Siemka to jest moj pierwszy post.Czsc z WAS zna mnie z SA-MP.Mam dla was propozycje.CO sadzicie o zrobieniu stuntmovie(kazdy moglby dac swoje stunt-wybralib ysmy najlepsze i np.Drool to by zmontowal)Jakby ten film powastal wysalibysmy go do Programu REPLAY na Kanalae HYper.MOglibysmy wygrac jakas nagrode lub przynajmniej PKS STUDIOS zostalo by zauwazone i moze przyszli do nas Jacys stunterzy z ogromnym potencjalem.CO sadzicie.Prosze o Opinie.Prosze o wszystki za i przeciw!
Wiek: 35 Dołączył: 7139 dni temu Posty: 495 Skąd: Z nienacka
Punkty: 30
Wysłany: 2007-01-13, 13:45
Jam jest ZA!! Qrde, to jest pomysÂł... w8, na jakim kanale jest HYPER... bo on sie zaczyna chyba o 20:00 po jakimÂś kanale dla dzieci. Nawet nie wiedziaÂłem Âże moÂżna tak sobie wysÂłaĂŚ film do Hyper'a i coÂś wygraĂŚ...? Niewiem czy ja coÂś dam albo czy byÂście coÂś ode mnie chcieli, ale jestem ZA ;]
Punkty: 220
Wysłany: 2007-01-13, 13:50 xD
SUPER POMYSL!! Nawet ja na niego bym nie wpadl ;P... kazdy sposub rozglosu jest dobry!! chetnie wam pomoge... ale narazie niemam SA... ale moge zagwarantowac ze stunty wychodza mi niezle jak mialem SA... ;( ale bede mial za jakies 1/2 tydz
_________________ Why's everybody always picking on me?!? :P
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-01-13, 14:40
PomysÂł nie jest zÂły, ale czy ktoÂś z Hypera odpowie? Musisz mieĂŚ szczĂŞÂście. Jam wysyÂłaÂł parĂŞ filmikw tam, a Wasyl teÂż, tylko, Âże nie dostaÂł odpowiedzi. Oni chyba przyjmĂłjÂą tylko krĂłtkie filmiki takie jak jedna, lub dwie powtĂłrki, a nie caÂłe filmy, czy odcinki serialu.
MoÂże nie wypaliĂŚ.
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-01-13, 15:19
sprĂłbowaĂŚ zawsze warto - radzĂŞ, aby montowaÂło to kilka osĂłb - kaÂżdy z nas specjalizuje siĂŞ w czymÂś i ma wÂłasny styl. SÂądzĂŞ, Âże montowaĂŚ mĂłgÂłbym ja, radziu, G7... kto jeszcze?
Wiek: 33 Dołączył: 7335 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-01-14, 11:17
mamy jeden temat w "tylko dla PKSu" dotyczÂący historii w piguÂłce naszej dziaÂłalnoÂści. proponujĂŞ wydaĂŚ ten film w rocznicĂŞ naszego OFICJALNEGO istnienia jako studia ogĂłlnopolskiego (czyli 2006-03-29, 20:16) przy czym podesÂłania go wraz z jednym-dwoma wybranymi przez nas filmami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum