Ca³y wid produkowany by³ mo¿na powiedzieæ przez ca³e wakacje, zbierali¶my repki po kolei, wiêc na wej¶ciu chcia³em podziêkowaæ ch³opakom za zmobilizowanie siê i zrobienie tych kilku stuntów . Nasz ca³y sqad siê zmienia³, jak mo¿na zauwa¿yæ nie ma ju¿ w naszym sk³adzie Roaha i KRS'a jest mi przykro z tego powodu, ale niech rozwijaj± siê dalej .
Monta¿ zosta³ podzielony na 2 czê¶ci, 2 czê¶æ ( bez outra ) jest montowana przez Trackera, który moim zdaniem odwali³ kawa³ dobrej roboty, intro i inne duperelki robi³em ja. A wiêc koniec be³kotów zapraszam do ogl±dania i oceniania . Film trwa dobre 8 minut i 30 sec.
No to i ja ocenie. Od razu mówiê, ¿e oceniam wersje z youtube bo ¶ci±ganie zajê³o by mi jakie¶ 2 tygodnie
Intro - Dobre gdyby nie to, ¿e widaæ migaj±ce okienka od gg i muzyka która mog³a by ju¿ byæ normalna, ca³a bez ¶ciszania itp. (6/10)
Main 1 - Jedyne co w tym main mi siê podoba³o to muzyka i cc które jest ¶wietne. Mo¿e teraz padn± wypowiedzi typu "Nie znasz siê", "lepiej nie umiesz" itp ale takie jest moje zdanie (5,5/10
Main 2 - Tu jest lepiej lecz nie wszystkie efekty s± dobrze dobrane. Niektóre wygl±daj± jak efekty pocz±tkuj±cego grafika/monta¿ysty. (7/10)
Outro - Normalne proste i trochê nie pasuj±ce do takiego "¿ywego" filmu (5/10)
Stunty postanowi³em oceniæ oddzielnie a wiêc - By³y na ¶rednim poziomie NN da³ bardzo s³abe stunty za to nadrabiali nowi czyli Fishbone i Poti, Chaos nie zaskoczy³ mnie zbytnio ale jego stunty by³y chyba najlepsze (7/10)
Tak ogólnie móg³bym oceniæ film na jakie¶ 6/10, 7/10 :)
Wiek: 33 Do³±czy³: 6143 dni temu Posty: 663 Sk±d: Myszków
Punkty: 28050
Wys³any: 2009-08-31, 21:04
Stunty : Poti zbil z nog , reszta ¶rednio , mr. Tadeusz zmodowa³ , za wszystkie dam 6,5/10
Edit :
Intro - GG POWAH ! a tak naprawde to nudne toto.
Main - 1 part - S³aby , Jozio próbowa³ overedit :< ? nie wiem , w ka¿dym razie nisko
Main 2 part - 2 razy lepszy ni¿ 1 , dobrze dobrane efekty i jest czysto
- 7/10
Wiek: 33 Do³±czy³: 6675 dni temu Posty: 182 Sk±d: przylec± kosmici?
Punkty: 441
Wys³any: 2009-09-01, 08:36
Art ciota jeste¶ O.o Lub próbujesz staæ siê tak± osoba jak Ziemniak haha ;D
Tak btw to Poti odda³ prosty stunt który pod wzglêdem poziomu by³ troche lepszy od stuffu Roah'a i NN -.- Którzy jak ³atwo siê domy¶leæ mocno odstawali od innych... Tediko nie zmodzi³ Bo¿e... A tego typo boost jest nawet prosty tym bardziej ¿e obie ¶ciany s± LEWEEE... Intro proste toto? Mogê siê za³o¿yæ, ¿e po 2 miesi±cach próbowania zrobienia czego¶ podobnego za³ama³ by¶ siê prychicznie... Jozio KC <3 Najlepiej w filmie wypadli --> ChaoS/Fish/Jozio/Tediko i tyle. Dam edit bo ide do szko³y -.-
¦rednio wypad³ ten film z mojego punktu widzenia. Muzyka odk±d siêgam pamiêci± czyli od 2007 roku kiedy zacz±³em stuntowaæ, by³a co dzieñ u¿ywana w nowych "nieprofesjonalnych" stunt filmach. A nawet wcze¶niej kiedy to w 2005 roku jaki¶ crew wyda³ swój collab. Wracaj±c do monta¿u, na pocz±tku nie podoba mi siê ten blur, i przy¶pieszenie. A stunty oceniê pe³n± list±.
Main 1
1. ChaoS, chyba old
2. Jak tak patrzy³em na te efekty to my¶la³em ¿e [cenzura] na sam± górê, ale troche zlami³e¶
3. Ten stuck nie potrzebny, mog³e¶ np. z Tec'em to zrobiæ D:
4. KRS - Nice one // Edit: Ale kto¶ chyba to zlañdzi³ o.o
5. Fish pwnzor
6. Tracki, niez³y "prec"
7. KRS, za du¿o tu nie zauwa¿y³em... (Chodzi mi o monta¿ ¿e po³owa stuntu przy¶pieszona, druga zablurowana jakimi¶ [cenzura] efektami.
8. Ro³cz nice
9. NN easy! : o
10. Omg easy, trza by³o na te "towary" zlañdzi
11. Poti - Nice!
12. Jozio lul, nie wiem jak to oceniæ bo mi siê to widzi ¿e to jest easy ...
Main 2
13. ChaoS, nice ale na koñcu pewnie zbailedzi³e¶
14. Jozio, fajnie lecia³e¶
15. Fishu, nice, really nice!
16. RoaH old ale samo wykonanie 5/5
17. TedikO, o.O drugi Burn 5/5
18. Krs, oldziak albo mi siê zdaje
19. Tracker, old (Every to zdoni³ dla monta¿u w 2008 )
20. ChaoS, nice one fajnie Tob± krêci³o D:
21. Jozio, nice
22. Ro³cz, fajny ledge
23. ... NN old
24. Fiszu, nice one
25. o.O Trochê takie easy
26. ChaoS Co¶ mi to przypomina, nie wiem czy old czy nie ale nice 5/5
27. TedikO, wow nice !
Fish, TedikO zownili vida. Monta¿ trochê utrudnia³ ogl±danie ale tak w miarê to wypad³o
7/10
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum