tracker - sztuczka KM'a do¶æ fajnie wykorzystana. £adny techniczny grind -8/10
8 Daro - stunt mogê ¶mia³o nazwaæ 'genialnym'. My¶lê, ¿e ¶mia³o moge daæ -10/10
9 Roach - natural bumpy infernusem od zawsze cieszy³y oko. Mimo, ¿e miejscówka jest stara to stunt robi wra¿enie. +7/10
10 Daro - ajj, szkoda ¿e nie na palme lub top :| Daje 7/10
11 Roach - piêkny stunt... Bardzo podobaj± mi siê takie schludne prece/smallandy -9/10
12 Fish - to mia³em na my¶li pisz±c, ¿e ten prec wydawa³ mi siê przypadkowy. Tutaj wszytsko ³adnie wygl±da ;) 8/10
13 Roach - pokazywa³e¶ mi tego spota na samp, ju¿ wtedy by³em pod wra¿eniem. ¦mia³o daje +9/10

Ogólnie film odczu³em pozytywnie - fajnie ¿e wracacie. Ju¿ my¶la³em, ¿e KS pad³o na 'amen'.
Monta¿ by³ schludny i przejrzysty. £adne cc, tylko intro troche przyd³ugie i nudne.
Muzyka - tutaj nie mam siê do czego przyczepiæ.

Có¿, oby tak dalej!

Rahim - 2010-09-21, 22:11

bardzo fajna produkcja, jak wiêkszo¶æ stunterów cieszê siê, ¿e KS powróci³o z nowym projektem...
co do tego SV to, nic dodaæ, nic uj±æ...
finisher naprawdê przefajny, ale mozna cos do³o¿yæ do niego jeszcze :D <joke>
to chyba wszystko odemnie :)

Pozdrawiam i powodzenia dalej...

Siemko - 2010-09-21, 22:17

Ogólnie fajnie. Tylko ta muzyka, bez urazy ale nie lubie "Muse" Do¶c siê nas³ucha³em przez ca³e wakacje od siostry.
Gryzlek - 2010-09-22, 07:41

2,5/5
ScreaM - 2010-09-22, 16:56

Nareszcie KS powróci³o. Starzy, dobrzy stunterzy znowu w akcji. Stunty by³y bardzo ³adne, ale wed³ug mnie na finishera bardziej nadawa³ siê stunt curbbump Dara infernusem, kiedy zagrindowa³ i jeszcze precision, szkoda, ¿e ten stunt by³ przypadkowy, bo zauwa¿y³em, ¿e na kontenerach sta³ Coach, ale i tak ³adnie wysz³o. Mota¿ by³ ³adny, bez zbêdnych efektów oraz overeditu, po prostu czysty, ³adny monta¿ z piêknym CC i ENB. Tak jak powiedzia³ Kiper, intro trochê nudne, a napisy trochê za proste, lecz kiedy przysz³a pora na stunty, ¶mia³o mo¿na rzec, ¿e nie zwraca³o siê uwagi na intro. Muzyka mi³a dla ucha, bez ¿adnego "darcia mordy" itp. Fajnie siê ogl±da³o. 5/5

PS. Nied³ugo z³o¿ê do was audycje. Zobaczymy czy mi siê uda.

Gesior7 - 2010-09-22, 17:00

Lubiê Twoje filmy. Tu w³±czy³e¶ ciekaw± opcjê "przerywnika": lot helikopterem nad San Andreas. Na pocz±tku nie kojarzy³em, tych stuntów helikopterem, ale tak, czy inaczej dla mnie to jest nowy pomys³. Powiedz mi, sk±d wzi±³e¶ ten czo³g wy¶wietlony w stuncie Fishu? Jak zawsze widzi siê te same pojazdy, taka nowo¶æ przyci±ga szczególn± uwagê.
Charnel - 2010-09-22, 17:58

Stunty: Wszystkiego po trochu, czyli kilka nowych i kilka starych, sporo ma³o efektownych i parê tych z wy¿szej pó³ki. Ciê¿ko powiedzieæ co¶ wiêcej, ¿aden ze nie przyku³ mojej uwagi jako¶ bardziej od innych.

Muzyka: Nic specialnego.

Monta¿: W miarê ciekawy, nie przeszkadza³ w ogl±daniu ale te¿ nie zachwyci³.

Stunty: 7/10
Monta¿: 5/10
Muzyka: 5/10

Matej - 2010-09-22, 18:03

Bardzo Fajny Filmik ,Stunty na Wysokim Poziomie .Oby tak dalej ch³opaki !!!

Stunty9/10

Edit:9/10

Muza:7/10

Gesior7 - 2010-09-22, 18:27

To tak siê ocenia teraz stunty?
* "stunty: by³y takeie i takie" + Stwierdzasz fakt, nie oceniasz.
* "Ciê¿ko powiedzieæ co¶ wiêcej" + Oj! Napewno jest jeszce du¿o faktów, o których nie wspomnia³e¶, ale to siê ju¿ nie tyczy oceny.
* "Muzyka: Nic cpecjalnego" + Fakt, czy nie fakt ... Oceniasz niew³a¶ciw± osobê. Jestem pewien, ¿e Tracker nie komponowa³ jak równie¿ nie wykona³ muzyki do tego filmu.
"Monta¿: (...) nie przeszkadza³, nie zachwyci³" + Brak s³ów. Twoje wypowiedzi za³±muj± nie tylko autora filmu, ale równie¿ kolegów, którzy tak¿e znaj± siê na robieniu stuntfilmów.

Je¿eli tak macie oceniaæ czyj±¶ pracê, to radzê samemu najpierw poddaæ siê krytyce. Marna z tego krytyka! Prêdzej prowadzi to do za³amania moralnego. Ludzie, przecie¿ podobnych pseudorecenzji jest pod naszymi filmami coraz wiêcej! Nie piszcie takich g³upot. Popatrzcie, o ile by³oby ³atwiej, co nie?, gdyby powstrzymaæ siê od napisania tak nierozmy¶lnej i pozbawionej krytyki oceny?

Skamer - 2010-09-22, 19:32

To siê nazywaj± oceny "pro forma". To widaæ jak± "odp³atê" dostali twórcy filmów. Jak tak dalej pójdzie to nie bêdzie dla kogo ich tworzyæ.
downajt - 2010-09-23, 20:37

Zawsze jest przynajmniej jedna osoba, dla której to tworzymy, a mianowicie: dla siebie :)
Kusiu - 2010-09-23, 21:37

¦wietnie KS ! powodzenia z tym ;)