Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Rachet
2007-11-01, 11:28
R4ch3T Stunting Server

Jaki server?
RP ( RolePlay)
17%
 17%  [ 7 ]
Stunting ( czyli jak było ;) )
68%
 68%  [ 28 ]
Zmienne ..
14%
 14%  [ 6 ]
Głosowań: 41
Wszystkich Głosów: 41

Autor Wiadomość
Smajl 
Prawa ręka mafii postowej


Wiek: 25
Dołączył: 4548 dni temu
Posty: 527
Skąd: Leszno

Punkty: 47422
Wysłany: 2007-11-03, 20:31   

świetnie! jakbyś potrzebował dobrych adminów to wołaj ;) będę wolał RSS bo GSH nie jest 24/7 a pozatym administracja (gesior) mi nie odpowiada.
 
 
     
DS
[Usunięty]


Punkty: 47422
Wysłany: 2007-11-03, 20:32   

Kurde, serv widzę niedługo znowu będzie chodził. Jak jeszcze będzie tam dużo wiary i będzie fajny to chyba znowu zainstaluje SA, bo wczroaj usunelem bo już znudzilo mi sie :D . Tylko mam nadzieje, że Rach da mi adma :D
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-11-04, 18:38   

DS Jak chcesz załatw mi server... byle lepszy od pipni :) btw.

HostName: R4ch3T Stunting Server [0.2.2]
Address: 193.86.232.232:7777
Players: 3 / 40
Ping: 68
Mode: PKS Stunting v4
Map: Pure Pwnage R2Bs


ZAPRASZAM!! :D

Forum: klick here
_________________
 
 
     
VIP|Charnel 
Przyjaciel



Wiek: 30
Dołączył: 4677 dni temu
Posty: 949
Skąd: mazowsze

Punkty: 11914
Wysłany: 2007-11-04, 19:51   

kolejny polski godfather na którym prawie nikt nie gra ?
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-11-04, 19:53   

czy ty widzisz tu gdzieś nazwe GodFather?? o.O zwykły serv Stunting...

-=EdiT=-
Dodałem na 1 strone status serva... wygląda on tak:
_________________
 
 
     
VIP|Mewka 
Przyjaciel



Wiek: 29
Dołączył: 4565 dni temu
Posty: 649
Skąd: STM

Punkty: 1370
Wysłany: 2007-11-10, 18:42   

Nie mogę wbić na ten server, możecie pomóc?
Napisane jest: CAS could not open. Coś w tym stylu xP ...
_________________



>>Database<<
 
 
     
SaTo 
Nowicjusz



Wiek: 25
Dołączył: 4532 dni temu
Posty: 49
Skąd: się biorą dzieci?

Punkty: 2383
Wysłany: 2007-11-10, 19:27   

Mam ten sam problem co Mewka :/

dokladnie to:
Error: SAC Could Not Update

przy innych serwerach wystarczylo ze admin w cfg serwa dal antycheat na 0
_________________
Cytat:
~PKS|Skamer: ŁUBUDU PIF PAF
 
 
     
VIP|Michu 
Przyjaciel



Wiek: 27
Dołączył: 4601 dni temu
Posty: 906
Skąd: Jelenia Góra

Punkty: 2530
Wysłany: 2007-11-10, 19:29   

To Usuńcie S0beita czitki wy ...
 
 
     
SaTo 
Nowicjusz



Wiek: 25
Dołączył: 4532 dni temu
Posty: 49
Skąd: się biorą dzieci?

Punkty: 2383
Wysłany: 2007-11-10, 19:30   

lool -,.- nie mam czitów :P

teraz się skaplem ze jest ratchet stunting serwer xd niedawno byl ten RP i wlasnie na tym rp mi nie dziala
_________________
Cytat:
~PKS|Skamer: ŁUBUDU PIF PAF
 
 
     
SilVerus 
Maniak postów



Wiek: 26
Dołączył: 4615 dni temu
Posty: 349
Skąd: Sosnowiec

Punkty: 1102
Wysłany: 2007-11-10, 19:48   

Musisz mieć najnowszego sampa 0.2.2 :P i do tego łatke...wtedy pójdzie, bo miałem ten sam problem :)
_________________

 
 
     
VIP|Mewka 
Przyjaciel



Wiek: 29
Dołączył: 4565 dni temu
Posty: 649
Skąd: STM

Punkty: 1370
Wysłany: 2007-11-10, 20:03   

Jaką łatkę? Może nie mam jej. :|
_________________



>>Database<<
 
 
     
SilVerus 
Maniak postów



Wiek: 26
Dołączył: 4615 dni temu
Posty: 349
Skąd: Sosnowiec

Punkty: 1102
Wysłany: 2007-11-10, 20:20   

To się nazywa Patch czy coś...
http://download.gtam.info...act=view&id=354
_________________

 
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-11-23, 22:33   

Hasło na server znajdziecie na forum: http://rachetss.xt.pl


-=Edit=-
Hasło również tu , w pierwszym poście
_________________
 
 
     
White_Rabbit 
Nowy użytkownik


Dołączył: 4417 dni temu
Posty: 2

Punkty: 20
Wysłany: 2007-12-15, 14:11   

nie wiem cos nie moge sie polaczyc
 
     
Rachet 
Lewa ręka mafii postowej



Wiek: 28
Dołączył: 4649 dni temu
Posty: 462
Skąd: Józefów

Punkty: 6240
Wysłany: 2007-12-15, 14:51   

Bo Off jest narazie ... jakiś kretyn mi rozwala...
_________________
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by Matej from mStyles modified by Drool
statystyka