| |
Polskie Ko³o Stunterskie Oficjalna strona PKS Studios |
 |
San Andreas - [VE]Best of Lolip
LOLIP - 2009-08-07, 23:58 Temat postu: [VE]Best of Lolip Best of Lolip
Yo guys, i want to present my best of. This is my last stunt movie in SA. I have to finish, becouse stunting is going to be boring, that's for people, who have nothing to do(no lifes). If U can guys, please just rate and comment editing. If you have any questions, recommendations please post it below or pm me.
Thanks for reading this, appreciated!
Take care...
Stunter:
Lolip
Editor:
Lolip
SOUNDTRACK:
Tool - Parabol-A
Millencolin - No Cigar
$ushi - Styl Bycia
Vision Effects 2009
Enjoy!
YouTube - Best of Lolip
Criben - 2009-08-08, 09:19
| Cytat: | o [cenzura] czlowieku tu NIC nie widac...
[cenzura] :DDDDDDDDDDD |
xDDD
Tak naprawdê kiedy¶ siê kumplowali¶my potem ty wyjecha³e¶ gdzie¶ do stanów na wakacje i potem ju¿ prawie wcale nie gadali¶my. A szkoda bo by³e¶ spoko
Edit by³ dobry choæ by³o za ciemno i troche CC mi siê nie podoba³o
Muza - W main fajna ale w outro - yyyy?WTFOMGLOLXDONEONE1!1!!!!!!!!!!!oewnedPro
Szkoda, ¿e odchodzisz ; (
Dash - 2009-08-08, 17:30
skoro ju¿ skoñczy³e¶ to powiedz czy moddowa³e¶ czy nie ? :P
Niez³y film , tylko ¿e edit mi siê nie podoba³ bo by³o [cenzura] CC, tak to efekty fajnie dobra,e i podoba³o mi siê outro tylko ¿e nie jestem fanem rapu itp. Pozdro .
Have fun in real life !
Cloud - 2009-08-08, 18:11
^Przecie¿ to by³o oczywiste. Syf dupa i mody, gratuluje.
LOLIP - 2009-08-09, 23:38
Dash przeciez to oczywiste ze modowa³em , nie od pocz±tku ale mniej wiêcej od czasów "The Highest Level", "No Mod" te¿ nie by³o czyste, "Enviroment" lekko, ale by³o (haha najlepsze, ze wszystkim wydawa³o sie ze p2b2precision w LS by³ modowany, a nie by³...).Modowa³em w Assassination (opener to by³ fuks + handling, a nie jakas gravitacja xO), lecz w innych collabach nie. Najlepsze, ¿e wiêkszo¶æ tzw. "pro, elo stunterów"
my¶la³a, ze uzywam Speed Hacka, Gravity Moda lub Multimoda(ubaw z tego mia³em nieziemski )lecz ja lekko podkrêci³em swój handling (download update ^^ --->
http://www.sendspace.com/file/m4wz5a ) Co do mojego Best of wole sie nie wypowiadac, bo praktycznie traktowa³em to jak zabawe, zeby powkurzac GTAS
Jak narazie nie mam czasu na stunting, ktory trakowa³em jako przyjemno¶æ.
My¶lê, ¿e filmy bêde dalej edytowac o ile ktos mi cos da do zedytowania.
Zapewne po przeczytaniu tego postu wiele osob(nie bede wymieniac, bo watpie bym sie zmiesci³ na ca³ej stronie ) powie, ¿e jestem [cenzura]x100, ró¿nego typu wi±zanki wyrazów wulgarnych itp
Adik16 - 2009-08-10, 09:28
Hmmm, wa¿ne, ¿e siê przyzna³e¶, ¿e u¿ywa³e¶ modów, za to chwa³a Ci :P Nie pochwalam tego, ale skoro ju¿ skoñczy³e¶ "karierê", to nie ma co d³u¿ej siê na ten temat wywodziæ. Wa¿ne, ¿e by³e¶ i jeste¶ wspania³ym edytorem i w tym kierunku bêdziesz siê chcia³ jeszcze kszta³ciæ Powodzenia w rl...
Every - 2009-08-10, 11:15
A ja sobie ¶ci±gn±³em ten handling i szczerzê mam w dupie ludzi którzy bêd± my¶leli, ¿e jestem modderem. -,-' Zreszt± jakby nie patrzeæ to teraz prawie ka¿dy moduje. A co do filmu, to twoje Best OF, bardziej podoba³o mi siê ni¿ Tracker Best xd. £adniejsze bo modowane i w ogóle naj xd.! kthxbaai.
Adik a co mi da to, ¿e nie bêdê modowa³ to jest tylko ¶mieszna gra na której wyci±gacie wnioski na temat innych. Bo je¿eli ten moduje, to on ma brak wiary w siebie itp, itd. Hooya prawda bo nawet go nie znacie na RL, a oceniacie go wed³ug kryteriów w stuntingu .
Adik16 - 2009-08-10, 11:39
| Every napisa³/a: | | Zreszt± jakby nie patrzeæ to teraz prawie ka¿dy moduje. |
Nooo tak, z takim podej¶ciem to na pewno -,- "inni moduj± to ja te¿ bêdê, a co mi tam"... Dla mnie stunt to zabawa, a dla ludzi którzy moduj±, to co¶ wiêcej, nie wiem po oszukiwaæ innych w swoim hobby... ;x Byæ mo¿e to prawda, ¿e wiêkszo¶æ stunterów moduje, ale to jest wg. mnie g³upie, bo co mo¿esz osi±gn±æ stuntuj±c? W ligach nie mo¿na wygraæ miliona z³otych ( to by³by niez³y powód do modowania... ) a jedynie mo¿na zyskaæ respekt w¶ród innych stunterów... Stuntuje siê dla zabawy i nie wiem, po co przy tym jeszcze oszukiwaæ -,- Takie jest moje zdanie :P
Skamer - 2009-08-10, 11:59
Oszukiwanie w takiej grze to nic innego jak totalny brak wiary w siebie oraz swoje umiejêtno¶ci jak i brak cierpliwo¶ci. Modowanie to oznaka s³abo¶ci danego stuntera. Jednak kto ma bystre oko i pewien dystans do tego doskonale odnajduje siê w tym ca³ym ba³aganie , przyk³adowo taki ja nie czczê "bo¿ków" z WH (Westland Handling) .
A co do LOLIPa to kry³e¶ siê ca³kiem nie¼le jednak czasami fantazja Ciê rozpiera³a tak¿e trudno ju¿ by³o dalej przymykaæ oko na Twoje wysokie loty. Szkoda tylko ¿e od pocz±tku nie dawa³e¶ ³atki , ¿e Twoje filmy to modded i ¿e Ciebie to akurat bardziej bawi ni¿ uczciwa gra.
Macc - 2009-08-10, 12:10
Skamer co Ty mówisz. To Ty mo¿esz w tym momencie nie wierzyæ w swojê umiejêtno¶ci mówi±c o WH. Dla mnie Lolip ani ¿aden cz³onek WH nie modujê, s³ysza³em nawet g³osy na polskich forach, ¿e Dani0 jest modderem przez stunt z Onslaught na autostradzie, lecz tylko wystarczy go spróbowaæ i powstaje 'nag³a zmiana zdania',
Gryzlek - 2009-08-10, 13:52
| Macc napisa³/a: | | Dla mnie Lolip ani ¿aden cz³onek WH nie modujê |
░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀
przecie¿ sam siê przyzna³...
MexikanoS - 2009-08-10, 15:07
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀ x2
Macc - Mówisz ¿e WH nie moduje? ;] >>> Taz Modz <<<
HaqueS - 2009-08-10, 16:38
| Cytat: | | Szkoda, ¿e odchodzisz ; ( |
Przynajmniej jednego moddera mniej.
| Cytat: | | skoro ju¿ skoñczy³e¶ to powiedz czy moddowa³e¶ czy nie ? :P |
Tak, modowa³. Przyzna³ siê ¿e zmieni³ handling.
| Cytat: | | ^Przecie¿ to by³o oczywiste. Syf dupa i mody, gratuluje. |
^morda.
| Cytat: | | Skamer co Ty mówisz. To Ty mo¿esz w tym momencie nie wierzyæ w swojê umiejêtno¶ci mówi±c o WH. Dla mnie Lolip ani ¿aden cz³onek WH nie modujê, s³ysza³em nawet g³osy na polskich forach, ¿e Dani0 jest modderem przez stunt z Onslaught na autostradzie, lecz tylko wystarczy go spróbowaæ i powstaje 'nag³a zmiana zdania', |
Hm, WH nie moduje? Taz by³ w WH i modowa³. Burn jest w WH i moduje. Obejrzyj sobie jego hitlerowsk± swastike.
| Cytat: | | Macc - Mówisz ¿e WH nie moduje? ;] >>> Taz Modz <<< |
I tu Cie teraz mam! Taz ju¿ nie jest WH Wiêc nie oskar¿aj ca³ego WH o mody.
--------------------------------------------------------------------------
Co do filmu to oczywi¶cie 0/10
WOS - 2009-08-10, 17:53
Lol przecie¿ Burn nie stuntuje...
StrangereQ - 2009-08-10, 18:44
| WOS napisa³/a: | | Lol przecie¿ Burn nie stuntuje... |
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀
Every - 2009-08-10, 18:57
| Cytat: | I tu Cie teraz mam! Taz ju¿ nie jest WH Wiêc nie oskar¿aj ca³ego WH o mody. |
O, czego my siê dowiadujemy. Po pierwsze, Taz jest w WH [unactive] . A tak na dok³adkê, je¿eli my¶licie, ¿e Burna solo [HaqueS, nie obra¿a siê pañstwa nawet takiego jak Niemcy, b±d¼ tak¿e jego osoby, bo jest on z Niemiec to od razu z Hitlerem musi siê kojarzyæ]? jest modowane, to pozdero
Ta, mo¿e i pomy³ka, ale s±dzê, ¿e nie masz prawa do mnie mówiæ 'debilu' . ¯±dam 3-go warna dla tego u¿ytkownika
Cloud - 2009-08-10, 19:02
on nie jest z niemiec debilu
Mariusz - 2009-08-10, 19:14
Dobra, dobra, zaraz zamknê temat i pójdziecie na komunikatory sobie pogadaæ. Wróæcie do oceniania filmu Lolipa.
Macc - 2009-08-10, 20:15
_▒▒____________▒
_▒▒▒__________▒▒
▒▒░▒________▒░▒
▒▒░▒▒_____▒▒░▒
▒▒░░▒____▒▒░ ▒
▒░░░▒___▒▒░░▒
▒░░░▒__▒▒░░▒
▒░░ ▒__▒░▒▒░▒
▒▒░▒__▒▒▒░▒▒
_▒░░░░░░░░▒▒
__▒▒░░░░░░░▒▒
__▒▒░░░░░░░ ▒
__▒░(◒░░░░░(◒ ▒▒▒▒
_▒░░░░░░░░░ ▒░░░░▒
_▒░░░░;░░░;░░▒░░░░░▒
_▒▒░░░;█ █;░▒▒░░░░░░▒
▒░▒▒░░""█"░▒▒░░░░░░░▒_▒
▒░░░▒░░░░▒░░░░▒░░░▒ ▒░
▒▒░░░▒▒▒▒░░░░▒░░░▒▒░▒
▒░░░░░░░░░░░▒▒░░░░▒░▒
▒▒░░░░░░░▒░▒▒░░░░░▒░▒
_▒▒░▒▒░░░▒░▒░░░░░░▒░▒
__▒▒░▒▒░░▒░ ▒░░░░░▒░▒
__▒▒░░▒░░▒░░▒░░░░░▒▒
__▒▒░▒▒░▒░░░ ▒░▒▒░░▒
_▒░░░▒░▒░▒░░▒▒▒▒▒▒
▒▒░▒░▒▒&&▒▒▒▒▒▒
_▒▒▒▒▒▒▒▒▒
Gówno wiecie, a gadacie..
Kafel - 2009-08-10, 20:37
Czemu czepili¶cie siê mojego kochanego EPIC FAIL
btw rozwali³ mnie ten post gdzie modowa³e¶ a gdzie nie ;D
Podoba³ mi siê monta¿, stunty jak na best of ca³kiem fajne.
Nie rozpisuje siê bo nie mam ochoty ;D Wygraj w koñcu co¶ w tym tenisie
LOLIP - 2009-08-10, 22:09
e tam by³em juz mistrzem slaska w debla i 2 w singla takze narazie cos mam
teraz 2 rok w kadetach to mysle ze cos uda mi siê zdobyc
Btw. Panie Mariuszu proszê siê nie denerwowaæ, wiem ze dzisiaj wia³ wiatr na Marsie. Oddzia³ywuje to niepozytywnie na nasze tryskaj±ce energi± mózgi
Tak¿e proszê nie denerwowaæ siê i zabezpieczaæ przed stosunkiem.
|
|