Twilight
O kurczĂŞ! ChciaÂłbym zobaczyĂŚ minĂŞ chaosa jak bĂŞdzie czytaÂł ten Temat
Jest to nowy collab spod szeregu KS, Monta¿em zaj¹³em siê ja ((, który by³ bardzo szybki
zaledwie dwa dni , i jedna noc na render + upping , MiaÂłem teÂż daĂŚ wersje download ale coÂś siĂŞ chu**** zje**** i nie ma :://///// . Serdecznie chciaÂłbym podziĂŞkowaĂŚ Gesiorowi za fajny NRG, itd...
Wiek: 33 Dołączył: 6767 dni temu Posty: 221 Skąd: GdaĂąsk
Punkty: 1070
Wysłany: 2010-01-24, 08:42
Stunty: No tutaj musze przyznaĂŚ Âże zostaÂłem miÂło zaskoczony Praktycznie nikt nie odstawal poziomem, ktĂłry byÂł w miare wysoki. Moje ulubione tricki to: 0:55, 2:00 i 2:08. 8/10
Edit: OgĂłlnie bardzo mi siĂŞ podobaÂł, stunty byÂły pokazane w sposĂłb przejrzysty i co najwaÂżniejsze nie przesadziÂłeÂś z efektami. Jedyna rzecz do ktorej moge sie przyczepiĂŚ to te uderzenia co sÂą np w 0:06, troche niesymetrycznie ci to wyszÂło 8-/10
Muzyka: Tutaj teÂż zostaÂłem miÂłe zaskoczony, jak dla mnie rewelacja 10/10
Jest dobrze, byÂło bardzo duÂżo fajnych i pomysÂłowych stuntĂłw, tylko nie podobaÂło mi siĂŞ Âże stunty bojeta juÂż byÂły uÂżyte .Moim zdaniem jest to najlepsza produkcja KS.
Tak trzymaĂŚ chÂłopacy !
tylko nie podobaÂło mi siĂŞ Âże stunty bojeta juÂż byÂły uÂżyte
Fisha ten stoppie teÂż byÂło uÂżyte chyba dwa razy, w jakimÂś collabie oraz jako Guest w jakimÂś solĂł.
Film wyszedÂł Âładnie, Tracker, montaÂż wyszedÂł dosyĂŚ fajnie. Wiem, jeÂżeli byÂś miaÂł wiĂŞcej czasu byÂł by o wiele lepszy. Oby tak dalej!
//Fish, nie denerwuj siĂŞ.. To tylko gra.
Ostatnio zmieniony przez DayMan 2010-01-24, 13:09, w całości zmieniany 1 raz
DayMan, na chu* pierdo**** jak nie wiesz?! Pokazuj nam tutaj te niby vidy gdzie juÂż sÂą uÂżyte te combosy! Combosy sÂą caÂłkiem inne tylko miejscĂłwki te same debilu! NastĂŞpnym razem bez dowodĂłw nie naciskaj opcji "Loguj"!
Co do filmu, prze kozak! ChodÂź jestem troszke rozczarowany, Âże TrackuÂś pod takim kÂątem nagraÂł moje drugie combo, bo zbytnio teraz nie wiadomo o co tam chodzi. No ale okej Macc, Bojet, Tediko, Choas jajĂŚ chÂłopaki, zluzujcie! Edit jak na tak krĂłtki czas [cenzura]** :* Ahh oby byÂło jeszcze lepiej <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum