Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - Last of my stunts.

Every - 2011-02-26, 13:02
Temat postu: Last of my stunts.
Praktycznie wszystkie zrobi³em w 2009r.Nie mam tak naprawdê czasu ju¿ na bawienie siê w stunting. Oczywi¶cie, to nie s± wszystkie moje stunty, lecz te - które podobaj± mi siê najbardziej. Chcia³em podziêkowaæ wszystkim, którzy mnie wspierali, tych których musia³em wyzywaæ, aby wkoñcu przyznali mi racjê. A, i nie koñczê ze stuntem.

Zapraszam do obejrzenia!

Jezeli kto¶ by³by zainteresowany monta¿em - proszê pisaæ GG: 23357561
________________________________________­______________________

I do not really have time to having fun the stunting. Of course, these are not all my stunty, but these - which I like most. I wanted to thank everyone who supported me, which I had the challenge to finally admit I was right. Oh, and did not finish the stunt.

Feel free to watch!

If anyone would be interested in editing - please write MSN : tweverybodygtas@hotmail.com

thecrev - 2011-02-26, 13:13

Niektóre s³absze niektóre lepsze mi siê podoba :D
Crack - 2011-02-26, 13:19

Wszystkie stunty wygl±daj± jako¶ dziwnie, mod, mod, mod.
Monta¿ s³aby, muzyka s³aba, film s³aby.

Cze¶æ.

Every - 2011-02-26, 13:21

@up - monta¿u tutaj NIE by³o, wszystko wrzucone na pa³ê muzyka te¿. Dlatego napisa³em, czy kto¶ chcia³by to zmontowaæ. a Modów tutaj nie ma.

Cze¶æ.

@down - dam Ci to zmontujesz. Nie wymiguje siê :(

Cze¶æ.

Roach - 2011-02-26, 13:28

Wiêkszo¶æ stuntów starych, by³y one stare równie¿ w 2009, wiêc nie zganiaj na to. Mo¿e ze dwa stunty trafi³y siê nowe. Monta¿u nie by³o, ale mog³e¶ wrzuciæ lepsz± piosenk±, bo ta jest ju¿ przejedzone i wieje nud±. :3

Cze¶æ.

DS - 2011-02-26, 17:50

Nikt po tobie p³aka³ nie bêdzie. Twój niby sztant film to pokaza³.

Cze¶æ.

Every - 2011-02-26, 17:57

Dobrze, ¿e za Tob± p³akali. Subiektywizm Twojej "wypowiedzi" powala.

Cze¶æ.

Poti - 2011-02-28, 11:57

Ale Cie zrysowali XD
Nie chce mi siê ogl±dac filmu wiêc napisze tylko...
Czesc :)

DayMan - 2011-02-28, 14:29

Chcesz to mogê z edytowaæ. :)
Dryzi - 2011-02-28, 23:27

Muzyka meh, w sensie, ¿e zd±¿y³a mi siê znudziæ ju¿ wiele stunt vidów temu :P... Stunty to jeden wielki mix dupnych i takich jakichs...

Cze¶æ? W jakimkolwiek ju¿ znaczeniu lol

Gesior7 - 2011-03-04, 14:34

Nie podoba mi siê. Stunty monotonne, nudne, ¼le ujête, kamera wchodzi w ¶ciany, do tego niepasuj±ca muzyka, która te¿ mi siê nie podoba.
Krótko mówi±c: ble.

P.S. Dryzi. Cze¶æ napisa³ jeden ziomek, tak i pozostali powtarzaj±. Mo¿e robi± sobie zgrywy z Cracka.

Cichy - 2011-03-05, 08:24

Gesior7 napisa³/a:
Nie podoba mi siê. Stunty monotonne, nudne, ¼le ujête, kamera wchodzi w ¶ciany, do tego niepasuj±ca muzyka, która te¿ mi siê nie podoba.
Krótko mówi±c: ble.

P.S. Dryzi. Cze¶æ napisa³ jeden ziomek, tak i pozostali powtarzaj±. Mo¿e robi± sobie zgrywy z Cracka.

To samo co Gêsiorek, pierwszy raz siê z nim zgadzam.

+ Ode mnie - Tak koñcz± frajerzy.

Jozio - 2011-03-12, 11:56

czemu opis zaprzecza teorii xD ? w sensie jak mo¿esz koñczyæ ze stuntem, a potem dodaæ "a i nie koñczê z stuntem" nie kapuje xd!
Jak na best of to nie jest ¼le. W sumie to pamiêta³em ciê jako normalnego cz³owieka ( 4 miechy temu jak by³em na bie¿±co ) nie wiem co siê pozmienia³o ¿e masz takie po¿egnania na górze, a mo¿e to po prostu chamstwo :) idk ^^ no ale bye :D