Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - [RE]Cruel

szybki - 2011-04-12, 19:05
Temat postu: [RE]Cruel
Tak wiêc, jest to pierwszy collab w SA zorganizowany przez Reactivation Elite, pod nazw± "Cruel"

Stunters:

Avel
ALibi
DanielO
Downight
Deserter
Deather
Ultimate Death
Dayman
LaW
Son

Editor:
Part 1 - Deather
Part 2 - Alibi

YouTube:
Cruel Part 1

Cruel Part 2

DayMan - 2011-04-12, 19:49

Co do listy stunterów szkoda, ¿e ja siê tam nie pojawi³em i law...
Siemko - 2011-04-12, 20:01

Widzia³em wcze¶niej. Nawet nawet. Kilka dawno mêczonych stuntów, ale by³o ok. Co do dzielenia na party... CIʯKO BY£O PO£¡CZYÆ TE DWA PARTY W JEDEN FILM I NAPISAÆ KIEDY ZACZYNA SIÊ EDIT ALIBIEGO?! Dziêkuje.
szybki - 2011-04-12, 20:06

DayMan napisa³/a:
Co do listy stunterów szkoda, ¿e ja siê tam nie pojawi³em

no ja tez sie nie pojawilem, szkoda D:

Criben - 2011-04-12, 21:04

Po obejrzeniu tego filmu parê dni temu postanowi³em z³o¿yæ do was podanie. ¦wietnie ! mo¿e edit to jeszcze nie to, za to stunty jak dla mnie ¶wietne.
Mewka - 2011-04-13, 13:34

Niez³e, Da³najta najfajnieszego da³ stunta, ogó³em poziom ¶redni, czasem bywa³o co¶ lepszego, ale avel......................
downajt - 2011-04-13, 15:40

Chcia³em daæ lepsze, ale nie uda³o siê :/ Collab ogó³em wypad³ dobrze.
Raziel - 2011-04-13, 20:19

Mi siê podoba, choæ rzeczywi¶cie - poziom zró¿nicowany.
Alibi - 2011-04-14, 14:29

Mewka napisa³/a:
Niez³e, Da³najta najfajnieszego da³ stunta, ogó³em poziom ¶redni, czasem bywa³o co¶ lepszego, ale avel......................

Poziom wyrównany to fakt ale jak narazie nie chcemy przez to wyrzucaæ kogo¶ z crewu bo to nam nie podniesie na skillu, jedyne co mo¿emy zrobiæ to poprawiæ siê za jaki¶ miesi±c czy 2 zale¿y, kiedy wyjdzie nastêpny collab i wtedy to ju¿ ustali leader, bo ja to w sumie nie mam nic do gadania, nie ja za³o¿y³em crew, tak¿e nic mi do tego...

Gesior7 - 2011-05-26, 09:15

Bardzo fajne stunty, ró¿norodne miejsca (San Andreas, Liberty City, Vice City), ale film nie mo¿e byæ tak ciemny, jak tabaka w rogu, nawet, je¿eli akcja dzieje siê noc±. Widaæ, ¿e stunt-filmy z GTA robi± siê coraz ciemniejsze. Nied³ugo bêd± tak ciemne, ¿e bêdzie widaæ tylko czarny ekran.
Film jest niejednolity (w dwóch czê¶ciach, ka¿da inna, inny poziom czerni, pozosta³ych kolorów, inny poziom d¼wiêku, brak jednolitego pocz±tku i koñca). Czemu film w ogóle zosta³ podzielony na dwie czê¶ci i nazwany "[RE]Cruel -- Part 1", "[RE]Cruel -- Part 2"?

Deather - 2011-05-27, 14:57

Sam nie wiem...