| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
Stunt Movies - PKS High Five
Gesior7 - 2011-11-09, 23:53 Temat postu: PKS High Five
Witam!
Chcia³bym Wam dzisiaj zaprezentowaæ film pod tytu³em "PKS High Five".
"PKS high Five" by³ stworzony z my¶l± o pi±tych urodzinach forum. Pierwszy kwietnia 2011 min± wiele miesiêcy temu. Wydanie filmu mocno siê opó¼ni³o, ale mimo to, chyba wszyscy cierpliwie czekali, aby go obejrzeæ.
Zanim film wejdzie na Wasze ekrany mam jeszcze parê s³ów na temat. Chcia³bym Was serdecznie przeprosiæ za tak d³ugi monta¿. Jednocze¶nie dziêkujê wszystkim obecnym i nie obecnym na filmie za udzia³, doping, oraz cierpliwe oczekiwanie.
Szczegó³y
Czas trwania: 14min, 52s.
Rozdzielczo¶æ: 640x360, 320x180 (low-res).
Rozmiar: 322.64MB, 97.05MB (low-res).
Udzia³ wziê³o 21 stunterów:
3rnEy, Art, ALibi, Charnel, Criben, Daro, Deidara,
DreamY, Drool, Every, Gesior7, Grinder, Jozio, Matej,
Nyqual, Ozibe, Raziel, ScreaM, szybki, TheCrev, Ulltra.
Zapraszam do ogl±dania! = )
PKS High Five download
Wersja podstawowa (640x360, 322.64MB)
• Speedyshare mirror
• Multiupload mirror
Wersja low-res (320x180, 97.05MB)
• Multiupload mirror
Wersja strumieniowa
• Dailymotion mirror
• Youtube mirror (przes³ane przez Deidarê)
Film mo¿na bezpo¶rednio pobraæ z downloadu PKS.
http://tv.isg.si/site/filebrowser/PKS_Studios
Jozio - 2011-11-10, 13:09
Gdzie nie gdzie brakowa³o mi tej dynamiki w filmie Fakt kamery dla mnie s± perfekcyjne, ¶wietnie siê nimi zaj±³e¶ ! Intro trochê ma s³ab± jako¶æ ale fajne jest Ogó³em pozytywnie w filmie zaskoczy³ mnie ScreaM fajne stunty a no i outro spoko z "pomys³em ^^ "
Ogó³em pozytywnie
edit:
a no i jeden minus czasami mia³em wra¿enie ¿e cc jest za jasny ale to tylko czasami
Deidara - 2011-11-10, 14:53
recenzja ode mnie juz byla, ale jeszcze na forum nie pisalem. Swietny film, genialne ujecia stuntow i oczywiscie ladny przejzysty montaz! stunty tez na dobrym poziomie, ogolnie bardzo mi sie podobal i warto bylo czekac. Najlepsza polska produkcja ostatnich miesiecy.
Cichy - 2011-11-10, 15:14
Wedle mnie najlepsze skoki odda³ Matej. By³y najbardziej kreatywne. £adny monta¿ i muzyka. Najs.
Mariusz - 2011-11-10, 15:57
Gesiorowi powinni stawiæ pomnik za zrobienie tego filmu. Projekt dawno zaczêty, a mimo wszystko ukoñczony. Naprawdê ¶wietne poruszanie siê kamer± podczas stuntów, robisz to p³ynnie, nawet w GTA IV. Edit niby zwyk³y, ale do muzyki pasuje idealnie. Stunty to w sumie takie symboliczne moim zdaniem. Filmu ca³ego nie obejrza³em, ale zaraz dokoñczê. Wy³±czy³em na oko³o ósmej minucie, a pewnie najlepsze jest zostawione na sam koniec.
Track3r - 2011-11-10, 15:57
Specjalnie wszed³em na PKS nie po to by napisaæ co¶ g³upiego, tylko po to by napisaæ ma³y komentarz do tego filmu, wed³ug mnie jest to jeden z najlepszych projektów PKS Studios, bez kitu - Gdy to ogl±dam to przypominaj± mi siê starsze czasy stuntingu, gdy by³o siê szarym graczem, który wyszukiwa³ Stuntfilmów tylko po to by podziwiaæ pewne osoby. Jasiek bardzo fajnie obrobi³e¶ ten film, wiele ciekawych efektów, dobra muzyka - nawet bardzo, to ¿e da³e¶ Soundtrack z THPS2, przypomnia³ mi siê twój film z Fire Dragonem, który mi siê bardzo podoba³ i podoba do dzisiaj. Wiele dobrych spotów, w stuntach oczywi¶cie zdominowa³ Matej, Daro, Ulltra i Scream. Nie bêdê wypisywa³ ¿adnych g³upich ocen w postaci liczby, po prostu Gratulacje - nie wiedzia³em ¿e jeszcze takie projekty mog± powstaæ, bardzo dobrze naszemu studiu wracaj± si³y!
Matej_pl - 2011-11-10, 16:00
Cichy Thanks
Co do filmu to wysz³o zgrabnie chocia¿ muzyka by³a taka sobie ,wygl±da³o to tak jakby¶ w ogóle zapomnia³ o dynamice :/
Ogólna ocena to 8/10
Erney - 2011-11-10, 16:04
¦wietny film, najbardziej przypad³o mi do gustu intro i muzyka na samym koñcu. Co do stuntów, to jednak bardziej spodoba³y mi siê te z San Andreas. Generalnie zlami³em kilka stuntów ^^ . Ogólnie film bardzo oryginalny i fajny
szybki - 2011-11-10, 16:13
stunty byly robione na roznych poziomach i mialy roznorodne style. po mojemu wyszedl kolejny swietny stunt vid PKS'u. szczere podziekowania dla Gesiora za wydanie tego filmu . mysle ze nie jeden z was czeka na zorganizowanie podobnego projeku ; d
Gesior7 - 2011-11-10, 18:26
Drogi Mariuszu! Niestety stunt z GTA IV nie by³ nagrywany przeze mnie. Mia³em pomoc, za co jestem wdziêczny. Stunt z GTA IV robi³ szybki, i je¿eli mnie pamiêæ nie myli, to on nagrywa³ ten stunt.
Mi³o czytaæ tyle pozytywnych komentarzy. Cieszê siê, ¿e uda³o siê nam z tym filmem. Przed nami kolejne produkcje, mo¿e ju¿ troszkê mniejsze, ¿eby posz³o szybciej, sprawniej, i nie kazaæ wszystkim czekaæ tak d³ugo, jak na ten film.
Dziêki za wspó³pracê! = )
ScreaM2 - 2011-11-10, 19:25
¦wietny film. Wszystko zapiête na ostatni guzik. Podoba³a mi siê muzyka, monta¿ do niej pasowa³. Intro by³o bardzo interesuj±ce. Nie podoba³y mi siê tylko klipy z nieudanymi stuntami. Niektóre osoby mog³y siê bardziej postaraæ. Co tu wiêcej powiedzieæ? Ogólnie nie wysz³o ¼le, ale mog³oby byæ lepiej.
Mariusz - 2011-11-10, 21:32
| Gesior7 napisa³/a: | Drogi Mariuszu! Niestety stunt z GTA IV nie by³ nagrywany przeze mnie. Mia³em pomoc, za co jestem wdziêczny. Stunt z GTA IV robi³ szybki, i je¿eli mnie pamiêæ nie myli, to on nagrywa³ ten stunt.
Mi³o czytaæ tyle pozytywnych komentarzy. Cieszê siê, ¿e uda³o siê nam z tym filmem. Przed nami kolejne produkcje, mo¿e ju¿ troszkê mniejsze, ¿eby posz³o szybciej, sprawniej, i nie kazaæ wszystkim czekaæ tak d³ugo, jak na ten film.
Dziêki za wspó³pracê! = ) |
W sumie to siê trochê domy¶li³em bo inaczej to trochê wygl±da³o, ale i tak spoko. Szkoda, ¿e stunting w czwórce a¿ tak dobrze u nas w Polsce siê nie przyj±³.
Art - 2011-11-10, 22:35
jestem na 1 miejscu w special thanksach
fajny film, fajny podk³ad muzyczny, bardzo ³adne skoki i ¶lizgi, oczekiwa³em czego¶ lepszego, 8/10
Gesior7 - 2011-11-10, 23:52
Skoro wszystko jest takie fajne, to czego, lepszego móg³by¶ oczekiwaæ? Oczekujê rzetelnej krytyki.
szybki - 2011-11-11, 08:01
bo oni niesmiali sa w stosunku do ciebie G7
Deidara - 2011-11-11, 12:19
| szybki napisa³/a: | | bo oni niesmiali sa w stosunku do ciebie G7 |
lul
ScreaM2 - 2011-11-11, 19:21
| Gesior7 napisa³/a: | | Skoro wszystko jest takie fajne, to czego, lepszego móg³by¶ oczekiwaæ? Oczekujê rzetelnej krytyki. |
Stunty by³y na nie do¶æ wysokim poziomie.
Skamer - 2011-11-11, 21:27
Ten film jest zaskakuj±cy.
Z jednej strony by³y momenty w których pomy¶la³em "Co to w ogóle ma byæ ?" a z drugiej odczucie po obejrzeniu ca³o¶ci ca³kiem przyjemne.
Mo¿liwe, ¿e kunszt G7 w tworzeniu stuntfilmowych produkcji przys³oni³ wszystkie s³abe strony tego filmu a konkretnie mówi±c bardzo s³abe i bez pomys³u stunty niektórych uczestników.
Jest mi troszeczkê smutno z tego powodu, s±dzi³em, ¿e stunting w SA czy VC rozwinie siê w tê stronê zwan± kreatywno¶ci±. Skoñczy³a siê era heightów, wiele spotów jest ju¿ zdonowanych, dlatego trzeba coraz wiêcej kombinowaæ aby zaskoczyæ odbiorcê. Zamiast kombinowaæ wielu nadal idzie na ³atwiznê, tego bardzo nie lubiê ogl±daæ w stuntfilmach.
Pozrzêdzi³em troszeczkê ale to na staro¶æ cecha przewodnia. Mogê jednak powiedzieæ, ¿e nie wszystkie stunty by³y z³e. Oczywi¶cie wiele rodzyneczek wybi³o siê na tle innych, to i fajne small landy , czasem ³adne grindy, mog³em te¿ poogl±daæ i szczyptê kreatywno¶ci w wykonaniu G7.
Muzyka mnie dosyæ zaskoczy³a z pocz±tku, jednak z czasem zd±¿y³em siê przyzwyczaiæ i nie wysz³a na tle obrazu tak ¼le jak przypuszcza³em od pierwszych sekund ogl±dania.
Monta¿ tej produkcji jest jak zwykle perfekcyjny, ciê¿ko mi co¶ wytkn±æ nawet jakbym szuka³ na si³ê .
Troszkê ¿a³uje, ¿e przespa³em ten projekt, powinienem siê z Nim znale¼æ (jeszcze wtedy stuntowa³em).
No có¿... To planowany ju¿ jest stuntfilm na 6ste urodziny PKSu ?
Diggy - 2011-11-11, 22:13
| Skamer napisa³/a: |
No có¿... To planowany ju¿ jest stuntfilm na 6ste urodziny PKSu ? |
Dobry tekst waln±³e¶ Ju¿ lepiej teraz zacz±æ zbieraæ repy na 6ste urodziny to G7 mo¿e zd±¿y w czasie zmonciæ collab
Deidara - 2011-11-11, 22:38
Youtube:
YT
Gesior7 - 2011-11-11, 23:14
Skamer, co do filmu na szóste urodziny PKS, pomy¶la³em dok³adnie to samo. ; ) Mo¿na by ju¿ zacz±æ projekt filmu na tê okazjê. Z drugiej strony pomy¶la³em o zrobieniu jakiej¶ mniejszej produkcji na dos³ownie kilka uczestników. Wiêksze projekty, takie jak "PKS High Five" to du¿o pracy ze strony ca³ej grupy zaanga¿owanych ludzi. Mam ju¿ w tym odrobinê do¶wiadczenia, ale monta¿ filmu nie szed³ mi najlepiej, co widaæ po ogromnym opó¼nieniu. Chcia³bym przed tym wykonaæ jeszcze jeden lub dwa krótkie filmy ze stuntami, co¶ typu "Stunt or Die" lub "Roof Attack". Napewno wielu z was kojarzy te filmy. Chodzi mi o taki niedu¿y film, ¿eby siê trochê od¶wie¿yæ, doszlifowaæ monta¿, nabyæ pomys³ów.
Wracaj±c do "PKS High Five": Dosta³em tricki, które s± na ró¿nym poziomie trudno¶ci. To, ¿e taki, a taki trick jest znany, nie znaczy, ¿e jest z³y. S± tricki ³atwiejsze i te¿ trudniejsze technicznie, jest parê znanych tricków, które by³y na innych filmach, lub wykonane przez kogo¶ innego. Podam przyk³ad: Popatrz na trick Grindera taksówk± Cabbie. Robi³em kilka tricków tym pojazdem, ale nigdy nie zrobi³bym czego¶ podobnego. Ten trick podoba mi siê, bo wygl±da zabawnie, no i dla tego, ¿e jest zaawansowany technicznie, muszê przyznaæ. Spójrz na inny trick. Teraz trick How High, hydr±. Jest dla mnie ca³kiem prosty w grze. Móg³bym robiæ takie tricki dziesi±tki razy. I to równie¿ mi siê podoba. Miêdzy innymi dlatego, ¿e znam ten trick i potrafiê zrobiæ podobny, ale te¿ dla tego, ¿e jest fajnie wykonany, no i dosta³em ten trick od kolegi, który bardzo chcia³ wyst±piæ w filmie.
Mo¿na narzekaæ, ¿e tricki s± nudne, nie fajne, lub powiedzieæ, ¿e ¼le wykonane. Ale narzekaæ na to, ¿e nie jest tak, jak siê oczekiwa³o, to co¶ chyba posz³o nie tak, bo robi³em to po innej my¶li.
Skamer, gdyby w filmie by³y same tricki, których by¶ oczekiwa³, nie by³o by tego mi³ego zaskoczenia. ; )
Skamer - 2011-11-12, 11:40
Mo¿e nie do koñca mnie zrozumia³e¶ G7. Ja oczekuje tego od stuntów aby mnie pozytywnie zaskoczy³y wykonaniem, pomys³em, odmienno¶ci± i nie ukrywam, ¿e w niektórych momentach by³em zaskoczony ale negatywnie. Zdaje sobie sprawê i to zauwa¿y³em, ¿e niektóre osoby bardzo chcia³y znale¼æ siê w tym projekcie i da³e¶ im szanse. Nie powiem ¿eby to by³o z³e, gdy¿ np. nie wiem kiedy ostatni raz widzia³em How Higha w jakimkolwiek stuntfilmie.
Ja jestem perfekcjonist± jako stunter i jako widz, to i ¶wietny monta¿ nie mogê przyrównaæ do poziomu niektórych ewolucji =] . St±d te¿ nie mogê powiedzieæ, ¿e film mi siê w pe³ni podoba³ (co jak na ironiê i tak nie jest Twoj± win±).
Co do ostatniego zdania to w³a¶nie jest inaczej . Oczekiwa³em, ¿e stunty po tak d³ugim czasie w tym filmie nie bêd± pierwszej jako¶ci i sprawdzi³o siê to w ok 80%. St±d ten pozosta³y procent jest mi³ym zaskoczeniem, i takich mi³ych zaskoczeñ chcia³bym jak najwiêcej podczas ogl±dania ka¿dej kolejnej produkcji.
Podsumowuj±c
Im bardziej jestem pozytywnie zaskoczony tym bardziej film mi siê podoba .
Matej_pl - 2011-11-12, 13:40
Wg. mnie wyszed³ ³adny i zgrabny film ,w ktorym ka¿dy kto chcia³ móg³ wzi±æ udzia³ a potem cieszyc sie ¿e jest w wiêkszej produkcji .Rozumiem Skamera ,wiadzia³em ze wiele stuntow by³o do wykonania w minute albo mnie .Ja jednak stara³em sie szukaæ czegos kreatywnego i mam nadzieje ¿e moje stunty sie podoba³y. Pozdrawiam
ScreaM2 - 2011-11-12, 15:09
Deidara, popraw nazwê filmu z PKS High Hive, na PKS High Five.
Gesior7 - 2011-11-12, 17:29
| Matej_pl napisa³/a: | | Ja jednak stara³em sie szukaæ czegos kreatywnego i mam nadzieje ¿e moje stunty sie podoba³y. |
Nie tylko Ty, Matej siê stara³e¶. Uwierz mi. Ka¿dy, kto bra³ udzia³ w tym filmie, postara³ siê. Dbali¶cie wszyscy o to, aby film wyszed³ jak najlepiej, no i ¿eby w ogóle wyszed³. Nie wyno¶ siê nad innych, bo to nie jest w porz±dku w tej sytuacji.
Charnel - 2011-11-12, 20:19
Ja nie stuntuje od ponad roku a stunty które wys³a³em do tego filmu by³y trochê "wygrzebane" z pamiêci komputera, mimo to fajnie ¿e film powsta³ i mog³em w nim wzi±æ udzia³ poniewa¿ jest to dobra zabawa nawet po tylu latach.
I wyszed³ bardzo bardzo fajny, stunty ciekawe, niektóre to nawet zaskakiwa³y kreatywno¶ci±, muzyka dobrze dobrana, monta¿ przejrzysty i pasuj±cy do ca³o¶ci. Nie jestem krytykiem wiêc nie rozpisujê siê za mocno ale daje 8/10 za ca³o¶æ.
Matej_pl - 2011-11-12, 21:20
Skamer chodzi mi poprostu o to ¿e pare osób posz³o na ³atwizne
fristajluch - 2011-11-12, 21:57
Hmm, pierwszy film w którym jestem zupe³nie niezas³u¿enie w Special Thanksach (Tak, zauwa¿y³em, ¿e wszyscy tam s±, ale jednak...). Có¿, trzeba siê odwdziêczyæ przynajmniej smaruj±c konstruktywny komentarz na forum.
Intro z pomys³em, zaskryptowany high five w wykonaniu CJa i Tommego wyszed³ bardzo dobrze. W temacie stuntingu od d³u¿szego czasu siê nie obracam wiêc moje odczucia s± raczej subiektywne, ale jestem mile zaskoczony trickami w filmie. W moim odczuciu by³y one kreatywne i oryginalne. Chcia³bym tu wyró¿niæ Droola (2:10), Nyquala (4:34), Gesiora (5:55), Grindrera (6:30), Screama (6:42) i znów Gesiora (12:37). Specjalne wyró¿nienia nale¿± siê 3rnEyowi (3:37) za zOLDzenie mojego grinda z BOPa (Nie s±dzi³em, ¿e do¿yjê tej chwili :P ).
O muzyce s³ów kilka. Jak ca³y projekt, jest oryginalna - mo¿na by siê spodziewaæ jakiego¶ rockowego kawa³ka z darciem kotów w refrenie, ale nie. Pierwszy utwór - có¿, nie jestem fanem czarnego hip hopu, ale kawa³ek by³ naprawdê gruby (u¿ywaj±c nomenklatury raperskiej). Pó¼niej klimatyczny, chilloutowy numer, który równie¿ mi siê podoba³. Na koniec trochê starego, dobrego Bomfunka MC, który ¶wietnie pasowa³ do ca³o¶ci.
Na koniec trochê o monta¿u. To akurat najbardziej przewidywalny element ca³ego stuntmovie, co nie znaczy, ¿e najgorszy. Wszyscy przewidywali, ¿e Gesior zrobi film w swoim stylu - nie przesadzonego,nie nasadzonego efektami, takiego, jaki byæ powinien. Ca³o¶æ spiêta ³adnie klamr± kompozycyjn±.
Wielkie dziêki za ten projekt, G7. Do zobaczenia gdzie¶ w Bia³ymstoku .
Erney - 2011-11-12, 22:43
| fristajluch napisa³/a: | | Specjalne wyró¿nienia nale¿± siê 3rnEyowi (3:37) za zOLDzenie mojego grinda z BOPa (Nie s±dzi³em, ¿e do¿yjê tej chwili :P ). |
Haha :P . To by³ mój pierwszy stunt w Vice City, wtedy nie ogarn±³em, czy to stary czy nowy stunt, w ka¿dym b±d¼ razie s³abo go wykona³em. Dla mnie jednak najwa¿niejsze by³o wyst±pienie w tak zacnym filmie
Rahim - 2011-11-14, 16:28
to mo¿e ja siê wypowiem teraz
Tak jak Skamer ju¿ powiedzia³ wcze¶niej by³y momenty, które stawia³y w g³owie pytanie: "Co to ma byæ?", ale dos³ownie po chwili wszystko by³o rozwiewane. Film momentami zaskakiwa³. Troszkê ma³a ró¿norodno¶æ stylów, momentami by³o do¶æ monotonnie w stuntach, ale to i tak nie popsu³o uroku tego filmu. Wywar³ na mnie naprawdê dobre wra¿enie, gratulacje Gesior
PS: Dziêki za podziêkowania na koñcówce
Pozdrawiam
Nyqual - 2011-11-14, 17:50
Taki film nie powinien byc oceniany pod wzglêdem stuntów. Film ten powinno siê traktowaæ czysto symbolicznie.
Gesior7 - 2011-11-14, 22:09
Symbolicznie? Czego to ma byæ symbol, Twoim zdaniem, Nyqual? Rozwiñ my¶l, dokoñcz.
Every - 2011-11-14, 22:50
Symbol Polskiego stuntingu?
Jozio - 2011-11-16, 14:26
| Every napisa³/a: | | Symbol Polskiego stuntingu? |
Osobi¶cie dla mnie symbolem polskiego stuntingu s± osoby :P np. Skamer czy Michu bardzo dobrze z polskim stuntingiem tak¿e kojarzy mi siê Mewka, czy Raziel i tu nie chodzi o skill ( mimo ¿e wymienione osoby na prawdê maj± bdb skilla w gta ) tylko o tworzenie wspomaganie i pokazywanie tego co w stuntingu i dobrej zabawie jest fajne
szybki - 2011-11-16, 17:38
albo Jozio
Jozio - 2011-11-16, 18:00
Niee ja raczej nie nale¿ê do ludzi którzy w znacznym stopniu tworzyli polski stunting ja ju¿ by³em dodatkiem Ka¿dy z nas tworzy t± historie ( ba ka¿dy z nas tworzy swoj± historiê ) , lecz Ci pierwsi s± najwa¿niejsi :p
Teraz to np Streem ( SA ) rozwija polski stunting czy Ozibe ( VC ), po przez prezentowanie siê zagranic± w polskich barwach w lepszych klanach chyba ¿e mi czego¶ nie wiadomo
szybki - 2011-11-16, 18:10
a IV ?
Jozio - 2011-11-17, 12:33
niee IV i polski stunting ?? Jak powstan± klany dla IV to bd w tedy mozna cos mowic na razie IV nie jest tak "u¿yte" :P
Crack - 2011-11-17, 13:53
Streem rozwija polski stunting? LOL, widzisz jakiekolwiek jego dzia³ania na tej stronie, które mia³yby na celu "rozwiniêcie" stuntingu? My¶lê, ¿e nie. Reprezentowanie Polski w zagranicznym crewie nie jest równe rozwojowi stuntingu w kraju.
btw, Streem to modder jak wiêkszo¶æ byd³a.
ScreaM2 - 2011-11-17, 15:38
Crack ma racjê. S± inne, lepsze osoby (polacy) od Streema, które jeszcze stuntuj±.
Charnel - 2011-11-17, 16:39
| Crack napisa³/a: | Streem rozwija polski stunting? LOL, widzisz jakiekolwiek jego dzia³ania na tej stronie, które mia³yby na celu "rozwiniêcie" stuntingu? My¶lê, ¿e nie. Reprezentowanie Polski w zagranicznym crewie nie jest równe rozwojowi stuntingu w kraju.
btw, Streem to modder jak wiêkszo¶æ byd³a. |
Je¿eli gimbus ma reprezentowaæ Polskê na arenie miêdzynarodowej to to chyba podziêkuje.
Skamer - 2011-11-17, 18:10
Wyczuwam offtopic zagalopowali¶cie siê.
Przyda³by siê temat na forum "co z przysz³o¶ci± polskiego stuntingu ?"
( nie w moim interesie by³oby go za³o¿yæ, je¿eli faktycznie chcecie o tym porozmawiaæ).
Jak widaæ propozycja spe³niona
http://www.gtastunt.xaa.p...p?p=65621#65621
Tam mo¿ecie przedyskutowaæ, a tutaj poproszê ju¿ tylko o rzeteln± krytykê dot. stunfilmu PKS High Five !
Crack - 2011-11-17, 21:53
Charnel, no co zrobisz. Ja tam nie znam tera¼niejszej sytuacji w tym ca³ym syfie i jako¶ nie chcê jej poznawaæ. : )
A on pewnie trolluje tylko na forum PKS, bo na GTAS nie chce sobie zbrudziæ imienia.
#edit
Dobra, koniec kropka, ju¿ tutaj nie wypowiadam siê na ten temat.
Przepraszam za odskoczniê od topicu.
szybki - 2011-11-17, 22:26
jestem za, Streem to jakis blad w stuncie po mojemu ;e
Kukiel - 2011-11-22, 22:10
Jak napisa³em na youtube, bardzo fajny film. ¦wietny monta¿ gêsior Fajny motyw z t± pi±tk±. Przespoko soundtrack. Trochê naprawdê dobrych stuntów. Ale przedewszystkim ¶wietna atmosfera.
Gesior7 - 2011-11-22, 22:22
Dziêki! = )
|
|