• Ka¿dy musi s³uchaæ siê Organizatorów i Administratorów.
• Ka¿dy musi zaj±æ wyznaczone dla niego miejsce.
• Zakaz u¿ywania czitów w czasie imprezy.
• Nie zak³ócaæ porz±dku na serverze.
√ W razie nie przestrzegania regulaminu bêd± rozdawane kicki lub bany.
• Na pewno impreza bêdzie udana gdy przybêdzie wiêcej graczy, wiêc proszê o pokopiowanie tego zaproszenia na inne fora albo chocia¿by wklejenie tego opisu na GG b±d¼ inny komunikator:
Kod:
Extra Party on Polish Own3d Stunts!
31 Grudzieñ 2009.
Przygotowania trwaj±!
http://thegta.pl/viewtopic.php?p=2536#2536
Zapraszamy!
Impreza odbêdzie siê na /g1 << Przygotowania trwaj±!
195.2.255.234:6871
Ostatnio zmieniony przez Sedative 2009-12-29, 15:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie wiem czy ktos "normalny" bedzie w sylwestra gra³ w gta.
Niekoniecznie nienormalni. Je¶li moja mamusia jest nienormalna i nie pozwala mi kupowaæ fajerwerek co b±d¼ wychodziæ na dwór, to ju¿ nie mój problem ¿e sylwestra spêdzê przed komputerem z Picollo.
Niekoniecznie nienormalni. Je¶li moja mamusia jest nienormalna i nie pozwala mi kupowaæ fajerwerek co b±d¼ wychodziæ na dwór, to ju¿ nie mój problem ¿e sylwestra spêdzê przed komputerem z Picollo.
A nie pomy¶la³e¶, ¿e np. jak kto¶ nie ma gdzie i¶æ, rodzice wychodz±, to co masz robiæ? Schlaæ siê? :+|
Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2009-12-25, 10:23
Dok³adnie! Najlepiej odci±æ siê od ¶wiata z paczk± czipsów i nabolbêkowan± oran¿ad± i udawaæ szczê¶liw± rodzinkê! Co tam, niech inni spêdzaj± swój czas na zabawie! Ja jestem fajny, bo siedzê na kompie! Rodzice wyszli, chata wolna - nic tylko siedzieæ przed komputerem!
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Punkty: 4458
Wys³any: 2009-12-25, 10:53
Mi jak by nie pozwolili to powiedzia³ bym ¿e ide do sklepu a poszed³ bym chocia¿ symbolicznie napiæ siê piwa i pogadac. Dla mnie robienie takiego czego¶ to jest przesada. Rozumiem impreza z okazji andrzejek itd. ale sylwestra?!
I co teraz bêdziecie krytykowaæ kogo¶, ¿e zostaje w domu na sylwestra z powodu choroby, rodziców, czy czego innego?
Je¿eli wam nie odpowiada co¶ takiego, to po prostu nie piszcie tutaj.
Ja osobi¶cie my¶lê, ¿e na pewno znajdzie siê kto¶ kto z chêci± nawet w SYLWESTRA nagra taki filmik.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2009-12-25, 12:35
Crack napisa³/a:
I co teraz bêdziecie krytykowaæ kogo¶, ¿e zostaje w domu na sylwestra z powodu choroby, rodziców, czy czego innego?
Przecie¿ to doskona³a zabawa!
W sylwestrow± noc nie liczê od nikogo na banicje alkoholowe albo piccololowe. Ka¿dy pomys³ na ¶wietn± zabawê w tym dniu jest dobry, ale skoro znajd± siê osoby, które maj± czas wej¶æ na serwer, to czemu i nie mia³y by siê znale¼æ osoby do odwiedzin w prawdziwym ¿yciu? Bynajmniej, niech ka¿dy robi to, co uwa¿a za s³uszne. Impreza jest w dosyæ niekorzystnym czasie obsadzona (jak dla mnie), bynajmniej, ja siê uda, to wpadnê na fajerwerki, a co tam!
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 31 Do³±czy³: 6202 dni temu Posty: 28 Sk±d: Columbia :)
Punkty: 340
Wys³any: 2009-12-25, 12:52
Sedative napisa³/a:
MexikanoS napisa³/a:
Deadline napisa³/a:
A nie pomy¶la³e¶, ¿e np. jak kto¶ nie ma gdzie i¶æ, rodzice wychodz±, to co masz robiæ? Schlaæ siê? :+|
U mnie zabawa sylwestrwa rozkrêca siê dopiero o 22.00 .. a ta impra jest o 20.00 .. niektórzy chcieli o 24.00 ale to juz by by³o samobójstwo ..
Ja osobi¶cie ju¿ mam plany co do Nowego Roku i na pewno nie wejdê na serwer.
Po prostu, mo¿e bêdzie kilka osób, a mo¿e nie bêdzie w ogóle, nikt nie wiem.
Zobaczymy co z tego wyjdzie w 2010, jak co¶ w ogóle wyjdzie, czego ¿yczê.
U mnie zabawa sylwestrwa rozkrêca siê dopiero o 22.00 .. a ta impra jest o 20.00 .. niektórzy chcieli o 24.00 ale to juz by by³o samobójstwo ..
Wiek: 29 Do³±czy³: 5985 dni temu Posty: 132 Sk±d: siê bior± n00by?
Punkty: 1420
Wys³any: 2009-12-25, 19:23
No ja osobi¶cie mam plany co do sylwka ale postaram siê wpa¶æ przynajmniej na 20 minut... Ja my¶lê ¿e jest to dobry pomys³ tylko ¿e nie w sylwestra no ale có¿... Widaæ ¿e server nie jest zbytnio znany teraz jest tam 0/100 osób :/ A nie pomy¶leli¶cie o tym ¿e mo¿e slotów braknie <joke>
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum