| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
Produkcje PKS Studios | PKS Studios productions - Exodos
Shark - 2007-06-15, 23:09 Temat postu: Exodos 3 czerwca 2007, godzina 22:03 - wtedy skoñczy³em ze stuntingiem
Obiecywa³em, ¿e zrobiê film po¿egnalny, który bêdzie podsumowaniem tego, co zrobi³em - czyli ³±cznie 10 filmów + ten, 11 film. No i sta³o siê
Dlaczego "Exodos"?
| Cytat: | | Exodos (gr. éksodos-wyj¶cie), jest to ostatnia pie¶ñ chóru w antycznym teatrze greckim. |
Wydaje mi siê, ¿e tytu³ pasuje do filmu
Gdyby kto¶ mia³ jakiekolwiek pytania, to oprócz obowi±zkowej oceny (:D), niech zamie¶ci swoje pytanie w tym temacie.
Rozmiar: 52,9 MB
Rozdzielczo¶æ: 640x480 - nie mog³em wiêkszej, z uwagi na nisk± jako¶æ i rozdzielczo¶æ moich starych stuntfilmów.
D³ugo¶æ: 4:27
Linki:
MediaFire
FileFront - wkrótce
YouTube
Gesior7 - 2007-06-15, 23:11
No nie! Ju¿ siê z nami ¿egnasz? :567:
Kukiel - 2007-06-15, 23:13
Szkoda ¿e sie ¿egnarz, ale jak to ¶ci±gn±c ?
Shark - 2007-06-15, 23:17
Kukiel, czekasz, a¿ pojawi siê ko³o ikonki napis Download.
| Gesior7 napisa³/a: | | No nie! Ju¿ siê z nami ¿egnasz? :567: |
ju¿ dawno siê po¿egna³em. Teraz 'piszê to na papierze'
Skamer - 2007-06-15, 23:17
Naprawde piêkne podsumowanie ca³ej twojej kariery jako stuntera.
Najbardziej poruszy³o mnie to jak twój CJ patrzy na miejscówke a potem jest ju¿ trik z Trików w mie¶cie.
Muza w intrze i w outrze ma swój klimat mo¿na siê pop³akaæ .
No i co tu du¿o oceniaæ. Ci¶nie siê tylko s³owo "Szkoda" .
Lecz to twoja decyzja.
Mam nadzieje ¿e pozostaniesz jeszcze na forum jaki¶ czas.
Gesior7 - 2007-06-15, 23:46
Mi³o siê wspomina stare dobre tricki i stunty, jednak¿e zapomnia³e¶ o najlepszych stuntach ze "Speed Up". Nie by³o w tym filmie MC grinda.
Shark - 2007-06-15, 23:50
Nie zapomnia³em. Po prostu w klipie z tym grindem by³o za du¿o efektów.
| Skamer napisa³/a: | | Mam nadzieje ¿e pozostaniesz jeszcze na forum jaki¶ czas. |
Zostanê. Mo¿e tydzieñ, mo¿e miesi±c... nie wiem.
Dziêki za oceny
ciasteczkowy potwór - 2007-06-16, 00:36
no ja wiem... juz wkrótce powrót ale powiedz czemu chcesz skoñczyæ ze stuntingiem? aha. ocenie jak bêde mia³ neta
Michu - 2007-06-16, 01:37
Ehhh...Szkoda.Naprawde Widac na tym filmie Postêpy...z Roku na rok...Pozdrawiam cie Shark Serdecznie .Forum Mozesz Oczywiscie Odwiedzac
Drool - 2007-06-16, 06:26
Mój komentarz z YT:
Gdyby nie to, ¿e to wersja YT, ja jestem ¶pi±cy i g³o¶niki mam wyciszone, to bym siê pop³aka³...
[bêdê mia³ jeszcze okazjê - ¶ci±gam HQ]
Wyje¿d¿am na ca³y dzieñ, wiêc recki spodziewaj siê jutro.
DS - 2007-06-16, 08:26
Zaraz siê rozp³aczê. Film jest po prostu piêkny. W cudnym stylu przedstawi³e¶ swoj± pracê i twórczo¶æ. Mimo to, i¿ miêdzy sob± czêsto mieli¶my jakie¶ sprzeczki, naprawdê smutno mi, ¿e odszed³e¶. Bêdê têskni³ za twoimi filmami ;(:(. Ocenka filmu to oczywi¶cie 10/10, bo to nie ulega w±tpliwo¶ci.
ziomus - 2007-06-16, 08:33
No to ¿egnam Shark szkoda ze odchodzisz komentarz dam ci na YT trzymaj sie;)
Shark - 2007-06-16, 09:11
| 007marcio napisa³/a: | | ale powiedz czemu chcesz skoñczyæ ze stuntingiem? |
Znudzi³o mi siê. Ju¿ tyle razy to pisa³em
| Michu napisa³/a: | | Forum Mozesz Oczywiscie Odwiedzac |
Dziêkujê za pozwolenie :P
Z t± rang± "przyjaciel" trzeba zrobiæ porz±dek. Po pierwsze nazwa rangi ¼le napisana "Przyjeciel". Po drugie obrazek rangi jest za du¿y. Zapomnia³em go wtedy zmniejszyæ. Potem zarzucê tutaj poprawiony obrazek.
A tak w ogóle dziêkujê za 'przyjaciela'
Raziel - 2007-06-16, 10:11
Shark. MOg³e¶ dodaæ jakie¶ leprze stunty z SU :P Ale pozatym piêkna karriera stunterska ;( Mam nadzieje, ze ejszcze kiedy¶ "postuntujesz" :P
AdiX - 2007-06-16, 12:12
Od dzi¶ moja PSP je¶li pozwolisz bêdzie nosi³a nazwê "Shark" na twoj± cze¶æ A Film genialny, cudo, majstersztyk, super, extra, jazda, wyjefkenbisty itp...
Po¿egnanie w wielkim stylu
Kukiel - 2007-06-16, 12:33
Piêkny film, stunty by³y i lepsze i gorsze ¦wietnie podsumowuje twoj± wspania³om kariere. Bardzo mi siê podoba³a muzyka...
p.s Mo¿e d³u¿ej ni¿ miêsi±c ?
Zoolwiq - 2007-06-16, 13:18
Shark, to jest piêkne i tyle na temat filmu...
Szkoda... :567:
PS. A czy przypadkiem nie zapisa³e¶ siê do tego community movie na GTAS? (http://www.gtastunting.net/forums/index.php?showtopic=21828&st=0&start=0)
Shark - 2007-06-16, 13:22
| AdiX napisa³/a: | Od dzi¶ moja PSP je¶li pozwolisz bêdzie nosi³a nazwê "Shark" na twoj± cze¶æ |
LOL...
| Zoolwiq napisa³/a: | | A czy przypadkiem nie zapisa³e¶ siê do tego community movie na GTAS? |
Zapisa³em siê. Ale przecie¿ to ¿aden problem mnie usun±æ.
dawbar1994 - 2007-06-16, 16:32
;( Prawie sie poplakalem rzy tym filmie :P Swietnie zrobiona muza i wszystko ogolnie, czy to nie za wczesnie na emeryture? Oups sory emerytura juz byla, to czy to nie wczesnie na koniec kariery stuntera?
Shark - 2007-06-16, 16:42
dawbar, czy Ty wiesz ile ja stuntowa³em? prawie 3 lata. To raczej normalne, ¿e mi siê znudzi³o.
Stunting nie ma przysz³o¶ci. Tyle powiem :P
Charnel - 2007-06-16, 16:56
fajny film i szkoda ¿e odchodzisz no ale ka¿demu prêdzej czy pó¼niej znudz± siê stunty
ciasteczkowy potwór - 2007-06-16, 21:51
no w koñcu mam okazjê obejrzeæ...
Ehh.... przypomnia³e¶ mi kto zrobi³ triki w mie¶cie... (zabójczy tytu³ )
Co tu du¿o gadaæ.... ¶wietna kolekcja..... czekam na powrót (moja przerwa trwa³a 2 miechy, no ale tego nikt nie zauwa¿y³ bo nie wyda³em ¿adnego filmu)
co do tego p³aczu.. "No women no cry" (tak mi siê jako¶ skojarzy³o - bo mia³em otwarte na YT - s³ucha³em.. jak czyta³em Wasze texty ;] )
Kusus - 2007-06-17, 15:51
007Marcio masz 69 postów ;D Kocham t± liczbê.
Shark przez Twój film przypomnia³y mi siê stare dobre czasy Film jest ¶wietny ale te¿ smutny. Widaæ jak poprawia³e¶ swój skill z filmu na film. Ale starczy tego ;P. Monta¿ ¶wietny bardzo mi siê podoba ten motyw co wspomnia³ wcze¶niej Skamer gdzie podchodzisz do miejscówki i nagle takie wej¶cie w wspomnienia i film zaczyna siê trixem na tej miejscówce bardzo fajny pomys³, z reszta filmu te¿ jest dobrze, fajnie zmontowany. Stuntów nie bede ocenia³ poniewa¿ w tym filmie nie chodzi³o Twój skill tylko o Twoje starania aby d±¿yæ do czego¶ i wspomnienia ze stuntingu. Muzyka bardzo dobrze dopasowana, zgrana. Ogóle wra¿enia po filmie mam takie ¿e chocia¿ prawie Ciebie nie znam ale i tak mi smutno ¿e odchodzisz. Jeste¶ bardzo dobrym stunterem, monta¿yst± no i czytaj±c poprzednie posty jeste¶ te¿ dobrym cz³owiekiem jak i przyjacielem. ¯yczê Ci szczê¶cia Shark'u¶ :P :564:
Dami - 2007-06-20, 21:56
¶wietny film, ale b. smutny film
66/10
A¿ zwymiotowa³em po tym jak obejrza³em film
Shark - 2007-06-20, 22:00
| Dami napisa³/a: | | A¿ zwymiotowa³em po tym jak obejrza³em film |
a¿ tak paskudny jest ten film?
Gesior7 - 2007-06-20, 22:09
| Shark napisa³/a: | | Dami napisa³/a: | | A¿ zwymiotowa³em po tym jak obejrza³em film |
a¿ tak paskudny jest ten film? |
To chyba dla tego, ¿e film jest taki smutny.
Shark - 2007-06-20, 22:16
Taki mia³em zamiar. ¯eby wszystkich dobiæ nawet nie wiesz, jak siê cieszê, ¿e mi siê to uda³o ^^
ciasteczkowy potwór - 2007-06-21, 09:00
a ja jestem twardy.... nic mnie ten film nie rusza.
...
..
..
.
:567: :567: :567: :567: :567: :567: :567: :567: :567: :567: :567:
Kanosh - 2007-06-21, 21:27
A mnie to a¿ tak nie rusza.
Có¿, szkoda, ¿e Shark odchodzi z PKSu, ale jak sam zainteresowany napisa³: "stunting jest bez przysz³o¶ci" i "znudzi³ sie". Czy te¿ tak samo rozpaczacie, jak wasz kumpel, z którym gracie w karty prze¿uci³ siê na szachy, bo karty mu siê znudzi³y? Stunting to hobby, pasja, zabawa. Odej¶cia od stuntingu nie traktujcie tak, jakby kto¶ zmar³. Takie groteskowe to nieco.
Ale z drugiej strony, pokazuje to, jak bardzo wszyscy przywi±zali sie do najlepszego stuntera w Polsce (ju¿ by³ego). Ja osobi¶cie mam nadziejê, ¿e nawet je¶li ju¿ Sharku nie wrócisz to stunterstwa, to przynajmniej bêdziesz odwiedza³ te forum jako przyjaciel. A jak nie, to trzeba bedzie zrobiæ Ci pomnik na forum z napisem "Shark tu by³ i stuntowa³" ;]
A film bardzo fajny i oddzia³ywuj±cy na emocje. Wyciskacz stunterskich ³ez ;]
Shark - 2007-06-21, 22:36
Kanosh, zgadzam siê z tym, co napisa³e¶. Oprócz
| Kanosh napisa³/a: | | przywi±zali sie do najlepszego stuntera w Polsce |
- jakie¶ g³upoty piszesz, ch³opie
Jedyna osoba, która potrafi spojrzeæ na stunting z innej strony. Ze strony Sharka ;D
Zoolwiq - 2007-06-22, 09:57
| Shark napisa³/a: | | Kanosh napisa³/a: |
przywi±zali sie do najlepszego stuntera w Polsce |
- jakie¶ g³upoty piszesz, ch³opie |
Jakie g³upoty? Dobrze pisze...
Shark - 2007-06-22, 11:38
| Kanosh napisa³/a: |
przywi±zali sie do najlepszego stuntera w Polsce |
gdyby wywaliæ "najlepszego" i zamiast "w" wstawiæ "z", to bym móg³ siê z tym zgodziæ
Apacz - 2007-06-27, 00:39
Heh.. Teraz dopiero widze, ¿e Shark odszed³ :P ...
No powiem tyle. Trudno, ka¿dy tak zrobi. Jednym sie znudzi, inni dorosn±.
Kiedy¶ w rozmowie z Sharkiem, powiedzia³:
| Cytat: | | Stunting nie ma przysz³o¶ci. GTA IV bêdzie zbyt mocno realistyczne. |
(mniej wiêcej :P )
I mo¿na sie z tym zgodziæ, chocia¿ ten, który naprawde bêdzie chcia³ - prze³amie t± bariere.
Ja sam w stuncie siedzia³em ok. 3 miesiêcy (wiem, ¿e to nic, ale mia³em poziom wysoki jak na taki krótki czas) i niestety (albo i stety) - znudzi³o mnie to. Wiêc nie dziwie sie Sharkowi.
Powiem na koniec tylko:
Odchodzisz w wielkim stylu....
Pozdrawiam..
Kathrine - 2007-07-03, 22:54
Shark :/ Wróæ Zobaczysz kiedy¶ zapragniesz znowu stuntowaæ ;p Mam pytanie jak siê nazywa ta piosenka na pocz±tku ? Wiem ,¿e to within temptation ale tytó³u nie znam
Shark - 2007-07-04, 11:48
jest napisane w napisach koñcowych przecie¿.
The Truth Beneath The Rose
|
|