Cze¶æ wam! Mo¿ecie wierzyæ lub nie, przetrzyjcie oczy, podrapcie siê po g³owie, zastanówcie jeszcze raz nad tym co czytacie. Tak! Udalo siê po do¶æ d³ugiej przerwie stworzyæ kolejny collab Klanu Stuntu!
By³o wielu niedowiarków, wielu jasnowidzów którzy twierdzili, ¿e KS spad³o na dno i nie ma szans by siê podnie¶æ, pozdrawiam ich wszystkich. (Tak Mexi, Ciebie te¿ )
W zasadzie to chyba tyle.
Mam nadzieje, ¿e wam siê spodoba, komentarze mile widziane !
Wiek: 33 Do³±czy³: 6143 dni temu Posty: 663 Sk±d: Myszków
Punkty: 28050
Wys³any: 2012-03-31, 22:44
okej
monta¿ mnie troche rozczarowa³, strasznie denerwuj±cy i czê¶ciowo nieprzejrzysty
finisher dara 10/10 polecam
pierwszy stunt planiego 9/10 polecam
reszta akrobacji tez byla ok XDDDDDD
Wiek: 30 Do³±czy³: 6042 dni temu Posty: 157 Sk±d: taka powaga?
Punkty: 1950
Wys³any: 2012-03-31, 23:36
Zgodzê siê z tym powy¿ej co do editu, a co do stuntów to nie ca³kiem, bo np. Tracker doni³ oldy, parê stuntów nie by³o na a¿ takim wysokim poziomie.
Film owni³y m.in. takie osoby jak Daro, Poti czy Numero. W ka¿dym razie
cieszê siê, ¿e ks siê jeszcze trzyma. Powodzenia z nastêpnymi vidami.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-04-01, 00:43
Cieszê siê, ¿e mogê ogl±daæ nowy film od KS. Mogê ju¿ na wstêpie powiedzieæ, ¿e wypad³ ca³kiem nie¼le.
Bardzo podoba³y mi siê stunty w tym filmie. "Propitious" to jeden z niewielu filmów tego typu, gdzie mog³em ujrzeæ stunty oryginalne, pomys³owe i z klas±. Ka¿dy stunt by³ wart uwagi.
Daro, ¶wietny stunt radiowozem! Robi wra¿enie. Tak na marginesie, to musia³e¶ przejechaæ sporo drogi wozem policyjnym z LS do San Fierro. ; )
Bardzo podoba³o mi siê kombo Poti'ego z jazd± ty³em i grindem na koñcu. Szkoda, ¿e tak krótko. Poti, skrócili Twój stunt, ale nie martw siê. Stunt jest super!
Aby nie koñczyæ z grindami, pochwalê kolejny stunt z grindem, Ulltry. To ten stunt z pakerem po drodze. Ulltra przeje¿d¿a po pakerze, wyd³u¿aj±c sobie drogê do skoku (bump to grind). Ulltra, krótki, ale za to bardzo stylowo zakoñczony grind na tablicy billboard.
Kolejny stylowy stunt z grindem to stunt Plani. Pomys³owe kombo: ma³y bump, trick w powietrzu i l±dowanie ¶lizgiem na zakrzywionej krawêdzi (ledge grind).
Scream, pokaza³e¶ hardcore'owe stunty infernusem. Z Twoich stuntów podoba³ mi siê jeszcze grind zakoñczony wybiciem siê od barierki i l±dowaniem na dachu. Nice one!
Numero, tak¿e hardcore'owe stunty. Stunt Infernusem z l±dowaniem na bb, to nietypowe. Jestem w szoku, kiedy widzê, jak± odleg³o¶æ pokonujesz odbijaj±c siê od drzewa. Idealne wykorzystanie fizyki gry, niezwyk³a precyzja!
Tracker, pokaza³e¶ kilka ciekawych tricków, ale z tych wszystkich chyba najbardziej podoba mi siê zgrindowanie bb poprzedzone nose wheelie (stoppie).
Jest jeden stunt z zamaskowanym wilkiem. Jak wilki ¿yj± w stadach, tak i ten nie jest wyj±tkiem. Do³±czy³ do grupki stunterów i zrobi³ stunta infernusem. To pierwszy, ale i chyba ostatni stunt z wilkiem, niestety. Tak, czy inaczej, stylowy stunt infernusem, Cloudwalker.
W tych wszystkich stuntach nie trudno zauwa¿yæ hardcoreowe stunty samochodami, przede wszystkim infernusem, no i bardzo stylowe, grindy NRG-500. To jest klasa!
Monta¿ jest ca³kiem w porz±dku. Muzyka zno¶na, efekty nie zniekszta³caj± zbytnio widoku stuntów. Wiêkszo¶æ stuntów mo¿na obejrzeæ z kilku ujêæ. Krótkie i decydowane wej¶cie i spokojne zakoñczenie. A jeszcze w trakcie napisów koñcowych mogê obejrzeæ ca³kiem niez³e stunty.
My¶lê, ¿e film mo¿na poleciæ ka¿demu mi³o¶nikowi GTA, i sportów ekstremalnych.
Super! = )
Punkty: 1490
Wys³any: 2012-04-01, 10:48
A no wiêc..
Film wyszed³ Wam bardzo fajnie. Du¿ym plusem jest du¿a ilo¶æ fajnych stuntów. Nie podoba³o mi siê tylko to, ¿e kilka stuntów ju¿ widzia³em w innych filmach oddanych przez te same osoby. Najbardziej mi siê podoba³y nastêpuj±ce stunty: Opener, stunt infernusem Numera z czystym obrotem i l±dowaniem na billboardzie, stunt Ulltry w 2:18, ten pierwszy grind Planiego i finisher. Co to monta¿u to te¿ jest fajny, tylko ta muzyka na pocz±tku trochê przymula³a :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum