Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

Hydepark | Offtopics - Sky Studios

M4C!3J3T - 2006-11-24, 14:56
Temat postu: Sky Studios
Sky studios jest fajne.Wszyscy do Sky bedziemy najlepsi. :569: Sky rullez

[Sky]M4C!3J3T

Drool - 2006-11-24, 15:22

Eee... gdyby nie to, ¿e znam Ciê osobi¶cie my¶la³bym, ¿e ten post napisa³o dziecko neostrady maj±ce poni¿ej 8 lat. Je¿eli chcesz (chyba tak wynika z Twojej wypowiedzi) zachêciæ kog¶ do przej¶cia do inego studia (co te¿ uwa¿am tu za niestosowne), radzi³bym Ci ubraæ to w trochê barwniejsz± formê literack±. Je¿eli chcesz, aby Twoje studio siê rozwija³o - poszukaj sobie cz³onków, którzy s± wolni i raczej chcialiby do³±czyæ do niego, bo w±tpie, aby ktokolwiek z (nie chcê tak twierdziæ, ale chyba mam racjê) najbardziej szanuj±cego siê studia stunterskiego w polsce chcia³ do³±czyæ do grupki xyz. Przemy¶l to. Na razie nie stawiam ostrze¿enia, ale licz siê z tym, ¿e mam Ciê na oku.
Zoolwiq - 2006-11-24, 15:43

"Sky studios jest fajne.Wszyscy do Sky bedziemy najlepsi" - w³a¶nie... na jakiej zasadzie "bêdziemy najlepsi"...? Poza tym, jak chcesz "robiæ reklamê" jakiemu¶ nowemu, niewiem, klanowi czy zespole i namawiaæ ludzi do wej¶cia do niego, to forum innej grupy nie jest chyba dobrym miejscem... Czemu zak³adacie nowe? Bo macie kompleksy bo nie mo¿ecie dostaæ siê do tego? Czemu nie postaracie siê o doj¶cie do PKS-u zamiast zak³adaæ nowy klan? Moim zdaniem to jest po prostu "dziecinada" bardzo ³agodnie mówi±c...
WenaStudios - 2006-11-24, 15:58

rozumiem, ze chcesz sprobowac czegos nowego ale, przynajmniej moim zdaniem, robisz to w zbyt napastliwy sposob. Jezeli naprawdê zale¿y Ci na werbunku nowych czlonkow do Sky studios to moglbys tego nie robic na forum, zktorego wlasnie zdezrterowales... Nie zamierzam wiêcej gnêbic Cie z tego powodu wszkole( :) ) ale mysle, ze sam przed sob± mozesz zadac sobie pytanie : "czy nie postêpujê ja skoñczony ma³y sk...yn?" Pragnê rowniez dodac, ze goroco zaluje twojego odejscia, gdyz zapewne spowoduje to nastepny rozlam w naszym i tak juz mocno powasnionym gronie(klasowym)...
Gesior7 - 2006-11-24, 21:29

Kole¶! Wasze super genialne studio istnieje dopiero od paru dni. Nie ma jeszcze nawet jednego filmu. A co wspominaæ o wspólnym filmie? Dopiero, co zaczynacie, a ju¿ bredzisz, ¿e jest wsania³e. nie zgarniecie w ten sposób cz³onków studia, bo i tak jest wspania³e. Nie wiem, po co wychodzicie lenie z tego forum i tworzycie nowe, które nie bêdzie lepsze od tego? nioe rozumiem.
Na koniec skomentujê krótko twoj± wypowied¼ M4C!3J3T:
BULLSHIT!

BenieQ - 2006-11-24, 21:49

ehh zgadam sie z toba G7 wieki BullSHIT!!
M4C!3J3T CZY TY WIESZ WOGóLE CO PISZESZ?? chyba nie ile ty masz lat ch³opie 5,6,7??
a zak³adaj se te gów*o a po jakims czasie bedziesz prosi³ zeby wrucic do PKS te Twoje Sky Studio jest wielkie gów*o warte na jakis czas
myslisz ze zdobedziesz tym szacunek wobec stunterów PKS i innych klanow innych ?
w³asnie ze nie w ten sposub odwracasz sie od ca³ej Ekipy PKS i All stunterów !
dobra koniec tego dobrego xD

Macius_ - 2006-11-24, 22:10

Nie no ludzie pare sprostowañ dla obu stron:
1. Maciejet przegi±³ i hmm.. o¶mieszy³ is ei Sky Studios
2. Benieq te¿ przeginasz z tym ¿e to gówno
3. Sky nie ma zamiaru byæ lepsze od PKS a tylko z nim rywalizoawaæ albo poprostu wspó³istnieæ co powiecie o gtastunting? tam jest jedno wielkie grono ( PKS ) i mniejsze kó³czeka jak TMS ( Sky ) wiêc jest ono po to by kto¶ kto nie chce bad¼ nie mo¿e byæ w PKS by³ w czym innym a ten kto¶ LukeSkywalker to mój ziom którego znam od 8 lat i nie mai³em i raczej nie bêdê mia³ leszego ziomka ni¿ on wiêc proszê nie nazywajcie go SKUR dlatego ¿e Maciejet przekszta³ci³ jego zamiary i przekreci³ za³o¿enia.
4. Podam przyk³ad Black Studios nale¿acego do radziuinblacka jest to studio " mnijesze " ni¿ PKS ale nie przeszkadza wam ¿e jest i w black studios i w PKS wiêc nie miejcei pretensji do nas ¿e my jeste¶my w Sky a jestesmy w nim z sympatii do Luka Skywalkera ( :D ) i checi pomocy jemu by sta³ sie tak dobry jak my. Do Sky nalezy tez ca³a moja klasa która nie ma zielonego pojêcia o stuntach ale chce je tworzyæ ja chce ich nauczyæ wprowadziæ jak Drool mnie ( jak to zrobi³ to inna sprawa ale wtedy stunty to by³o zupe³nie co innego wiêc o to nie mam do niego pretensji a jestem mu wdziêczny, tak jak g7 Kanosha itd... ) Ja chce teraz wprowadziæ ekipe sky'a na dobre tory by pod±zali ¦LADAMI PKSu a nie PRZECIERALI SZLAKI. Nazwa SkyStudios powodzi do Luke SKYwalker jesli nie zauwa¿yli¶cie wiêc to co¶ podobengo jak z radziem.
5. Pomy¶lcie czy lepiej beignie siê wam gdzy spieszycie do sklepu czy gdy ta sam± drog± uciekacie przed psem s±siada? bo ja osobi¶cie t± druga opcjê wybieram wiêc pomy¶lcie czy lepiej bêdzie gdy PKS bêdzie tylko i wy³±cznie jednynym ( nie najlepszym - JEDYNYM ) ko³em stunterskim w Polsce czy bêdzie NAJLEPSZYM ( nie jedynym ) ko³em w Polsce!
6. Przepraszam Droola jako zioma i jako prze³o¿onego za to co powiedzia³em w tym po¶cie i was bracia i siostry :D i nie zrobuzmcie mnie ¼le bo szanuje PKS i nie chce z niego odchodziæ ale chce pomóc ziomom którzy s± za s³abi ¿eby do nas do³±czyæ poza tym chc± stworzyæ co¶ swojego ja nie widzê w tym nic z³ego wy pewnie tak choæ nie wiem co !? Drool postawi³ ultimatum Sky Lub PKS co jest ( sory ) Debilne bo Sky jesli wogóle dorówna PKSowi to za baardzo d³ugi czas a do tego czasu powinno byæ traktowane troche po amatorsku troche z przmró¿eniem oka nie na rwni z PKS mamy zamiar konkurowac a nie wygrywaæ konfrontacjie jesli ju¿ do fighta zmierzaj± nasz porównania w tym temacie
7. Wime ¿e mój post nie jest spójny i mo¿e bez sensu :P ale chcia³em sprostowac wypwoied¼ Maciejeta z którym to razem mamy POMÓC SKY STUDIOS a NIE ZASZKODZIÆ PKSowi. Jestem tu bezstronny i wisi mi co postanowicie co do Sky ale zrozumcie ze to ¿aden bunt a nazywajcie sobie Skya jak chcecie jest to poprostu zrzeszenie znajomych z klasy/ szko³y którzy razem krêc± filmy PKS jest stowarzyszeniam z ca³ej Polski i choæ niby rywalizujemy z TMS XSA czy innymi kalnami z gtastuntning to jednak to nie jest ten pu³³ap jestesmy za ciency i tam naprawde sami musimy przetrzeæ szlaki a im szybciej tym lepiej a w szybko¶ci mo¿e nam pomóc konkurencja rywalizacja Jeszcze raz powtarzam TO Z¡DEN BUNT
8 To wszytko :)

Drool - 2006-11-24, 22:37

Na wstêpie - w swoim po¶cie przeczysz sam sobie - przeczytaj go doklanie. :P A teraz do konkretów: Sky jest to du¿e, zorganizowane studio - jak mówi LukeSkywalker ma 12 cz³onków, czyli niewiele mniej (o 3)od PKSu. Black Studios to pojedyncza wytwórnia radziuinblacka - Gesior7 Studio, Black Studios... - niech LukeSkywalker bêdzie w Sky Studios jako swojej ma³ej wytwórni, a Ty za³ó¿ zobie chocia¿by... Macius_ Studio. Inaczej jest to ju¿ naprawdê wielkie studio, które niestety, trochê siê ró¿ni od ww. wytwórni. Nie ma co przeczyæ, M4C!3J3T o¶mieszy³ was na ca³ego swoj± wypowiedzi± rodem z... (no comment). Ale czy nie uznajecie za niestosowne równie¿ namawianie do cz³onków PKS do przej¶cia do Sky, po czym pisanie tutaj jak by nigdy nic? - ja uwa¿am to za zachowanie dosyæ... niestosowne do danej sytuacji.
radziu - 2006-11-24, 22:50

Eee, Black Studios nie ma :) Tak jako¶ sobie zrobi³em ¿eby zobaczyæ jak wygl±da :D
Wole zwyk³e radziuinblack presents :>

Macius_ - 2006-11-24, 23:01

Potwierdzam ¿e zachowanie Maciejeta by³o no ee... itd mo¿liwe ¿e przecze sam sobie i temu nie przecze bo pisa³em to ¿eby szybko sprostowac wypowied¼ Maciejeta a je¶li chodzi ci o to ¿e raz piszê bedziemy konkurowac a w drugim zdaniu nie po to by rywalizoawac to jednak sobie nie przeczê bo oznacza to ze nie bêdziemy na to patrzyli z boku ale nie bêdziemy tez wam zagra¿a przynajmniej przez najbli¿esze pare miesiêcy. Black studios to studi jednoosobowe ale profesjonalisty a Sky to ko³o za³o¿ione przez wchodz±cego do tej dziecdziny i nale¿e do tego studia nie przez mianowanie ani przez chêc bycia w Sky tylko po to by im pomóc radziu sory ¿e porówna³em to do ciebie i nie chce ¿weby Black Studios przesta³o istnieæ mówie tylko ¿e jest to studio "secyficzne" sky to te¿ studio " specyficzne" i nikt sie nie br±cha o black studios a o Sky siê czepaicaie ;) przemy¶l to Drool i zastasnów siê czy 12 amatorów i tak naprawde po³owa odpadnie ( mo¿e nie ale pewnie tak :D ) zostanie 6 osób 2 profesjonalistów i reszta amatorów to raczej na dobry pocz±tek ni¿ na sta³e dlatego chce wiedziec jasno czy dopuszczasz oodwójne cz³onkostwo czy mam wystêpowac w filmach sky jako "go¶æ" ?
Gesior7 - 2006-11-24, 23:20

Te porównanie do collabsów z GTAStunting to bezsens, bo collabsy z GTAStunting to co innego. to s± grupy, które organizuj± w³asne collab vids i maj± do tego specjalne miejsce na forum GTAS. Mog± mieæ w³asn± stronê internetow±, ale nie tworz± zupe³nie nowej stunterskiej spo³eczno¶ci. Przypominam, ¿e GTAStunting to jest stunterska spo³eczno¶æ ogó³u narodów, w tym forumowiczów z ca³ego ¶wiata. My stworzyli¶my forum na wzór GTAS. To ma byæ spo³eczno¶æ stunterów, g³ównie polskich stunterów. A je¿eli chcesz tworzyæ tu collab, to no problem. Stworzê specjalny dzia³, a ty za³o¿ysz "Audition" i bêdziesz robi³ nabór z naszego skromnego teamu. :)
A ta przypowie¶æ o bieganiu, to ja nie ³apiê. masz zamiar uciekaæ przed psem s±siada, którym w tym przypadku jest PKS? móg³by¶ to wyja¶niæ? a ziomcy, którzy c± za s³abi nie musz± do³±czaæ do PKS Teamu. Maj± forum. W zwi±zku z tym, ¿e do tej pory mamy tylko jeden collab "PKS Team", mo¿esz zrobiæ nowy team na naszym forum. rekrutowa³by¶ swoich ziomków, mieliby¶cie w³asnm± stronê internetow±. No i by³aby mo¿liwo¶æ tworzenia nowych collabów :)
A je¿eli jeste¶ bezstronny, to na pewno dobrze przemy¶lisz te rozwi±zanie.

Macius_ - 2006-11-24, 23:27

Mamy stronkê tylko Drool nie za³apa³ tego tak jak Gesior a to z bieganiem to chodzi o to ¿e PKS "ucieka" przed innymi ko³ami a w³asncieie nie ucieka a lepiej by³o by gdyby uciaka³ ( motam :D ) bo bieg³ by szybciej kumasz ?
Gesior7 - 2006-11-25, 00:02

nadal nie rozumiem o co ci chodzi. Z reszt± nevermind.
Najwa¿niejsze jest to, ¿e PKS wyrasta ju¿ na du¿e stuntforum. Ci którzy s± w PKS Team, niech bêd± w PKS Team. A ci, którzy chc± tworzyæ nowe grupy, niech zak³adaj± tu nowe grupy i tutaj bêd± mieli swój dzai³, bêdziecie tu bublikowaæ i omawiaæ wspólnie z nami wasze collab vids i bêdziecie razem z nami tworzyæ forum. Macius_ przemy¶l to dobrze. Je¿eli siê zgadzasz, to stworzê odpowiednie dzia³y na forum, bo w³a¶nie tego nam brakuje, skoro robimy nowe teamy. to bardzo dobrze. Najwy¿szy czas, aby z ma³ego studia, jakim kiedy¶ by³o PKS Studios (wstyd, ¿e teraz czasami tak nazywam PKS) stworzyæ forum. mamy ju¿ wiêcej forumowiczów i u¿ytkowników. Oby tak dalej. Tym sposobem bêdziemy mogli mieæ coraz wiêcej u¿ytkowników, a forum bêdzie ³±czy³o tych, których pasj± s± stunty, czyli stunterów z ca³ej polski, a mo¿e nawet z poza polski :D
BTW: Dobry pomys³ na modernizacjê PKS. Czekam na nastêpne. :)

Macius_ - 2006-11-25, 00:37

No wiêc... moj± propozycj± jest stworzenie w³asnie takich grup i... filmy typu TA bêd± eobione dla wszytkich u¿ytkowników strony i PKS Teamu a ca³y PKS team powinien stworzyæ mniejsze grupki tuntterów po kilka osób lub tak jak Sky Studios 12 ( ale 2 tylko z PKS :D ) Gesior my¶lê ¿e to jest dobry pomys³ ale trzeba czekac na Droola który penwie jest na mnie wsciek³y i jak widaæ ju¿ mnie wywali³ z PKS jakby jednak zmieni³ zdanie - nie chce byæ adminem :P mo¿e troche wyprzedzam fakty ale sadze ¿e dobrze by by³o gdzyby PKS = gtastunting Sky = TMS ( proporcje nie s± zachowane ale wiecie o co mi chodzi ) a nie s±dze ¿eby i TMS mia³o na pcoz±tku ju¿ ze 20 cz³onków z czasme bêd± przybywac inni i s±dze ¿e to ich zachêci do zarejestrowania siê nakrêcenia prierwszego solo itp...
Drool - 2006-11-25, 09:03

czyli zgadzasz siê na propozycjê Gesiora7? Je¿eli tak - trzeba zrobiæ te¿ collab dotychczasowego PKS Teamu - przechrzciæ czy nazwaæ chocia¿by... "PKS Elite"? Wg. mnie co¶ takiego by wypali³o, ale najpierw trzeba to wszystko dobrze zaplanowaæ, a dopier potem dzia³aæ, ¿eby nie by³o niejasno¶ci i problemów. Wiêc... zg³aszajcie propozycje na przeistoczenie PKSu, a my (ja i G7) to rozpatrzymy ;) .
Gesior7 - 2006-11-25, 10:37

Je¿eli chcesz zostaæ czym¶ z "PKS" w nazwie, to uwa¿am, ¿e "PKS Team" mo¿e zostaæ. Ewentualnie mo¿emy pomy¶leæ nad zupe³nie inn± nazw±. Zobaczcie na przyk³ag grupy na forum GTAStunting: http://www.gtastunting.co...p?showforum=145
:)

BenieQ - 2006-11-25, 10:47

no z tym collab to niez³y pomys³ :D dobrze by by³o zrobic w³asnie takie teamy :D tzn nie my ale ktos inny by je zak³ada³ ;d tylko czy na banQ to wypali??
Kanosh - 2006-11-25, 11:47

Ludzie! Je¶li o collaby chodzi, to zarówno jak wszystkie pomys³y na gtafilms (sausage,projekt) niewypali³y (skoro od ponad pó³ roku nic siê nie dzieje w tej materii), a nasza rodzima Stuntmania jest w stanie zawieszeia i z powodu b³êdnych g³ównych za³o¿eñ mo¿e nie wyj¶æ (ka¿dy stunter ma ddieln± czê¶æ filmu). Jaki z tego wniosek - je¶li pozostaje siê ca³y czas w sferze planów i czekania na stunty - to NIC z tego nie wyjdzie. Trzeba przemysleæ, daæ odpowiedni termin przesy³ania tricków i siê tego trzymaæ, a nie robiæ kolejny collab tylko dlatego, ¿e poprzedni nie wyszed³!
Jedyny sensowny i profesjonalnie robiony collab, jaki widzê na polskiej scenie stunterskiej to jest Trick Attack 2. A ile trwa³o zebranie wszystkich potrzebnych tricków, fontów, saveów? Z miesi±c mo¿e - zostaly tylko stunty Yamy i Szczawika (z tego co widzia³em po ostatnich aktualizacjach). Czyli DA SIÊ zrobiæ dobry collab w Polsce, a skoro taki jest akurat w trakcie produkcji, to po co my¶leæ nad nastêpnym?

Jak wy chcecie przeistoczyæ PKS? Nazwe studia zmieniæ?

Teamy w PKSie - pomys³ jak na razie zbyteczny. Ilu my mamy cz³onków? Sam PKS ma aktywnych tylu cz³onków, ilu ma TMS - jak nie mniej. Wiêæ podzia³y tego studia na mniejsze teamy bêdzie g³upot± - wg mnie. Uwa¿am, ze mo¿na by jedynie przerobiæ, zmodernizowaæ formu³ê istniej±cego PKSu - co jaki¶ czas robiæ collaby, w których udzia³ bra³aby wiêkszo¶æ cz³onków z ewentualnym udzia³em go¶ci z innych stron - co¶ jak TA2 i tylko od czasu do czasu robiæ w³asne solówki.

Co do sky - my¶la³em, ¿e maciejet jest przynajmniej w pewnym stopniu normalny, ale po jego po¶cie nie za bardzo w to wierzê i jego zachowanie jedynie obrzydzi³o mi te ca³e Sky.

BEZ PODZIA£ÓW B¡D¯MY PKS'EM I JAKO PKS TEAM RÓBMY COLLABY I NIE DZIELMY SIE NA ¯ADNE DURNE POMNIEJSZE TEAMY BO G*WNO Z TEGO WYJDZIE.

Dziêkuje za wys³uchanie ;] I G7 - gratuluje admina :)

Gesior7 - 2006-11-25, 12:54

lol, Kanosh, ale TA2 to bêdzie film NIE COLLABORATION (wspó³praca).
Mylisz collab z collab vid. Z reszt± przeczytaj najpierw dok³atnie ca³y temat. (trochê sporo tego jest ;P)
BTW: PKS nie jest ju¿ studiem. PKS to nasze ogólne polskie forum stworzone na wzór GTAStunting.
Dziêki Kanosh :)

Kanosh - 2006-11-25, 15:31

Chodzi mi o film, w którym udzia³ bierze wiecej ni¿ 1-2 osoby, a takim TA2 jest.
PKS jest ogólno polskim forum stworzonym na wzór gtastunting, ale u¿ytkowników ma tylu, co zwyk³y team na gtas.

Drool - 2006-11-25, 17:13

Czyli powiem tak - Sky Studios mo¿e istnieæ, bo kto niby zabroni. ;) Collabu nie bêdzie, bo samo PKS bardziej nadaje siê na collab do GTAStunting. A Ci Macius_ dajê mo¿liwo¶æ wyboru: Sky czy PKS? Chyba ¿e s± inne realniejsze propozycje z waszej strony...
Gesior7 - 2006-11-25, 17:27

No i wrócili¶my do punktu wyj¶cia :rip: X|
nadal bêdziecie siê k³óciæ?
Je¿eli tak, to problem sam rozwi±¿ê.
Czekam te¿ na wasze sugestie w tej sprawie. Drool, uwa¿am, ¿e PKS mog³oby byæ czym¶ na miarê GTAS. Chyba, ¿e bêdziesz aktywnie uczestniczy³ na forum GTAS, a PKS bêdzie tak± wspó³prac±, a pozostali te¿ bêd± pisaæ na forum GTAS (nie ka¿dy zna dobrze jêzyk, który tam obowi±zuje). Ja jestem dalej przy moim rozwi±zaniu i planujê dodaæ parê niezbêdnych dzia³ów, ewentualnie zmieniæ lub usum±æ zbêdne. Co siê dzieje z dzia³em "Modernizacja"? do tej pory PKS zyska³o nowych forumowiczów i cz³onków. Uwa¿am, ¿e mo¿e byæ tak dalej a nawet lepiej, je¿eli stwo¿ymy odpowiednie warunki.
I jeszcze jedno: Zanim co¶ tu jeszcze napiszecie i odpowiecie na to, przemy¶lcie to 2 razy.

Drool - 2006-11-25, 17:51

chêtnie popar³bym Twoj± ideê G7, ale... nie ma pewno¶ci, czy to wypali. :/ Jak szczegó³owo zamierzasz to zrealizowaæ? Bo chêtnie by³bym za. :P
Gesior7 - 2006-11-25, 18:18

chcê co¶ zrobiæ w stylu GTAS, ale dopasowaæ do waszych oczekiwañ.
Zajrzyj na GTAStunting http://www.gtastunting.co...p?showforum=145 .

Macius_ - 2006-11-26, 09:08

No co¿ PKS lub Sky widzê ¿e do Drool'a nie zbyt dotar³o ale ok, z uwagi na to ¿e PKS jest lepszy zostajê tu ;) choæ chcia³bym pomóc ziomkom w Sky wiêc moge tam byæ jako "go¶c" czy tego tez mi zabronisz :P ?
Drool - 2006-11-26, 09:19

no wiêc zostajesz... ale jest 1 ofiara - w±tpiê, ¿eby teraz M4C!3J3T móg³ byæ w PKS po tym co zrobi³ :P - najpierw niech siê dotrenuje w Sky'u. :P

EDIT: z tego co widzê i s³yszê Macius_ nadal jest w Sky Studios mimo faktu, i¿ napisa³ tutaj, ¿e jest w PKS. Ja ju¿ na was nie mam si³y! :/

LukeSkywalker - 2006-12-30, 12:30

Macius_ napisa³/a:
No co¿ PKS lub Sky widzê ¿e do Drool'a nie zbyt dotar³o ale ok, z uwagi na to ¿e PKS jest lepszy zostajê tu ;) choæ chcia³bym pomóc ziomkom w Sky wiêc moge tam byæ jako "go¶c" czy tego tez mi zabronisz :P ?

Do Macius_a:
To mój trzeci post tutaj. Szkoda, ¿e taki niemi³y. Po pierwsze: nie wiedzia³em, ¿e mnie tak wyrolujesz! zacz±³e¶ sadziæ na PKS, ¿e to debile i wogóle, ¿e bêdzimy lepsi i ich pobijemy! A teraz co? "PKS jest lepszy" a w Sky go¶cinnie tak? Po drugie: Maciejeta te¿ wyrolowa³e¶. Mia³e¶ byæ z nami i nam pomóc, on tutaj (niepotrzebnie przyznajê) napisa³ za du¿o ;) bo my¶la³, ¿e bêdziemy razem, a tu ZONK. Jego wywal;ili z PKSu i zosta³ sam jako jeden z lepszych w raczkuj±cym SKY. Po Trzecie: zastanawiam siê nad Twoim cz³onkostwem w SKYSTUDIOS. Po czwarte: Nie pisz ¿e kto¶ siê o¶miszy³ bo nie Tobie o tym s±dziæ! Sam siê o¶mieszy³e¶ w tej sytuacji. Po pi±te: Maciejet nie mo¿e byæ w PKS bo jest w SKY (bo powiedzia³e¶ ¿e bêdziesz w SKY a nie zrobi³e¶ tego) A Ty jeste¶ i tu i tam. Po szóste: Pozdrawiam wszystkich :)

Gesior7 - 2006-12-30, 12:43

LukeSkywalker napisa³/a:
Po pierwsze: nie wiedzia³em, ¿e mnie tak wyrolujesz! zacz±³e¶ sadziæ na PKS, ¿e to debile i wogóle, ¿e bêdzimy lepsi i ich pobijemy!

:547: Nie wierzê. Chrzanisz! Zamiast tworzyæ to swoje studio przychodzisz tu i k³ucusz nas ze sob±. To nie fair.

Macius_ - 2006-12-30, 13:16

o jejuu... dlaczego ten temat nie mo¿e byæ w koñcu zamkniêty tu ci±gle ka¿dy bêdzie powracaæ i sie ¶cinaæ ale ok jak tak to tak... mo¿liwe ¿e tak mówi³em ( ¿e pobijemy PKS ) ale napewno nie chrzaniæ PKS. By³em na PKS ostro wqrzony za to ¿e nie pozwala mi Drool byæ i tu i tu bo PKS mi nic nie zrobi³ z³ego :P wrêcz przeciwnie ale czemu nie moge byæ i tu i tu skoro bycie w Sky nie przeszkadzaloby mi w pracy z PKSem i t³umaczy³em ¿e PKS ogólnie jest fajny i dobry i wogóle tylko Drool sie strasznie ¿achn±³ i u¿y³ swojej nieigraniczonej w³adzy. Co do Maciejeta to miêdzy sob± juz to wyja¶nili¶my i on normalnie zdaje do PKSu i nie mów ¿e was wyrolowa³em bo tobie nie powiedzia³em na 100% ¿e bede tylko w sky je¶li Drool ka¿e mi wybieraæ mówi³êm raczej a to nie to samo. Maciejet nie ma do mnie nic a przynajmniej mi nic nie mówi z³ego na ten temat, a to ¿e siê o¶mieszy³ to tez nie do koñca prawda ( mój b³±d ) bo to nie on to pisa³ wiêc nie ON sie o¶mieszy³ tylko JEGO BRAT go o¶mieszy³. no to chyba odpar³em wszytkie zarzuty... a o Sky'u raz mówi³em ¿e mo¿e pobiæ PKS a raz nie :P bo sam nie wiedzia³em co potraficie. Widz±c to ¿e tylko ¯uku i Luke potrafi± stuntowac to raczej marne szanse... pozatym po co pobijaæ PKS ? ale dobra fakt nie zachow±³em siê do koñca fair ale chyba troszke przesadzasz Luke !?
Do Droola: Nie jestem cz³onkiem Sky tylko wystêpuje w ich filmach jako go¶æ i pomagam im w stuntach i troche monta¿u, jestem pod tym wzglêdem taki jak Yama :P jemu tego nie zabroni³es a do mnie ciagle sie czepaisz :566:

Drool - 2006-12-30, 15:33

LukeSkywalker napisa³/a:
Po Trzecie: zastanawiam siê nad Twoim cz³onkostwem w SKYSTUDIOS.

Macius_ napisa³/a:
Nie jestem cz³onkiem Sky tylko wystêpuje w ich filmach jako go¶æ i pomagam im w stuntach i troche monta¿u, jestem pod tym wzglêdem taki jak Yama :P jemu tego nie zabroni³es a do mnie ciagle sie czepaisz :566:

EE... mo¿e kto¶ mi wyt³umaczy o co w tym chodzi? By³em pewien, ¿e z Yam± jeste¶cie po prostu... pomoc± moraln± i techniczn± i pomagacie Sky'owi rozwin±æ skrzyd³a. Teraz ju¿ nic nie wiem, bo dowiadujê siê, ¿e... Macius_ gra na dwa fronty? :566: Ciê¿ko mi to przyznaæ, ale nie jestem na tyle inteligentny, aby to zrozumieæ, wiêc zadam jedno zasadnicze pytanie: "O CO KAM AN?"

LukeSkywalker - 2006-12-30, 15:47

Do G7:
To za powa¿na sprawa ¿eby chrzaniæ. Nie zamierzam was sk³óciæ. 'Zamiast tworzyæ'? Chcê to robiæ, ale Macius_ krzy¿uje plany.

Do Macius_a:
Yam tak mo¿e bo by³ fair i postawi³ sprawê jasno 'albo mogê tu i tu albo zostajê w PKS' , a nie co¶ krêci³.Powiedzia³e¶: 'Je¶li Drool ka¿e mi wybieraæ to wybiorê SkyStudios!' Pamiêtam jak dzi¶. By³e¶ bardziej pewny tego studia ni¿ ja! Teraz nie krêæ, ¿e jeste¶ go¶cinnie i tylko pomagasz. By³e¶ drugim cz³onkiem (zaraz po mnie), powiedzia³bym 'wspó³za³o¿ycielem'. Teraz wysz³o ¿e jestem g³upi bo przychodzê i siê od razu wydzieram, ale ja tylko dociekam sprawiedliwo¶ci. Uwa¿am ¿e Macius to zdrajca i tyle, najpierw mówi TAK potem robi NIE a potem mówi ¿e mówi³ NIE WIEM. Sprytnie co? Jak mu udowodniæ ¿e powiedzia³ TAK? Przecie¿ nikt tego nie s³ysza³...
'po co pobijaæ PKS ' - rozmawia³em z Droolem i sam mu powiedzia³em, ¿e nie zamierzam rywalizowaæ ;)
't³umaczy³em ¿e PKS ogólnie jest fajny i dobry' - nie wiem czy siê ¶miaæ czy p³akaæ ( chocia¿ fakt, ¿e s± dobrzy to mówi³e¶ - zgadzam siê)
'nie zachowa³em siê do koñca fair'- podoba mi siê, ¿e potrafisz siê przyznaæ
Szczerze to ja za bardzo siê czepiam, ale jak ten temat poczyta³em to siê krew zagotowa³a we mnie.

No to pozdrawiam was. Oby to siê szybko rozwi±za³o (i dobrze)

Gesior7 - 2006-12-30, 16:13

Uwa¿am, ¿e to powinno siê ju¿ zakoñczyæ. Niech Macius_ wraca do naszej brupy, a je¿eli chce za³o¿yæ inn± grupê, to niech zak³ada i robi z nimi swoje filmy. Dziwi mniê trochê, ¿e Macius_ zamierza robiæ podwójne collaby z weteramami PKS team i now± grup± Sky. Zróbcie swój film i nie czpiajcie siê nas. Dajcie Macius_'iowi wybraæ.
Macius_ - 2006-12-30, 16:27

Wtedy kiedy mówie³m ¿e przystêpuje do Sky'a by³em pewien ¿e Drool mi nie zabroni przy tym byæ w PKS o Sky'u dowiedzia³em siê z nienacka i chcia³em wam pomóc przystêpuj±c do was ale przecie¿ moge wam pomagaæ nie bêd±c pe³noprawnym cz³onkiem tylko "znajomym" "go¶ciem" mo¿e nawet "Vipem" strony/studia. My¶la³em ¿e Droolowi nie bêdzie przeskzdzaæ to ¿e jestem w Sky (kole które zrzesza raczej znajomych i kumpli) bo co to przeszkadza mi jako stunterowi PKSu a tymbardziej jemu ( Droolowi ). Wtedy mówi³em ¿e bêde w Sky bo rzecz± normaln± dla mnie by³o to ¿e Drool zezwoli na takie posuniêcie. Mówi³em tez ¿e wybiore Sky w razie potrzeby bo by³em w¶ciek³y i nierozumia³em kompletnie posuniêcia Droola ale przemy¶la³em sprawe i takie wystêpowanie jako go¶æ to ominiêcie ( moim zdaniem sprytne ) Droola regu³y przynalezno¶ci, nie mam swojego studia wiêc nie moge mówiæ jakbym siê napewno zachowa³ na miejscu Droola ale bioraæ pod uwage dorobek PKSu i SKY'a nie zabrania³bym komu¶ byæ i w tym i w tym studio. Bior±c za wzór gtastunting.com ta sytuacja ze mn± Sky'em i PKS'em jest NORMALNA ile razy widzieli¶cie Sweet'a czy DeathCobra'e na filamch innego ko³a ni¿ te w którym siê znajduje i nikt do nich nie mai³ o to pretensji.
* A tak na marginesie to Drool chyba zbyt wykorzystujesz swoj± w³adzê monarsz± :P powinna byæ raczej demokracja ni¿ w³adza jedej osoby.

Drool - 2006-12-30, 16:36

Czyli... to moja wina, ¿e jeste¶ w obu studiach? Fajnie... Co do mojej w³adzy monarszej - robiê to, co wua¿am za s³uszne i jedyn± (jak na razie) osob± skar¿±c± siê na moje decyzje by³e¶ Ty. Co ma tu byæ g³osowane? Mo¿e mamy za³o¿yæ ankietê które studio wolisz? Przepraszam za tak ostr± krytykê, ale trzeba zrobiæ co¶ z t± spraw± raz na zawsze, wiêc demakratycznie siê spytam: JAK WED£UG WAS MA TO WYGL¡DAÆ?
LukeSkywalker - 2006-12-30, 17:40

eeee... Trochê g³upio wysz³o. Bo to tylko ja mia³em co¶ do Macius_a, a tu patrzê wojna domowa. Nie k³óæcie siê.
Postawmy sprawê jasno:
1. Macius_ zachowa³ siê nie fair (no i nie wiadomo co z tym fantem zrobiæ)
2. Ja przegi±³em, bo trochê siê rozkrzycza³em
3. Wszyscy siê k³óc±

3 problemy. Mój pomys³? ZAMKN¡Æ TEMAT. Niech ka¿dy z twórców studiów (ewentualnie ca³e studio) zdecyduje co zrobiæ z Macius_em (tylko tak na zimno bez ¿adnych krzyków, przemy¶lmy za i przeciw). No trochê za bardzo siê rozkrzycza³em, ale nie lubiê jak mi co¶ le¿y na w±trobie.

Dziêki za wsparcie Yamakashi. Widzê ¿e chyba tylko Ty tu rozumiesz moj± sytuacjê ;)
Tyle, ¿e co¶ pomiesza³e¶ :) ja tu siê nie k³ócê ze wszystkimi bo do was nic nie mam. A do PKSu teraz siê nie dostanê choæbym chcia³. A nie chcê. SkyStudios nawet maleñkie i niezauwa¿one pozostanie. Nie mo¿ecie mieæ monopolu na stunty ;)

No i jeszcze do G7:
Napisa³e¶, ¿e przychodzê tu i zaczynam gadaæ. Ale trudno oprzeæ siê wypowiedzi w temacie o Twoim w³asnym studiu :)

Ja ju¿ nie zamierzam tu siê wypowiadaæ.

PS. Rejestrujcie siê go¶cinnie na www.skystudios.xt.pl (tak jak ja tutaj :) )

Macius_ - 2006-12-30, 17:59

eh... Nie napisa³em Drool ¿e to twoja wina ale moim zdaniem tez zachowa³es sie nie fair ca³a sytuacja by³a szybka nieprzemy¶lana i zwariowana dlatego zapomnia³em ( to prawde nie wymówka ! ) powiedzieæ Luke'owi o moich planach co do cz³onkostwa w Sky. Nie chce ( nie ¿ycze sobie :P ) ¿ebyæsie wy decydowali o moim losie co do przynalezno¶ci czy cz³onkostwa w jakim¶ studio nie chcecie mnie w PKS nie prosze o ³aske lito¶c itp. traktujcie mnie jako "stuntera" a nie jako wroga bo ja nic do PKSu nie mam tylko jak co¶ do Drool'a. Jesli Sky tez mnie nie chce trudno moge za³o¿yæ swoje studio. Ja chce ¿eby zosta³o tak jak jest i o tej sprawie zapomnijmy by³o i sie nie odwróci Sky bedzie istnieæ PKS tez i ja nadal bêdê robi³ filmy.
KONIEC

LukeSkywalker - 2006-12-30, 18:01

Tak siê wtr±cê. Tylko pod czyj± flag±? ;>
Drool - 2006-12-30, 18:20

Popieram Luke'a. Bo... wreszcie nie wiadomo gdzie jeste¶.

Macius_ napisa³/a:
ja nic do PKSu nie mam tylko jak co¶ do Drool'a

Ee... co masz do mnie?

Macius_ - 2006-12-30, 19:19

Pod czyj± flag± ?
chcia³em pod dwoma... uda³o siê... ale nie

Co mam do Drool'a?
to ¿e boisz siê konkurencji i tego ¿e kto¶ mo¿e cie prze¶cign±æ ( nie mówi±c ju¿ o mnotowanej prawie 5 miesiêcy stuntmanii i twoich wymówkach, skoro ostro siê wzi±³e¶ do pracy to czemu ci±gle widnieje 80 % progressu ? dla porównania FNR montowa³em w 5,5 godziny napewno nie d³u¿ej )

Drool - 2006-12-30, 19:45

Macius_ napisa³/a:
skoro ostro siê wzi±³e¶ do pracy

Napisa³em jedynie, ¿e prace znów ruszy³y i ¿e zacz±³em znów co¶ grzebaæ. Porówanie do FNR - mówisz, ¿e zajê³o to 5,5 godziny. Stuntmania trwa oko³o 5 razy d³u¿ej, co daje oko³o 27,5 godzin pracy. Wiesz jak trudno znale¼æ mi tyle czasu? (tym bardziej, ¿e ostatnio mam tyle roboty... - w szkole oczywi¶cie - w ferie trochê pomontowa³em :D )

Macius_ - 2006-12-30, 19:54

ale przez 5 miesiêcy znalezienie oko³o 30 godzin to raczej nei jest co¶ trudnego ale nie zbiegajmy od tematu a w³asciwie zamknijmy go wreszcie bo nie dojdziemy do porozumienia !
Drool - 2006-12-30, 20:06

ale do zamkniêcia dzieli nas tylko jedno pytanie (które kr±¿y ju¿ przez pó³ tematu): JESTE¦ W PKS CZY SKY?
LukeSkywalker - 2006-12-30, 20:08

OOO popieram Droola. Trochê za pó¼no posta napisa³em
Drool - 2006-12-30, 20:09

LukeSkywalker napisa³/a:
Trochê za pó¼no posta napisa³em

nie martw siê :) - ju¿ usuniêty :P

Macius_ - 2006-12-30, 20:10

to czy jestem w PKS zale¿y od Ciebie to czy jestem w Sky zale¿y od Luke'a a jedyne pytanie na które moge odpowiedzieæ jest GDZIE CHCE BYÆ? Odpowied¼ na nie to tu i tu :P teraz pytanie które przewija siê przez te same pó³ tematu:
Czy pozwalasz byæ i tu i tu ? Jak tak to git jak nie to niech bêdzie tak jak by³o jeszcze dzi¶ rano przed o¿ywieniem tej pozbawionej sensu dyskusji :551:

Drool - 2006-12-30, 20:13

Chyba z Luke'iem razem uwa¿amy, ¿e powiniene¶ byæ w jednym studiu.

Macius_ napisa³/a:
jak nie to niech bêdzie tak jak by³o jeszcze dzi¶ rano przed o¿ywieniem tej pozbawionej sensu dyskusji :551:

Znowu chcesz, aby trwa³o to nastêpne 2 miesi±ce? Zdecyduj siê w koñcu!

Macius_ napisa³/a:
to czy jestem w PKS zale¿y od Ciebie to czy jestem w Sky zale¿y od Luke'a a jedyne pytanie na które moge odpowiedzieæ jest GDZIE CHCE BYÆ? Odpowied¼ na nie to tu i tu :P teraz pytanie które przewija siê przez te same pó³ tematu:
Czy pozwalasz byæ i tu i tu ? Jak tak to git jak nie to niech bêdzie tak jak by³o jeszcze dzi¶ rano przed o¿ywieniem tej pozbawionej sensu dyskusji :551:

I jeszcze jedno: "nie filozuj"! (jak to mawia³... zapomnia³em xP ).

M4C!3J3T - 2006-12-30, 20:26
Temat postu: A wg mni to tak wyglada
Do Maciusia_ nic nie mam.Ale uwazam ,¿e powinien siê zdecydowaæ.Ja musialem dawno temu podj±æ decyzje.Zostalem ofiar± wojny.Wylecialem z PKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drool - 2006-12-30, 20:40

Chodzi o pewne zasady. Macius_ mówi³ Sky'owi ¿e jest w Sky, a nie PKS, a PKS'owi na odwrót. TO jest problem. A z tego, co wiem - to Ty nie jeste¶ w Sky'u, a jedynie pomagasz im rozwijaæ skrzyd³a (chyba, ¿e tu równie¿ siê mylê... :558: ).
Mario - 2006-12-30, 20:53

Obserwujê tê sytuacjê od d³u¿szego czasu i jestem za¿enowany. Normalnie jak w naszym parlamencie! Ta k³otnia nie ma sensu! Ludzie! Trzeba znalezc wreszcie jakies rozwi±zanie.
Obecni cz³onkowie Sky studios to pocz±tkuj±cy stunterzy. S±dzê, ze pomoc Macius_'a w opanowaniu tej sztuki i bycia dobrym stunterem jest jak najbardziej wporz±dku. Mówie tu tylko o pomocy, a nie o sta³ej przynale¿nosci do sky studios. Je¶li mialaby byc to tylko pomoc to wszystko OK, ale sta³a wspó³praca z PKS i SKY budzi wsrod cz³onkow PKS wiele kontrowersji. Moim zdaniem trzeba byc wiernym jednej wytworni. Macius_ niech wkoncu zadecyduje gdzie bedzie jemu lepiej-czy w PKS czy w SKY. Dobrym wyjsciem z sytuacji byloby przejscie obecnych cz³onków SKY do PKS po odpowiednim przeszkoleniu. SKY studio nie ma ich narazie wielu. Musieliby sie tylko mocno postarac. Czzekam na dalszy rozwoj tej sprawy.

P.S. Drool, "nie filozuj" mawialem JA.

LukeSkywalker - 2006-12-30, 20:55

Do Ciebie Yamakashi nic nie mam. Ty jeste¶ OK. Drool dobrze to wyja¶ni³.
Drool - 2006-12-30, 21:34

Ee... ja wybra³em - PKS. Ty wybra³e¶ - PKS + wspomaganie SKY. Macius_ nie wybra³. To wszystko na ten temat... :/
LukeSkywalker - 2006-12-30, 21:47

Z t± ró¿nic±, ¿e by³e¶ fair trzeba dodaæ. Macius_ - nie do koñca. Wiem, ¿e takie postawienie sprawy musi byæ ciê¿kie, ale có¿ trzeba odpokutowaæ grzechy. Proponujê czekaæ tylko na odpowied¼ Macius_a, a potem natychmiast zamkn±æ temat.
Macius_ - 2006-12-30, 22:34

Drool napisa³/a:
Chodzi o pewne zasady. Macius_ mówi³ Sky'owi ¿e jest w Sky, a nie PKS, a PKS'owi na odwrót. TO jest problem. A z tego, co wiem - to Ty nie jeste¶ w Sky'u, a jedynie pomagasz im rozwijaæ skrzyd³a (chyba, ¿e tu równie¿ siê mylê... :558: ).

1. Powiedzia³em Sky ¿e je¶li bêdê musia³ wybieraæ to wybiore Sky.
2. PKSowi nic nie mówi³em w tej sprawie jedynie tobie jako Jêdrkowi a nie jako szefowi PKSu i by³y to c±g³e pro¶by argumenty na to ¿ebym by³ w obu studiach
3. Co do rozwijania skrzyde³ - taka by³a i jest moja misja obojêteni czy jestem cz³onkiem Sky czy jestem go¶ciem w Sky i tego chce dalej.

Drool napisa³/a:
Ee... ja wybra³em - PKS. Ty wybra³e¶ - PKS + wspomaganie SKY. Macius_ nie wybra³. To wszystko na ten temat... :/

1. Otó¿ ja wybra³em czwarta z tych trzech mo¿liwo¶ciczyli byæ i tu i tu. Widzê ¿e taka mo¿liwo¶æ nie jest problemem bo na moje pytanie Drool nie odpowiedzia³ a prblem widzi w pewnych zasadach, a jeszcze raz powtarzam nie mówi³em PKSowi ¿e zostane w PKSie a Skyowi mówi³em ¿e jestem w Sky do wtedy kiedy Drool zabroni mi byæ w obu studiach wtedy wybiore i RACZEJ bêdzie to Sky oficjalnie jeszcze Drool nie zabroni³ mi byæ w obu studiach.
2. Powsta³a pewna "nie¶cis³o¶æ" wobec Luke'a. Serio chce byæ w Sky'u ale jak s³usznie zauwa¿y³ Yama trudno siê zdecydowaæ. Nie wiadomo czy wasz zapa³ nie skoñczy siê gdzie¶ po drodze do s³awy a ja zostane na lodzie - wyklêty przez PKS porzucony przez Sky. Do koñca NIC NIC BY£O JASNE w tej sprawie wiêc siê nie deklarowa³em w jakim studiu "pracuje". Sory Luke by³em przekonany ¿e powiedzia³em ci o rozwi±zaniu "go¶cinnie w Sky" ale wynika ¿e nie powiedzia³em SORY bije siê w piersi serio nie chcia³em nikomu robiæ ¿alu ani nikogo wyrolowaæ. Zosta³em postawiony w trudnej sytuacji ( BARDZO TRUDNEJ ) i to raczej przypadkiem ni¿ wynika³oby to z mojej przyczyny. W ca³ym galimatiasie i kombinacjach aby wszytkim by³o dobrze ( mi tez :P ) pogubi³em siê i zacz±³em "goniæ swój ogon" ( taka metafora ) zaprzeczaæ samemu sobiebo nie wiedzia³em co komu powiedzieæ ¿eby by³o dobrze. wielkie SORY wszystkim którzy poczuli niesmak z powodu tej "afery".
3. Nadal chce byæ i tu i tu i nie rozumiem czemu jest to niemo¿liwe ale dobra cz³onkostwo w PKSie ma dla mnie wiêksze znaczenie o tyle ¿e tu lepiej rozwinie siê moja "kariera" i fajni z was ludzie ;) natomiast "sercem" jestem za Sky'em i rownie¿ ludzie tego grona s± bardzo warto¶ciowi wiêc naprawde nie wiem któr± opcje wybraæ!

OFICJALNE ROZPORZ¡DZENIE :P ( o ile pozosta³e 2 strony konfliktu siê zgadzaj± :P )
Zostaje w PKSie a w Sky'u jestem jako go¶æ na 1/4 etatu podobnie jak Yama ( tak samo jak Yama ) Chyba ¿e Droola serce wreszcie siê przechyli na strone dobra Sky'a i naszych nerwów i pozwoli na bycie i tu i tu ( jak zreszta jest w naszym wzorcu gtastunting.com )
Dziêkujê za uwagê i jeszcze raz wszytkich przepraszam za zaistani³± niemi³± i trudn± do rozwi±zania sytuacje, moj± nies³owno¶æ i wogóle wszytko z³e co na tym ¶wiecie z mojej przyczyny

Drool - 2006-12-30, 22:54

Czyli temat nadal zostaje otwarty.

Macius_ napisa³/a:
Chyba ¿e Droola serce wreszcie siê przechyli na strone dobra Sky'a i naszych nerwów i pozwoli na bycie i tu i tu ( jak zreszta jest w naszym wzorcu gtastunting.com )

Ee... przechyli w stronê Sky? Raczej Twoj±, bo Sky... (a, lepiej pozostawiê to bez komentarza) T³umaczê - bycie w dwóch studiach jest niemo¿liwe (prawda Luke?). Dalej - powstali¶my PRZED GTAStunting.com i jest to zupe³nie inna strona - my jeste¶my studiem, a tamto to strona zrzeszaj±ca wszystkich stunterów na ¦wiecie - tak wiêc, porównanie jest jak najmniej trafne (lepiej powiedzieæ: 'czy znasz kogo¶ kto jest w TMS i XSA? A czy zauwa¿y³e¶ jakie¶ podobieñstwa?'). Rozumiem, ¿e masz dobre serce, ale nie dziel go na pó³ - to niezdrowo. :572: A, w³a¶nie!
Mario napisa³/a:
nie filozuj

tylko wprost powiedz - co wybierasz?

PS. Przepraszam, ¿e tak mocno krytykujê, ale naprawdê, jak sam napisa³e¶, zabiera to nam za du¿o nerwów i zaczyna robiæ sie po prostu... nudne.

Macius_ - 2006-12-30, 23:09

Wcale mocno nie krytykujesz ( trzeba umieæ i mieæ za co ) serca nie dziele bo napisa³em ¿e sercem jestem za Sky, nie ma ¿e sercem jestem za PKS a to ¿e fajni ludzie sa w PKS to nie trzeba serca by to strwierdziæ. Sytuacja zaistnia³a, Drool j± zaostrzy³ i ¿±da odpowiedzi... Jednak napisa³em w "oficjalnym rozporz±dzeniu" - "o ile pozosta³e 2 strony konfliktu siê zgadzaj±" narazie tylko ty siê wypowiedzia³e¶ czekam na odpowied¼ Luke'a czy zgodzi siê co do systemu go¶cia w Sky. Poza tym pytanie "co wybierasz?" jest niestosowne o ile uwa¿nie i ze zrozumieniem przeczyta³e¶ mój poprzedni post i owe "oficjalne rozporz±dzenie".

* Nie filozuj to powiedzonko Piotrka W. z mojej dawnej klasy który k³óciæ siê z Piotriek ¯. o miano "pitera" ( bez komentarza ) W czasie jednej z tych k³ótni Piotrek W. pod wp³ywem nerwów na Piotrka ¯. chcia³ powiedziec " nie filozofuj " ale tyle krwi nap³yne³o mu do mózgu ¿e slina przenios³a mu ten zwrot na koniec jêzyka podsuwaj±c mu "nie filozuj" tak oto powsta³a ta skompresowana forma "nie filozofuj" i mo¿e to ode mnie mo¿e nie Mario siê tego nauczy³ :P sam tez bardzo chêtnie powtarzam te 2 s³owa zw³aszcza ze wzglêdu na okoliczno¶ci i ich genezê :P

Drool - 2006-12-31, 10:39

Czyli Lucas ma przyj¶æ, aby potwierdziæ/zanegowaæ ogólnoprzyjête zasady? Obud¼ siê - ten temat ju¿ nie toczy siê o studiu, a o Tobie - niezdecydowanym stunterze, który chce siedzieæ jedn± d**± na dwóch sto³kach. Proponujê, aby temat zosta³ zamkniêty, a Ty wyrzucony z obu wytwórni - mo¿e wtedy decyzja bêdzie dla Ciebie ³atwiejsza. Nie chcia³em u¿ywaæ tak ostrych s³ów, ale zmusi³e¶ mnie -
Macius_ napisa³/a:
mocno nie krytykujesz ( trzeba umieæ i mieæ za co )
- mo¿e teraz zdasz sobie sprawê, ¿e UMIEM I MAM ZA CO.

A, w³a¶nie! Teraz Lucas ma co komentowaæ. :okulary2: (jeszcze tych kroków nie podjê³em, ale mo¿e teraz trochê ³atwiej bêdzie Ci wyobraziæ zaistnia³± sytuacjê... :okulary2:)

Macius_ - 2006-12-31, 11:33

OFICJALNE ROZPORZ¡DZENIE ( o ile pozosta³e 2 strony konfliktu siê zgadzaj± :P )
Zostaje w PKSie a w Sky'u jestem jako go¶æ tak samo jak Yama

Ju¿ to napisa³em ( nie iwem czemu nie traktujesz tego jako moj± decyzje ) i czekamy na odpowied¼ Luke'a o to ¿eby on powiedzia³ czy sie na to zgadza ty napisz czy sie na to zgadzasz a nie po mnie jedziesz bo NIE MASZ ZA CO ! Nie mówi³em ci gdzie bede stuntowac a £ukaszowi mówie³m RACZEJ bo jest to trudna sytuacja spróbuj to zrozumieæ i napisz czy sie z tym co wy¿ej zgadzasz a nie ci±gle gadasz ¿e u¿ywasz ostrych s³ów i masz mnie za co jechaæ. Nie chce siedzieæ jednym dupskiem na 2 sto³kach tylko tak jak ju¿ napisa³em wczesniej chce byæ na zasadzie Yamy w Sky i ci±gle w PKS i ci±gle czekam na odpowied¼ twoj± i £ukasza czy w takim rozwi±zaniu widzicie co¶ z³ego !? I nie mów ¿ebym sie zdecydowa³ bo ju¿ sie zdecydowa³em patrz wy¿ej!

LukeSkywalker - 2006-12-31, 12:37

:573: Nonononono... Macius_ nie wiedzia³em, ¿e to siê tak poturla. Teraz mam 2 wyj¶cia. Zaprzeczyæ samemu sobie i zgodziæ siê na rozwi±zanie (zaprzeczyæ te¿ Droolowi).
lub
Zaprzeczyæ Tobie (tym samym wesprzeæ Droola)
Trzeba dodaæ, ¿e jednak Drool za ostro pojecha³

Argumenty na Twoj± korzy¶æ: Nauczy³e¶ mnie (prawie) wszystkiego odno¶nie stunterstwa. Masz olbrzymie zas³ugi w tworzeniu mojego studia. Znamy siê od lat. I w realu to szczerze nic do Ciebie nie mam. Sentymenty robi± swoje.

Argumenty na Twoj± niekorzy¶æ: Zrobi³e¶ w balona (przypadkiem, specjalnie, albo przez to ¿e wolno my¶lisz i za pó¼no siê zdecydowa³e¶) mnie i M4C!3J3T'a (z Droolem to bodaj¿e inna sprawa) Przez to straci³em 2 dni na monta¿ Outta Control ;p . Straci³em te¿ kupê nerwów.

Teraz nie wiem sam. Wychodzi z tego ¿e "zapomnia³e¶ mi powiedzieæ". Prawdopodobnie wybiorê opcê 1 ( :O ) z uwagi na Twoje umiejêtno¶ci, sentyment i zas³ugi. Je¶li Drool nie wyrazi zgody na opcjê 1 to wtedy pomy¶lê nad ca³oetetow± prac± w Sky (z ma³ym uszczerbkiem)

EDIT:Choæ najbardziej pasowa³oby mi 1 studio