Poprzedni temat «» Następny temat
Reduck
Autor Wiadomość
SouL 
Maniak postów

Punkty: 11049
Wysłany: 2009-02-22, 22:48   Reduck

A Car Collab organized by Macc and edited by PtRvY.

Editor: PtRvY

Stunters: Angel, Artifex, Born, oNdeR, KaFeL, Criben, Damster, FeLLy, FiEsTeRo, FlatHead, FloW, Joppa, Jozio, Kiss, Kmajor, Macc, Mike, MtS. Quaz, Kopr, wrath, ChriStunter, SharingaN, Streem, Tracker, SeNsas, ViRuS, vmx., WhiteNite

Download:
RapidShare: Click

Streaming:
YouTube: Click
Vimeo: Click

Thanks For watching

Deidara 
Maniak postów

Punkty: 2660
Wysłany: 2009-02-22, 23:15   

no jak dla mnie to 7;20 jest modowane

VIP|DS 
Przyjaciel

Punkty: 460
Wysłany: 2009-02-22, 23:23   

Collab naprawdĂŞ spoko. Tricki sÂą fajne, montaÂż teÂż. Jedyne zastrzeÂżenie to nicki, nic nie widaĂŚ, jedyny nick ktĂłry byÂł naprawdĂŞ wyraÂźny to "JOZIO" :D . Film mi siĂŞ podobaÂł. Ciekawy. 7/10

Macc 
Prawa ręka mafii postowej

Punkty: 511
Wysłany: 2009-02-23, 07:49   

Co mogĂŞ powiedzieĂŚ? Film mi siĂŞ podobaÂł i cieszĂŞ siĂŞ, Âże udaÂło mi siĂŞ go zoorganizowaĂŚ. Wczoraj postanowiÂłem, Âżeby byÂł brak intra ze skryptingiem, musielibyÂśmy czekaĂŚ na wyjÂście tego filmu ok. miesiÂąca. Boli mnie to, Âże ja nie napisaÂłem pierwszego postu, ale przejdzie.

Edit: Bardzo dobry edit, ale mówi³em Petarowi ¿eby usun¹³ border w niektórych momentach, ale tego nie zrobi³. Moim zdaniem œwietny edit ze œwiêtn¹ muzyk¹. Petar zapomnia³ daÌ mojego stunta, a szkoda. Dobry by³.

Stunty: Gdy sprawdzaÂłem je, trudno byÂło mi powiedzieĂŚ Âże sÂą one "dobre". Z edycjÂą te stunty wyglÂądajÂą ponad dobrze. Ok.

Muzyka: ÂŚwietna, Âświetna, Âświetna..

5/5 :)

StrangereQ 

Punkty: 60170
Wysłany: 2009-02-23, 08:03   

No có¿. Dobry film, monta¿ jak i triki œwietne! I jeœli jeszcze raz ktoœ tutaj napisze, ¿e nicki s¹ niewidoczne, to niech œci¹gnie HQ, a póŸniej niech p³acze nad nickami.

Macc 

Wysłany: 2009-02-23, 08:04   

DokÂładnie DS, ÂściÂągnij najpierw HQ. W sumie ja checkowaÂłem stunty wiĂŞc kaÂżdy prawie stunt znam i na YT wszystko widziaÂłem.

Danio 
Maniak postów

Punkty: 1070
Wysłany: 2009-02-23, 14:16   

Niezle sie usmialem jak zobaczylem finisher :D Ogolnie to mi sie srednio film podobal, edit byl taki nieprzejrzysty i muza bardzo monotonna

SharingaN 
Nowicjusz

Punkty: 3820
Wysłany: 2009-02-23, 15:28   

a ja sie niezle usmialem jak zobaczylem tego posta :D
edit: 8/10
muza: 8/10
stunty:9/10

ogolnie +++8/10

ViRuS 

Punkty: 13387
Wysłany: 2009-02-23, 15:58   

Danio napisał/a:
Niezle sie usmialem jak zobaczylem finisher :D Ogolnie to mi sie srednio film podobal, edit byl taki nieprzejrzysty i muza bardzo monotonna

sÂłusznie.. trochĂŞ za bardzo overedited, a niestety stunty to nie byÂły pro. Szkoda Âże daÂłem sÂłabe tricki ale no nie miaÂłem nic na zbyciu =(

7/10

Dash 
Wymiatacz

Punkty: 57587
Wysłany: 2009-02-24, 09:46   

O BoÂże ! SiedzĂŞ w DnB juÂż jakieÂś 2 lata ale tak zrÂąbanego nagrania nie sÂłyszaÂłem .

Nie wiem sk¹d wytrzasn¹³ to nagranie editor ; D .
montaÂż mi siĂŞ kompletnie nie podobaÂł , byÂł nieprzejrzysty .
na temat muzyki siĂŞ wypowiedziaÂłem .
stunty byÂły w miarĂŞ dobre, troche dÂługi film , moÂżna by byÂło kilka wyrzuciĂŚ , np. Finishera ; D Nie mogÂłem przeczytaĂŚ kto go zrobiÂł , wie ktoÂś ? Bo nie bĂŞdĂŞ ÂściÂągaĂŚ HQ bo nie mogĂŞ ÂścierpieĂŚ tego nagrania ...

6/10 .

Avi 
Aktywny amator

Punkty: 830
Wysłany: 2009-02-24, 10:58   

Cytat:
Nie mogÂłem przeczytaĂŚ kto go zrobiÂł , wie ktoÂś ?

Chyba kaÂżdy wie Âże SharingaN

Macc 

Wysłany: 2009-02-24, 14:49   

Dash, wyrzuciĂŚ to nauczycielka ma prawo Ciebie z lekcji, finisher nie jest modowany. Ale z resztÂą, myÂślcie jak chcecie. A co do editu, rozumiem, gdy siĂŞ nie podoba piszcie, Âże siĂŞ nie podoba a nie "nieprzejrzysty" bo wszystko, Âświetnie widaĂŚ.

Dash 
Wymiatacz

Punkty: 57587
Wysłany: 2009-02-24, 16:16   

Ne powiedziaÂłbym Âże wszystko Âświetnie widaĂŚ ; D , jak sam powiedziaÂłeÂś mam prawo do wypowiedzenia swojego zdania na temat montaÂżu , i moim zdaniem i nie tylko moim jest on nieprzejrzysty , np. Napis Reduck na poczÂątku filmu jest bardzo nieprzejrzysty , tak samo jak nicki , ten bacground jest Âźle zrobiony , wyglÂąda nieprzejrzyÂście i nieestetycznie ..

Ale MOIM zdaniem , ktĂłre mogĂŞ wypowiedzieĂŚ ...

Pozdrawiam .

Kafel 
Aktywny amator

Punkty: 441
Wysłany: 2009-02-24, 19:26   

DS napisał/a:
Jedyne zastrzeÂżenie to nicki, nic nie widaĂŚ

FloW, Artifex, oNdeR, Criben, Damster, FeLLy, FiEsTeRo, FlatHead, Joppa, Jozio, Kiss, Kmajor, Macc, Mike, MtS., Quaz, Kopr, Streem vmx, ChriStunter, Tracker, SeNsas, ViRuS, vmx., WhiteNite, Angel, Born, KaFeL, wrath, SharingaN, FloW, Artifex, FiEsTeRo, FlatHead, Jozio, Kmajor, Macc, MtS., Quaz, Tracker, SeNsas, ViRuS, vmx.,WhiteNite, KaFeL, wrath, FlatHead, SharingaN

No to chyba juÂż wiecie jak to leciaÂło ...

Zapraszam Serdecznie!

StrangereQ 

Punkty: 60170
Wysłany: 2009-02-26, 07:26   

Hahaha! Zobaczy³em teraz film i muszê przyznaÌ, ¿e w monta¿u jest masa b³êdów. Na pocz¹tku jakieœ serduszka w postaci elipsy - wtf? PóŸniej po skoùczeniu repka pokaza³o CJa i mapke radarow¹. PóŸniej, jak muzyka zaczê³a swoje, monta¿ by³ œwietny! Muzyka nada³a takiej rytmiki trików, ¿e a¿ uœmiech na twarzy mi siê zrobi³ i zachcia³o mi siê ogl¹daÌ Reduck. Szkoda, ¿e zapomnia³em wys³aÌ trików.

Odpowiedz do tematu