Wiek: 36 Dołączył: 7001 dni temu Posty: 153 Skąd: KrakĂłw
Punkty: 40
Wysłany: 2007-08-26, 21:42
Ryan? Po co zakÂładasz sklep skoro mogÂłeÂś siĂŞ dopisaĂŚ do Custom Skining Shop!! Nie zakÂładajcie nowych sklepĂłw tylko doÂłanczajcie do popularnych i tanich sklepĂłw!! :570:
Wiek: 33 Dołączył: 6967 dni temu Posty: 339 Skąd: www.wroclaw.pl
Punkty: 26725
Wysłany: 2007-08-26, 22:08
DarkSasPL napisał/a:
Ryan? Po co zakÂładasz sklep skoro mogÂłeÂś siĂŞ dopisaĂŚ do Custom Skining Shop!! Nie zakÂładajcie nowych sklepĂłw tylko doÂłanczajcie do popularnych i tanich sklepĂłw!! :570:
^ lol czy on robi vinyle??
chyba nie rozumiesz sÂłowa "skining" w nazwie sklepu Racheta...
on wykonuje prace graficzne typu sygnaturki i avki a nie skiny/vinyle jak w sklepie CSS
MĂłgÂł siĂŞ dopisaĂŚ do sklepu Bonza ale pewnie ten mu nie pozwoliÂł (tak jak mi) :567:
EDIT Ryan moge siê przy³¹czyÌ?? jeœli oczywiœcie jakiœ mod/admin nie zamknie tematu...
EDIT 2
DarksasPL: a co pyta³eœ Bonza dlaczego mnie nie przyj¹³ ¿e jesteœ taki pewny...?? nawet nie wiesz co umiem zrobiÌ wiêc dlaczego twierdzisz ¿e nie potrafie wykonaÌ grafiki 3D ??
Ostatnio zmieniony przez DeadMan 2007-08-26, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 36 Dołączył: 7001 dni temu Posty: 153 Skąd: KrakĂłw
Punkty: 40
Wysłany: 2007-08-26, 22:11
DeadMan juÂż nie rozpaczaj Âżal.ru ... to Âże siĂŞ pomyliÂłem to sory ... ale nie mĂłw o tym Âże ciĂŞ Bonzo nie przyjoÂł a powĂłd jest znany: Napewno chciaÂł dobrego grafika ktĂłry zna siĂŞ przynajmniej na Grafice 3d ... :/
Wiek: 34 Dołączył: 7042 dni temu Posty: 462 Skąd: JĂłzefĂłw
Punkty: 6240
Wysłany: 2007-08-26, 23:37
emm lole , ta k³ótnia jest bezsensowna... Ryan , jak zrobisz mi jakiœ avek i sig z postaci¹ Ratcheta (t¹ co mam aktualnie w sigu i avie) to kupiê , na bonza nie mam co liczyÌ bo ju¿ dawno go prosi³em i mnie po prostu ola³ :\
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum