Poprzedni temat «» Następny temat
PKS Stunting Server Polska
Autor Wiadomość
filip128 
Nowy użytkownik


Dołączył: 3715 dni temu
Posty: 12

Punkty: 150
Wysłany: 2009-11-26, 18:08   

Mam pytanie mimo że nie gram na mp zróbmy takie coś jakiś kolo spokojnie jeździ po skate parku aż t u nagle zapalony monster truck na niego. Co o tym myślicie?
Ostatnio zmieniony przez filip128 2009-11-27, 16:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
JaY 
Nowicjusz



Dołączył: 3793 dni temu
Posty: 33

Punkty: 410
Wysłany: 2009-11-26, 22:28   

Mi sie server nie chce wyswietlic nie wiem dla czego???

moze ktos mi powiedziec dla czego??
_________________

 
     
filip128 
Nowy użytkownik


Dołączył: 3715 dni temu
Posty: 12

Punkty: 150
Wysłany: 2009-12-15, 09:41   

JaY napisał/a:
Mi sie server nie chce wyswietlic nie wiem dla czego???

moze ktos mi powiedziec dla czego??

Mi się to samo dzieje pomóżcie!
_________________


 
     
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita



Wiek: 31
Dołączył: 5016 dni temu
Posty: 2592
Skąd: Białystok

Punkty: 39564
Wysłany: 2009-12-31, 10:10   

filip128 napisał/a:
JaY napisał/a:
Mi sie server nie chce wyswietlic nie wiem dla czego???

moze ktos mi powiedziec dla czego??

Mi się to samo dzieje pomóżcie!


Z czym jest problem?
Przypominam, że serwer działa na wersji 0.2X.
_________________

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

 
 
     
matt 
Aktywny amator



Wiek: 27
Dołączył: 4612 dni temu
Posty: 165
Skąd: łona matki

Punkty: 2180
Wysłany: 2009-12-31, 17:04   

ja aktualnie hostuje u siebie na laptopie, ping może być trochę wysoki ale serv działa ;) mogą być tez problemy z IP bo mam zmienne ale do puki nie będzie resetu rutera nie będzie zmiany Ip ;)

Kod:
HostName: PKS GAMEMODE sponsored by PsX360.pl
Address:  mattsamp.no-ip.pl:7777
Players:  4 / 50
Ping:     100
Mode:     PKS Stunting v4.4 gamemode
Map:      San Andreas


edit//

jak server nie będzie działał piszcie na 8789769 lub po prostu dodajcie serv jeszcze raz bo mam zmienne IP.

edit2//
mattsamp.no-ip.pl:7777 - powinno być stałe IP.

edit3///
jednak dalej zmienne IP wiec jak nie będzie działał to dodajcie jeszcze raz do sa-mp mattsamp.no-ip.pl i powinno działać.
_________________

 
     
venx 
Nowy użytkownik


Dołączył: 3667 dni temu
Posty: 2

Punkty: 20
Wysłany: 2010-01-03, 17:30   

Hasło jest :(
 
     
Gryzlek 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 83
Dołączył: 4454 dni temu
Posty: 423

Punkty: 760
Wysłany: 2010-01-03, 18:21   

O ile dobrze pamiętam to PKSmode .
 
     
venx 
Nowy użytkownik


Dołączył: 3667 dni temu
Posty: 2

Punkty: 20
Wysłany: 2010-01-03, 19:09   

zal, gram doslownie 3 sek, jest lost i potem connect i ten, zły nick i wywala .
 
     
matt 
Aktywny amator



Wiek: 27
Dołączył: 4612 dni temu
Posty: 165
Skąd: łona matki

Punkty: 2180
Wysłany: 2010-09-21, 10:02   

Kod:
HostName: Oficjalny serwer PKS SA-MP
Address:  92.51.138.183:7777
Players:  0 / 30
Ping:     62
Mode:     PKS Stunting v4.4
Map:      San Andreas


a może tak ktoś wgra nową wersje server'a sa-mp i gamemode a następnie zdejmie pass z servera?
_________________

 
     
zozolek47 
Aktywny amator


Wiek: 25
Dołączył: 3816 dni temu
Posty: 156
Skąd: ngd

Punkty: 680
Wysłany: 2010-09-21, 17:22   

Myślisz że g7 to zrobi? :D Lepiej oddajcie ten serwer do administracji komuś innemu bo się tylko marnuje.
_________________
 
 
     
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita



Wiek: 31
Dołączył: 5016 dni temu
Posty: 2592
Skąd: Białystok

Punkty: 39564
Wysłany: 2010-09-21, 18:53   

Nie ma się czego bać, prócz samego strachu.
Nie marnuje się. Zozol, nawet nie wiesz, co się z tym serwerem działo.

Dzisiaj aktualizowałem serwer SA-MP do wersji 0.3b i jak na razie działa bez problemu. Pamiętacie tamten problem z rozłączaniem? On powtarzał się co jakiś czas. Na razie jest stabilnie. Może warto byłoby reaktywować serwer? Co Wy na to?
_________________

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

 
 
     
matt 
Aktywny amator



Wiek: 27
Dołączył: 4612 dni temu
Posty: 165
Skąd: łona matki

Punkty: 2180
Wysłany: 2010-09-21, 21:40   

no pewnie, myślę że wersja 0.3b będzie stabilniejsza i nie będzie robiło reconecta, trzeba spróbować nie ma co gdybać ;D
_________________

 
     
zozolek47 
Aktywny amator


Wiek: 25
Dołączył: 3816 dni temu
Posty: 156
Skąd: ngd

Punkty: 680
Wysłany: 2010-09-24, 20:06   

Jeżeli chcecie mogę zrobić nowy tryb gry na serwer, oparty na mysql więc można by wykombinować połączenie kont z forum z tymi z serwera. Co wy na to?
_________________
 
 
     
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita



Wiek: 31
Dołączył: 5016 dni temu
Posty: 2592
Skąd: Białystok

Punkty: 39564
Wysłany: 2010-09-25, 10:36   

W praktyce nie miałem dotąd do czynienia z mysql. Jestem otwarty na pomoc przy pracy nad serwerem do gry w SA-MP.
_________________

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

 
 
     
Sedative 
Maniak postów



Dołączył: 3812 dni temu
Posty: 317

Punkty: 1820
Wysłany: 2010-09-25, 12:23   

Ja też mogę pomóc jak chcesz :P
_________________
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by Matej from mStyles modified by Drool
statystyka