Wys³any: 2009-12-02, 22:53 Znikaj±ce/Migaj±ce tekstury w Gta SA
Witam wiec pisze tutaj bo mam problem z migaj±cymi teksturami w gta SA a wiec tak pewnego razu zainstalowa³em Alien City tam grafika by³a dobra tekstury nie znika³y, po odinstalowaniu w ogóle SA i zainstalowaniu na nowo i wgraniu USCM podczas gry tekstury zaczê³y migaæ a najbardziej w Los Santos, przed wgraniem Alien City mia³em tez ten problem ale w mniejszym stopniu da³o siê grac bo tylko niekiedy jak kamerê skierowa³o siê na jezdnie to jezdnia zmienia³a kolor na kremowy a wiec mam do was pytanie czy mo¿na ten problem jako¶ rozwi±zaæ jak chcecie mogê zrobiæ video jak to wygl±da i podaæ info sprzêtu.
Wiesz co te¿ tak mia³em. We¼ sobie spróbuj ¶ci±gn±æ NAJNOWSZE sterowniki do twojej k.graficznej i je zainstalwoaæ po tym zresetowaæ kompa i powinno dzia³aæ.
Odinstalowanie nie wiele daje, proponuje jeszcze przed zainstalowaniem nowych driverów przeczy¶ciæ system Driver Cleanerem 3.3 z systemu awaryjnego.
Chodzi mi o to, ¿e ma odinstalowaæ sterowniki > usun±æ pozosta³o¶ci po sterownikach wy¿ej wymienionym programem w awaryjnym > przeczyszczenie CCleanerem > zainstalowanie nowych sterowników od Ati/Nvidi.
Zmniejszy³em drawdistance w ustawieniach i ju¿ nie migaj± tekstury ale jak jeszcze sie b³±d powtórzy dam Edit a co do modów to: USCM, Crazy trainer +151, gdy nagrywam to tez u¿ywam freeplay i Replay hotfix SA, jutro te¿ jak by co poproszê kogo¶ by mi upn± "labcyc"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum