Polskie Ko³o Stunterskie
Oficjalna strona PKS Studios

San Andreas - [SS]Presentiment

PrzemOO - 2009-12-27, 10:43
Temat postu: [SS]Presentiment
HQ DivX .avi ~ 500MB
http://depositfiles.com/files/iq0p4mttk
http://www.multiupload.com/WPKNCICYBZ (thanks sheikah )

MQ 3M .wmv ~ 90MB
http://depositfiles.com/files/umb3w8kuv
http://www.multiupload.com/9XP1CV3RZQ

Streaming
http://www.youtube.com/watch?v=LKtVDEbdtCY

Enjoy

Kiper - 2009-12-27, 11:20

No i sie doczeka³em :D Stunty, chyba jednego olda siê dopatrzy³em ale i tak naprawde [cenzura] vid.
Stunty: -10/10
Monta¿: 9/10
Muzyka: 8/10

¯yczê wydania kolejnego i jak ¿e [cenzura] vidu!

szybki - 2009-12-27, 13:21

Moim zdaniem videk wyszed³ Perfekcyjnie :) monta¿ dopasowany do muzyki, stunty na wysokiam poziomie, i brawo :J
Crack - 2009-12-27, 16:17

Dla mnie tutaj niema nic do komentowania...
Film SS jak zawsze wypad³ znakomicie, ka¿dy stunt mi siê spodoba³, wszystko ok!
[cenzura]. :J

MexikanoS - 2009-12-27, 18:13

Stunty by³y b. dobre, choæ 1/2 ? No mo¿e 1/4 oldy. Muzyka 1/10, monta¿ jednak niczego sobie i jako¶ ratowa³ t± nieszczêsn± pie¶ñ.
LeaR - 2009-12-27, 19:37

Pretty cool vid 8)
Siemko - 2009-12-27, 21:03

Wg mnie To:
Stunty: 10/10
Muzyka: Jak wy¿ej napisa³ Mexi, faktoza beznazdiejna 1/10 (e)
Monta¿: Tutaj nie widzia³em nic takiego zaskakuj±cego i dlatego dam 9 bo nie lubie jak jest du¿o bajerów itp.

Ogó³em ³adnie wysz³o tylko ta muzyka : /

Gesior7 - 2009-12-27, 21:52

500MB dla 4-minutowego filmu? Zwariowali¶cie?!?

Film wed³ug mnie jest niespójny. S± powtarzaj±ce siê, nudne tricki, jest latanie taksówk±, skakanie z wysokich i niedostêpnych dla motocykli wie¿owców, oraz stunty u¿ywaj±ce wiêcej ni¿ 2 pojazdów na jeden cienki trick. S± jeszcze stunty nie marnuj±ce dodatkowych pojazdów, ciekawe, twórcze kombinacje. Na te ostatnie warto zwróciæ uwagê.

FlatHead, Cheat: Ciekawy stunt Cheatem, którym rzadko siê stuntuje, dobre wykorzystanie bariery i l±dowanie; Jazda po dachach jako dodatkowa "atrakcja".

Ktulu, MTB: Ta kombinacja naprawdê mnie zaskoczy³a, szczególnie, ¿e to imiê jest mi absolutnie obce; Hop + backwards + tec-jump-bump + landing; W³a¶ciwie jest to chyba pierwszy tego typu trick wykonany na backwards, jaki widzia³em dot±d; Bardzo pracyzyjne i muszê przyznaæ, ¿e dobre l±dowanie.

Mewka, Infernus, NRG: Stunt jest wykonany Infernusem, ale ten dodatkowy NRG jest tu nie od parady; Stoi tu, aby udostêpniæ drogê w powietrzu; Dobre wykorzystanie dodatkowego pojazdu, perfekcyjny bump i równie dobre l±dowanie.

Reynolds, NRG: Nietypowe combo tak¿e zas³uguje na uwagê; Jump + bump + 360 + backwards stoopie + jump + 90 + ledge grind + landing; dobre l±dowanie, bardzo dobrze wykonany pe³ny obrót w powietrzu;

PrzemOO, MTB: Ca³kiem d³ugi grind, dobre po³±czenie skoku w toku (to nie to samo, co skok w bok) z niepe³nym obrotem + ¶lizg na siatce.

PtRvY, NRG: Nie wiem, jak nazwaæ ten stunt; dla mnie jest to edge-ledge-grind; najpierw jest skok z obrotem 90*, dalej ¶lizg na krawêdzi, obrót 180*, ¶lizg po murze zakoñczony ciekawym i szybkim l±dowaniem; szybka i ciekawa kombinacja.

Streem, Infernus: Tu w oko wpad³ mi kontrolowany i idealnie wyl±dowany fornt-flip.

Jak nie trudno zauwa¿yæ by³o sporo fajnych stuntów, tricków, combosów. Jednak wed³ug mnie brakowa³o tu spójno¶ci. Ciekawe i kreatywne stunty stanowi³y niedu¿± czê¶æ ca³o¶ci filmu. Ten film nie by³ tak dobry jak poprzednie, znane mi produkcje Stunting Society.

DayMan - 2009-12-27, 22:24

¦ci±g³em i szczerze, my¶la³em ¿e bêdzie lepsza jako¶æ..
kubus - 2009-12-28, 18:08

Ja niestety wyczai³em 3 oldy, no i jak na SS powiedzmy ¿e s³abo.
Deadline - 2009-12-28, 19:20

Finisher stary ;x a szkoda. 4/5 !!
Mewka - 2009-12-29, 10:38

^ xD
Adik16 - 2009-12-29, 11:24

Co wy mówicie, film wypad³ rewelacyjnie! :D Dla mnie ka¿dy kolejny vid SSu to krok na przód, ¶wietne stunty, za ka¿dym razem osza³amiaj±cy monta¿ i wpadaj±ca w ucho muzyka ( no, w tym filmie troszeczkê odbiega³a od standardów :P ). Najlepiej wypad³, ¿adna niespodzianka, Ktulu. Wydaje mi siê, ¿e najmniej zadziwi³ mnie Sheikah i Streem. S³aby finisher, osobi¶cie na to miejsce da³bym stunt Ktula w 0:48. Najlepszy film grudnia, to jest pewne ^^ Powodzenia w kolejnych produkcjach ;]
Mewka - 2009-12-29, 11:36

Dziêkuje za wiele pozytywnych komentarzy :)
WOS - 2009-12-30, 06:38

Ale serio finisher jest old :| . Reszta najs.
Mewka - 2009-12-30, 13:51

Jakie¶ mo¿e propozycje, gdzie on by³ ?
Adik16 - 2009-12-30, 15:18

Mewka -----> http://www.youtube.com/watch?v=Uwb0RYe3QRM = 1:10 - Son Gohan ;]
Mewka - 2009-12-30, 15:38

No có¿, ka¿demu siê zdarza takie niedopatrzenie, ale z tego ci widzê, to ten film nie jest najlepiej oceniany, pos±dzany o modowanie.
Adik16 - 2009-12-30, 16:27

Tak, ka¿demu siê zdarza takie co¶, ogólnie wiadomo, ¿e spotów w sa jest coraz mniej i niezmiernie trudno wymy¶liæ co¶ nowego i kreatywnego... Co do filmu, który poda³em - DR to pocz±tkuj±cy crew, ten collab by³ bodaj ich pierwszym ( nie jestem do koñca pewien ), a co do modów - nie wykluczone, ¿e kto¶ z DR ich u¿ywa. Szkoda tylko, ¿e stunt Streema zosta³ wyró¿niony finisherem, no ale có¿, takie niedopatrzenia to ludzka rzecz :)

btw. ¿eby nie robiæ offtopu dodam jeszcze, ¿e ¿yczê SSowi nowych nabytków w postaci stunterów, by ich collaby by³y jeszcze lepsze i ¶wie¿sze ( nie ukrywam, ¿e SS jest m9oim ulubionym crewem, ale to ju¿ tak na marginesie :P )

Crack - 2009-12-30, 16:52

A ja ¿yczê tego, ¿eby Mewka zamkn±³ audycje do SS na jaki¶ czas.

Fajnie Cie znów Mewa zobaczyæ w akcji. :wink:

Dash - 2009-12-30, 19:47

Widzê ¿e przyby³o wam trochê obcokrajowców ; O .
Filmik jak zwykle dobry, ju¿ nawet nie ogarniam ¿e mo¿na takie co¶ zrobiæ w GTA xd Bo to co wasza grupka prezentuje jest niebywa³e . ¯yczê wam ¿eby¶cie nie zatracili tego zapa³u który pokazujecie w filmach !

PS: TO SZMYTEK JESZCZE ¯YJE ?! ?!
; >

LeCokee - 2009-12-31, 09:47

Cool

film mi siê bardzo podoba³ Sentitnes zoowni³ editem a jak zawsze SS zoowni³o stuntami:P

10/10