| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
Stunt Movies - Alibi's First MTB Stunt
Rahim - 2011-08-20, 15:20 Temat postu: Alibi's First MTB Stunt Stunt: Alibi
Edit: Rahim
Music: Dope D.O.D. - Brutality
| Kod: | | http://youtu.be/Q8f0elaTOoE |
Poti - 2011-08-20, 16:44
y?
Cichy - 2011-08-20, 20:09
x2 guwniak stuntuje 3 lata, i daje pierwszy stunt na mtb, nie mam wiecej pytan, dziekuje.
Alibi - 2011-08-20, 23:34
| Cichy napisa³/a: |
x2 guwniak stuntuje 3 lata, i daje pierwszy stunt na mtb, nie mam wiecej pytan, dziekuje. |
Dziêkuje za mi³y komentarz, czujê siê spe³niony.
Rahim - 2011-08-20, 23:53
Cichy pohejtuj sobie jeszcze...
Jakby¶ jeszcze jaki¶ normalny post napisa³ to bym Ciê zrozumia³...
Dla mnie jeste¶ nikim, zerem, 15letnim zerem, które nie potrafi siê normalnie wypowiedzieæ. Idz dzidziu¶ do szko³y i porozmawiaj z rodzicami na wa¿niejsze tematy.
I zostaw komputer na 2 miesi±ce, potem siê odezwij i powiedz jak by³o.
ScreaM2 - 2011-08-21, 10:09
Po co dawa³e¶ ten filmik na forum?
Mariusz - 2011-08-21, 10:32
To jest editing test tak?
Roach - 2011-08-21, 11:32
Rahim - 2011-08-21, 12:23
no mo¿na powiedzieæ, ¿e edit test. Mia³em chwile czasu i posiedzia³em pó³ godzinki
Scream, daj sobie spokój, nie chcesz to nie ogladaj...
Cichy - 2011-08-21, 14:21
| Rahim napisa³/a: | Cichy pohejtuj sobie jeszcze...
Jakby¶ jeszcze jaki¶ normalny post napisa³ to bym Ciê zrozumia³...
Dla mnie jeste¶ nikim, zerem, 15letnim zerem, które nie potrafi siê normalnie wypowiedzieæ. Idz dzidziu¶ do szko³y i porozmawiaj z rodzicami na wa¿niejsze tematy.
I zostaw komputer na 2 miesi±ce, potem siê odezwij i powiedz jak by³o. |
A wiêc tak, skoro Ty chcesz mieæ ze mn± internetow± wymianê zdañ - proszê bardzo, chêtnie siê przy³±cze do zabawy. Zacznijmy od faktu postawionego przede mn± - 15 letnie zero.. No ok. zastanówmy siê chwilkê i przemy¶lmy, mam 15 wiosen za sob± jako¶ ¿yjê na tym Bo¿ym ¶wiecie i jest mi tu dobrze. Jako¶ w realiach jeszcze nie wiele osób narzeka³o na moje zachowania. Mam kilku dobrych kumpli, dziele z nimi jakie¶ hobby, przyja¼nie, pasje.
Teraz spójrzmy na Ciebie. Widzê, ¿e masz 17 lat, przesiedzia³e¶ pó³ ¿ycia w internetowej aplikacji o nazwie San Andreas Multiplayer, na której to ze swoimi "kolegami" ¶wietnie bawisz siê wyprawiaj±c ró¿ne fiko³ki, skoki, gry i zabawy.
Wypowiadanie siê
Tutaj jak zwykle zaczniemy ode mnie, je¶li by³e¶ sk³onny przeczytaæ pierwszy kawa³ek tego nieudacznego wyprofilowanego na moje potrzeby, gusta kawa³ka tekstu zauwa¿y³e¶ ju¿ ¿e chyba nie mam problemu ze sk³adaniem zdañ, ew. gramatyk± co jednak w pewnym stopniu jest moj± Piêt± Achillesow±.
| Rahim napisa³/a: | Dla mnie jeste¶ nikim, zerem, 15letnim zerem, które nie potrafi siê normalnie wypowiedzieæ. Idz dzidziu¶ do szko³y i porozmawiaj z rodzicami na wa¿niejsze tematy.
I zostaw komputer na 2 miesi±ce, potem siê odezwij i powiedz jak by³o. |
Rozumiem, Twoje niezadowolenie z mojej osoby, natomiast aby poni¿aæ siê do tego poziomu aby u¿ywaæ tylu niepotrzebnych i o¶mieszaj±cych Ciê wyrazów? No có¿, uj±³ bym to inaczej w s³owa, natomiast zrobisz jak zechcesz mój przyjacielu.
Rozmowa z rodzicami
Hmm, nie mam nic do zarzucenia mojej rodzinie. Mam nadziejê, ¿e moja mama jak i tata kochaj± mnie na tyle, ¿e równie¿ nie masz nic do zarzucenia. Moja rodzina je¶æ do¶æ "fajna".. Po prostu nie wiem jak to nazwaæ, czasem siadamy razem, rozmawiamy o najró¿niejszych tematach, jeste¶my dobrymi kolegami.
Nie chcê komentowaæ Twojej rodziny bo nic o niej nie wiem, po drugie po co mia³bym to robiæ? Sam wystaw o niej opinie.
Zostaw komputer!
No có¿, muszê siê przyznaæ do b³êdu. Komputer jest w pewnym stopniu moim ¿yciowym na³ogiem. Dziennie spêdzam przy nim do¶æ du¿o czasu, po prostu jest we mnie zakorzeniony od dzieciñstwa. Jest jak palenie mojej mamy, która chocia¿by bardzo chcia³a je rzuciæ w przys³owiow± "cholerê" po prostu nie mo¿e. Zabija to w jaki¶ sposób mój czas, ale i wybawia od nic nie robienia i ca³odobowego le¿enia w ³ó¿ku, patrz±c w kierunku sufitu, albo demoralizacji przy typowych dla dzisiejszej "m³odzie¿y" zachowaniach typu palenie papierosów, picie alkoholu w terenach publicznych, no có¿, wybra³em komputer i wi±¿ê z tym co przy nim robiê jakie¶ nadzieje na znalezienie pracy b±d¼ inne ciekawe mo¿liwo¶ci które bior± siê z tego urz±dzenia.
Nie chcê za du¿o o Tobie mówiæ bo za pewne wyskoczysz na mnie z pazurami jak lwica i zaczniesz mnie nimi drapaæ a¿ do ¶mierci (oczywi¶cie to by³a metafora). Natomiast chcê siê wypowiedzieæ na Twój temat. Czasem spojrzê na aplikacjê San Andreas - Multiplayer, i widzê Ciê tam przesiaduj±cego z Twoimi kolegami. Innym przyk³adem mog± byæ posty przez Ciebie pisane, je¶li lubisz przesiadywaæ po nocy przy komputerze, to Twoja sprawa, na szczê¶cie ja a¿ tyle czasu przy komputerze spêdzaæ nie muszê.
Wracaj±c do tematu Alibiego i jego filmu.. Alibiego zna³em bardzo dobrze, natomiast jego zachowanie po pewnym czasie zaczê³o mnie dra¿niæ, zacz±³ mi wypisywaæ rzeczy typu "zmieni³e¶ siê", b±d¼ inne ró¿norakie. Je¶li stuntuje ju¿ ponad 3 lata, i jest to jego pierwszy stunt MTB, no dobrze uszanujê to, ale wydaje siê byæ to do¶æ dziwne. To by by³o na tyle z mojej strony, trzymaj siê Rahim. Pozdrawiam.
Grinderiewicz - 2011-08-21, 18:03
| ScreaM2 napisa³/a: | | Po co dawa³e¶ ten filmik na forum? |
No bo chcia³, po co uzasadniaæ.
Rahim - 2011-08-21, 23:36
| Cichy napisa³/a: | | Czasem spojrzê na aplikacjê San Andreas - Multiplayer, i widzê Ciê tam przesiaduj±cego z Twoimi kolegami. |
U¶mia³em siê po pachy ! Cz³owieniu, wczoraj siedzia³em u kumpla na sampie pierwszy raz od pó³tora roku ^^ widzê, ¿e lubisz sobie pokolorowaæ...
| ScreaM2 napisa³/a: | | Po co dawa³e¶ ten filmik na forum? |
¯eby¶ móg³ sobie ponabijaæ posty.
| Cichy napisa³/a: | | Widzê, ¿e masz 17 lat, przesiedzia³e¶ pó³ ¿ycia w internetowej aplikacji o nazwie San Andreas Multiplayer, na której to ze swoimi "kolegami" ¶wietnie bawisz siê wyprawiaj±c ró¿ne fiko³ki, skoki, gry i zabawy. |
Wiesz o mnie tyle co nic, wiêc nie mów, ¿e przesiedzia³em pó³ ¿ycia przed sampem. Wiem, ¿e bardzo lubisz po komentowaæ sobie filmiki innych u¿ytkowników i zab³ysn±æ w t³umie, ale pytam, po co Ci to ? ¯eby¶ jeszcze co¶ wniós³ do tego tematu, oceni³ produkcjê, da³ co¶ co by³oby warte przeczytania, to nabi³e¶ sobie po prostu posta.
| Cichy napisa³/a: | | Je¶li stuntuje ju¿ ponad 3 lata, i jest to jego pierwszy stunt MTB, no dobrze uszanujê to, ale wydaje siê byæ to do¶æ dziwne. |
Nie mog³e¶ napisaæ tego od razu ? Ju¿ to zdanie wnosi wiêcej ni¿ ten bezsensowny post z Twojej strony...
Alibi - 2011-08-22, 01:07
Wypowied¼ 2
| Cichy napisa³/a: | | Wracaj±c do tematu Alibiego i jego filmu.. Alibiego zna³em bardzo dobrze, natomiast jego zachowanie po pewnym czasie zaczê³o mnie dra¿niæ, zacz±³ mi wypisywaæ rzeczy typu "zmieni³e¶ siê", b±d¼ inne ró¿norakie. Je¶li stuntuje ju¿ ponad 3 lata, i jest to jego pierwszy stunt MTB, no dobrze uszanujê to, ale wydaje siê byæ to do¶æ dziwne. To by by³o na tyle z mojej strony, trzymaj siê Rahim. Pozdrawiam. |
Wypowied¼ 1
| Cichy napisa³/a: |
x2 guwniak stuntuje 3 lata, i daje pierwszy stunt na mtb, nie mam wiecej pytan, dziekuje. |
Mhm widzê jak to szanujesz, jeszcze raz serdecznie dziêkujê. I olewam tê sprawê z góry na dó³ b±d¼ na odwrót jak kto woli.
Ps. Po za tym co w tym dziwnego ? to tak jakby¶ ty nienawidzi³ kiedy¶ pojazdu powiedzmy "wayfarer" i nagle po 3 latach zdecydowal sie ze zrobisz cos nowego tym pojazdem jakiego wczesniej nie nawidziles.
Poti - 2011-08-22, 19:59
Co to kur*a rozmowy w toku o.o? Kto robi za Ewke? ( fajna z niej dupa : D) Aaa, ten.. no.. Ja napisa³em "y?" Bo nie umia³em odpaliæ tego linku, mo¿e jakis tutorial dla zielonego Potiego : D?
Siemko - 2011-08-22, 23:12
| Roach napisa³/a: | |
Lepiej bym tego nie uj±³! Jeste¶ Genialny!
Rahim - 2011-08-23, 10:24
| Poti napisa³/a: | | Co to kur*a rozmowy w toku o.o? Kto robi za Ewke? ( fajna z niej dupa : D) Aaa, ten.. no.. Ja napisa³em "y?" Bo nie umia³em odpaliæ tego linku, mo¿e jakis tutorial dla zielonego Potiego : D? |
Zaznaczasz link, który jest w znaczniku "code" i wklejasz go w inn± kartê w przegl±darce ;p
Alibi - 2011-08-23, 15:22
| Siemko napisa³/a: |
Lepiej bym tego nie uj±³! Jeste¶ Genialny! |
Wiem, ¿e jeste¶ jeszcze dzieckiem i chcesz siê odegraæ :PP przykro mi ale w³a¶nie udowadniasz ile jeste¶ wart. a teraz, zwyzywaj mnie ile chcesz pod moim postem i sobie pospamuj, administracja i tak ci za to nic nie zrobi ;]
Poti - 2011-08-23, 15:58
Ej, kurfa ostatnio tak robi³em i nie odpali³o o.- Co¶ odj*ba³em -.- Sorki
Skamer - 2011-08-23, 16:07
koniec
|
|