| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
Produkcje PKS Studios | PKS Studios productions - TimeTricks2
Dark - 2007-04-11, 19:37 Temat postu: TimeTricks2 Time Tricks 2:
YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=ZKi9TgO_8jA
FileFront:
http://files.filefront.co...;/fileinfo.html
Oceniajcie.
Shark - 2007-04-11, 19:41
Film bardzo dobry. Tricki na wysokim poziomie. By³y nowe miejscówki, by³y te¿ i stare, ale tych drugich by³o du¿o mniej. Monta¿... nawet dobry, tylko czcionka Arial wszystko psu³a. Ciekawe outro. Muzyka te¿ dopasowana. Co tu wiêcej gadaæ, 8+/10.
Gesior7 - 2007-04-11, 20:44
Bardzo fajne. Monta¿ by³ ca³kiem fajny, tricki oczywi¶cie super, ale by³o sporo dobrze mi znanych tricków. Oczekiwa³em wiêcej nowych. Jak zwykle tricki Darknessa by³y najlepsze, ale te motory bardzo dziwnie wygl±daj±. Nie podobaj± mie siê. :571:
DS - 2007-04-11, 20:57
Film bardzo dobry. Tricki na wysokim poziomie. By³y nowe miejscówki, by³y te¿ i stare, ale tych drugich by³o du¿o mniej. Monta¿... nawet dobry, tylko czcionka Arial wszystko psu³a. Ciekawe outro. Muzyka te¿ dopasowana. Co tu wiêcej gadaæ, 8+/10.
Do tego dodam, ¿e bardzo mi siê podoba³ nrg Darknessa
Dami - 2007-04-11, 21:01
Darkness, nie wiem czemu wys³a³e¶ mi takie s³abe triki do H-K. Poprostu ¶wietne wrzuci³e¶ do tego filmu!
Stunty Darkness 10/10 Poprostu brilliant! Jeste¶ mistrzem! Ca³y czas idziesz bardzo szybko do przodu! Jeste¶ po Skamerze najlepszym grind-manem w PKSie!
Stunty Mateo 9/10 Nie znam tego kolesia, ale robi³ fajne stunty. Tak dalej!
Monta¿ 5/10 Przykro mi, ale monta¿ mi siê nie podoba³! Jeden woli taki monta¿ jak u Darknessa (czyli powrzucane wszystkie stunty pokolei (nawet bez ¿adnych przej¶æ) i zwyk³e napisy robione zwyk³± czcionkê), a jeden woli jak u mnie (czyli ³adne logaThx for Shark!, ale mocno przesadzony monta¿).
Ogólnie 8/10 Stunty ¶wietne! Jednak monta¿ mi siê nie spodoba³! Darkness æwicz monta¿, a twoj nastêpny film mo¿e byæ filmem roku (lepszym od Trick Attack 2 i More Stunt And Evolution 3). Z niecierpliwo¶ci± czekam na wersjê HQ!
Drool - 2007-04-11, 21:16
a ja czekam na link do ¶ci±gniêcia...
przemax - 2007-04-11, 21:18
Ogl±dno³em i powiem ¿e wysz³o naprawdê spoko.
Stunty Darknessa bardzo przyzwoite i interesuj±ce. Du¿o grindów. Niezbyt trudnych ale wa¿ne ¿e wogóle jakie¶ s±. niektóre nawet bardzo dobre.
Mateo równie¿ nie¼le. Wymiatacie na równej linii.
Troszkêmnie muzyka zrazi³a bo zbyt wolna jak dla mnie. Ale to ejst kwestia gustu i ka¿dy dake =t oco lubi. Ja np lubie szybk±.
my ocenen is 7+/10
Skamer - 2007-04-11, 21:37
Stuntcik cool.
za co masz u mnie plusy:
Za grindy
Za niebanalne triki.
Za do¶æ nawet podobaj±c± mi siê muze
Co osobi¶cie mnie siê nie podoba³o:
Monta¿ zbyt prosty mimo ¿e lubie styl w którym nie bije efektami ogl±daj±cego.
nom i tyle gdyby nie ten monta¿ by³o by bardzo cool
Hmm ja dam --------->8/10<------------
AdiX - 2007-04-12, 13:54
| Skamer napisa³/a: | Stuntcik cool.
za co masz u mnie plusy:
Za grindy
Za niebanalne triki.
Za do¶æ nawet podobaj±c± mi siê muze
Co osobi¶cie mnie siê nie podoba³o:
Monta¿ zbyt prosty mimo ¿e lubie styl w którym nie bije efektami ogl±daj±cego.
nom i tyle gdyby nie ten monta¿ by³o by bardzo cool
Hmm ja dam --------->8/10<------------ |
@UP ! Oby tak dalej
///////////////
|
|