SIEMKA .Stuntami interesuje sie ponad rok.By³em juz w 1 klanie (oczywiscie stunterskim) i stuntowalem tam pol roku.Raz ogladalem filmiki na YouTube,patrze a tu Speed Up!!!!!!!Obejrzalem i zobaczylem jacy tam sa mistrzowie .Sprobowalem wyszukac inne Wasze filmiki i okazaly sie tez swietne i jedne z najlepszych!! (niestety nie udalo mi sie znalesc wszystkich :554: ).Wkoncu pomyslalem,ze fajnie byloby sie dostac do takiego wspanialego klanu.Po krotkiej chwili kapnolem sie,ze nie mam zadnych filmikow :570: .Po kilku miesiacach wreszcie zrobilem nawet 3 !!!!!! Oto linki
Wiek: 34 Do³±czy³: 7034 dni temu Posty: 462 Sk±d: Józefów
Punkty: 6240
Wys³any: 2007-09-07, 16:40
Darkness2 napisa³/a:
Wkoncu pomyslalem,ze fajnie byloby sie dostac do takiego wspanialego klanu
Kochaniutki , po 1: nick , fajnie jest komu¶ nicki kra¶æ?? bo co¶ mi sie zdaje ¿e to zdeczka nie fair... po 2: PKS to nie klan... widaæ ¿e regulaminu nie czyta³e¶... to ju¿ 2 minus... filmików nie ogl±da³em jeszcze , ale na pewno zobaczê....
Wiek: 33 Do³±czy³: 6986 dni temu Posty: 906 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 2530
Wys³any: 2007-09-07, 16:52
Bardzo s³abo...,prezentujesz poziom,s³aby je¶li chodzi o PKS.Nie masz szans,odrazu ci mówiê.Monta¿ w filmach cieniuutki,do tego same zgapy,miedzy innymi muzyki,np 3-cim filmie mamy Muzyke z FD...
S³abo,jescze raz s³abo,ale stuntuj,i ¿yczê powodzenia...
BTW.Darkness2,no nie to ju¿ lekka przesada :<.
Punkty: 1370
Wys³any: 2007-09-07, 17:02
Widze tu zapalonego stuntera
Ja mogê tylko oceniæ Twoje stuntfilmy...
Wiêc,
Stunty: by³y lepsze i gorsze, ale ogó³em na niez³ym poziomie 6/10
Muza: pasuje do stuntfilmów taki typ muzyki, ale dawanie muzy z dwóch ¶wiatowej klasy filmików jest dla mnie G£UPOT¡!! (nie oceniam z tego powodu)
Monta¿: szczerze mówi±c beznadziejny, zero zgrania z muzyk± i zero efektów :/ 2-/10
Powinienem siê zrobiæ niemi³y z powodu tej piosenki w 3 filmie :P ale nie bêdê.
Za to mogê ci pokazaæ piêkny kompromis miêdzy tym co pokaza³e¶ (z tym podk³adem muzycznym) i co pokaza³em ja (jako cz³onek PKS STUDIOS z tym samym podk³adem muzycznym).
Mówie tu o 3 filmie bo 2 pierwsze s± s³abe :/ .
Je¶li chodzi o nick to "no comment" .
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Cienko. Kamera w ¶cianach. Monta¿ s³aby. Stunty no nie wychodz±ce ponad przeciêtn± :P Jaki¶ stunt hmm taxówk± na koñcu nie pamiêtam jak sie nazywa :570: bezsensowny bo nigdzie nie wskoczy³e¶ :P (mówie o 3 filmie bo ostatni powinen byæ najlepszy)
Wiek: 32 Do³±czy³: 7002 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2007-09-07, 17:21
Nawet nie w³±cza³em twoich filmów, w³a¶ciwie to w sprawie nicku to mam mieszane uczucia, bo jakby¶cie wszyscy zauwa¿yli to nasz Darkness te¿ go "ukrad³", no chyba, ¿e nie wiedzia³, a w tym przypadku, mo¿e byæ dok³adnie tak samo...
Za³ó¿ nowe konto, poniewa¿ i tak masz jednego posta wiêc nie bêdzie szkoda :P
Wys³any: 2007-09-07, 18:52
zlodziej nickow
Skamer: Tylko bez takich proszê :< rozumiem ogólne zmieszanie tym nickiem lecz bez takich odzywek. Nie wnosisz nic do tematu wiesz ? a to mo¿na równie dobrze zaliczyæ za SPAM
_________________ Dla przyjació³
Dla fanów
Ostatnio zmieniony przez Skamer 2007-09-07, 19:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 32 Do³±czy³: 7002 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2007-09-07, 21:57
Eee... Smajl jak zawsze zachwyca swoj± wielk± wszechwiedz± o stunterstwie...
Darkness to wcale nie jest popularny nick :/ Darkness to jeden z lepszych stunterów z GTAS i bardzo fajny kumpel z PKS'u... Oczywi¶cie mowa tu o dwóch ró¿nych osobach. (No chyba, ¿e moja teoria spisku Darkness'ów jest prawdziwa) I szczerze mówi±c wiêcej "ciemnych" nie znam :P (Dla mniej kumatych mówi±c "Ciemny" my¶lê "Darkness")
Wys³any: 2007-09-07, 22:07
Dogger napisa³/a:
Eee... Smajl jak zawsze zachwyca swoj± wielk± wszechwiedz± o stunterstwie...
Darkness to wcale nie jest popularny nick :/ Darkness to jeden z lepszych stunterów z GTAS i bardzo fajny kumpel z PKS'u... Oczywi¶cie mowa tu o dwóch ró¿nych osobach. (No chyba, ¿e moja teoria spisku Darkness'ów jest prawdziwa) I szczerze mówi±c wiêcej "ciemnych" nie znam :P (Dla mniej kumatych mówi±c "Ciemny" my¶lê "Darkness")
hmm Darkness to dosyæ popularny nick... sam widzia³em 7 kuzyn + 2 kolegów ze szko³y (bracia- u¿ywaj± jednego nicku) + Darkness PKS + Darkness ATS (chyba) + na serwie by³ jeden (SA-MP na takim ma³o znanym stunt-serwie) + ten tutaj (darkness2 )
oczywi¶cie kuzyn i koledzy nie stuntuj± :P
je¿eli chodzi tylko o stunting to nie jest a¿ tak czêsto spotykane
A co to filmów to fajne :P pare stuntów mi siê bardzo podoba³o reszta mo¿e byæ czyli s± na moim poziomie (tak my¶lê )
Punkty: 47422
Wys³any: 2007-09-07, 23:08
dogger, wiem kto to darkness z ATS i moze dlatego inni stunterzy maja takie nicki, bo ogladali bardzo znany na jutube film smackdawn i darkness stal sie ich idolem, a nie dlatego ze weszli na forum pksu i spodobal im sie nick darkness i go "ukradli" jak wy tu mowicie.
Punkty: 40
Wys³any: 2007-09-08, 11:21
He? Nastêpny Darkness :560: nie da³o siê wymy¶leæ innego nicku acha i kra¶æ avatar Droolowi? To jest baznadzieja ¿al.ru ... Nie bêde nawet ocenia³ filmiku bo skala by by³a 2/10 :571:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum