Poprzedni temat «» Następny temat
pomocy !
Autor Wiadomość
~PKS|Tedik0 
PKS Team



Wiek: 27
Dołączył: 4198 dni temu
Posty: 246

Punkty: 2210
Wysłany: 2011-02-06, 19:12   pomocy !

Witam, któryś raz z kolei instaluje sony vegasa, jednak za każdym razem nie widze oryginalnych efektów z SV, tylko pluginy, tutaj daje screen.

http://i52.tinypic.com/skw5ft.jpg
 
 
     
thecrev 
Amator postów



Dołączył: 3358 dni temu
Posty: 76

Punkty: 820
Wysłany: 2011-02-06, 21:07   

Ja też tak miałem ale znalazłem inna część ( 7 ) i jakoś poszło może to vegas bez orginlanych pluginów bo i takie są, albo nie tam je zainstalowałeś. Może spróbuj inna wersje.
_________________

 
     
Rahim 
Aktywny amator



Wiek: 25
Dołączył: 3677 dni temu
Posty: 181
Skąd: Zielona Góra

Punkty: 2440
Wysłany: 2011-02-06, 21:21   

ja mam 7 i ściągałem z różnych źródeł i nie zawodził za żadnym razem...
polecam i chyba wiekszość osób poleca :)
_________________
===>><<===

...---///Mods For Stunters\\\---...
''''''''''''''''''''''''''''''''''''
 
 
     
~PKS|Tedik0 
PKS Team



Wiek: 27
Dołączył: 4198 dni temu
Posty: 246

Punkty: 2210
Wysłany: 2011-02-07, 00:11   

Ściągałem juz wersje 7,8 i ta 9.
 
 
     
szybki 
Maniak postów



Wiek: 24
Dołączył: 3695 dni temu
Posty: 306

Punkty: 3440
Wysłany: 2011-02-07, 08:03   

sprobuj format lub przywracenie systemu.
_________________
...
 
 
     
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita



Wiek: 31
Dołączył: 4976 dni temu
Posty: 2592
Skąd: Białystok

Punkty: 39564
Wysłany: 2011-02-07, 08:47   

Sprawdź, czy te efekty i pliki za nie odpowiedzialne są zainstalowane.
Sprawdź, czy pod adresem, gdzie zainstalowałeś program jest katalog "Video Plug-Ins", czy zawiera pliki:
colorcorrector.dll
SfPagePeel.dll
sftrans1.dll
vfplugs.dll
vfx1.dll
vidpcore.dll
Jeżeli wiesz, gdzie jest katalog z potrzebnymi plikami spróbuj go przekierować w ustawieniach: Preferences / VST Effects. Popatrz, jak zainstalowane są efekty "NewBlue" / "Magic Bullet", ewentualnie odinstaluj te efekty.
Nigdy nie miałem z tym problemu w Sony Vegas 7.
_________________

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

 
 
     
~PKS|Tedik0 
PKS Team



Wiek: 27
Dołączył: 4198 dni temu
Posty: 246

Punkty: 2210
Wysłany: 2011-02-07, 16:29   

Tak, mam ten folder razem z plikami. Może być to od tego że najpierw zainstalowałęm pluginy, a następnie vegasa?
 
 
     
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita



Wiek: 31
Dołączył: 4976 dni temu
Posty: 2592
Skąd: Białystok

Punkty: 39564
Wysłany: 2011-02-07, 21:41   

Nie mam pojęcia, nigdy nie robiłem instalowałem programów w tej kolejności (1. plugin 2. program).
Czy instalowałeś pluginy nie mając jeszcze którejkolwiek z wersji Sony Vegas?

Przeczytaj odpowiedź w temacie na tej stronie:
http://www.nextgenupdate....ng-plugins.html
Miej na uwadze, że ten odnośnik działa tylko raz. Drugi raz nie da się otworzyć tematu, do którego kieruje to łącze.

Wygląda na to, że problem dotyczy nieprawidłowej instalacji.
Podczas instalacji sprawdź, czy instalujesz program na prawach administratora i czy ścieżka instalacji pluginów jest prawidłowa.
_________________

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

 
 
     
Rahim 
Aktywny amator



Wiek: 25
Dołączył: 3677 dni temu
Posty: 181
Skąd: Zielona Góra

Punkty: 2440
Wysłany: 2011-02-07, 22:55   

jest prawdopodobienstwo tego co wyzej napisal gesior, ponieważ jak zainstalujesz program to dorzucasz do niego plugi potem, a one automatycznie odnajdują lokalizajce Sonego. jak zrobić to na odwrót to wątpie, że będzie działał jakikolwiek plugin.
_________________
===>><<===

...---///Mods For Stunters\\\---...
''''''''''''''''''''''''''''''''''''
 
 
     
~KS|ScreaM2 
Aktywny amator


Wiek: 22
Dołączył: 3264 dni temu
Posty: 148

Punkty: 1880
Wysłany: 2011-02-08, 11:11   

Czyli odinstaluj Sony Vegasa, odinstaluj pluginy. Zainstaluj SV, zainstaluj pluginy...
_________________


 
 
     
~PKS|Tedik0 
PKS Team



Wiek: 27
Dołączył: 4198 dni temu
Posty: 246

Punkty: 2210
Wysłany: 2011-02-08, 19:53   

Dzięki wszystkim za pomoc :) można zamknąć
 
 
     
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita



Wiek: 31
Dołączył: 4976 dni temu
Posty: 2592
Skąd: Białystok

Punkty: 39564
Wysłany: 2011-02-08, 19:58   

Nie powiesz, jak rozwiązałeś problem?
_________________

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

 
 
     
~PKS|Tedik0 
PKS Team



Wiek: 27
Dołączył: 4198 dni temu
Posty: 246

Punkty: 2210
Wysłany: 2011-02-09, 00:29   

Odinstalowałem wszystkie pluginy, zainstalowałem na nowo Vegasa, a następnie plugi :P
 
 
     
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita



Wiek: 31
Dołączył: 4976 dni temu
Posty: 2592
Skąd: Białystok

Punkty: 39564
Wysłany: 2011-02-12, 15:55   

Tak więc problem już rozwiązany.
Zostawiam forum otwarte z nadzieją, że ktoś jeszcze znajdzie tu pomoc.
_________________

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Style created by Matej from mStyles modified by Drool
statystyka