Punkty: 4458
Wys³any: 2012-07-29, 10:20
No spoko, podobalo mi sie, fajnie, ze jeszcze znajdujecie czas na stunting i dobrze wam to wychodzi. Mysle ze najlepszy stuff oddali Poti i Scream, btw fajny ten natural Darko.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7161 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2012-07-31, 11:55
Fajny film. Natural Dara mia¿d¿y zwieracze :O Pamiêtam jak mi kiedy¶ go pokazywa³ na SA-MP, ale na filmie wygl±da niesamowicie! Pozostali równie¿ fajnie :)Fajny stunt Adriana, dobra robota jako Guest Star. Numero jakby upar³ siê na ten zamek Ale fajne boosty, plus za nie Ogólnie rzecz bior±c przyjemny film, muzyka nawet fajna, monta¿ spokojny, czasem ujêcia freecamem mnie denerwowa³y ale mo¿na to prze¿yæ.
Stunty: 7+/10
Muzyka: 8/10
Monta¿: 7/10
PS: czyje to s³owa zacytowane na pocz±tku filmu?
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7350 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2012-08-02, 18:56
Podoba mi siê Wasz film. Jest w porz±dku. Pojawi³o siê w nim sporo bardzo dobrych stuntów, miêdzy innymi Scream grind na grind (0:46), Ulltra podwójny curb bump (1:35), Poti (1:47), Tracker (2:03), i wiele innych. By³o kilka ju¿ znanych stuntów, co jest wed³ug mnie dobre. Ca³y film jest zmontowany równomiernie i z wyczuciem.
Uwa¿am, ¿e ten film, to dobra robota. Mi³o siê ogl±da film "[KS]Fortunate Son".
A co mo¿na chcieæ je¿eli stunt nowy jest teraz na wagê z³ota ? Zdziwi³o mnie ¿e kto¶ jeszcze stuntuje :p Wgle sam zmagam siê zrobiæ the end of me od roku a nie chce mi siê. Tym bardziej ¿e mam wa¿niejsze sprawy na g³owie a mam ponad 300 repek do przegl±dania ( oko³o 320-330 ) i uchowa³y siê najstarsze od 2007r.
Collab na plus bo czego chcieæ wiêcej w dzisiejszych czasach
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum