Witam wszystkich mam na imiê Micha³ mam 15lat sw¹ karierê stuntersk¹ zaczo³êm maj¹c 14 lat stuntuje 1rok i parê miesiêcy zrobi³em stuntfilm dlatego ¿ê inni nie wie¿¹ i mówi¹ ¿e to jakiœ Czeski koleœ....a czemu... Poniewa¿ gdy by³em w Czechach u taty nagra³em solówke BlackOut a BMX Freestyle nagra³em te¿ jak by³em w Czechach na Wakacjach.....teraz znacznie siê poprawi³em sami zobaczcie......
Wiek: 36 Dołączył: 6993 dni temu Posty: 153 Skąd: KrakĂłw
Punkty: 40
Wysłany: 2007-08-07, 16:10
Yama napisał/a:
Có¿ ... jeœli chodzi o konto na YT, to jest tak - choÌ jest napisane, ¿e jest z Czech itp. to w pierwszych filmach jest nick D@ve. Rada ? Zacznij siê podpisywaÌ innym nickiem ...
Mnie teÂż siĂŞ coÂś tak zdaje Âże on coÂś faÂłszuje.....Pozatym na YT pisze Âże z Czech a pisze po polsku :/ Dziwne trochĂŞ ...
Wiek: 32 Dołączył: 7213 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-08-08, 12:40
Jak dla mnie, to nadal nie jest twój film. najlepiej, abyœ zrobi³ jakiœ trudny stunt na sa-mp... Poza tym: Jak chcia³eœ w ten sposób wejœÌ do PKS'u? Ehh... mam, nadzieje, ¿e trochê poka¿esz soich filmów, bo te trzy, to zabi³y nasze zaufanie do Ciebie...
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 34 Dołączył: 7034 dni temu Posty: 462 Skąd: JĂłzefĂłw
Punkty: 6240
Wysłany: 2007-08-18, 21:22
Cytat:
przemo531 (1 week ago) Marked as spam
dejvCZ are u cech??
(Reply) (Spam)
dejvCZ (5 hours ago) Marked as spam
j sem cech omg
(Reply) (Spam)
firedragonek (1 week ago) Marked as spam
Dejv u are D@ve or classic dejv ?
(Reply) (Spam)
dejvCZ (5 hours ago) Marked as spam
in czech republic u read DAVE like dejv so i am dejv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum