| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
GTA IV - [GTA4]The Passion
szybki - 2011-03-05, 21:38 Temat postu: [GTA4]The Passion
Hi, i'd like to present you a GTA4 stunt collab named The Passion, organised by me and Winged.
Edit:
Winged
Stunter:
Winged
Szybki
SluggerMan
Rainbow
rapinaBanche
WoJtOoO
White
YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=mCmOXr34Uks
Rahim - 2011-03-05, 22:09
fajne fajne...
bardzo mi siê podoba³o, choæ nigdy nie stunci³em w GTA IV
Crack - 2011-03-05, 23:03
Bardzo przyjemny film!
Nie spodziewa³em siê produkcji na tak wysokim poziomie, mi³e zaskoczenie.
Editing bardzo fajnie zgra³ siê z muzyk±, efekt koñcowy jest zadowalaj±cy.
Co do stuntów: GTA IV daje du¿o mo¿liwo¶ci, ale wiêkszo¶æ stuntów to jakie¶ "big airy" i inne latawce, tutaj te¿ takie siê pojawi³y.
Najbardziej spodoba³o mi siê combo Wingeda, które wykona³ sanchezem, bardzo fajny wallride, a pó¼niej grind, ekstra!
Ogólnie dobry film z dobrymi stunterami z czwóreczki.
Siemko - 2011-03-05, 23:49
Monta¿ i muzyka - Beznadzieja
Stunty - Podoba³y mi siê z 4 stunty... Ogólnie wypad³o dobrze.
Criben - 2011-03-05, 23:50
Zaskoczyli¶cie mnie tym filmem. Jak dla mnie by³ ¶wietny ! Bardzo dobry, pomys³owy edit a do tego stunty na wysokim poziomie. Tak jak Crack nie spodziewa³em siê takiego poziomu. Ca³o¶æ prezentujê siê jak dla mnie bardzo dobrze. Film oceniam na 9/10, powodzenia w nastêpnych produkcjach !
btw. Czy wszyscy wystêpuj±cy w filmie to Polacy ?
Crack - 2011-03-06, 09:12
SluggerMan
Rainbow
rapinaBanche
White
Go¶cie zza granicy. Co do pierwszej 3 jestem pewny, a co do "£ajta" nie do koñca.
Ulltra - 2011-03-06, 12:13
Bardzo spodoba³ mi siê ten film ; D bardzo mi siê podoba³y te przedstawienia postaci w czasie filmu i stunty te¿ by³y fajne ; D i dziêki za thanks ; D
Roach - 2011-03-06, 12:17
Fajne, mi³o siê ogl±da³o. Monta¿ tylko troszkê za bardzo przesadzony, lekko za bia³o, czasem za du¿o kolorów. No, ale jak kto woli. Ogó³em to ca³kiem przyjemny. Stunty równie¿ ca³kiem fajne, wiêcej ciekawszych stuntów ni¿ big airów. W wiêkszo¶ci stunt filmów z IV mo¿na zobaczyæ tylko same big airy, a tutaj proszê, lekka odmiana.
Ogó³em ciekawy film, mo¿na zobaczyæ interesuj±ce stunty i monta¿ na ca³kiem dobrym poziomie. Polecam. :3
zozolek47 - 2011-03-06, 12:20
Po obejrzeniu nasuwa mi siê tylko jedno na jêzyk - Ku.rwa maæ! Produkcja zaje.bista w ka¿dym calu
Poti - 2011-03-06, 13:45
Niewiem jak jest z grindami w gta4 ale tutaj zdecydowanie mi ich brakuje. Ogólnie ³adnie
Crack - 2011-03-06, 16:09
Grindy w IV to nie ³atwa sprawa.
Jest to typowy ¶lizg, bez stucka w porêczy jak to ma miejsce we wcze¶niejszych GTA.
szybki - 2011-03-06, 18:06
dokladnie
Cichy - 2011-03-08, 14:06
Stunty by³y dobre, ale sam monta¿ muzyka.. Cholernie nie przypad³a mi do gustu, da³em na yt "nie podoba mi siê".
Wola³em to ogl±daæ do piosenki "Willie Nelson'a & Julio'a Iglesia - To All The Girls I've Loved", ale co tam..
'nator Trzymaj tak dalej
Gesior7 - 2011-03-10, 08:40
Bardzo dobre! ¦wietnie wykorzystane mo¿liwo¶ci edytora video z GTA IV, ¶wietny, stylowy monta¿, niepowtarzalne i ró¿nie dobre stunty. D³ugo czeka³em na tak dobry stunt-film z GTA IV.
Wielu ze stunterów z tego filmu nie znam. Zamierzacie robiæ kolejne filmy?
szybki - 2011-03-10, 16:25
| Gesior7 napisa³/a: | | Zamierzacie robiæ kolejne filmy? |
mysle ze tak. skoro ten projekt wyszedl nam nie najgorzej, to dlaczego by nie mialo byc kolejnych.
|
|