Wiek: 35 Do³±czy³: 7232 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-02-11, 18:35
"The video you have requested is not available.
If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process." <- zanim dodasz temat i dasz link upewnij siê ¿e ju¿ dzia³a...
Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-11, 18:42
Zoolwiq napisa³/a:
"The video you have requested is not available.
If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process." <- zanim dodasz temat i dasz link upewnij siê ¿e ju¿ dzia³a...
x2
Punkty: 265
Wys³any: 2007-02-11, 18:58
Link ju¿ dzia³a.
Shark [Usuniêty]
Wys³any: 2007-02-11, 18:59
W ca³ym filmie doliczy³em siê 6 nowych tricków
Cieszê siê, ¿e w koñcu zrobi³e¶ stunt na czysto. Powtórzy³e¶ wiele bardzo dobrych tricków, tylko szkoda, ¿e "powtórzy³e¶". W koñcu starasz siê o przyjêcie do PKS-u... Ogólnie tricki na wysokim poziomie.
Film straaaaaasznie wolno chodzi³, zero dynamiki. Wiem, wina sprzêtu.
Monta¿ w ogóle mi siê nie podoba³, ale to nie najwa¿niejsze.
Nie bêdê siê rozpisywa³. Ocena: 7/10
Raczej jestem za, ale wzi±³bym Ciê najpierw na okres próbny.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7113 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Wys³any: 2007-02-11, 19:05
Mam taki sprzêt:
Intel dual core 2,8 x2
1 GB pamieci DRR2
360 Gb dysku twardego
P³yte g³ówn± jak±¶ ASUSA która dwurdzeniowe procesory obs³uguje.
Kartê graficzn± Asusa 512 BIT 512 Pamiêci DRR2
System operacyjny Windowas sp.2
Wiêc to nie wina sprzêtu. Film chodzi powoli poniewa¿ stunty krêci³em w spowolnieniu. No wiesz pocz±tkuj±cy stunter ³atwiej mi jest jak mam wolne têpo moge dok³adniej wyczuæ moment wybicia.
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-02-11, 19:09
Hmm... monta¿ ¶redniawy - na pocz±tku dobry, pod koniec s³aby. Muzyka - na pocz±tku dobra, pod koniec s³aba. W napisach koñcowyc pisze "Invasion of Power 2", stunty... hmm... niez³e (nie jestem pewien czy 100% jest czystych, ale za³ó¿my, ¿e tak :P). Nie powtarzaj 2 razy tych samych tricków (intro i pierwszy stunt), dziury (tam gdzie da³e¶ krajobraz) lepiej zast±p trickami z du¿± ilo¶ci± efektów, stosuj wiêcej Rasmusów, u¿ywaj mniej lipnych przej¶ciówek w Vegasie, zmieniaj Velocity, aby dodaæ stuntowi dynamiki, rób d³u¿sze rozb³yski. Je¿eli spe³nisz wszystkie moje rady bêdzie dobrze, a nawet bardzo dobrze.
firedragon napisa³/a:
Film chodzi powoli poniewa¿ stunty krêci³em w spowolnieniu. No wiesz pocz±tkuj±cy stunter ³atwiej mi jest jak mam wolne têpo moge dok³adniej wyczuæ moment wybicia.
Tego nie napisa³e¶ pod koniec filmu - to te¿ cheat.
Wys³any: 2007-02-11, 19:21
firedragon napisa³/a:
Drool napisa³/a:
stosuj wiêcej Rasmusów
Co to jest ??? A je¶li nie stosowaæ lipnych przej¶ciówek to czego u¿yæ ??"?
The Rasmus - autor pierwszej piosenki. Powiniene¶ wiedzieæ. A zamiast lipnych przej¶ciówek dawaj anty-lipne przej¶ciówki (czyt. fajne przej¶ciówki) :P
Shark [Usuniêty]
Wys³any: 2007-02-11, 19:32
Drool napisa³/a:
Tego nie napisa³e¶ pod koniec filmu - to te¿ cheat.
W³a¶nie. W takim razie zmieniam ocenê na 6+/10...
No triksy ca³kiem fajne.Lecz 1 czy 2 by³y mi jeszcze troche podej¿ane.
Gdy niektóre zobaczy³em to stwierdzi³em " no tak pewnie ogl±da³e¶ MSAE i MSAE 2 "
Muza troche znana ja j± ju¿ s³yszalem pare razy s stuntach.
Monta¿ na dobrym poziomie.
Oglnie to ci dam 6+/10 o cz³onkostwie ecyduje Drool wiêc zobaczymy co on na to.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 35 Do³±czy³: 7232 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-02-11, 19:56
Trochê "niefajnie" zrobi³e¶ ¿e u¿y³eæ cheatu na spowolnienie gry, bo to duuu¿e u³atwienie... Czê¶æ stuntów wygl±da na krêcone na ¿ywca, niby nie jest to z³e, ale praca kamery jest z³a (mówiê tu o np. trzecim tricku). Tricki - fajne, normalnie dosyæ trudne (to plus), no ale robione na spowolnionej grze (to minus)... Muzyka - fajna, zw³aszcza pierwsza, ale druga te¿ spoko (czyli plus, ale mog³o by byæ lepiej), ale nie jestem pewien czy pasuje do stuntu... Monta¿ - chyba zgodzê siê z Drool'em i nic nie dodam... Hmm... czy ja wiem... 6/10
Ostatnio zmieniony przez Zoolwiq 2007-02-12, 18:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 33 Do³±czy³: 7425 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2007-02-11, 20:14
Zaraz objerze drugi raz i zedytuje posta ( bo po pierwxszym objerzeniu nie oceniem :P ) ale wydaje mi siê ¿e jakos dziwnie siê ten film skoñczy³
[ Dodano: 2007-02-11, 20:32 ] Ostatnio widze za du¿o mioch stuntów w nie moich filmach
Stunty, Zaczne od wymienienia moich stuntów które by³y w tym filmie,
0:54 - mia³o pój¶c do stuntmanii, zrobi³em jeszcze przed FNR, ale nei pokaza³em.
3:17 - tak jak wy¿ej
4:07 - ju¿ dawno pos³a³em do Drool'a, bodaj¿e we wrze¶niu go zrobi³em ( bez grinda ale miejsce to samo )
4:31 - nie ogl±da³e¶ Outro w FNR ( zajrzyj do mojego podpisu )
* przepraszam ze tak wytykam ale du¿o czasu mi posz³o ¿eby zrobiæ te trki ( to samo ALBoS2 ) a teraz widze je w innych filmach.
Uzyte mody - ocena w dó³, wiele innch znanych miejscówek - ma³o nowych ma³o ³atwych i banalnych trików ale ze dwa takie by³y czyli... 7,5
Monta¿, Tu jest kiepsko, po pierwsze
Oglada³e¶ solowy stuntfilm Fugitive'a w którym zaprezentowa³ tylko triki na rowerze, uzy³ iosenki The Rasmus - No Fear ( tak jak ty ) i na dodatek zrobi³ te same efkety ( tak jak ty ) A jego film powsta³ znacznie wczesniej i mog³e¶ go obejrzec na youtube i zma³powac monta¿ ( i chyba tak by³o ) na dodatek najlepszy moment ( 2:38 - 2:41 ) zostawi³e¶ dla wyobra¼ni widza. Stunty ciagnê³y siê jak ja gdy ide do szko³y ( d³ugo i mozolnie ) film powinien trwac 4 minuty trwa³ 6 z hakiem. Film ma bardzo nieoryginalne Intro i brak Outra bardzo dziwne zakoñczenie, za monta¿ nie wiêcej ni¿ 6.
Muzyka, Pierwsza piosenka zbyt wolna i senna na triki natomiast druga to zbyteczne darcie mordy zatem nie trafi³e¶ z zestawieniem muzy. Niestety tutaj tez 6
Ogó³em, 7-. Dzis premiere mia³y dwa fajne stunt movies, twój firedragon by³ tym s³abszym filmem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum