Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - Stunt Anarchy - FEEL SO GOOD

Track3r - 2011-09-10, 18:12
Temat postu: Stunt Anarchy - FEEL SO GOOD
Witajcie! Mam dzi¶ okazjê przedstawiæ wam drugi stunt film crewu Stunt Anarchy - Feel so Good. Zosta³ on zorganizowany na do¶æ szybko, z powodu braku dziania siê czegokolwiek na Polskiej Scenie. Natomiast mamy ju¿ w planach jeden film, który to powinien zrewolucjonizowaæ w jakim¶ stopniu zastój Polskiej Sceny.

-----------------------------

Muzyka: Armin Van Buuren - Feel so good.

Edytor: Tracker

Stunterzy: SA Members.

LINK : http://www.youtube.com/watch?v=9TNp8ZAWOlo

WSTAWIAM ZA TRAKERA

Deidara - 2011-09-10, 18:17

montaz i muzyka tak glupie ze szkoda mi komentowac ten film
Alibi - 2011-09-10, 19:43

Deidara napisa³/a:
montaz i muzyka tak glupie ze szkoda mi komentowac ten film

Oj tam oj tam... wiem, ¿e jest hu**** jak borszcz ale mimo to nie potêpiam tego tak jak ty... ^^ dla mnie dobre dla zabicia czasu, dobrze dzia³a na psyche, nie uzale¿nia i mo¿na siê po¶miaæ np. z Mexiego HEHEH

Poti - 2011-09-10, 20:47

Monta¿ momentami przys³ania³ warto¶æ stuntu co mnie nieco irytowa³o, ale ogolnie film mi³y dla oka by³o wiele ³atwych stuntów, ale by³y te¿ bardzo ciekawe. Chyba pierwszy raz widzialem jak mexi odda³ co¶ sensownego xdd Ogólnie film wyszed³ pozytywnie. Lecz jedno mnie u was denerwuje -_-

Track3r napisa³/a:
który to powinien zrewolucjonizowaæ w jakim¶ stopniu zastój Polskiej Sceny.

Mam wra¿enie, ¿e uwa¿acie siê za jakich¶ bohaterów narodowych -.= Fajnie, ¿e co¶ robicie, ¿e jest to polskie, ale do bohaterowania jeszcze d³uga droga. To na tyle, cze¶æ ;)

Cichy - 2011-09-10, 21:18

Poti napisa³/a:
Mam wra¿enie, ¿e uwa¿acie siê za jakich¶ bohaterów narodowych -.= Fajnie, ¿e co¶ robicie, ¿e jest to polskie, ale do bohaterowania jeszcze d³uga droga. To na tyle, cze¶æ ;)

Bohaterów? Nie.. Tylko problem polega na tym, ¿e my co¶ wydajemy, a u was zastój. ;)

Diggy - 2011-09-10, 21:32

Jak powsta³o KS to wydaje mi siê, ¿e te¿ na pocz±tku tworzyli nowe stuntfilmy a potem..., wiecie co potem, zapewne bêdzie tak samo z wami :)
Deidara - 2011-09-10, 21:43

teraz ten smieszny crew cichego bedzie codziennie wydawac filmy
Poti - 2011-09-10, 21:44

Cichy napisa³/a:
Tylko problem polega na tym, ¿e my co¶ wydajemy, a u was zastój.

¦wietnie, ¿e co¶ wydajecie i oby tak dalej, nie rozumiem dlaczego bijesz w nasz± stronê, ¿e nic nie wydajemy. To narazie 2 film kolego, je¿eli dorobicie siê takiego stanu filmów jak KS mo¿esz sobie porównywaæ.

Cz³owiek daje pozytywn± opiniê, a ten tylko by siê wywy¿szyæ i wytkn±æ ka¿d± nie doskona³o¶æ grr..

Gesior7 - 2011-09-10, 22:01

Bardzo fajne stunt! Stunt Anarchy musi byæ albo nieznan± mi od d³ugiego czasu, albo bardzo m³od± organizacj±. Pierwszy raz spotykam siê z t± nazw±. Bardzo cieszê siê, ¿e robicie stunty i idzie to Wam tak dobrze jak na razie. Widzê tu stunty z San Andreas, Vice City, Liberty City. Czuæ t± wszechstronno¶æ. Fajnie tak sobie poje¼dziæ po ¶wiecie GTA, zwiedziæ Liberty City, Vice City i do tego zrobiæ kilka bardzo fajnych stuntów.
Róbcie kolejne filmy! Trzymam za Was kciuki.

P.S. Track3r, jeste¶ tu nowy, przedstaw siê.

Deidara - 2011-09-10, 22:24

tracker nie jest nowy, to multi
Cichy - 2011-09-10, 22:28

Deidara napisa³/a:
tracker nie jest nowy, to multi

A Pan Deidara co tak wszechstronnie zainteresowany otaczaj±cym tematem?

// Panie Gêsiorze; - je¶li tylko Pan chce, przy³±czyæ siê do ,,zwiedzania" to zapraszamy. :P

Mariusz - 2011-09-11, 09:17

¦mieci kasuje i zaraz skasujê tak¿e paru u¿ytkowników za offtop.

Cytat:
Zosta³ on zorganizowany na do¶æ szybko, z powodu braku dziania siê czegokolwiek na Polskiej Scenie.

WTF, jeste¶ Polakiem i jeszcze spinasz dupê na "Polsk± Scenê" (co to?) - zreszt± moj± reakcje najlepiej odwzoruje cytat
Cytat:
Mam wra¿enie, ¿e uwa¿acie siê za jakich¶ bohaterów narodowych -.= Fajnie, ¿e co¶ robicie, ¿e jest to polskie, ale do bohaterowania jeszcze d³uga droga. To na tyle, cze¶æ

Po co ta ¿a³osna oficjalna otoczka?

Do tego Track3r to multikonto, ale po cholerê banowaæ skoro Cichy to tak¿e multikonto i tu jeszcze siedzi. Nastêpny offtop po tym po¶cie i temat zamykam.

Gesior7 - 2011-09-11, 14:53

Mariusz, wyluzuj! Nie robimy stantu po to, aby aby siê poró¿niæ. Stunt Anarchy wydaje siê byæ nowym ugrupowaniem, i jeszcze du¿o musi siê nauczyæ.

Ode mnie pytanie do przewodnicz±cego Stunt Anarchy (Track3r, je¿eli jeste¶ przewodnicz±cym SA):
Czemu Wasze forum jest po angielsku, skoro grupa jest z polski?

Cichy, chêtnie pozwiedzam, je¿eli tylko czas i mo¿liwo¶ci pozwol±. Obecnie mam do zrobienia jeden, bardzo wa¿ny film.

ScreaM2 - 2011-09-11, 17:03

Stunt Anarchy nie jest ca³kowicie polsk± grup±. Przyjmujemy wszystkich, którzy potrafi± rozmawiaæ po angielsku.
Cichy - 2011-09-11, 17:21

Track3r chcia³ uzale¿niæ "grupê" od angielskiego fora gtastunting.net, natomiast ja chcia³em zaci±gn±æ je bardziej do polskich korzeni. Dlatego te¿, na polskich forach mo¿na znale¼æ polski komentarz odno¶nie naszych filmów, a na angielskich - angielski.
szybki - 2011-09-14, 08:10

fajny film 6/10