Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - Tracker - The Writer

Track3r - 2012-01-17, 19:04
Temat postu: Tracker - The Writer
Cze¶æ wszystkim, z tej strony znowu ja. Dzisiaj chcia³bym wam przedstawiæ kolejne solo, poniewa¿ minê³o bardzo du¿o czasu od mojego "Hard Day", Stunt Movie gdzie wyst±pi³ jako go¶æ 'MtS' - Dziêki ci za to. Monta¿ jak monta¿ nie za dobry, lecz jaki¶ tam jest, mam nadzieje ¿e nie zepsuje klimatu, za bardzo nie po¶wiêci³em czasu na monta¿ wiêc wyszed³ jaki wyszed³.

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

szybki - 2012-01-17, 21:06

z tego co mi wiadomo, slyniesz bardziej z editu ; o ale choy z tym. fakt nie zesralem sie z wrazenia, ale bylo OK. skromny filmek z dobrymi stuntami. yez good.
Raziel - 2012-01-17, 23:09

Moim zdaniem na prawde fajny film. Pare ciekawych stuntów, choæ niektóre stare co czasami dawa³o jakby takie wra¿enie, i¿ jest to leftover. Bynajmniej ¶wietna muzyka w filmie. W kwesti monta¿u to troche za du¿o ujêæ freeplayem ale poza tym to klimatycznie :D . Mam tez pytanie - sk±d wzi±³e¶ te efekty od 3:29 do 3:32? Od dawna szukam ju¿ wtyczki z tymi efektami, niestety bezskutecznie :(
Track3r - 2012-01-18, 22:17

Gotowe Efekty ArtBeats, 'do ¶ci±gniêcia' nak³adasz na warstwê dodge/add.
Gesior7 - 2012-02-11, 17:42

¦wietnie robisz kombosy! Ten na pocz±tku jest niez³y (stoopie). Szczególnie wpad³ mi w oko stunt z double wallride i grind na koñcu (3:31). To jest ¶wietne! = )