Ulltra (pomysÂłodawca projektu),
Dimek (pomoc z wstĂŞem do filmu),
Sedative (grafika do filmu),
Yama (tytuÂł tego filmu),
PKS Team (wsparcie),
Ciebie (czytanie tego tematu).
Bardzo fajne i pomys³owe sterowanie kamer¹, monta¿ czysty ciekawy i idealnie pasuj¹cy do filmu ; ) tylko szkoda ¿e wzi¹³eœ tylko dwa moje tricki ale wiem dlaczego ocena 9/10 ; )
Intro bardzo mi siĂŞ podobaÂło ; )
Ostatnio zmieniony przez Ulltra 2010-01-08, 13:39, w całości zmieniany 1 raz
g7 nie wiedziaÂłem Âże umiesz tak Âświetnie montowaĂŚ filmy ;o
Teraz to mnie dobiÂłeÂś , Stunt or Die jest moim ulubionym filmem , i g7 jest moim ulubionym grafikiem.
Stunty: byÂły bardzo fajne niezÂłe combo Gesiora ! packer2bump2grind : OOO
MontaÂż: 10/10
muzyka: nie przepadam za takÂą muza ale moÂże byĂŚ : >
Wiek: 37 Dołączył: 7350 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2010-01-09, 18:29
Yama napisał/a:
Motyw ekranu zaczerpniĂŞty z Trick Attack?
Tak, chciaÂłem zrobiĂŚ coÂś, co wraca stylem do poczÂątkĂłw istnienia naszego forum.
Myœlê, ¿e wszyscy uczestnicy przy³o¿yli siê do projektu i to dla ca³ego zespo³u nale¿¹ siê oklaski.
Ci ludzie w "Specials" to ludzie, bez ktĂłrych ten film by nie powstaÂł.
Wybaczcie Âże odbiegÂłem tak z poziomem, daÂłem jakiegoÂś mojego starego stunta , gdyÂż nie stuntujĂŞ .
NaprawdĂŞ Âświetna produkcja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum