Wiek: 33 Dołączył: 7428 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-08-17, 19:26
WidzĂŞ, Âże wszyscy bojÂą siĂŞ oceniaĂŚ...
PKS nie ma wielu 'VC stunterĂłw'. Ryan jest bez wÂątpienia obeznany ze stuntowaniem wÂłaÂśnie w tej grze i sÂądzĂŞ, Âże reprezentowany przez niego poziom jest wystarczajÂący aby zawitaĂŚ w nasze progi.
To prawda co powiedziaÂł Drool. W PKS jest zdecydowanie za maÂło stunterĂłw z VC.
Powiedzia³ bym tak jednak¿e wi¹¿ê siê to z tym ¿e PKS STUDIOS musia³by wyrzuciÌ osoby których poziom jest za s³aby, tych którzy w ogóle nie zale¿y na byciu w teamie oraz nie daj¹cych znaków ¿ycia.
JednakÂże patrzÂąc na twĂłj film ja sam dostrzegÂłem parĂŞ bardzo starych trikĂłw.
Dlatego wstrzymujĂŞ siĂŞ od gÂłosu :/ .
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Wiek: 34 Dołączył: 7034 dni temu Posty: 462 Skąd: JĂłzefĂłw
Punkty: 6240
Wysłany: 2007-08-17, 19:58
nie stuntuj w SA... bo oceny bĂŞdÂą od 1 do 2.. poniewaÂż duÂżo miejscĂłwek jest oklepanych... trzeba ostro sie naszukaĂŚ aby coÂś zrobiĂŚ... ja sam nie wiem czy wydam moje ostatnie solo z SA... za maÂło stuntĂłw ;/
Wiek: 34 Dołączył: 7034 dni temu Posty: 462 Skąd: JĂłzefĂłw
Punkty: 6240
Wysłany: 2007-08-17, 20:42
Nie , Ja nie wiem co powiedzieÌ... z jednej strony , Robisz stunty w poœpiechu tak jak filmy... bez ich dopieszczenia... to jest minus , drugi minus to to ¿e ¿adko widze w twoich filmach Nowe stunty... a sam mówisz ¿e masz 10 solo... Jedyny plus , to to ¿ê stuntujesz w VC , i nie stuntujesz w SA :P , nie wiem teraz co powiedzieÌ ;/
ByÂł bym raczej za tym ÂżebyÂś zrobiÂł porzÂądne solo , z noowymi stuntami , i ktĂłre robiÂł byÂś dÂługo...
Ryan nie bulwersuj sie. Wyluzuj i poczekaj na decyzje. Ja w moim filmie jestem juz przy 50%. Powiem jedno. BĂŞde miaÂł stare stunty i baaardzo stare, dlatego licze na ocenki 3-6/10. A co do twojego to jest spoko. Ja bym chciaÂł ÂżebyÂś dostaÂł siĂŞ do PKSu bo wiem Âże bardzo ci na tym zaleÂży, ale nie rob co tydzien filmu, bo to bez sensku. Co do miejscowek we VC, to tak naprawde bĂŞdÂą tylko stare. MoÂże jeszcze 4-5 miejscowek ktoÂś znajdzie ale w to wÂątpie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum