Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

Audio - Dogger - Romanesko - Call Me

Dogger - 2011-07-18, 22:50
Temat postu: Dogger - Romanesko - Call Me
Nastêpny track. Tym razem popracowa³em nad hardkick'iem i mam nadziejê, ¿e mo¿na to us³yszeæ :)

http://www.youtube.com/watch?v=uq9To9XX4pY

Alibi - 2011-07-18, 23:56

Omg... pewnie znowu zaczynam swoj post od tego s³owa :D

Cz³owieku to jest m³ody "tiesto" lub "david getta"(czy jak im tam) albo co¶ lepszego nawet. Najbardziej mi siê podobaj± te twoje [cenzura] przejscia - przyk³adowo: 4:40

btw. 1st <3

Criben - 2011-07-19, 00:26

Alibi napisa³/a:

Cz³owieku to jest m³ody "tiesto" lub "david getta"(czy jak im tam) albo co¶ lepszego nawet

Dawid z Getta...

Bardzo mi siê podoba. Mam nadzieje, ¿e nie przestaniesz robiæ tego co jak widzê bardzo lubisz.

Poti - 2011-07-20, 11:07

Mnie to troszke nudzi ^^ Ale to nie moje klimaty muzyczne wiêc mój komentarz jest ma³o wart .. xD
Raziel - 2011-07-20, 20:10

To mi siê wydaje byæ najbardziej dopracowany utwór z Twojej kolekcji :D
Dogger - 2011-07-20, 20:32

No ale to chyba taka zasada, ¿e ka¿da kolejna praca jest coraz bardziej dopracowana i co raz lepsza :)
Cichy - 2011-07-25, 17:56

Alibi napisa³/a:

Cz³owieku to jest m³ody "tiesto" lub "david getta"(czy jak im tam) albo co¶ lepszego nawet

ahahahhaha propsy i pozdro

co do guwna ktore robisz, moze lepiej zamiast nazwy typu call me dalbys jakis numer np. 3 bo nie ma tam zadnego wyrazu tylko jakies bezsensowne [cenzura] basow

mauro picotto <all

Dogger - 2011-07-26, 03:20

Po jeden. Witaj, mój pierwszy hejterze. Dziêki Tobie moja s³awa wzrasta. Uros³em ju¿ do poziomu niespe³nionego muzyka który ma anty-fanów !

Po dwa, ¶mieszy mnie tak oczywisty idiotyzm który mo¿na wywnioskowaæ czytaj±c jedn±, jedyn± wypowied¼ danego u¿ytkownika, w tym wypadku Ciebie. Nie znam Ciê, a ju¿ udowodni³e¶ jak bardzo niedorozwiniêty jeste¶.

Po trzy, Twój Mauro Picotto to zupe³nie inny gatunek muzyki.

Po cztery, Twój Mauro Picotto równie¿ robi track'i bez kszty wokalu, a nadaje im tytu³y.

Po piêæ, naprawdê jestem otwarty na obiektywn± krytykê, z której móg³bym wyci±gn±æ wnioski, a niestety przez Twój post mogê siê jedynie po¶miaæ z ludzkiej g³upoty.

Dziêkujê za uwagê i nie radzê ju¿ przelewaæ na publiczne forum swoich nic nie wartych wypowiedzi.

Pozdrawiam.

Cichy - 2011-07-26, 14:09

Je¶li lubisz s³uchaæ bezsensownego bicia basów, to najlepiej kup sobie bêbenki i rozpocznij na nich naukê gry, bo takie co¶ jeszcze w najbli¿szych latach nie bêdzie górowa³o nad normaln± muzyk±.
Dogger - 2011-07-26, 15:16

Ka¿dy ma inny pogl±d na "normaln±" muzykê, tak¿e jest to pojêcie wzglêdne. A je¿eli Ty s³yszysz tu jedynie bicie basów to polecam wizytê u laryngologa.
Co do górowania nad jak±kolwiek muzyk±, nigdy o czym¶ takim nie marzy³em, robiê to tylko i wy³±cznie dla w³asnej przyjemno¶ci.
A tak przy okazji zainwestowa³e¶ w s³ownik czy nie chcia³e¶ wiêcej siê publicznie poni¿aæ ?