Wiek: 34 Dołączył: 6655 dni temu Posty: 470 Skąd: Ostro³êka
Punkty: 460
Wysłany: 2009-02-22, 23:23
Collab naprawdĂŞ spoko. Tricki sÂą fajne, montaÂż teÂż. Jedyne zastrzeÂżenie to nicki, nic nie widaĂŚ, jedyny nick ktĂłry byÂł naprawdĂŞ wyraÂźny to "JOZIO" . Film mi siĂŞ podobaÂł. Ciekawy. 7/10
Wiek: 39 Dołączył: 6677 dni temu Posty: 665 Skąd: Bartoszyce
Punkty: 511
Wysłany: 2009-02-23, 07:49
Co mogĂŞ powiedzieĂŚ? Film mi siĂŞ podobaÂł i cieszĂŞ siĂŞ, Âże udaÂło mi siĂŞ go zoorganizowaĂŚ. Wczoraj postanowiÂłem, Âżeby byÂł brak intra ze skryptingiem, musielibyÂśmy czekaĂŚ na wyjÂście tego filmu ok. miesiÂąca. Boli mnie to, Âże ja nie napisaÂłem pierwszego postu, ale przejdzie.
Edit: Bardzo dobry edit, ale mówi³em Petarowi ¿eby usun¹³ border w niektórych momentach, ale tego nie zrobi³. Moim zdaniem œwietny edit ze œwiêtn¹ muzyk¹. Petar zapomnia³ daÌ mojego stunta, a szkoda. Dobry by³.
Stunty: Gdy sprawdzaÂłem je, trudno byÂło mi powiedzieĂŚ Âże sÂą one "dobre". Z edycjÂą te stunty wyglÂądajÂą ponad dobrze. Ok.
No có¿. Dobry film, monta¿ jak i triki œwietne! I jeœli jeszcze raz ktoœ tutaj napisze, ¿e nicki s¹ niewidoczne, to niech œci¹gnie HQ, a póŸniej niech p³acze nad nickami.
O BoÂże ! SiedzĂŞ w DnB juÂż jakieÂś 2 lata ale tak zrÂąbanego nagrania nie sÂłyszaÂłem .
Nie wiem sk¹d wytrzasn¹³ to nagranie editor ; D .
montaÂż mi siĂŞ kompletnie nie podobaÂł , byÂł nieprzejrzysty .
na temat muzyki siĂŞ wypowiedziaÂłem .
stunty byÂły w miarĂŞ dobre, troche dÂługi film , moÂżna by byÂło kilka wyrzuciĂŚ , np. Finishera ; D Nie mogÂłem przeczytaĂŚ kto go zrobiÂł , wie ktoÂś ? Bo nie bĂŞdĂŞ ÂściÂągaĂŚ HQ bo nie mogĂŞ ÂścierpieĂŚ tego nagrania ...
6/10 .
Punkty: 511
Wysłany: 2009-02-24, 14:49
Dash, wyrzuciĂŚ to nauczycielka ma prawo Ciebie z lekcji, finisher nie jest modowany. Ale z resztÂą, myÂślcie jak chcecie. A co do editu, rozumiem, gdy siĂŞ nie podoba piszcie, Âże siĂŞ nie podoba a nie "nieprzejrzysty" bo wszystko, Âświetnie widaĂŚ.
Ne powiedziaÂłbym Âże wszystko Âświetnie widaĂŚ ; D , jak sam powiedziaÂłeÂś mam prawo do wypowiedzenia swojego zdania na temat montaÂżu , i moim zdaniem i nie tylko moim jest on nieprzejrzysty , np. Napis Reduck na poczÂątku filmu jest bardzo nieprzejrzysty , tak samo jak nicki , ten bacground jest Âźle zrobiony , wyglÂąda nieprzejrzyÂście i nieestetycznie ..
Ale MOIM zdaniem , ktĂłre mogĂŞ wypowiedzieĂŚ ...
Pozdrawiam .
Hahaha! Zobaczy³em teraz film i muszê przyznaÌ, ¿e w monta¿u jest masa b³êdów. Na pocz¹tku jakieœ serduszka w postaci elipsy - wtf? PóŸniej po skoùczeniu repka pokaza³o CJa i mapke radarow¹. PóŸniej, jak muzyka zaczê³a swoje, monta¿ by³ œwietny! Muzyka nada³a takiej rytmiki trików, ¿e a¿ uœmiech na twarzy mi siê zrobi³ i zachcia³o mi siê ogl¹daÌ Reduck. Szkoda, ¿e zapomnia³em wys³aÌ trików.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum